اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک

اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک

مهاجرت به پرتغال و اخذ اقامت اروپا از طریق اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری ( ویزای طلایی پرتغال) به مبلغ، 280000 یورو، 350,000 یورو یا 500.000 یورو در بخش املاک امکان پذیر است. ویزای طلایی پرتغال را می توان هر دو سال تمدید کرد اما برای هر بار تمدید باید دو هفته در کشور پرتغال بمانید.

ادامه

دفاتر شرکت کنکاش

دفتر تهران

placeتهران، خیابان عباس آباد، خیابان سرافراز، نبش خیابان اول، برج موج، طبقه 6، واحد 26
کدپستی: 1587653154
phone 021 - 88710588 --- 88710589 --- 88710590

دفتر پرتغال

placePraca Duque de Saldanha, 1 Edif. Atrium Saldanha, 7 Piso 1050-94 Lisbon | Portugal
phone +351 - 912 359 103

دفتر آمریکا

place4771 Caminitos de los Cepillos, Bonsall, C A, 92003
phone +1 - 310 405 5717
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش