اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری

اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری

اخذ اقامت دائم مالتا از طریق پرداخت بلاعوض تنها 100,000 یورو و یا خرید اوراق قرضه دولتی به مبلغ 250,000 یورو تنها در 3 ماه یکی از سریعترین و امن ترین روش های اخذ اقامت یک کشور زیبای اروپا می باشد. از طریق اقامت مالتا می توانید در مالتا زندگی کنید و به کل کشورهای حوزه شنگن بدون نیاز به اخذ ویزا آزادانه سفر کنید.

ادامه
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش