مهاجرت به پرتغال - اخذ اقامت اروپا از طریق اقامت پرتغال

مهاجرت به پرتغال - اخذ اقامت اروپا از طریق اقامت پرتغال



مهاجرت به پرتغال و اخذ اقامت اروپا از طریق اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری ( ویزای طلایی پرتغال) با سرمایه گذاری به مبلغ، 280000 یورو، 350,000 یورو یا 500.000 یورو در بخش املاک امکان پذیر است. ویزای طلایی پرتغال را می توان هر دو سال تمدید کرد اما برای هر بار تمدید باید دو هفته در کشور پرتغال بمانید. قوانین ویزای طلایی پرتغال در جولای 2015 تعییر یافت و گزینه های جدیدی به آن اضافه شد، از جمله خرید ملکی به ارزش حداقل 350.000 هزار یورو با قدمت ساخت بیش از 30 سال یا ملکی که در مناطق بازسازی شهری جهت نوسازی قرار داشته باشد.



اخذ اقامت پرتغال و پاسپورت پرتغال ( از طریق ویزای طلایی ) با سرمایه گذاری در خرید ملک

برنامه ویزای طلایی پرتغال یکی از موفق ترین برنامه های مهاجرت و اقامت سرمایه گذاری در اروپا بوده است. چرا که انعطاف و مزایای بسیاری برای سرمایه گذاران به همراه دارد. این برنامه در سال 2012 آغاز شد و تا به امروز دولت پرتغال آن را بهبود داده است. با سرمایه گذاری به مبلغ 500.000 یورو در بخش املاک پرتغال می توان به اقامت کشور پرتغال برای خانواده و فرزندان وابسته به خانواده دست یافت. ویزای طلایی پرتغال را می توان هر دو سال تمدید کرد اما برای هر بار تمدید باید دو هفته در کشور پرتغال بمانید.

قوانین جدید اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری بعد از جولای 2015


1. خرید ملک به ارزش حداقل 500 هزار یورو در هر مکان در پرتغال 


2. خرید ملک به ارزش حداقل 400 هزار یورو به شرط آنکه ملک در منطقه کم جمعیت قرار داشته باشد.


3. خرید ملک با قدمت بالای 30 سال و بازسازی ملک که ارزش خرید و بازسازی باید حداقل 350000 یورو باشد.


نمونه یک ملک بازسازی شده 90 متری در لیسبون به قیمت پیشنهادی 385000 یورو
نمونه یک ملک بازسازی شده 100 متری در لیسبون به قیمت پیشنهادی 390000 یورو
نمونه یک ملک بازسازی شده 70 متری در لیسبون به قیمت پیشنهادی 350000 یورو
نمونه یک ملک بازسازی شده 115 متری در لیسبون به قیمت پیشنهادی 410000 یورو

4. خرید ملک با قدمت بالای 30 سال در مناطق کم جمعیت که ارزش خرید و بازسازی باید حداقل 280000 یورو باشد.


شرکت کنکاش تمام گزینه های مطرح شده را ارائه می نماید.

قدم هایی که برای اخذ اقامت پرتغال (ویزای طلایی پرتغال) از طریق خرید ملک باید طی شوند

  1. اخذ ویزای توریستی پرتغال یا کشورهای دیگر اتحادیه اروپا
  2. جمع آوری مدارک مورد نیاز برای ارسال به پرتغال (لیست مدارک از سوی شرکت کنکاش به شما ابلاغ می شود، لیست مدارک اولیه را می توانید بالای همین صفحه بخوانید) در این مرحله به وکیل پرتغالی خود وکالت می دهید تا در موارد زیر از طرف شما اقدام کند: اخذ شماره مالیاتی/ باز کردن حساب بانکی/تامین اجتماعی/بیمه
  3. در این مرحله موکل به پرتغال می آید و ملک را انتخاب میکند یا میتواند سرمایه مورد نیاز را به حساب بانکی جدیدش در پرتغال منتقل کند.
  4. در طول بازدید از پرتغال، دفتر وکالتی، موکل را برای انجام تشریفات لازم و انگشت نگاری به اداره مهاجرت در پرتغال میبرد.
  5. پرونده متقاضی و خانواده او به اداره مهاجرت فرستاده می شود و پروسه ی درخواست بررسی میشود. سپس کارت های اقامت صادر میشوند و توسط DHL به آدرس موکل فرستاده میشوند.

مدارک اولیه مورد نیاز برای اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک (ویزای طلایی پرتغال):

  • پاسپورت معتبر برای همه ی اعضای خانواده
  • شناسنامه
  • عقدنامه
  • گواهی عدم سوء پیشینه برای همه ی متقاضیان بالای 16 سال
  • برای فرزندان بالای 18 سال به نامه ی رسمی از دانشگاه که تایید کننده ی ثبت نام او در دانشگاه است و مدرک واریز منظم شهریه دانشگاه نیاز است.
  • مدرکی که نشان میدهد فرزندان وابسته ی بالای 18 سال متاهل نیستند.
  • برای باز کردن حساب بانکی: اصل قبض آب و برق با آدرس و مدرک اشتغال (نامه از شرکتی که فرد در آن مشغول به کار است)
  • همه ی مدارک باید در نزدیک ترین کنسولگری پرتغال تایید شوند.

هزینه های دولتی بررسی پرونده اخذ اقامت پرتغال (ویزای طلایی پرتغال):

هزینه بررسی پرونده برای متقاضی اصلی (درخواست اولیه و تمدید ها) –  517 یورو

هزینه بررسی پرونده برای اعضای خانواده – 80 یورو

هزینه صدور کارت اقامت موقت اولیه برای متقاضی اصلی- 5,173 یورو

هزینه صدور کارت اقامت موقت اولیه برای اعضای خانواده – 5,173 یورو

هزینه تمدید مجوز اقامت متغاضی اصلی و هر کدام از اعضای خانواده – 2,586 یورو

حداقل زمان مورد نیاز برای حضور در پرتغال به منظور کسب اقامت دائم  پرتغال و شهروندی پرتغال  

یکی از جذاب ترین گزینه ها در مورد برنامه مهاجرت به پرتغال این است که بعد از 5 سال می توان برای اقامت دائم پرتغال و در سال ششم برای شهروندی و اخذ پاسپورت پرتغال اقدام کرد. قابل ذکر است که برای اخذ و بدست اوردن اقامت موقت ، دائم و یا شهروندی پرتغال نیازی به اقامت در این کشور نیست. در واقع متقاضی اصلی و خانواده متقاضی تنها کافی است که هر دو سال یک بار برای تمدید ویزای طلایی خود تنها دو هفته در پرتغال بمانند. شهروندی پرتغال و به دست آوردن پاسپورت دوم به شما حق زندگی، کار و تحصیل در کل اتحادیه اروپا را خواهد داد. 

کشور پرتغال تابعیت مضاعف را به رسمیت می شناسد، بنابراین متقاضیان ایرانی مشکلی برای حفظ تابعیت ایرانی خود نخواهد داشت و می توانند پس از تنها 6 سال به شرط رعایت شروط معین شده در قوانین مهاجرت پرتغال (حضور فیزیکی حداقل یک هفته در سال، عدم سوءپیشینه کیفری، و دانش زبان پرتغالی) اقدام به اخذ پاسپورت پرتغال بکنند.

این برنامه برای متقاضیانی که نمی خواهند و یا نمی توانند وطن خود را فعلا ترک نمایند و صرفا به دنبال داشتن کارت اقامت در کشوری اروپایی هستند،  یک انتخاب مناسب  میباشد.

البته با توجه به یاد داشت زیر: 

  • سال اول: 7 روز جهت مراحل تقاضا
  • سال دوم و سوم: مجموعا 14 روز
  • سال چهارم و پنجم: مجموعا 14 روز
  • پس از سال پنجم، سرمایه گذار می تواند درخواست اقامت دائم نماید.

جدول زمانی پروسه اخذ اقامت دائم پرتغال و پاسپورت پرتغال (ویزای طلایی پرتغال)

* حداکثر زمان پردازش پرونده ممکن است بعضا توسط اداره مهاجرت پرتغال به درازا بیانجامد.

** در صورتی که ظرف حداکثر ۱۸۰ روز از زمان انقضای کارت اقامت قبلی نسبت به تمدید کارت اقدام نشود، حقوق مرتبط با ویزای طلایی پرتغال از بین خواهد رفت.

*** مادامی که سرمایه‌گذاری حفظ گردد، ویزای طلایی پرتغال برای دوره های دوساله متوالی به صورت نامحدود تمدید خواهد شد.

نکات کلیدی اخذ اقامت پرتغال (ویزای طلایی پرتغال):

  •  سرمایه گذاری به مبلغ 500,000، 400,000، 350000  و یا 280000  یورو نیاز است.
  • به کل خانواده اجازه اقامت داده می شود.
  • نیازی به اقامت طولانی مدت در پرتغال نیست.
  • بعد از پنج سال می توان اقامت دائم پرتغال بدست آورد.
  • بعد از شش سال می توان برای شهروندی پرتغال اقدام کرد.
  • می توان به کل کشورهای عضو شنگن بدون نیاز به ویزا سفر کرد.

نقشه زیر کشورهایی را نشان می دهد که با پاسپورت پرتغال می توان بدون ویزا به آنها سفر کرد.

نقشه کشورهای مجاز به سفر بدون ویزا با پاسپورت پرتغال


برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت به پرتغال از طریق سرمایه گذاری و ویزای طلایی با مشاوران ما در کنکاش تماس حاصل نمایید.



مطالب مرتبط با مهاجرت به پرتغال - اخذ اقامت اروپا از طریق اقامت پرتغال

مقایسه ویزای طلایی اسپانیا و پرتغال آفتابی و پیشرفته: لیسبون، پرتغال ‌آمار و ارقامی در مورد پرتغال اخذ اقامت پرتغال - گذشته رمانتیک و آینده نوید بخش پرتغال در صدر کشورهای اروپایی برای سرمایه گذاری و اقامت اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک با برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق خرید ملک هم اقامت پرتغال را به دست آورید و هم سود کنید پرتغال بالاترین رتبه در کیفیت زندگی برای مهاجران رونق برنامه های اخذ پاسپورت اروپا از طریق سرمایه گذاری مزایای مهاجرت به پرتغال تغییرات در پروسه ویزای طلایی پرتغال در ژانویه 2017 پرتغال سومین کشور امن جهان است ده دلیلی که پرتغال را تبدیل به بهترین گزینه مهاجرت می کند اخذ اقامت پرتغال از طریق برنامه ویزای طلایی پرتغال شرایط اخذ اقامت دائم و تابعیت پرتغال آزمون زبان پرتغالی برای متقاضیان اخذ اقامت پرتغال اقامت پرتغال: بهترین مکان دنیا برای زندگی و بازنشستگی پرتغال ستاره در حال طلوع سرمایه گذاران بین المللی صدور مجوز اقامت پرتغال به حد سه میلیارد یورو رسید دانشگاه پورتو، پرتغال پاسخ به مهمترین پرسش ها در مورد ویزای طلایی پرتغال برنامه ویزای طلایی پرتغال در مسیر موفقیت بیشتر آشنایی با پرتغال سال 2017 سالی طلایی برای برنامه ویزای طلایی پرتغال خریداران ملک در پرتغال شاهد افزایش قیمت ملکشان هستند. خرید ملک برای اجاره در اسپانیا و پرتغال اخذ ویزای طلایی پرتغال با خرید ملک به ارزش 500,000 یورو مهاجرت به پرتغال - اخذ اقامت اروپا از طریق اقامت پرتغال هزینه ی زندگی در پرتغال اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری خرید ملک اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک زندگی در پرتغال مراقبت های بهداشتی در پرتغال الگاروه، پرتغال مالیات در پرتغال نقل مکان به پرتغال آب و هوا در پرتغال سرمایه گذاری در پرتغال
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش