اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک

اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک

مهاجرت به پرتغال و اخذ اقامت اروپا از طریق اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری ( ویزای طلایی پرتغال) به مبلغ، 280000 یورو، 350,000 یورو یا 500.000 یورو در بخش املاک امکان پذیر است. ویزای طلایی پرتغال را می توان هر دو سال تمدید کرد اما برای هر بار تمدید باید دو هفته در کشور پرتغال بمانید.

ادامه
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش