اصلاحات پیشنهادی برنامه EB-5 پس از ۲۸ آوریل ۲۰۱۷

اصلاحات پیشنهادی برنامه EB-5 پس از ۲۸ آوریل ۲۰۱۷

پس از 28 آوریل 2017، حداقل مبلغ سرمایه گذاری استاندارد برای ایجاد کسب و کار در مناطق غیر از کم جمعیت، از 1 میلیون دلار آمریکا به 1.8 میلیون دلار افزایش می یابد و حداقل مبلغ سرمایه گذاری برای بیزنس های که در مناطق کم جمعیت ایجاد شوند و یا سرمایه گذاری در مراکز منطقه ای، از 500 هزار دلار به 1.35 میلیون دلار افزایش خواهد یافت.
ادامه
مهاجرت به کانادا با سرمایه گذاری در برنامه استانی منیتوبا و بحث بزرگ بر سر مبلغ وثیقه

مهاجرت به کانادا با سرمایه گذاری در برنامه استانی منیتوبا و بحث بزرگ بر سر مبلغ وثیقه

پیش از سال 2013، مبلغ وثیقه فقط 75 هزار دلار کانادا بود اما به این دلیل که متقاضیان وثیقه را پرداخت می کردند و در استان منیتوبا ساکن نمی شدند و کسب و کاری ایجاد نمی کردند، برنامه متوقف و متحول شد. هنوز مشخص نیست که آیا پس از افزایش مبلغ وثیقه به صد هزار دلار، تعداد تقاضاهایی که قصد سکونت و ایجاد کسب و کار در منیتوبا را ندارند در سطح قابل قبولی کاهش پیدا کرده است یا خیر.
ادامه
تعلیق برنامه اخذ اقامت مجارستان

تعلیق برنامه اخذ اقامت مجارستان

از تاریخ ۳۱ مارس سال ۲۰۱۷ برنامه اخذ اقامت مجارستان موقتا به حالت تعلیق در می آید. بنابراین اداره مهاجرت مجارستان فقط درخواست هایی را که پیش از 31 مارس ۲۰۱۷ ارسال گردند قبول خواهد کرد. در حقیقت آخرین اوراق قرضه دولتی در تاریخ ۳۱ مارس فروخته خواهند شد، بنابراین تمام درخواست ها باید پیش از ۱۰ مارس ارسال شده باشند.
ادامه
بازگشایی برنامه مهاجرت به کانادا از طریق استان کبک در سال 2017

بازگشایی برنامه مهاجرت به کانادا از طریق استان کبک در سال 2017

گرچه برنامه فعلی کبک در 28 فوریه 2017 پایان می یابد، بر اساس اخبار جدید این برنامه در آوریل یا می 2017 شروع به جذب مجدد متقاضی خواهد کرد. بنابراین توصیه می شود تشکیل پرونده خود را که یک پروسه چند ماهه است از حالا آغاز نمایید.
ادامه
زندگی در جزایر زیبای کارائیب با اخذ پاسپورت گرانادا و دومینیکا

زندگی در جزایر زیبای کارائیب با اخذ پاسپورت گرانادا و دومینیکا

خواه تنها به منظور استفاده از مزایای آزادی سفر بدون نیاز به ویزا، خواه ساختن خانه ای دور از خانه اصلی، پاسپورت دوم گرانادا یا دومینیکا را دریافت کنیم، برنامه های سرمایه گذاری در جزایر کارائیب بهشت بی نظیری را به متقاضیان سراسر دنیا عرضه می کنند.
ادامه
شهروندی، اقامت و ویزای طلایی چیست؟

شهروندی، اقامت و ویزای طلایی چیست؟

در مباحث شهروندی و مهاجرت، اصطلاحات گیج کننده ی زیادی وجود دارند. عباراتی چون "پاسپورت دوم"، "شهروندی از طریق سرمایه گذاری"، "شهروندی اقتصادی"، "اقامت"، "ویزای طلایی" معمولاً در یک جمله استفاده می شوند و گاهی این تفکر اشتباه به وجود می آید که همه ی آن ها یکی هستند.
ادامه
آیا شما هم به دنبال ویزای باور نکردنی EB3 هستید؟

آیا شما هم به دنبال ویزای باور نکردنی EB3 هستید؟

باور نفرمایید که مهاجرت به آمریکا از طریق EB3 به این سادگی، راحتی و ارزانی باشد، اگر بود هزاران هزار خانوار در همین کشور خودمان تنها با فروش 30 متر آپارتمان، بدون یک ثانیه تاخیر و راه دادن فکر دومی در اذهانشان، این اقدام مهم را در زندگیشان انجام می دادند...
ادامه
کودکان آینده ی ما هستند

کودکان آینده ی ما هستند

سرمایه گذاران می توانند با سرمایه گذاری در کانادا برای تحصیل فرزندان شان سرمایه گذاری کنند. در کانادا می توانند به فرزندان شان بهترین تحصیلات را مجانی ارائه دهند. کودکان آینده ی ما هستند، پس چرا هر چیزی کمتر از بهترین را برای آنها فراهم کنیم؟
ادامه
اخذ اقامت دائم مجارستان از طریق سرمایه گذاری بدون ریسک

اخذ اقامت دائم مجارستان از طریق سرمایه گذاری بدون ریسک

مبلغ سرمایه گذاری شده در اوراق قرضه (۳۰۰ هزار یورو) به مدت ۵ سال بلوکه می شود و در پایان این دوره به طور کامل بدون سود انباشته به متقاضی بازگردانده می شود. حتی پس از بازگرداندن مبلغ سرمایه ‌گذاری، شخص می تواند مجوز اقامت دائم را بدون محدودیت نگاه دارد. از آنجایی که این سرمایه ‌گذاری توسط دولت حمایت می شود، کاملا بدون ریسک است.
ادامه
تفاوت وکیل و مشاوران مهاجرت سرمایه گذاری در چیست؟

تفاوت وکیل و مشاوران مهاجرت سرمایه گذاری در چیست؟

یک وکیل می تواند یک مشاور باشد، اما یک مشاور نمی تواند یک وکیل باشد. برای بالابردن شانس موفقیت خود در امر مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، شرکت هایی را انتخاب کنید که وکلای مهاجرتی خبره را برای نظارت بر پرونده شما استخدام می کنند.
ادامه
نقاط قوت و ضعف مهاجرت به کانادا از طریق راه اندازی کسب و کار

نقاط قوت و ضعف مهاجرت به کانادا از طریق راه اندازی کسب و کار

آیا داشتن دارایی خالص بالا و مقداری تجربه در بیزنس می تواند برای مهاجرت به کانادا کافی باشد یا خیر؟ کانادا احتیاج به استراتژی های مهاجرتی دارد که اتباع خارجی را به مهاجرت به کانادا تشویق نماید که کسب و کار خود را در آن جا راه بیندازند.
ادامه
کانادا اصلاح سن فرزندان وابسته را پیشنهاد می کند

کانادا اصلاح سن فرزندان وابسته را پیشنهاد می کند

امروزه برخی فرزندان با والدین زندگی می کنند تا تحصیلات عالیه خود را به اتمام برسانند. بنابراین، در اصلاحیه پیشنهادی مهاجرت کانادا حداکثر سن فرزندان وابسته، از کمتر از 19 سال به کمتر از 22 سال افزایش پیدا خواهد کرد.
ادامه
کبک یا آمریکا؛ یک مقایسه عمیق برنامه های ویزای سرمایه گذاری برتر جهان

کبک یا آمریکا؛ یک مقایسه عمیق برنامه های ویزای سرمایه گذاری برتر جهان

این مقاله برنامه EB-5 آمریکا را با برنامه مهاجرت به کانادا از طریق استان کبک که در حال حاضر تنها برنامه سرمایه گذاری در کانادا است که نیاز به ایجاد کسب و کار و مدیریت مستقیم بیزینس ندارد، مقایسه می کند. به کمک این مقاله شما می توانید یک تصمیم آگاهانه بگیرید.
ادامه
تغییرات جدید در مورد برنامه ی دریافت پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری

تغییرات جدید در مورد برنامه ی دریافت پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری

برنامه بسیار معروف دریافت شهروندی و پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری، سرمایه گذاران را دعوت می کند در ازای کمک اقتصادی به دومینیکا، شهروندی کامل دومینیکا را طبق قانون برای خود و اعضای خانواده شان به دست آورند.
ادامه
اخذ ویزای کارآفرینی Tire 1 انگلستان دشوار تر شده است

اخذ ویزای کارآفرینی Tire 1 انگلستان دشوار تر شده است

در سال 2015 دولت انگلستان طرحی را به نام "آزمون واقعی بودن کارآفرینی" معرفی کرد، که شرایط برنامه را برای سرمایه گذاران بسیار سخت تر کرده است. به منظور کاهش تعداد متقاضیان جعلی، یک طرح کار یا همان بیزینس پلان برای همه ی سرمایه گذاران اجباری شد.
ادامه
پرسش و پاسخ در مورد ویزای E-2

پرسش و پاسخ در مورد ویزای E-2

ویزای E-2 ویزایی برای اتباع خارجی است که مایل به زندگی در آمریکا و توسعه کسب و کار هستند. این کسب و کار می تواند بزرگ باشد یا کوچک و ویزای E-2 گزینه عالی است برای کسانی که می خواهند کسب و کاری را راه اندازی کنند.
ادامه
مزایا و معایب ویزای E2 و EB-5

مزایا و معایب ویزای E2 و EB-5

ایجاد و مدیریت کسب و کار خود با حداقل سرمایه و گرفتن اقامت موقت آمریکا تحت ویزای E2؛ یا سرمایه گذاری به مبلغ 500,000 دلار در یک پروژه ی منطقه ای و گرفتن اقامت دایم تحت ویزای EB-5؟
ادامه
با پاسپورت گرانادا و دومینیکا بدون نیاز به ویزا به کشورهای عضو اتحادیه اروپا سفر کنید

با پاسپورت گرانادا و دومینیکا بدون نیاز به ویزا به کشورهای عضو اتحادیه اروپا سفر کنید

امروزه پاسپورت گرانادا و دومینیکا ارزش بیشتری پیدا کرده است، زیرا اتحادیه اروپا توافق نامه ی معافیت ویزا را برای 7 کشور حوزه دریای کارائیب و اقیانوس آرام امضا کرده است. از جمله گرانادا و دومینیکا.
ادامه
ویزای طلایی اسپانیا

ویزای طلایی اسپانیا

اسپانیا برنامه ی ویزای طلایی را در سال 2013 راه اندازی کرد. شما می توانید با سرمایه گذاری 500,000 یورو در املاک و مستغلات اسپانیا همراه خانواده تان اقامت این کشور را دریافت کنید. ویزای سرمایه گذاری اسپانیا هر دو سال تمدید می شود. بعد از 5 سال می توانید اقامت دائم و بعد از 10 سال شهروندی این کشور را دریافت کنید.
ادامه
اخذ شهروندی و پاسپورت گرانادا از طریق سرمایه گذاری

اخذ شهروندی و پاسپورت گرانادا از طریق سرمایه گذاری

در ابتدا، برنامه اعطای شهروندی گرانادا از طریق سرمایه گذاری برای جذب سرمایه های مستقیم خارجی و افراد موفق از جوامع خارجی به سوی این کشور ابداع شد. امروزه، این برنامه به مردم گزینه های متعددی را برای دریافت پاسپورت دوم و داشتن محلی امن ارائه می دهد.
ادامه
اخذ ویزای طلایی پرتغال با خرید ملک به ارزش 500,000 یورو

اخذ ویزای طلایی پرتغال با خرید ملک به ارزش 500,000 یورو

برنامه ویزای طلایی پرتغال یکی از موفق ترین برنامه های مهاجرت و اقامت سرمایه گذاری در اروپا بوده است چرا که انعطاف و مزایای بسیاری برای سرمایه گذاران به همراه دارد. این برنامه در سال 2012 آغاز شد و تا به امروز توسط دولت پرتغال بهبود یافته است.
ادامه
دریافت ویزای طلایی از طریق خرید ملک در کدام کشورهای اروپایی امکان پذیر است؟

دریافت ویزای طلایی از طریق خرید ملک در کدام کشورهای اروپایی امکان پذیر است؟

کشورهایی که دریافت اقامت از آنها می تواند به شهروندی و دریافت پاسپورت منجر شود شامل اسپانیا، یونان، قبرس و پرتغال است. دیگر کشورهای اروپا دارای برنامه اعطای ویزای طلایی از طریق خرید ملک نیستند.
ادامه
اسپانیا با سهولت در اجازه ی اقامت سعی در جذب سرمایه گذاران خارجی در بخش املاک دارد

اسپانیا با سهولت در اجازه ی اقامت سعی در جذب سرمایه گذاران خارجی در بخش املاک دارد

اسپانیا بعد از ترغیب با موج جدیدی از سرمایه گذاری در بخش املاک، قواعد صدور اجازه ی اقامت را برای اتباع غیر اروپایی سهولت بخشیده است. اکنون یک خارجی با سرمایه گذاری بیش از 500,000 یورو (560,855 دلار) واجد شرایط اخذ اقامت دائم اسپانیا خواهد بود.
ادامه
اگر صاحب کسب و کار خودم یا سرمایه گذار باشم برای ورود به آمریکا چه ویزایی را باید انتخاب کنم؟

اگر صاحب کسب و کار خودم یا سرمایه گذار باشم برای ورود به آمریکا چه ویزایی را باید انتخاب کنم؟

خیلی افراد که قصد شروع کاری را در آمریکا دارند، از ما می خواهند راجع به تفاوت های ویزاهایی که می توانند انتخاب کنند، توضیح دهند. در این مقاله به بررسی 4ویزای مختلف برای کارآفرینان، کارفرمایان و سرمایه گذاران پرداخته ایم و مزایا و معایب هرکدام را مختصر و مفید توضیح داده ایم.
ادامه
مهاجرت به یونان از طریق خرید ملک

مهاجرت به یونان از طریق خرید ملک

یونان یکی از اعضای محدوده ی شینگن است، پس فردِ دارنده ی اقامت یونان، می تواند آزادانه در اتحادیه ی اروپا سفر کند. سرمایه گذار می تواند ملک را به شهروند خارجی دیگری بفروشد، و اجازه ی اقامت و ملک را با هم واگذار کند.
ادامه
خیلی افراد فرق بین اقامت دائم و شهروندی آمریکا را نمی دانند

خیلی افراد فرق بین اقامت دائم و شهروندی آمریکا را نمی دانند

اغلب دو اصطلاح "اقامت دائم آمریکا" و "شهروندی آمریکا" گیج کننده می شوند و به اشتباه به جای یکدیگر به کار برده می شوند. اگرچه هر دو حق اقامت قانونی را به دارنده اعطا می کنند، ولی در خیلی مسائل باهم متفاوت اند. خواندن توضیحات این مقاله را به همه توصیه می کنیم:
ادامه
راه های مهاجرت به آمریکا و دریافت گرین کارت

راه های مهاجرت به آمریکا و دریافت گرین کارت

مردم و مهاجران بر این باورند که ایالات متحده آمریکا سرشار از موقعیت ها و فرصت هاست. اگرچه مهاجرت به آمریکا کار آسانی نیست. راه های مختلفی برای مهاجرت به آمریکا وجود دارد و آنهایی که به دنبال مهاجرت هستند باید از شرایط و گزینه ها آگاه باشند.
ادامه
سوالاتی در مورد مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه گذاری و دریافت ویزای طلایی

سوالاتی در مورد مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه گذاری و دریافت ویزای طلایی

شرط حداقل زمان برای ماندن در اسپانیا وجود ندارد. بعد از کامل کردن خرید ملک به ارزش حداقل 500,000 یورو می توانید ویزای سرمایه گذاری اسپانیا را بدست آورید. مجبور نخواهید بود زمانی را در اسپانیا سپری کنید اما هر دو سال یکبار برای تمدید ویزای خود نیاز است که چند روزی به اسپانیا سفر کنید.
ادامه
عوامل مهم و تأثیر گذار بر تصمیم متقاضیان برنامه های مهاجرت سرمایه گذاری در دنیا برای انتخاب کشور میزبان

عوامل مهم و تأثیر گذار بر تصمیم متقاضیان برنامه های مهاجرت سرمایه گذاری در دنیا برای انتخاب کشور میزبان

سرمایه گذارانی که به دنبال دریافت پاسپورت هستند، هنگام جستجو در بازار مهاجرت سرمایه گذاری، با گزینه های بسیاری رو به رو می شوند. و صنعت بزرگی برای کمک به سرمایه گذاران در خرید پاسپورت به وجود آمده است.
ادامه
چه استان هایی مقصد بیشترین مهاجرین سرمایه گذاری در کانادا بوده اند؟

چه استان هایی مقصد بیشترین مهاجرین سرمایه گذاری در کانادا بوده اند؟

از سال 2000 تا 2015، جمعا 161,000 نفر به عنوان کارآفرین، سرمایه دار و سرمایه گذار برای مهاجرت به کانادا اقدام کرده و وارد کانادا شده اند. اکثر این متقاضیان (96%) سه استان را به عنوان مقصد خود انتخاب کرده اند: بریتیش کلمبیا، انتاریو و کبک. و تنها حدود 4% آلبرتا، نوا اسکاتیا، مانیتوبا و ساسکاچوان را انتخاب کرده اند.
ادامه
مبلغ سرمایه گذاری دومینیکا افزایش نخواهد یافت

مبلغ سرمایه گذاری دومینیکا افزایش نخواهد یافت

بر طبق آخرین اخبار اعلام شده از سوی دولت دومینیکا مبلغ مورد نیاز برای مهاجرت سرمایه گذاری دومینیکا از طریق پرداخت بلاعوض کمک مالی به دولت تغییر نخواهد کرد و همچنان برای یک فرد مجرد 100,000 دلار آمریکا باقی خواهد ماند.
ادامه
پاسخ به مهم ترین سوالات علاقه مندان به برنامه بسیار محبوب مهاجرت به مجارستان از طریق سرمایه گذاری

پاسخ به مهم ترین سوالات علاقه مندان به برنامه بسیار محبوب مهاجرت به مجارستان از طریق سرمایه گذاری

برنامه مهاجرت به مجارستان از طریق سرمایه گذاری در حال حاضر یکی از جذاب ترین برنامه های مهاجرتی موجود است، چرا که با مبلغ سرمایه گذاری تنها 300,000 یورو می توان خیلی سریع به اقامت دائم مجارستان دست یافت. و البته این برنامه شامل فرزندان وابسته و والدین متقاضی در هر سنی می شود.
ادامه
گرانادا یکی از معدود کشورهایی است که شهروندانش می توانند بدون ویزا به چین سفر کنند

گرانادا یکی از معدود کشورهایی است که شهروندانش می توانند بدون ویزا به چین سفر کنند

شهروندان گرانادا می توانند بدون دریافت ویزا به بیش از 130 کشور جهان از جمله بریتانیا و همه کشورهای اتحادیه اروپا و مهمترین مراکز تجاری دنیا مانند سنگاپور، جمهوری خلق چین و هنگ کنگ سفر کنند.
ادامه
مسیر سریع برای رسیدن به اقامت دائم اتحادیه اروپا تنها در حدود 3ماه

مسیر سریع برای رسیدن به اقامت دائم اتحادیه اروپا تنها در حدود 3ماه

طبق تغییرات جدید که از اول جولای 2016 اجرایی شد، اکنون سرمایه گذاران می توانند تنها در یک مرحله و طی حدوداً سه ماه اقامت دائم کسب کنند. پیش از این، روند کار شامل دو مرحله بود و 180 روز طول می کشید. و نیاز بود سرمایه گذاران اول برای یک اقامت موقت مراجعه می کردند...
ادامه
برنامه مهاجرت به دومینیکا از طریق سرمایه گذاری اول ماه آگوست 2016 برابر با دوشنبه 11 مرداد 1395، گران خواهد شد.

برنامه مهاجرت به دومینیکا از طریق سرمایه گذاری اول ماه آگوست 2016 برابر با دوشنبه 11 مرداد 1395، گران خواهد شد.

برای سالیان، کشور مشترک المنافع دومینیکا یکی از جذاب ترین برنامه های مهاجرت سرمایه گذاری و ارائه شهروندی از طریق سرمایه گذاری را در جزائر کارائیب ارائه کرده است. هرچند قیمت این برنامه، همچنان قیمت خوب و رقابتی باقی خواهد ماند...
ادامه
چرا مهاجرت به مجارستان از طریق سرمایه گذاری، بهترین نوع مهاجرت در اروپا است؟

چرا مهاجرت به مجارستان از طریق سرمایه گذاری، بهترین نوع مهاجرت در اروپا است؟

با مقایسه انواع مهاجرت سرمایه گذاری خواهیم دید برنامه مهاجرت به مجارستان از طریق سرمایه گذاری، تنها برنامه ای است که با سرمایه گذاری ارزان، به کل اعضای خانواده، اقامت دائم و سریع ارائه می دهد و اجازه می دهد آزادانه در حوزه شنگن رفت و آمد داشته باشند.
ادامه
تعداد تقاضاهای دریافت اقامت مجارستان به شدت در حال افزایش است

تعداد تقاضاهای دریافت اقامت مجارستان به شدت در حال افزایش است

خبرهای رسیده از اداره مهاجرت مجارستان حاکی از آن است که تا ماه آوریل سال 2016، 3515 اوراق قرضه دولتی به منظور کسب اقامت دائم مجارستان فروش رفته است. مقامات مجارستان امیدوارند که این روند در سال 2016 ادامه خواهد یافت.
ادامه
ورود بدون ویزای اتباع دومینیکا و گرانادا به حوزه شنگن و افزایش متعاقب قیمت این برنامه

ورود بدون ویزای اتباع دومینیکا و گرانادا به حوزه شنگن و افزایش متعاقب قیمت این برنامه

قانون مورد بحث در بهار 2016 به اجرا درآمد و در تاریخ 23/3/1395 کشور دومینیکا رسما اعلام کرد که از 27/5/1395 حداکثر مبلغ 75,000 دلار آمریکا به قیمت های قبلی ( تنها در روش کمک های مالی بلاعوض به دولت و نه در روش خرید ملک) اضافه خواهد شد.
ادامه
خبر شگفت انگیز برای متقاضیان مهاجرت به مجارستان از طریق سرمایه گذاری

خبر شگفت انگیز برای متقاضیان مهاجرت به مجارستان از طریق سرمایه گذاری

نکته قابل توجه در قانون جدید که برای خانواده ها از اهمیت بالایی بر خوردار است موضوع حذف محدودیت سنی فرزندان از 18 سال به "وابستگی آنها به والدین"، و همچنین درخواست اقامت دائم برای پدر يا مادر وابسته است.
ادامه
دریافت خبرنامه کنکاش از طریق کانال تلگرام