یک راهنمای اولیه در مورد مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری تحت قوانین مهاجرتی



قدم اول: اهداف مهاجرتی خود را تعیین کنید. طبق قوانین مهاجرتی ایالات متحده آمریکا، چهار گزینه پیش روی سرمایه گذاران در آمریکا وجود دارد: ویزای L-1، ویزای E-2، ویزای EB-5 با نظارت و مدیریت مستقیم و ویزای EB-5 منطقه ای که گزینه های L-1 و E-2 گزینه های مهاجرتی موقت هستند.

یک راهنمایی اولیه در مورد مهاجرت سرمایه گذاری آمریکا تحت قوانین مهاجرتی

 

قدم اول: اهداف مهاجرتی خود را تعیین کنید


طبق قوانین مهاجرتی ایالات متحده آمریکا، چهار گزینه پیش روی سرمایه گذاران در آمریکا وجود دارد.

  • ویزای L-1
  • ویزای E-2
  • ویزای EB-5 با نظارت و مدیریت مستقیم
  • ویزای EB-5 منطقه ای


گزینه های L-1 و E-2 گزینه های  مهاجرتی موقت هستند و سرمایه گذار را قادر می سازند که سریع تر از روش های EB5 به آمریکا برسند.

 

اطلاعات بیشتر در مورد ویزاهای L-1, E-2 یا EB-5

بسیاری از خانواده هایی که علاقمند به زندگی در ایالات متحده آمریکا هستند به مزایا و مشکلات نسبی ویزاهای L-1 ,E-2 و EB-5 فکر می کنند.

در برخی مواقع انتخاب متقاضی بر اساس بودجه ای که در اختیار دارند انجام می شود. ویزای EB-5 به یک سرمایه گذاری 500.000 دلاری در یک برنامه مورد تایید دولت آمریکا در مناطق خاص نیاز دارد. ویزاهای L-1 و E-2 هزینه بسیار کمتری دارند. بسیاری خانواده ها برای خریداری یک بیزینس مناست ویزای E-2 تنها مبالغ 150.000 دلار تا 200.000 دلار می پردازند. اما یک نکته کلیدی که همیشه مورد توجه قرار نمی گیرد این است که ویزاهای L-1 و E-2 به خودی خود برای خانواده اقامت دائم به ارمغان نمی آورند. 

البته ممکن است خیلی از افراد 500.000 دلار مورد نیاز ویزای EB-5 را نداشته باشند. اما برای کسانی که این بودجه را در اختیار دارند، این واقعیت که EB-5 برای آنان اقامت دائم فراهم می کند از بسیاری جهات یک مزیت بزرگ است. مثلا در اکثر ایالات، مالیات بر ملک کمتری می پردازید و فرزندان شما در بسیاری دانشگاه ها هزینه کمتری پرداخت خواهند کرد و فرزندان شما مجبور نیستند بعد از 21 سالگی آمریکا را ترک کنند، اما قانون در مورد E2 و L1 صادق نمی باشد.

بسته به شرایط متقاضی،  ویزای EB-5 از خیلی جهات می تواند یک گزینه ارزان قیمت به حساب بیاید. تنها ویزایی که همه خانواده را پوشش می دهد. یک برنامه منطقه ای مناسب پیدا کنید و نه تنها در آینده نه چندان دوری 500.000 دلار خود را پس می گیرید بلکه حتی با انجام سرمایه گذاری در یک پروژه خوب می توانید سود کنید.

 

قدم دوم: ویزای خود را انتخاب کنید

 

آشنایی با ویزای L-1

ویزای اقامت موقت L-1 به یک کارفرما در آمریکا اجازه می دهد یک مدیر یا مدیر عامل را از یک شرکت در خارج آمریکا به یکی از دفاتر خود در آمریکا منتقل کند. این ویزا همچنین یک شرکت خارجی که هنوز شعبه ای در آمریکا ندارد را قادر می سازد یک مدیر یا مدیر عامل به منظور استقرار دفتر به آمریکا بفرستد.


ویژگی های اصلی ویزای L-1:


  • متقاضی به  آمریکا منتقل خواهد شد و به طور قانونی برای یک شرکت آمریکایی کار خواهد کرد. شرکت میزبان میبایست شریک و یا شعبه شرکتی باشد که شما را استخدام کرده است.
  • ویزای متقاضی به سرعت صادر خواهد شد.
  • متقاضی اجازه خواهد داشت به خارج و داخل آمریکا سفر کند یا تا وقتی که ویزای L-1 شما معتبر است در آمریکا به طور مستمر بماند.
  • برای اعضای خانواده ویزای همراه صادر خواهد شد.

 

آشنایی با ویزای E-2

E-2 یک ویزای اقامت موقت است که به افراد علاقمند سرمایه گذاری در آمریکا اجازه می دهد برای مدیریت سرمایه گذاری E-2 خود اقامت موقت آمریکا را دریافت و با خانواده خود در آنجا زندگی کنند. ایران از سال 1957 دارای پیمانی با آمریکا است که بر اساس آن افرادی که تبعه ایران هستند میتوانند به واسطه آن قرار داد برای این ویزا اقدام نمایند.

در صورتی که از زاویه ای باز تر به فلسفه کلی اعطای این ویزا نگاه کنیم, E-2 سالها پیشتر برای اطمینان آمریکا جهت آشنایی و موفقیت متقاضییان به محیط کار و زندگی وهمچنین آگاهی به تمایل آنها جهت انتقال قدم به قدم سرمایه های خود و... تعریف شده است. بر خلاف EB-5 امروزه, متقاضیان فراوانی بوده و هستند که تمایل به سرمایه گذاری 1,000,000 $ و یا 500,000 $ در ابتدا ورود ندارند، لذا امروزه متقاضی میتواند با سرمایه گذاری حتی 100,000 دلاری با به راه اندازی شغلی کوچک زندگی خود را در آمریکا شروع کرده و با نشان دادن موفقیت پله کانی، اقامت موقت را سالیان سال تمدید کرده تا زمانی که روزنه ای جهت تبدیل آن به اقامت و گرین کارت دائم از جمله EB-5 پیدا کنند که این نیز امری غیر قابل تصور نیست.

هیچ محدودیت سالانه ای در تعداد ویزاهایی که از این طریق به افراد واجد شرایط اعطا خواهد شد وجود ندارد.


ویژگی های اساسی ویزای E-2


  • سرمایه گذار می تواند به طور قانونی در آمریکا برای کسب و کاری که در آن سرمایه گذاری کرده است کار کند.
  • سرمایه گذار می تواند به داخل و خارج آمریکا سفر کند و یا تا وقتی که ویزای E-2 او معتبر است در آمریکا به طور مستمر بماند.
  • سرمایه گذار با این محدودیت مواجه است که تنها می تواند در کسب و کار خود راه اندازی کرده و یا با کارفرمایی که از طریق آن به ویزای E-2 دست یافته مشغول به کار باشد.
  • ویزای اولیه E-2 می تواند برای مدت 2 و یا 5 سال صادرشود و امکان تمدید آن به طور نامحدود وجود دارد.
  • برای همسر و فرزندان مجرد زیر سن قانونی ویزا صادر خواهد شد اما فرزندان اجازه کار در آمریکا را نخواهند داشت.
  • همسر سرمایه گذار می تواند در آمریکا شاغل باشد.

 

آشنایی با ویزای EB-5 مهاجرت سرمایه گذاری آمریکا


برای سرمایه گذارانی که به دنبال آزادی و انعطاف در زندگی و کار در آمریکا هستند، ویزای EB-5 یک فرصت بسیار خوب برای کسب گرین کارت دائم فراهم می کند.


ویژگی های اساسی ویزای EB-5 سرمایه گذاری آمریکا:

  • یک مسیر مستقیم به گرین کارت دائم و شهروندی.
  • نیازی به مدیریت کسب و کار هر روزه نیست.
  • اقامت دائم در ایالات متحده برای شما، همسر و فرزندان مجرد زیر 21 سال.
  • می توانید در هر جایی از ایالات متحده زندگی و کار کنید و بازنشسته شوید.
  • بعد از صدور گرین کارت دائم، شهروند آمریکا خواهید شد در صورتیکه 3 سال در پنج سال در آمریکا زندگی نمائید.

 

روش های اقدام مهاجرت سرمایه گذاری آمریکا با روش EB-5


الف) سرمایه‌گذاری در یک کسب‌ و کار جدید (با نظارت و مدیریت مستقیم سرمایه‌ گذار)
حداقل سرمایه‌گذاری به مبلغ ۱,۰۰۰,۰۰۰ دلار در هر نقطه از آمریکا، و یا
سرمایه‌گذاری به مبلغ حداقل ۵۰۰,۰۰۰ دلار در یکی از مناطق محروم یا در مناطقی با نرخ بیکاری بالا،
استخدام ۱۰ شهروند آمریکایی توسط سرمایه‌گذار در هر یک از روشهای انتخابی فوق

ب) سرمایه‌گذاری در یکی از مراکز منطقه‌ای مورد تایید دولت آمریکا (با نظارت مستقیم مجریان پروژه‌های منطقه‌ای)
حداقل سرمایه‌گذاری به مبلغ ۵۰۰,۰۰۰ دلار در یکی از پروژه‌های منطقه‌ای و عودت آن به سرمایه گذار پس از پنج سال و یا زودتر،
استخدام ۱۰ شهروند آمریکایی توسط مجریان پروژه‌های منطقه‌ای،
اطمینان از فعال بودن پروژه مورد نظر


قدم سوم: با وکیل و مشاور مهاجرتی خود مشورت کنید

مهاجرت می تواند روند پرهزینه ای باشد و به برنامه ریزی بسیار دقیقی برای رسیدن به همه اهداف مهاجرتی، مالی و مالیاتی نیاز دارد.
ما قادر هستیم تا به معنای واقعی در همه زمینه های مهاجرت سرمایه گذاری آمریکا به شما یاری رسانیم. از برنامه ریزی مالی قبل از مهاجرت تا انتخاب مناطق خاص در سرمایه گذاری ویزای EB-5 و غیره.
تیم تخصصی ما شامل وکلای ویزای EB-5 و دیگر انواع ویزاهای سرمایه گذاری  ایالات متحده آمریکا می باشد.

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط مهاجرت سرمایه گذاری آمریکا با مشاوران ما در کنکاش تماس حاصل نمایید.

 

 

مطالب مرتبط با یک راهنمای اولیه در مورد مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری تحت قوانین مهاجرتی

تمدید برنامه ویزای EB-5 آمریکا تا ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۷ ترامپ صدور فرمان اصلاح شده مهاجرتی و ممنوعیت سفر را به تاخیر انداخت آیا شما هم به دنبال ویزای باور نکردنی EB3 هستید؟ مخالفت دادگاه فرجام با درخواست تجدید نظر ترامپ فرمان اجرایی دونالد ترامپ درباره سیاست مهاجرت و پناهندگی ایالات متحده اصلاحات پیشنهادی برنامه EB-5 پس از ۲۸ آوریل ۲۰۱۷ در مورد ویزای EB3 برنامه EB-5 مجددا تمدید خواهد شد پرسش و پاسخ در مورد ویزای E-2 مزایا و معایب ویزای E2 و EB-5 رقابت کشورهای مختلف با برنامه EB5 آمریکا تصمیم گیری نهایی ویزای EB5 هر آنچه در مورد کسب اقامت آمریکا از طریق ویزای E2 باید دانسته شود اگر صاحب کسب و کار خودم یا سرمایه گذار باشم برای ورود به آمریکا چه ویزایی را باید انتخاب کنم؟ خیلی افراد فرق بین اقامت دائم و شهروندی آمریکا را نمی دانند می خواهید به آمریکا مهاجرت کنید؟ تحت ویزای E2 یک کسب و کار در آمریکا راه بیاندازید. سفر بدون ویزا به آمریکا باید ها و نباید های مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری برای ایرانیان پرداخت 500,000 دلار مبلغ سرمایه گذاری در برنامه EB5 به صورت اقساطی قابل توجه متقاضیان ویزای EB5 خبر تمدید EB5 دانستنی هایی در مورد لاتاری آمریکا مرکز ملی صدور ویزای امریکا یک راهنمای اولیه در مورد مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری تحت قوانین مهاجرتی موفقیت جدید کنکاش؛ دریافت ویزای 5 ساله E2 از آمریکا

دفاتر شرکت کنکاش

دفتر تهران

placeتهران، خیابان عباس آباد، خیابان سرافراز، نبش خیابان اول، برج موج، طبقه 6، واحد 26
کدپستی: 1587653154
phone 021 - 88710588 --- 88710589 --- 88710590

دفتر پرتغال

placePraca Duque de Saldanha, 1 Edif. Atrium Saldanha, 7 Piso 1050-94 Lisbon | Portugal
phone +351 - 912 359 103

دفتر آمریکا

place4771 Caminitos de los Cepillos, Bonsall, C A, 92003, USA
phone +1 - 310 405 5717
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش