مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری برنامه استانی مانیتوبا

برنامه مهاجرت به کانادا از طریق برنامه سرمایه گذاری استان مانیتوبا مختص افرادی است که قصد داشته باشند به همراه اعضای وابسته خانواده خود در مانیتوبا اقامت کرده، در یک کسب و کار جدید یا از پیش موجود سرمایه گذاری کرده و نقش مدیریت فعالی در آن کسب و کار بر عهده گیرند.

مهاجرت به کانادا از طریق برنامه سرمایه گذاری استان مانیتوبا 

افرادی در این برنامه انتخاب می شوند که قصد داشته باشند به همراه اعضای وابسته خانواده خود در مانیتوبا اقامت کرده، در یک کسب و کار جدید یا از پیش موجود سرمایه گذاری کرده و نقش مدیریت فعالی در آن کسب و کار بر عهده گیرند.

متقاضی باید:

·         حداقل ۳۵۰ هزار دلار کانادا دارایی شخصی قابل اثبات داشته باشد. 

·         حداقل ۳ سال سابقه موفقیت آمیز مالکیت تجاری و مدیریت داشته باشد یا حداقل سه سال سابقه کار به عنوان مدیر ارشد یک کسب و کار داشته باشد.

حداقل ۶۰ امتیاز در ماتریس ارزیابی سازگاری به دست آورد.

·         در مصاحبه با افسر برنامه شرکت نماید.

·         در مانیتوبا سرمایه گذاری انجام دهد.

·         به همراه اعضای وابسته خانواده اش در مانیتوبا اقامت کند.

متقاضی باید یک سفر اکتشافی به مانیتوبا انجام دهد و باید گزارش و مدارکی از سفر درباره تحقیقات انجام شده ارائه دهد.

بعلاوه متقاضی باید در یک آزمون زبان معتبر جهت نشان دادن میزان مهارت زبان خود شرکت نماید.

سابقه مالکیت یا مدیریت ارشد یک کسب و کار

متقاضی باید حداقل سه سال سابقه کار تمام وقت ظرف ۵ سال گذشته به عنوان مالک یک کسب و کار یا مدیر ارشد یک کسب و کار موفق داشته باشد.

جدول سازگاری

جدول ارزیابی سازگاری به منظور سنجش احتمال موفقیت شما در اقامت و انجام کسب و کار در منیتوبا بکار می رود. برای انتخاب شدن در این برنامه، باید حداقل 60 امتیاز (از حداکثر 100 امتیاز) در این جدول کسب نمایید.

1-   سن (حداکثر 15 امتیاز)

                                  
 

سن

 
 

امتیاز

 
 

زیر 21

 
 

0

 
 

21 الی 24

 
 

5

 
 

25 الی 29

 
 

10

 
 

30 الی 44

 
 

15

 
 

45 الی 49

 
 

10

 
 

50 الی 54

 
 

5

 
 

بالای 54

 
 

0

 
 

 

2-   دانش تجاری (حداکثر 15 امتیاز)

                  
 

 

 
 

امتیاز

 
 

مالک کسب و کار و مدیر (مالکیت بیش از 50 درصد)

 
 

15

 
 

مالک کسب و کار و مدیر (مالکیت 20 الی 50 درصد)

 
 

12

 
 

مدیر ارشد

 
 

10

 
 

 

3-   سابقه مدیریتی (حداکثر 15 امتیاز)

                  
 

طول سابقه

 
 

امتیاز

 
 

بالای 10 سال

 
 

15

 
 

6 الی 10 سال

 
 

10

 
 

3 الی 6 سال

 
 

5

 
 

 

سابقه کار فقط برای سابقه مدیریت ارشد یا مالکیت کسب و کار محاسبه می شود. هیچ امتیازی به سایر سوابق کاری داده نمی شود.

4-   میزان دارایی (حداکثر 15 امتیاز)

                              
 

میزان کل دارایی

 
 

امتیاز

 
 

350 هزار الی 500 هزار دلار کانادا

 
 

8

 
 

500 هزار الی 1 میلیون دلار کانادا

 
 

10

 
 

1 میلیون الی 1.5 میلیون دلار کانادا

 
 

12

 
 

1.5 میلیون الی 2 میلیون دلار کانادا

 
 

13

 
 

2 میلیون الی 2.5 میلیون دلار کانادا

 
 

14

 
 

بیش از 2.5 میلیون دلار کانادا

 
 

15

 
 

5-   مهارت زبان انگلیسی و/یا فرانسوی (حداکثر 20 امتیاز)

                          
 

شرح

 
 

CLB/NCLC یا امتیاز آزمون معادل

 
 

امتیاز

 
 

عدم مهارت/مهارت کم زبان انگلیسی/فرانسه

 
 

زیر 4

 
 

0

 
 

مهارت متوسط زبان: قابلیت برقراری ارتباط خوب در اکثر موقعیت های روزانه

 
 

4 الی 6

 
 

15

 
 

مهارت زبان بالاتر: قابلیت برقراری ارتباط بسیار خوب و سلیس بودن در انگلیسی/فرانسه

 
 

بالای 6

 
 

20

 
 

 

برای کسب امتیاز در این قسمت متقاضی باید نتایج یک آزمون زبان معتبر را ارائه کند (IELTS، CELPIP یا TEF).

هنگام ارسال فرم اظهار تمایل برای برنامه، نباید بیش از دو سال از تاریخ آزمون گذشته باشد.

6-   سایر عوامل (متقاضی می تواند حداکثر 20 امتیاز کسب نماید) 

                      
 

 

 
 

امتیاز

 
 

شما به مدت حداقل پنج روز کاری به منیتوبا سفر کرده اید و تحقیقاتی درباره کسب و کار و زندگی در این استان انجام داده اید

 
 

15

 
 

شما خویشاوند نزدیکی دارید که بیش از یک سال است در منیتوبا زندگی می کند

 
 

5

 
 

فرزند شما حداقل شش ماه پیش از تاریخ ارسال درخواست، در یک موسسه آموزشی معتبر در منیتوبا ثبت نام کرده و فعالانه تحت آموزش تمام وقت آکادمیک، حرفه ای یا فنی قرار دارد

 
 

5

 
 

همسر شما مهارت بالایی در زبان دارد (CLB 5 یا بالاتر)

 
 

10

 
 

تحصیلات و/یا سابقه کار قبلی در منیتوبا:

 

شما، همسر یا پارتنر شما به مدت حداقل یک سال بعد از دبیرستان در یک موسسه آموزشی در منیتوبا بصورت تمام وقت تحصیل کرده اید. این کار باید پس از رسیدن به سن 17 سال و با مجوز تحصیل معتبر انجام شده باشد.

 

یا

 

شما، همسر یا پارتنر شما  به مدت حداقل شش ماه بصورت پیوسته و تمام وقت در منیتوبا کار کرده باشید. متقاضیان باید علاوه بر کپی مجوز کار، از کارفرمای خود معرفی نامه نیز ارائه نمایند.

 
 

5

 
 

  

هنگام ارسال فرم اظهار تمایل نباید بیش از یکسال از انجام سفر اکتشافی گذشته باشد.

ارسال فرم اظهار تمایل برای برنامه (EOI)

متقاضی باید فرم اظهار تمایل را ارسال کند و مسئولین برنامه او را مطلع سازند که برای برنامه درخواست دهد. اظهار تمایل با درخواست برنامه متفاوت است و برای ارسال آن نیاز به پرداخت وجه نیست. اظهار تمایل بدین معنی است که شما علاقه مند به ثبت نام در این برنامه هستید و برای سنجش پتانسیل متقاضی برای اقامت موفق در منیتوبا از طریق شروع یک کسب و کار به کار می رود. نیازی به کسب حداقل امتیاز در فرم اظهار تمایل نیست اما امتیاز بالاتر شانس شما را برای انتخاب شدن از میان گروه شرکت کنندگان افزایش می‌دهد.

مقامات برنامه در فواصل معین، متقاضیان با بالاترین امتیاز کسب شده را انتخاب کرده و برای آنان یک نامه توصیه به درخواست، صادر میکنند. این نامه ممکن است ظرف مدت کوتاهی پس از ارسال فرم اظهار تمایل صادر شود و متقاضی ۶۰ روز فرصت دارد تا یک درخواست کامل ارسال نماید.

سفر اکتشافی

شما باید به یک سفر اکتشافی به استان مانیتوبا بروید و مدت زمان سفر اکتشافی به مانیتوبا نباید کمتر از ۵ روز کاری باشد (به استثنای روزهای ورود و خروج) و متقاضی باید تحقیقات گسترده ای درباره کسب و کار و زندگی در این استان و فرصت های تجاری موجود انجام دهد.

نیازی به ارسال درخواست یا کسب تاییدیه از مقامات برنامه جهت انجام این سفر نیست. آنها توصیه نامه ای برای حمایت از سفر شما صادر نخواهد کرد. شما مسئول تهیه مدارک سفر خود از جمله ویزای توریستی هستید. این برنامه نامه پشتیبانی جهت اخذ ویزا برای شما صادر نخواهد کرد و در صورت رد شدن درخواست ویزا کانادا برای متقاضی، مقامات برنامه در این مسئله دخالت نخواهند کرد.

مهاجرت به کانادا از طریق استان مانیتوبا

مبلغ سرمایه گذاری نباید کمتر از ۱۵۰ هزار دلار کانادا باشد. چنانچه سرمایه‌گذاری در یک کسب و کار از پیش موجود انجام شود، متقاضی باید حداقل 33.33 درصد سهام شرکت را کنترل کند یا حداقل یک میلیون دلار در سهام آن کسب و کار سرمایه گذاری نماید.

هزینه های برنامه

هزینه بررسی درخواست ۲۵۰۰ دلار کانادا است و نتیجه درخواست متقاضی هرچه که باشد، این مبلغ غیر قابل بازگشت است.

برای ارسال فرم اظهار تمایل هزینه ای وجود ندارد. در صورت نامزد شدن در برنامه، متقاضی موظف به پرداخت کلیه هزینه‌های  پردازش اداره مهاجرت کانادا و هزینه های حق اقامت دائم است. متقاضی و همراهان او همچنین مسئول پرداخت هزینه های آزمایش های پزشکی و گواهی عدم سوء پیشینه هستند.

انتخاب شدن در برنامه

پس از انتخاب شدن در برنامه متقاضی باید درخواست اقامت دائم خود را به اداره مربوطه در اداره مهاجرت کانادا ارسال کند. این کار باید ظرف ۱۸۰ روز از تاریخ انتخاب شدن در برنامه انجام شود.

مراحل برنامه

قدم اول: ارسال فرم اظهار تمایل (Expression of Interest (EOI از طریق سیستم آنلاین

قدم دوم: ارسال درخواست ثبت نام در صورت دریافت نامه توصیه به اقدام از طرف برنامه مقامات این برنامه

قدم سوم: ارزیابی درخواست ثبت نام

قدم چهارم: تکمیل توافقنامه وثیقه

در صورت انتخاب شدن در برنامه باید یک توافقنامه وثیقه امضا کنید و وثیقه ای به مبلغ ۱۰۰ هزار دلار کانادا به دولت مانیتوبا ارسال نمایید.

قدم پنجم: ارسال درخواست اقامت دائم به اداره مهاجرت کانادا

مسئولین برنامه مستقیما، یک گواهی به این اداره خواهند فرستاد که نشان دهنده انتخاب شما در برنامه است. پس از انجام بررسی های بیشتر، اداره مهاجرت کانادا درخواست متقاضی را به یک اداره ویزا در خارج از کانادا میفرستد که دستورالعملی درباره آزمایشات پزشکی و گواهی عدم سوء پیشینه به متقاضی ارائه خواهد کرد و در صورت وجود نتایج مطلوب، ویزای اقامت دائم برای متقاضی صادر می کند.

قدم ششم: مهاجرت به مانیتوبا

ظرف ۳۰ روز از ورود به مانیتوبا باید با اداره مهاجرت و سرمایه گذاری تجاری تماس بگیرید تا قرار ملاقاتی با یک افسر مسئول استقرار کسب و کار، تنظیم نمایید.

قدم هفتم: تاسیس کسب و کار و درخواست بازپرداخت وثیقه

متقاضی دو سال پس از ورود به مانیتوبا فرصت دارد کسب و کار خود را راه اندازی نموده و شرایط سرمایه گذاری را مطابق توافقنامه وثیقه محقق سازد. پس از تایید انجام سرمایه گذاری در کسب و کار پیشنهادی توسط متقاضی، وثیقه ۱۰۰ هزار دلاری بدون تعلق سود به متقاضی بازگردانده خواهد شد.

جهت اطلاع از مهاجرت سرمایه گذاری کانادا و سایر برنامه های استانی، به برنامه های مهاجرتی مراجعه نموده و یا با کارشناسان ما در شرکت کنکاش  تماس حاصل نمایید.

دریافت خبرنامه کنکاش از طریق کانال تلگرام عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش