مهاجرت به پرتغال

مهاجرت به پرتغال



مهاجرت به پرتغال و اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری ( ویزای طلایی پرتغال) با سرمایه گذاری به مبلغ 350,000 یورو یا 500.000 یورو در بخش املاک امکان پذیر است. ویزای طلایی پرتغال را می توان هر دو سال تمدید کرد اما برای هر بار تمدید باید دو هفته در کشور پرتغال بمانید. قوانین ویزای طلایی پرتغال در جولای 2015 تعییر یافت و گزینه های جدیدی به آن اضافه شد، از جمله خرید ملکی به ارزش حداقل 350.000 هزار یورو با قدمت ساخت بیش از 30 سال یا ملکی که در مناطق بازسازی شهری جهت نوسازی قرار داشته باشد.

ویزای طلایی پرتغال با سرمایه گذاری 500,000 و یا 350,000 یورو در بخش املاک

برنامه ویزای طلایی پرتغال یکی از موفق ترین برنامه های مهاجرت و اقامت سرمایه گذاری در اروپا بوده است. چرا که انعطاف و مزایای بسیاری برای سرمایه گذاران به همراه دارد. این برنامه در سال 2012 آغاز شد و تا به امروز دولت پرتغال آن را بهبود داده است. با سرمایه گذاری به مبلغ 500.000 یورو در بخش املاک پرتغال می توان به اقامت کشور پرتغال برای خانواده و فرزندان وابسته به خانواده دست یافت. ویزای طلایی پرتغال را می توان هر دو سال تمدید کرد اما برای هر بار تمدید باید دو هفته در کشور پرتغال بمانید.

خرید ملک بالای 500,000 یورو در پرتغال (امکان خرید بیش از یک ملک وجود دارد)

قبل از ارائه درخواست  اقامت، خرید ملک باید انجام و کامل شده باشد، یا

قبل از درخواست قرارداد قولنامه امضا شده باشد و قبل از تمدید مجوز، خرید کامل شده باشد.

امکان سرمایه گذاری بالای 500,000 یورو وجود دارد و همچنین می توانید ملک خود را اجاره دهید و یا خودتان در آن ساکن شوید.

قدم هایی که برای اخذ ویزای طلایی پرتغال از طریق خرید ملک باید طی شوند

  1. اخذ ویزای توریستی پرتغال یا کشورهای دیگر اتحادیه اروپا
  2. جمع آوری مدارک مورد نیاز برای ارسال به پرتغال (لیست مدارک از سوی شرکت کنکاش به شما ابلاغ می شود، لیست مدارک اولیه را می توانید بالای همین صفحه بخوانید) در این مرحله به وکیل پرتغالی خود وکالت می دهید تا در موارد زیر از طرف شما اقدام کند: اخذ شماره مالیاتی/ باز کردن حساب بانکی/تامین اجتماعی/بیمه
  3. در این مرحله موکل به پرتغال می آید و ملک را انتخاب میکند یا میتواند سرمایه مورد نیاز را به حساب بانکی جدیدش در پرتغال منتقل کند.
  4. در طول بازدید از پرتغال، دفتر وکالتی، موکل را برای انجام تشریفات لازم و انگشت نگاری به اداره مهاجرت در پرتغال میبرد.
  5. پرونده متقاضی و خانواده او به اداره مهاجرت فرستاده می شود و پروسه ی درخواست بررسی میشود. سپس کارت های اقامت صادر میشوند و توسط DHL به آدرس موکل فرستاده میشوند.

قوانین جدید ویزای طلایی پرتغال بعد از جولای 2015

قانون ویزای طلایی پرتغال در جولای 2015 به شرح ذیل:
  • خرید ملکی به ارزش حداقل 350 هزار یورو با قدمت ساخت بیش از 30 سال یا ملکی که در مناطق بازسازی شهری جهت نوسازی قرار داشته باشد.
          - ملکی که در مناطق بازسازی شهری باشد، به شرطی که در مناطق کم جمعیت قرار داشته باشد (کمتر از 100 سکنه در هر کیلومتر مربع یا منطقه ای که تولید ناخالص ملی (GDP) سرانه در آن کمتر از 75 درصد میانگین ملی باشد)، مبلغ مورد نیاز برای سرمایه گذاری ممکن است تا 20 درصد کاهش یابد (280 هزار یورو).
در حال حاضر با سرمایه گذاری به ارزش 350.000 یورو در یک پروژه بازسازی بنایی با قدمت بیش از 30 سال در پرتغال و دریافت سود 4% می توانید ویزای طلایی پرتغال را کسب نمایید.

درباره پروژه  Casa da Companhia در پورتو

  • نوسازی ساختمانی سمبلیک در پورتو
  • این خانه مجلل در قرن 18 میلادی ساخته شده است.
  • توسعه این عمارت مجلل شامل:
  • 27 سوئیت آراسته و مجهز (استودیو، یک تخته، دوتخته)                                         
  • کلوپ و اسپا                           
  • رستوران و مغازه شیک              
  • استخر سرپوشیده و روباز
  • هزینه پروژه: 11.2 میلیون یورو
  • مشوق های دولتی:
  • معافیت از مالیات بر معاملات ملکی (IMT)                       
  • معافیت از مالیات سالیانه املاک به مدت 3 سال (IMI)                             
  • حمایت مالی از پروژه توسط اتحادیه اروپا


محل پروژه

  • مرکز تاریخی پورتو، نزدیک به مرکز شهر
  • نزدیک به ایستگاه مترو و قطار
  • 20 دقیقه فاصله تا فرودگاه
  • نزدیکی به موزه ها، گالری های هنری، تئاترها و باغ های شهر
  • 5 دقیقه پیاده روی تا رودخانه و 10 دقیقه با ماشین یا تراموا تا دریا

تقاضا برای احداث هتل در پورتو

  • وجود فرودگاه بین المللی با 8 میلیون مسافر در سال
  • 17 درصد افزایش توریست در سال 2015 (پرتغال 12 میلیون توریست در سال دارد)
  • پورتو کمبود هتل های لوکس و پنج ستاره دارد.
  • بر طبق آمار سایت Airbnb، بیش از 75 درصد از ظرفیت هتل های پرتو تکمیل است.

امکانات ساختمان

ملک تاریخی با ویژگی های منحصر به فرد
  • 27 آپارتمان ساخته شده با ویژگی های عالی و بهترین مصالح
  • اسپا
  • استخر سرپوشیده و روباز
  • رستوران، بار و کلوپ
  • پارکینگ

طرح سرمایه گذاری

  • این سرمایه گذاری جزء پروژه های برنامه ویزای طلایی پرتغال است.
  • مبلغ کل سرمایه گذاری 11.230.000 یورو است که به 32 قسمت 350 هزار یورویی تقسیم می شود.
  • 32 سرمایه گذار مالکین کل این ملک خواهند بود که شامل مناطق مشاع، مغازه، رستوران، اسپا، پارکینگ و 27 آپارتمان است.
  • گواهی مالکیت به هر سرمایه گذار داده می شود.
  • این 32 قسمت می توانند بصورت مجزا در هر زمانی فروخته شوند.

خروج زودهنگام از پروژه

  • از سال اول عملیات، پرداخت 4 درصد اجاره ضمانت می شود.
  • ضمانت بازگشت مبلغ پس از سال اول عملیات همراه با میزان پیشرفت پروژه به شرح زیر و در صورت تقاضای سرمایه گذار بازپرداخت میشود: 
  • پس از 1 سال: 80 درصد بازگشت مبلغ سرمایه گذاری شده
  • پس از 2 سال: 85 درصد بازگشت مبلغ سرمایه گذاری شده
  • پس از 3 سال: 90 درصد بازگشت مبلغ سرمایه گذاری شده
  • پس از 4 سال: 95 درصد بازگشت مبلغ سرمایه گذاری شده
  • پس از 5 سال: 100 درصد مبلغ سرمایه گذاری شده باز گردانده می شود

خلاصه

  • بازگشت 4 درصد اجاره سالیانه ضمانت می شود
  • استراتژی آسان و منعطف جهت خروج از پروژه
  • اخذ اقامت دائم پرتغال پس از 5 سال و تابعیت پرتغال پس از 6 سال (در صورت اموختن زبان پرتغالی در حد ابتدایی)
  • بازگشت 100 درصد مبلغ سرمایه گذاری
  • 7 روز اقامت در پرتغال در  سال اول و 2 هفته در هر کدام از 2 سال بعدی
  • موقعیت مکانی عالی

مدارک اولیه ویزای طلایی پرتغال:

  • پاسپورت معتبر برای همه ی اعضای خانواده
  • شناسنامه
  • عقدنامه
  • گواهی عدم سوء پیشینه برای همه ی متقاضیان بالای 16 سال
  • برای فرزندان بالای 18 سال به نامه ی رسمی از دانشگاه که تایید کننده ی ثبت نام او در دانشگاه است و مدرک واریز منظم شهریه دانشگاه نیاز است.
  • مدرکی که نشان میدهد فرزندان وابسته ی بالای 18 سال متاهل نیستند.
  • برای باز کردن حساب بانکی: اصل قبض آب و برق با آدرس و مدرک اشتغال (نامه از شرکتی که فرد در آن مشغول به کار است)

همه ی مدارک باید به زبان پرتغالی ترجمه شده باشند.

همه ی مدارک باید در نزدیک ترین کنسولی پرتغال تایید شوند.

هزینه های بررسی پرونده ویزای طلایی پرتغال:

هزینه بررسی پرونده برای متقاضی اصلی (درخواست اولیه و تمدید ها) –  517 یورو

هزینه بررسی پرونده برای اعضای خانواده – 80 یورو

هزینه صدور کارت اقامت موقت اولیه برای متقاضی اصلی- 5,173 یورو

هزینه صدور کارت اقامت موقت اولیه برای اعضای خانواده – 5,173 یورو

هزینه تمدید مجوز اقامت متغاضی اصلی و هر کدام از اعضای خانواده – 2,586 یورو


زمانبندی پرداخت هزینه ها برای برنامه ویزای طلایی پرتغال که باید توسط سرمایه گذار پرداخت شود








آیتم

 

 

مبلغ (با احتساب مالیات)

پرداخت

توضیحات

سال اول

هزینه های خدمات

هزینه های وکالت

11150 یورو

هنگام شروع پروسه

هنگام امضای CFA

هزینه های مربوط به سرمایه گذاری

سرمایه گذاری

350000 یورو

هنگام افتتاح حساب امانی

 

 

IMT: مالیات معاملات ملکی 

13000 یورو

هنگام افتتاح حساب امانی

در پایان عملیات نوسازی بازپرداخت می شود

 

تمبر مالیاتی

1600 یورو

هنگام افتتاح حساب امانی

 

 

گواهی محضری

553.5 یورو

هنگام افتتاح حساب امانی

مبلغ تخمینی

 

نمایندگی مالیاتی

307.5 یورو

هنگام افتتاح حساب امانی

سالیانه

هزینه های پذیرش

 

1523 یورو

پیش از عزیمت به پرتغال

اقامت 5 روز/4 شب برای یک نفر شامل هتل و غذا. اقامت دو نفر 1500 یورو. مبلغ 500 یورو به ازای هر فرد اضافه، افزوده می شود.

هزینه های درخواست اقامت

بیمه

200 یورو

هنگام افتتاح حساب امانی

مبلغ تخمینی سالیانه به ازای هر فرد

 

هزینه بررسی مجوز اقامت

517.4 یورو

هنگام افتتاح حساب امانی

 

 

هزینه بررسی مجوز اقامت برای اعضای خانواده

80.6 یورو

هنگام افتتاح حساب امانی

80.6 یورو به ازای هر فرد هنگام پیوستن به خانواده

 

کارت

5173.6 یورو

هنگام افتتاح حساب امانی

به ازای هر فرد

پردازش اظهارنامه های مالیاتی

 

615 یورو

 

پرداخت سالیانه

مجموع سال اول، شامل سرمایه گذاری

384720.6 یورو

 

 

تمدید اقامت (بر عهده شرکت کنکاش نیست)

 

خانواده شامل 3 متقاضی

2269.4 یورو

هنگام تمدید

پرداخت سالیانه

 

متقاضی چهارم و بیشتر

615 یورو

هنگام تمدید

پرداخت سالیانه

 

تمدید مجوز اقامت – هزینه کارت

2586.8 یورو

هنگام تمدید

به ازای هر فرد/همچنین اعضای خانواده


حداقل زمان مورد نیاز برای حضور در پرتغال به منظور کسب اقامت دائم  و شهروندی پرتغال  

یکی از جذاب ترین گزینه ها در مورد برنامه مهاجرت به پرتغال این است که بعد از 5 سال می توان برای اقامت دائم پرتغال و در سال 6 برای شهروندی و اخذ پاسپورت پرتغال اقدام کرد. قابل ذکر است که برای اخذ و بدست اوردن اقامت موقت ، داءم و یا شهروندی پرتغال نیازی به اقامت در این کشور نیست. در واقع متقاضی اصلی و خانواده متقاضی تنها کافی است که هر دو سال یک بار برای تمدید ویزای طلایی خود تنها دو هفته در پرتغال بمانند. شهروندی پرتغال و به دست آوردن پاسپورت دوم به شما حق زندگی، کار و تحصیل در کل اتحادیه اروپا را خواهد داد. 

این برنامه برای متغاضیانی که نمی خواهند و یا نمی توانند موطن خود را فعلا ترک نمایند و صرفا به دنبال داشتن کارت اقامت در کشوری اروپایی هستند،  امروزه تنها انتخاب انان میباشد.

البته با توجه به یاد داشت زیر: 

  • سال اول: 7 روز جهت مراحل تغاضا
  • سال دوم و سوم: مجموعا 14 روز
  • سال چهارم و پنجم: مجموعا 14 روز
  • پس از سال پنجم، سرمایه گذار می تواند درخواست اقامت دائم نماید.

جدول زمانی پروسه اخذ ویزای طلایی پرتغال


* حداکثر زمان پردازش پرونده ممکن است بعضا توسط اداره مهاجرت پرتغال به درازا بیانجامد.

** در صورتی که ظرف حداکثر ۱۸۰ روز از زمان انقضای کارت اقامت قبلی نسبت به تمدید کارت اقدام نشود، حقوق مرتبط با ویزای طلایی پرتغال از بین خواهد رفت.

*** مادامی که سرمایه‌گذاری حفظ گردد، ویزای طلایی پرتغال برای دوره های دوساله متوالی به صورت نامحدود تمدید خواهد شد.



نکات کلیدی ویزای طلایی پرتغال

  • به سرمایه گذاری به مبلغ 500,000 یورو و یا 350.000 یورو نیاز است.
  • به کل خانواده اجازه اقامت داده می شود.
  • نیازی به اقامت در پرتغال نیست.
  • بعد از پنج سال می توان اقامت دائم پرتغال بدست آورد.
  • بعد از شش سال می توان برای شهروندی پرتغال اقدام کرد.
  • می توان به کل کشورهای عضو شنگن بدون نیاز به ویزا سفر کرد.

نقشه زیر کشورهایی که با پاسپورت پرتغال می توان بدون ویزا به آنها سفر کرد را نشان می دهد.

نقشه کشورهای مجاز به سفر بدون ویزا با پاسپورت پرتغال


برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت به پرتغال از طریق سرمایه گذاری و ویزای طلایی با مشاوران ما در کنکاش تماس حاصل نمایید.

مطالب مرتبط با مهاجرت به پرتغال

ده دلیلی که پرتغال را تبدیل به بهترین گزینه برای مهاجرت می کنند اخذ اقامت پرتغال از طریق برنامه ویزای طلایی پرتغال شرایط اخذ اقامت دائم و تابعیت پرتغال آزمون زبان پرتغالی برای متقاضیان اخذ اقامت پرتغال اقامت پرتغال: بهترین مکان دنیا برای زندگی و بازنشستگی پرتغال ستاره در حال طلوع سرمایه گذاران بین المللی صدور مجوز اقامت پرتغال به حد سه میلیارد یورو رسید دانشگاه پورتو، پرتغال پاسخ به مهمترین پرسش ها در مورد ویزای طلایی پرتغال برنامه ویزای طلایی پرتغال در مسیر موفقیت بیشتر آشنایی با پرتغال سال 2017 سالی طلایی برای برنامه ویزای طلایی پرتغال مقایسه ویزای طلایی اسپانیا و پرتغال خریداران ملک در پرتغال شاهد افزایش قیمت ملک خود هستند خرید ملک برای اجاره در اسپانیا و پرتغال اخذ ویزای طلایی پرتغال با خرید ملک به ارزش 500,000 یورو مهاجرت به پرتغال
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش