همین حالا اگر درباره اخذ پاسپورت دوم جستجو کنید، لیستی از کشورهای مختلف و روشهای متنوع را میتوانید پیدا کنید که هر کدام بعد از چند سال منجر به اخذ پاسپورت میشود، اما مسئله به همین سادگی نیست.
وقتی از منطقه خاورمیانه بخواهید برای اخذ پاسپورت دوم به کشورهای دیگر درخواست بدهید، باید به چندین مورد مهم توجه کنید. اول از همه علاوه بر کشور خودتان، کشور موردنظر هم باید تابعیت مضاعف و دوگانه را قبول داشته باشد. همچنین کشور ارائهدهنده پاسپورت باید روند سرمایهگذاری دقیق و مشخصی را ارائه دهد تا متقاضی از وضعیت سرمایهاش مطمئن باشد و بتواند وارد این برنامه شود.
از طرف دیگر، چنین کشوری باید پاسپورت معتبری داشته باشد تا شخص بتواند به کشورهای زیادی در سرتاسر دنیا بدون ویزا سفر کرده و در صورت بروز جنگ و ناامنی یا موارد مشابه سرپناه امنی داشته باشد. در نهایت هم مدت زمان اخذ پاسپورت باید کوتاه و البته مطمئن باشد تا بعد از سرمایهگذاری و صرف هزینه و انرژی در مدت کوتاهی به نتیجه قطعی برسد.
با در نظر داشتن این عوامل میتوانید دوباره برای اخذ پاسپورت دوم جستجو کنید و این بار حتماً دایره انتخابتان محدودتر شده است. خب بیایید به جای جستجوی چندباره در ادامه این مقاله با پیشنهاد ما یعنی اخذ پاسپورت دوم از کشور دومینیکا آن هم در چند ماه آشنا شوید. در ادامه مفصل درباره کشوری که بهترین مقصد برای شهروندی اقتصادی است و پاسپورت معتبری دارد، صحبت کردهایم.
مزایای اخذ پاسپورت دومینیکا چیست؟
اولین سوالی که بسیاری از متقاضیان میپرسند این است که چرا باید از دومینیکا درخواست پاسپورت دوم بدهیم؟ آیا بهتر نیست به جای هزینه سنگین اخذ پاسپورت دوم در زمانی کوتاه، سراغ روشهای سرمایهگذاری و اخذ اقامت موقت رفته و بعد از چند سال با هزینه مقرونبهصرفهتری درخواست تابعیت و پاسپورت بدهیم؟!
در پاسخ به این سوال متقاضیان، ما اول از همه دومینیکا را بهعنوان کشوری معرفی میکنیم که دو روش متفاوت برای اخذ پاسپورت دارد که در مقایسه با سایر کشورها هزینههایش به مراتب کمتر و مقرونبهصرفهتر است و از طرف دیگر در مدتی زمانی کوتاه یعنی کمتر از یک سال به نتیجه میرسد.
سود سرمایه شما در گزینه خرید ملک در دومینیکا قطعی است و جایی برای نگرانی وجود ندارد، در ضمن سه سال بعد هم میتوانید در صورت تمایل سرمایهتان را به شخص دیگری فروخته و سراغ پروژه بهتر و پرسودتری بروید و این روند تاثیری در صدور پاسپورت شما نخواهد داشت. البته اگر شخص خریدار خودش متقاضی اخذ پاسپورت دومینیکا باشد، باید سهامتان را بعد از ۵ سال بفروشید.
با این حساب در مقایسه با کشورهایی که در حال حاضر شرایط خوبی را برای سرمایهگذاری فراهم کردهاند و در پاسپورت دوم میدهند، دومینیکا بهترین شرایط و کمترین هزینه را دارد. البته در پایان هم این مورد را باید اضافه کنیم که دومینیکا برای ششمین سال پیاپی در سال ۲۰۲۲ بهعنوان بهترین کشور برای سرمایهگذاری خارجی انتخاب شد و در حال حاضر پاسپورت معتبری دارد که با داشتن آن میتوانید به بیش از ۱۴۴ کشور جهان سفر کنید.
با این توضیح، این بار خودتان هم میتوانید برای اخذ پاسپورت تحقیق و جستجوی بیشتری داشته باشید و دومینیکا را بهعنوان مقصدی مناسب که شرایط خوبی برای سرمایهگذاران ایرانی دارد، انتخاب کنید.
خب حالا که با موقعیت منحصربهفرد دومینیکا برای سرمایهگذاری و اخذ پاسپورت آشنا شدیم به یک سوال دیگر میرسیم و آن روشهای سرمایهگذاری در دومینیکا و مبالغ آن است که در قسمت بعدی برایتان مفصلاً توضیح دادهایم.
بهترین روش اخذ پاسپورت دومینیکا چیست؟
دومینیکا یکی از کشورهای حوزه کارائیب است که توانسته برای ششمین سال پیاپی بهعنوان بهترین مقصد سرمایهگذاری خارجی انتخاب شود و هم اکنون هم یکی از کشورهای مشترکالمنافع است. علاوه بر موقعیت خاص دومینیکا در دنیای تجارت و سرمایهگذاری، شهرت جهانی این جزیره کوچک بابت طبیعت زیبا، ساحل آرامشبخش، مناظر دلانگیز و آبوهوای فوقالعادهاش نیز است.
در سالهای اخیر، این جزیره توانسته درآمد خوبی از صنعت گردشگری داشته باشد تا جایی که بیشتر ثروتمندان، افراد مشهور و سلبریتیها برای تعطیلاتشان علاوه بر هاوایی و جزایر قناری، دومینیکا را هم انتخاب میکنند. همین توجه و موقعیت ویژه باعث شده تا بسیاری از سرمایهگذاران دومینیکا را فرصتی برای کسب درآمد ببینند و با هدف توسعه زیرساختهای مختلف راهی این جزیره کوچک و زیبا شوند.
دولت دومینیکا هم از این موقعیت استفاده کرده و از سرمایهگذاران سراسر جهان دعوت کرده تا در قبال سرمایهگذاری در این کشور هم پاسپورت دومینیکا را بهعنوان پاسپورت دوم داشته باشند و هم در کشوری مطمئن و امن سرمایهگذاری کنند.
در همین راستان دولت دومینیکا دو روش برای اخذ پاسپورت دائمی و شهروندی مادامالعمر دومینیکا معرفی کرده است:
- روش اول کمک بلاعوض به دولت با مبلغ حداقل ۱۰۰ هزار دلار آمریکا
- روش دوم سرمایهگذاری در پروژههای مورد تائید دولت به مبلغ ۲۲۰ هزار دلار آمریکا
فرقی نمیکند که شما کدام روش را انتخاب کنید، زیرا نتیجه هر دو روش یکی است و شما در بازه زمانی ۳ تا ۶ ماهه میتوانید پاسپورت دومینیکا را به صورت رسمی و قانونی داشته باشید، فقط یادتان باشد که علاوه بر این سرمایه هزینههای دیگری را هم باید برای صدور گواهی شهروندی، بررسی پرونده و امور بیومتریک بپردازید که به آن هزینههای جانبی گفته میشود.
تفاوت روش اول و دوم سرمایهگذاری در دومینیکا چیست؟
معمولاً هزینههای روش اول یعنی کمک بلاعوض را دولت برای توسعه زیرساختهایی مانند آموزش و پرورش، بیمارستان و .. استفاده میکند و دیگر برای شخص هیچ سودی در نظر گرفته نمیشود.
در روش دوم شخص خودش میتواند پروژه موردنظر را از میان پروژههای تائید شده دولت انتخاب کرده و در آن حوزه سرمایهگذاری کند و بعد از چند سال به سود برسد.
در همین راستا هم بعضی به اشتباه درباره خرید ملک در دومینیکا صحبت میکنند که همین حالا خوب است بدانید منظور از خرید ملک در دومینیکا همان گزینه سرمایهگذاری در پروژههای مورد تایید دولت است. شما بعد از دریافت شهروندی دومینیکا میتوانید برای خودتان یا حتی اجاره به دیگران ملک بخرید ولی از طریق خرید ملک دلخواه خود به تنهایی نمیتوانید از دولت درخواست شهروندی دائم و یا پاسپورت بکنید
پس یادتان باشد که اگر کسی گزینه خرید ملک دلخواه شما در دومینیکا را برای اخذ پاسپورت پیشنهاد داد، کاملاً غیرقانونی عمل میکند و در حوزه املاک شما فقط میتوانید در پروژههای مورد تائید دولت سرمایهگذاری کنید.
چگونه از مسیر سرمایهگذاری در دومینیکا مطمئن شویم؟
بسیاری از سرمایهگذاران میخواهند از قانونی بودن مسیر سرمایهگذاریشان مطمئن باشند و این امری کاملاً طبیعی است که فرد در قبال انتقال سرمایهاش به کشوری دیگر بخواهد از قانونی بودن این راه اطمینان داشته باشد.
خوب است بدانید که دولت دومینیکا در تلاش است تا همزمان با جذب سرمایه، اعتبار پاسپورتش را هم حفظ کند تا امکان سفر بدون ویزا به بیشتر کشورهای جهان برای شهروندانش همچنان میسر باشد. در همین راستا با سختگیری ویژهای مدارک متقاضیان را بررسی میکند و مانع از ورود کلاهبرداران و افرادی میشود که در لیست تحریم هستند.
برای همین سختگیری ویژه هم دولت تعدادی نماینده و ایجنت دارد و تنها پروندههایی را بررسی میکند که از قبل توسط این نمایندهها بررسی شده و تائید گرفتهاند. در نتیجه اگر خودتان پرونده را برای دولت ارسال کنید، اصلاً بررسی نخواهد شد. این مسئله خودش نشان میدهد که دولت دومینیکا اجازه هیچگونه فعالیت غیرقانونی در این مسیر را نمیدهد.
از طرف دیگر برای اطمینان از اینکه مسیر سرمایهگذاریتان مطمئن است میتوانید از طریق سایت دولت لیست سیاه دومینیکا را چک کنید و با شرکتهای این لیست ارتباط نگیرید. کنکاش نماینده فروش سهام هتل هیلتون دومینیکا و نماینده دومینیکا در ایران است که از صفر تا صد پرونده شما برای اخذ پاسپورت دومینیکا طی ۳ الی ۶ ماه را بر عهده خواهد گرفت.
کلام آخر
تا اینجا با شرایط سرمایهگذاری در دومینیکا و مسیر پرونده آشنا شدید، ولی شروع چنین مسیری جزئیات بیشتری هم دارد. هزینههای جاری، فرمهای مربوطه، مدارک ضروری، پروسه امور بیومتریک، نحوه پرداخت سرمایه، امکان پرداخت مالیات یا شرایط معاف از مالیات و … همگی نکات ضروری هستند که اگر برای سرمایهگذاری در دومینیکا مصمم باشید، توسط متخصصان تیم کنکاش به اطلاع شما میرسند.
در صورتی که نیاز به مشاوره و اطلاعات بیشتر داشتید، میتوانید با ما تماس بگیرید تا به پاسخ تمام سوالات خود برسید و با اطمینان بیشتر برای اخذ پاسپورت دومینیکا درخواست دهید. به این ترتیب ۶ ماه بعد پاسپورت معتبر و مادامالعمر خواهید داشت و با آن برای سفر به دور دنیا هیچ مرزی پیش رویتان نخواهد بود.
بدون کامنت