مهاجرت به پرتغال - اخذ اقامت اروپا از طریق اقامت پرتغال

مهاجرت به پرتغال - اخذ اقامت اروپا از طریق اقامت پرتغال

مهاجرت به پرتغال و اخذ اقامت اروپا از طریق اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری ( ویزای طلایی پرتغال) با سرمایه گذاری به مبلغ، 280000 یورو، 350,000 یورو یا 500.000 یورو در بخش املاک امکان پذیر است. ویزای طلایی پرتغال را می توان هر دو سال تمدید کرد اما برای هر بار تمدید باید دو هفته در کشور پرتغال بمانید. قوانین ویزای طلایی پرتغال در جولای 2015 تعییر یافت و گزینه های جدیدی به آن اضافه شد، از جمله خرید ملکی به ارزش حداقل 350.000 هزار یورو با قدمت ساخت بیش از 30 سال یا ملکی که در مناطق بازسازی شهری جهت نوسازی قرار داشته باشد.

ادامه
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش