آشنایی با کشورهای عضو کاریکام

امتیاز دهید post

شاید تا امروز اسم کشورهای عضو کاریکام را نشنیده باشید و یا حتی ندانید که چنین انجمنی وجود داد؛ اما اگر از آن دسته سرمایه‌گذارانی هستید که همیشه به دنبال حفظ ارزش سرمایه‌شان هستند، بهتر است که با کشورهای کارائیبی و انجمن مخصوصشان یعنی کاریکام بیشتر آشنا شوید.

البته تمامی کشورهای کارائیب موقعیت فوق‌العاده‌ و خاصی برای سرمایه‌گذاری ندارند، اما جزیره‌هایی مانند دومینیکا و سنت لوسیا با برخورداری از طبیعت بکر و زیبایشان توانسته‌اند مقصد بسیاری از سفرهای بین‌المللی باشند و نه‌تنها صاحب معتبرترین پاسپورت‌های جهان شوند، بلکه درهای کشورشان را در ازای اعطای پاسپورت به روی سرمایه‌گذاران خارجی نیز باز کنند. پس بیایید کمی بیشتر درباره کشورهای عضو کاریکام بخوانیم.

ماجرای کشورهای عضو کاریکام چیست؟

اول از همه ببینیم که کشورهای کاریکام دقیقاً چه انجمنی هستند و بعد هم سراغ اهداف این انجمن و مزایای عضویت در آن برویم.

انجمن کشورهای کارائیبی که به کاریکام (CARICOM) مشهور است، مجموعه‌ای از ۲۰ کشور است که ۱۵ مورد آن کشور عضو و ۵ مورد دیگر کشور وابسته هستند.

بر اساس آخرین آمار رسمی، شهروندان کشورهای عضو کاریکام با میانگین سنی جوان یعنی کمتر از ۳۰ سال شامل اقوام مختلفی مانند هندی‌، آفریقایی، نژاد اروپایی، چینی، پرتغالی و اندونزیایی می‎شوند. این جامعه علاوه بر چندفرهنگی بودن، جامعه‌ای چندزبانه است که نیمی از مردمش به زبان انگلیسی صحبت کرده و دیگران به زبان‌های فرانسوی، آلمانی و دیگر زبان‌های آسیایی و آفریقایی صحبت می‌کنند.

اگرچه کشورهای عضو کاریکام زیاد نیستند و این انجمن را می‌توان تقریباً کوچک دانست؛ اما در عین جال جامعه‌ای با اقوام و زبان‌های مختلف است که در زمینه اجتماعی و اقتصادی رو به پیشرفت و رشد قرار دارند. سرمایه‌گذاری در برخی از این کشورها پرسود و مطمئن است و آنها با قبول تابعیت مضاعف و در ازای سرمایه‌گذاری، پاسپورتشان را به متقاضیان می‌دهند. با این مقدمه ببینیم کشورهای عضو کارائیب از عضویت در کاریکام چه مزایایی را به‌دست می‌آورند؟!

مزایای عضویت در کاریکام چیست؟

اولین و شاید مهم‌ترین مزیت عضویت در کشورهای کاریکام را بتوان اعتبار پاسپورت این کشورها دانست. علاوه بر اینکه بیشتر کشورهای کاریکام پاسپورت بسیار معتبری دارند، شهروندان این انجمن دقیقاً مشابه کشورهای اروپایی می‌توانند بدون نیاز به اخذ ویزا و کاملاً آزادانه به کشورهای عضو کاریکام سفر کرده و برای اقامت درخواست دهند.

مزیت دیگر، فعالیت اقتصادی و تجاری کشورهای عضو کاریکام است که منجر به توسعه اقتصادی این کشورها می‌شود. انجمن کاریکام از زمان تأسیس یعنی سال ۱۹۷۲ با همکاری وزرای کشورهای باربادوس، گویان، جامائیکا، ترینداد و توباگو شروع به فعالیت‌های اقتصادی وسیعی کرد که نتیجه آن تأسیس بازار مستقل اقتصادی در سال ۲۰۰۲ بود.

انجمن کشورهای کاریکام بر ۴ اصل اساسی:

  1. یکپارچگی اقتصادی
  2. هماهنگی سیاسی خارجی
  3. توسعه اجتماعی
  4. حفظ امنیت

استوار است. به همین خاطر هم کشورهای عضو در تلاش هستند تا در مواردی مانند:

  • ارتقا و بهبود استانداردهای زندگی و کار
  • نرخ بالای اشتغال و دیگر فاکتورهای تولید
  • توسعه و همگرایی اقتصادی با کمک توسعه اقتصاد پایدار
  • بهبود تجارت خارجی و روابط اقتصادی با دیگر کشورهای دنیا
  • افزایش سطح تولید و بهره‌وری
  • بهبود وضعیت اقتصادی و رفاه شهروندان

و سایر مواردی که منجر به بهبود و افزایش سطح زندگی و کار شهروندانشان می‌شود، به خواسته‌هایشان دست پیدا کرده و پیشرفت کنند.

به همین خاطر کشورهای عضو کاریکام در تلاش هستند تا علاوه بر توسعه هرچه بیشتر اقتصادی و تجاری، سرمایه خارجی را نیز جلب کرده و درآمد ارزی قابل‌توجهی داشته باشند.

آشنایی با کشورهای عضو کاریکام

بعد از آشنایی با مزایای عضویت در انجمن کشورهای کارائیبی وقتش رسیده که با کشورهای عضو این انجمن هم آشنا شویم که شامل کشورهای زیر می‌شود:

  • آنتیگوآ و باربودا
  • باهاما
  • باربادوس
  • بلیز
  • دومینیکا
  • گرانادا
  • گویان
  • هائیتی
  • جامائیکا
  • مونتسرات
  • سنت کیتس و نویس
  • سنت لوسیا
  • سنت وینسنت و گرنادین‌ها
  • سورینام
  • ترینیداد و توباگو

سرمایه‌گذاری در کشورهای عضو کاریکام چگونه است؟

در میان کشورهای عضو کاریکام در حال حاضر سنت لوسیا و دومینیکا بهترین موقعیت را برای سرمایه‌گذاری خارجی دارند که خوشبختانه برای متقاضیان ایرانی هم کاملاً قانونی است. البته از میان این دو کشور، برنامه شهروندی اقتصادی دومینیکا یا همان برنامه دریافت پاسپورت دوم از طریق سرمایه‌گذاری در دومینیکا شرایط و مزایای بهتری دارد. همین مسئله هم باعث شده تا بسیاری از شهروندان ایرانی که به دلایل گوناگون خواهان دریافت پاسپورت دوم هستند، سراغ سرمایه‌گذاری در دومینیکا بروند.

سرمایه‌گذاری در دومینیکا مسیری امن و مطمئن است که با سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مورد تأیید دولت به مبلغ ۲۲۰ هزار دلار آمریکا انجام می‌شود. در نتیجه اگر سرمایه مشخصی دارید که می‌توانید منشأ آن را نشان دهید و البته بدون سوءسابقه هستید، بهتر است که برای حفظ ارزش سرمایه و دریافت پاسپورت دومینیکا که از معتبرترین پاسپورت‌های جهان است، سراغ سرمایه‌گذاری در این کشور بروید. البته یادتان باشد که در ابتدا باید درخواستتان را به نمایندگان رسمی و معتبر دولت بدهید تا از آن طریق تأییدیه دریافت کرده و سپس گواهی شهروندی برایتان صادر شود. لیست این نمایندگان هم به تفکیک کشور در سایت رسمی دولت دومینیکا قابل استعلام و بررسی دقیق است. در حال حاضر، کنکاش تنها نماینده رسمی دولت دومینیکا در ایران است.

کلام آخر

با داشتان پاسپورت دومینیکا می‌توانید به بیش از ۱۴۴ کشور دنیا بدون نیاز به اخذ ویزا سفر کنید. علاوه بر کشورهایی مانند روسیه، چین و هنگ‌کنگ با داشتن پاسپورت دومینیکا می‌توانید به‌راحتی عازم سفر به کشورهای عضو شنگن شده و یا برای ویزای توریستی ده‌ساله آمریکا و کانادا درخواست دهید. در ضمن، پاسپورت دومینیکا به‌صورت دائمی و مادام‌العمر از طریق سرمایه‌گذاری به شما داده شده و قابل‌انتقال به فرزندانتان است. پس اگر تصمیم خودتان را گرفتید، پیشنهاد می‌‌کنیم برای اطلاع از جزئیات بیشتر و راهنمایی درباره روش‌های اقدام با تنها نماینده دولت دومینیکا در ایران یعنی شرکت کنکاش تماس بگیرید تا به تمام سؤالات شما پاسخ داده و از صفر تا صد پرونده راهنمایی‌تان کنیم.

بدون کامنت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *