اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک

اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک

اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری ( ویزای طلایی پرتغال) با خرید ملک در پرتغال به مبلغ حداقل 280,000 یورو، 350,000 یورو یا 500,000 یورو امکان پذیر است. اخذ اقامت پرتغال مسیری مطمئن به سمت اخذ پاسپورت اتحادیه اروپا محسوب می شود.

ادامه

دفاتر شرکت کنکاش

دفتر تهران

placeتهران، خیابان عباس آباد، خیابان سرافراز، نبش خیابان اول، برج موج، طبقه 6، واحد 26
کدپستی: 1587653154
phone 021 - 88710588 --- 88710589 --- 88710590

دفتر پرتغال

placePraca Duque de Saldanha, 1 Edif. Atrium Saldanha, 7 Piso 1050-94 Lisbon | Portugal

دفتر آمریکا

place4771 Caminitos de los Cepillos, Bonsall, C A, 92003, USA
phone +1 - 310 405 5717
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش