اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری در خرید اوراق قرضه دولتی

اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری در خرید اوراق قرضه دولتی

اخذ اقامت دائم مالتا از طریق پرداخت بلاعوض تنها 100,000 یورو و یا خرید اوراق قرضه دولتی به مبلغ 250,000 یورو تنها در 6 ماه یکی از سریعترین و امن ترین روش های اخذ اقامت یک کشور زیبای اروپا می باشد. از طریق اقامت مالتا می توانید در مالتا زندگی کنید و به کل کشورهای حوزه شنگن بدون نیاز به اخذ ویزا آزادانه سفر کنید. علاوه بر خرید اوراق قرضه باید به مدت پنج سال در مالتا آدرس داشته باشید ( چه از طریق خرید ملک و چه از طریق اجاره ملک) اما به منظور کسب و حفظ اقامت دائم مالتا، ملزم به حضور فیزیکی در مالتا نمی باشید.

ادامه
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش