اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک

اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک



اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری ( ویزای طلایی پرتغال) به مبلغ حداقل 280,000 یورو، 350,000 یورو یا 500,000 یورو در بخش املاک امکان پذیر است. اخذ اقامت پرتغال مسیری مطمئن به سمت اخذ پاسپورت اتحادیه اروپا محسوب می شود.



اخذ اقامت پرتغال و پاسپورت پرتغال ( از طریق ویزای طلایی ) با سرمایه گذاری در خرید ملک

اقامت پرتغال پاسپورت پرتغال


برنامه ویزای طلایی پرتغال یکی از موفق ترین برنامه های مهاجرت و اقامت سرمایه گذاری در اروپا بوده است. چرا که انعطاف و مزایای بسیاری برای سرمایه گذاران به همراه دارد. این برنامه در سال 2012 آغاز شد و تا به امروز دولت پرتغال آن را بهبود داده است. با سرمایه گذاری به مبلغ 500,000 یورو در بخش املاک پرتغال می توان به اقامت پرتغال برای خانواده و فرزندان وابسته دست یافت. ویزای طلایی پرتغال را می توان هر دو سال تمدید کرد اما برای هر بار تمدید باید دو هفته در کشور پرتغال بمانید.

قوانین جدید اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری بعد از جولای 2015


1. خرید ملک به ارزش حداقل 500 هزار یورو در هر مکان در پرتغال 

نمونه های املاک واقعی قابل خرید با قیمت 500,000 تا 700,000 یورو در شهرهای لیسبون و آلگاروه

2. خرید ملک به ارزش حداقل 400 هزار یورو به شرط آنکه ملک در منطقه کم جمعیت قرار داشته باشد.


3. خرید ملک با قدمت بالای 30 سال و بازسازی ملک که ارزش خرید و بازسازی باید حداقل 350,000 یورو باشد.

نمونه ای از یک ملک بازسازی شده 115 متری سه خوابه در شهر لیسبون در پرتغال

نمونه ای از یک ملک بازسازی شده 100 متری دو خوابه در شهر لیسبون در پرتغال

نمونه ای از یک ملک بازسازی شده 90 متری دو خوابه در شهر لیسبون در پرتغال

نمونه ای از یک ملک بازسازی شده 70 متری دو خوابه در شهر لیسبون در پرتغال

4. خرید ملک با قدمت بالای 30 سال در مناطق کم جمعیت که ارزش خرید و بازسازی باید حداقل 280,000 یورو باشد.


شرکت کنکاش تمام گزینه های مطرح شده را ارائه می نماید. 

قدم هایی که برای اخذ اقامت پرتغال (ویزای طلایی پرتغال) از طریق خرید ملک باید طی شوند

  1. اخذ ویزای توریستی پرتغال یا کشورهای دیگر اتحادیه اروپا

  2. جمع آوری مدارک مورد نیاز برای ارسال به پرتغال (لیست مدارک از سوی شرکت کنکاش به شما ابلاغ می شود، لیست مدارک اولیه را می توانید بالای همین صفحه بخوانید) در این مرحله به وکیل پرتغالی خود وکالت می دهید تا در موارد زیر از طرف شما اقدام کند: اخذ شماره مالیاتی/ باز کردن حساب بانکی/تامین اجتماعی/بیمه)

  3. در این مرحله موکل به پرتغال می آید و ملک را انتخاب میکند یا میتواند سرمایه مورد نیاز را به حساب بانکی جدیدش در پرتغال منتقل کند.

  4. در طول بازدید از پرتغال، دفتر وکالتی، موکل را برای انجام تشریفات لازم و انگشت نگاری به اداره مهاجرت در پرتغال میبرد.

  5. پرونده متقاضی و خانواده او به اداره مهاجرت فرستاده می شود و پروسه ی درخواست بررسی میشود. سپس کارت های اقامت صادر میشوند و توسط DHL به آدرس موکل فرستاده میشوند.

مدارک اولیه مورد نیاز برای اخذ اقامت پرتغال با سرمایه گذاری در خرید ملک (ویزای طلایی پرتغال):

  • پاسپورت معتبر برای همه ی اعضای خانواده

  • شناسنامه

  • عقدنامه

  • گواهی عدم سوء پیشینه برای همه ی متقاضیان بالای 16 سال

  • برای فرزندان بالای 18 سال به نامه ی رسمی از دانشگاه که تایید کننده ی ثبت نام او در دانشگاه است و مدرک واریز منظم شهریه دانشگاه نیاز است.

  • مدرکی که نشان می دهد فرزندان وابسته ی بالای 18 سال متاهل نیستند.

  • برای باز کردن حساب بانکی: اصل قبض آب و برق با آدرس و نامه ی اشتغال به کار (نامه از شرکتی که فرد در آن مشغول به کار است)

  • همه ی مدارک باید در نزدیک ترین کنسولگری پرتغال تایید شوند.

هزینه های دولتی بررسی پرونده اخذ اقامت سرمایه گذاری پرتغال (ویزای طلایی پرتغال):

هزینه بررسی پرونده برای متقاضی اصلی (درخواست اولیه و تمدید ها) –  517 یورو

هزینه بررسی پرونده برای اعضای خانواده – 80 یورو

هزینه صدور کارت اقامت موقت اولیه برای متقاضی اصلی- 5,173 یورو

هزینه صدور کارت اقامت موقت اولیه برای اعضای خانواده – 5,173 یورو

هزینه تمدید کارت اقامت متقاضی اصلی و هر کدام از اعضای خانواده – 2,586 یورو

حداقل زمان مورد نیاز برای حضور در پرتغال به منظور کسب اقامت دائم  پرتغال و شهروندی پرتغال  

یکی از جذاب ترین گزینه ها در مورد برنامه مهاجرت به پرتغال این است که بعد از 5 سال می توان برای اقامت دائم پرتغال و برای شهروندی و اخذ پاسپورت پرتغال اقدام کرد. قابل ذکر است که برای اخذ و بدست اوردن اقامت موقت ، دائم و یا شهروندی پرتغال یا پاسپورت پرتغال نیازی به اقامت در این کشور نیست. در واقع متقاضی اصلی و خانواده متقاضی تنها کافی است که هر دو سال یک بار برای تمدید ویزای طلایی خود تنها دو هفته در پرتغال بمانند. شهروندی پرتغال و به دست آوردن پاسپورت دوم به شما حق زندگی، کار و تحصیل در کل اتحادیه اروپا را خواهد داد. 

کشور پرتغال تابعیت مضاعف را به رسمیت می شناسد، بنابراین متقاضیان ایرانی مشکلی برای حفظ تابعیت ایرانی خود نخواهند داشت و می توانند پس از تنها 5 سال به شرط رعایت شروط معین شده در قوانین مهاجرت پرتغال (حضور فیزیکی حداقل یک هفته در سال، عدم سوءپیشینه کیفری، و دانش  سطحی از زبان پرتغالی) اقدام به اخذ پاسپورت پرتغال بکنند.

این برنامه برای متقاضیانی که نمی خواهند و یا نمی توانند وطن خود را فعلا ترک نمایند و صرفا به دنبال داشتن کارت اقامت اروپا هستند،  انتخابی مناسب  است.

البته با توجه به یاد داشت زیر: 

  • سال اول: 7 روز جهت مراحل تقاضا

  • سال دوم و سوم: مجموعا 14 روز

  • سال چهارم و پنجم: مجموعا 14 روز

  • پس از سال پنجم، سرمایه گذار می تواند درخواست اقامت دائم بدهد.

جدول زمانی پروسه اخذ اقامت دائم پرتغال و پاسپورت پرتغال با برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال (ویزای طلایی پرتغال)

* حداکثر زمان پردازش پرونده ممکن است بعضا توسط اداره مهاجرت پرتغال به درازا بیانجامد.

** در صورتی که ظرف حداکثر ۱۸۰ روز از زمان انقضای کارت اقامت قبلی نسبت به تمدید کارت اقدام نشود، حقوق مرتبط با ویزای طلایی پرتغال از بین خواهد رفت.

*** مادامی که سرمایه‌گذاری حفظ گردد، ویزای طلایی پرتغال برای دوره های دوساله متوالی به صورت نامحدود تمدید خواهد شد.

نکات کلیدی اخذ اقامت پرتغال با سرمایه گذاری (ویزای طلایی پرتغال): 

  •  سرمایه گذاری به مبلغ حداقل 500,000، 400,000، 350,000  و یا 280,000  یورو نیاز است.

  • به کل خانواده اجازه اقامت داده می شود.

  • نیازی به اقامت طولانی مدت در پرتغال نیست.

  • بعد از پنج سال می توان اقامت دائم پرتغال را بدست آورد.

  • بعد از پنج سال می توان برای شهروندی و پاسپورت پرتغال اقدام کرد (پیش تر 6 سال بوده).

  • می توان به کل کشورهای عضو شنگن بدون نیاز به ویزا سفر کرد.


نکات جالب در رابطه با برنامه ویزای طلایی پرتغال ( اخذ اقامت پرتغال با خرید ملک)


-برخلاف برخی از برنامه های اقامت و اخذ پاسپورت از طریق سرمایه گذاری کشورهای اروپایی، در برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال، الزامی بر اینکه ملک خریداری شده مورد تایید دولت باشد وجود ندارد. معیار اصلی برای برنامه  اخذ اقامت پرتغال با خرید ملک (ویزای طلایی پرتغال)، ارزش املاک و مستغلات می باشد. اکثریت ویزاهای طلایی که توسط دولت پرتغال صادر شده اند برای متقاضیانی بوده است که گزینه خرید ملک را برگزیده اند، که به لطف شرایط بسیار مطلوب برای این نوع سرمایه گذاری،  بیش از 4,800 مورد از درخواست ها برای اخذ اقامت پرتغال با خرید ملک اقدام کرده اند.


       -ملک می تواند مسکونی و یا تجاری (هتل، رستوران و غیره) باشد.  حتی می توان بیش از یک ملک خریداری کرد به شرط اینکه مجموع ارزش املاک به حداقل های تعیین شده توسط برنامه اخذ اقامت سرمایه گذاری پرتغال (ویزای طلایی پرتغال) رسیده و ملک/املاک به مدت 5 سال در مالکیت شخص باقی بمانند. محبوب ترین مناطق برای خرید ملک، از لحاظ سرمایه گذاری، منطقه لیسبون و حومه آن (کشکاش، استوریل)  و جنوب آلگاروه (شهرهای ساحلی واله دو لوبو، ویلامورا، و آلبوفیرا) هستند.

      -با بررسی و تحلیل گزینه های موجود در بازار خدمات مهاجرت جهانی، می توان با اطمینان گفت که برنامه اخذ اقامت پرتغال با سرمایه گذاری (ویزای طلایی پرتغال) بهترین گزینه برای افرادی است که به دنبال اخذ اقامت اروپا هستند. برنامه اقامت پرتغال علی الخصوص از نظر هزینه از جذابیت خاصی برای متقاضیان برخوردار است. برای مثال اسپانیا، حداقل 500,000 یورو را برای سرمایه گذاری تعیین کرده است و برای گزینه های بهتر آن به 1 میلیون یورو نیاز می باشد. مقامات پرتغالی انعطاف بالایی در مقابل متقاضیان اخذ ویزای طلایی نشان می دهند، برای مثال تنها دانشی جزیی از زبان پرتغالی، با آزمونی ساده برای واجد الشرایط شناخته شدن متقاضی کفایت می کند و همچنین محدودیت سنی برای متقاضی اصلی و وابستگان او در این برنامه تعریف نشده است.

 -با تمام این تفاصیل، مهمترین و اصلی ترین ویژگی برنامه ویزای طلایی پرتغال، امکان دستیابی به تابعیت و پاسپورت پرتغال در آینده می باشد. در سال 2017، پرتغال رتبه 25 در میان 190 کشور در سهولت انجام کسب و کار را از طرف بانک جهانی کسب کرد. برنامه ویزای طلایی پرتغال، یک فرصت عالی برای توسعه فرصت های مالیاتی شما و همچنین افزایش بهره وری در کسب و کار جهانی می باشد.


-بسیاری از افراد مشهور دنیا پرتغال را به عنوان مامن آرامش خود برگزیده اند. عمارت خواننده پاپ مشهور مدونا 6 میلیون یورو برای او هزینه داشته، مایکل فسبندر هنرپیشه، در ماه مه 2017 آپارتمانی 2 میلیون یورویی در قلب لیسبون خریداری کرد. و هنرپیشه معروف مونیکا بلوچی آپارتمانی شیک در مجتمع مسکونی که طراح معروف کریستین لوبوتین زندگی می کند، خریداری کرده است.


نقشه زیر نشان می دهد که با داشتن پاسپورت پرتغال می توان به کدام کشور ها بدون پاسپورت سفر کرد.




اقامت پرتغال پاسپورت پرتغال


برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری با مشاوران ما در کنکاش تماس حاصل نمایید.





مطالب مرتبط با اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک

میانگین قیمت املاک خریداری شده برای اقامت سرمایه گذاری پرتغال چقدر است؟ برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال از عوامل رشد 2.7 درصدی سود ناخالص داخلی فروش اقامت اروپا و تابعیت یا پاسپورت اروپا چه تاثیری بر بازار املاک اروپا دارد؟ بله، قطعا می توانیم بگوییم اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در نهایت منجر به اخذ تابعیت و پاسپورت پرتغال می شود پرتغال به دنبال مهاجران جدید است ویزای Tier 1 انگلستان یا ویزای طلایی پرتغال افزایش 6.4 درصدی قیمت خانه ها در پرتغال اخذ اقامت پرتغال در برابر اخذ اقامت اسپانیا اقامت پرتغال یا اقامت اسپانیا؟ اقامت پرتغال و دلایل برتری آن اقامت پرتغال: بالاترین کیفیت زندگی بهترین کشور ها برای مهاجرت سرمایه گذاری در دنیا گزارش بانک های پرتغال حاکی از افزایش قیمت املاک در پرتغال طی سال های اخیر هستند منطقه آلگاروه پرتغال، ایده آل برای زندگی اقامت پرتغال- چرا پرتغال از نظر قوانین مالیاتی، باید اولین انتخاب برای مهاجران باشد؟ در سال پنجم چه اتفاقی می افتد؟ دارندگان اقامت پرتغال (ویزای طلایی پرتغال) با نفس های حبس شده منتظر هستند. صنعت گردشگری در پرتغال به شدت رو به رشد است سرمایه گذاری در پرتغال بازار املاک پرتغال در رتبه بندی موسسه Henley & Partners برنامه های مهاجرت از طریق سرمایه گذاری پرتغال بالاترین رتبه را به خود اختصاص داد هزینه های خرید ملک در پرتغال - اخذ اقامت پرتغال زندگی در پرتغال پرتغال، بهترین گزینه مالیاتی برای علاقمندان به اخذ اقامت اروپا بر طبق اخبار آنلاین پرتغال، خارجی ها یک چهارم املاک را در پرتغال خریداری می کنند پرتغال: فرصت طلایی برای اخذ اقامت اروپا و خرید ملک 25 دلیل برای خرید ملک و سرمایه گذاری در بازار املاک پرتغال و اخذ اقامت پرتغال افزایش سرعت رسیدگی به پرونده های اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری دولت پرتغال خطاب به منتقدان: برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال ماندنی است افزایش 35 درصدی درخواست اقامت سرمایه گذاری پرتغال نسبت به سال قبل برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال به 25 سال کسری بودجه پرتغال پایان می دهد در مورد دولت و اقتصاد کشور پرتغال در اتحادیه اروپا بیشتر بدانید اخذ اقامت اروپا از طریق برنامه اخذ اقامت پرتغال با سرمایه گذاری در خرید ملک پرتغال قوانین مربوط به اخذ تابعیت و پاسپورت پرتغال را آسان تر می کند قبل از انتخاب اقامت سرمایه گذاری پرتغال در مورد مدارس پرتغال بیشتر بدانید مقایسه سیستم مالیاتی ایالات متحده آمریکا و مالیات در پرتغال برنامه اقامت سرمایه گذاری انگلستان یا برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال، میانبری به سوی اخذ پاسپورت اروپا برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال محرک سرمایه گذاری در بخش املاک است پیش بینی افزایش قیمت املاک در پرتغال در سال 2018 به دلیل برنامه گلدن ویزا هزینه اقامت در پرتغال نسبت به اقامت در دیگر بخش های اروپا کمتر است برنامه اقامت پرتغال از طریق خرید ملک موجب رونق بازار املاک پرتغال شد قبل از اخذ اقامت سرمایه گذاری پرتغال، با کشور پرتغال بیشتر آشنا شوید به دلیل برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال، بازار املاک در پرتغال پررونق است برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال برای بار اول از مرز 6,000 کارت اقامت گذشت برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال نوع 65A-d بهترین برنامه اقامتی است آیا اقامت از روش ثبت شرکت و تمکن مالی برای من مناسب است؟ بخش دوم: ثبت شرکت آیا اقامت از روش تمکن مالی و ثبت شرکت برای من مناسب است؟ بخش اول: تمکن مالی تغییر قانون تابعیت پرتغال برای کودکانی که والدین آن ها خارجی هستند روش های سرمایه گذاری در کشور پرتغال برای اخذ اقامت سرمایه گذاری پرتغال آیا افزایش چشمگیر و سریع قیمت مسکن در کشور پرتغال، حباب است؟ رشد اقتصاد پرتغال در سال 2017 سریع تر از میانگین رشد اقتصاد در اتحادیه اروپا به منظور تسهیل اخذ اقامت پرتغال، شرکت کنکاش در پرتغال آغاز به کار کرد افزایش خانواده های مقیم در پرتغال به دلیل برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال پیش بینی می شود که قیمت ملک در پرتغال در سال 2018 افزایش بیابد اعطای هر اقامت سرمایه گذاری پرتغال به معنای ورود 3 نفر به پرتغال است گردشگری و اقامت در پرتغال در سال 2017، رکورد جدیدی را ثبت کرد بازار ملک پرتغال، جذاب ترین بازار ملک به منظور سرمایه گذاری است 10 دلیلی که نشان می دهد برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال بهترین است برنامه اخذ اقامت و پاسپورت پرتغال در صدر برنامه های اخذ اقامت و پاسپورت است پاسپورت پرتغال یکی از قدرتمندترین پاسپورت ها در سراسر جهان است پروسه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک به چه صورت است؟ در برنامه اخذ اقامت سرمایه گذاری پرتغال، هزینه های جانبی به چه صورت است؟ مقایسه برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال و برنامه اقامت سرمایه گذاری اسپانیا قبل از اخذ اقامت سرمایه گذاری پرتغال ، کمی بیشتر در مورد لیسبون بدانید حقایق، آمار و ارقامی در مورد کشور پرتغال در برنامه سرمایه گذاری پرتغال اخذ اقامت در لیسبون پرتغال، شهری با گذشته ی رمانتیک و آینده ی نویدبخش برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال در صدر برنامه های سرمایه گذاری اروپا نمونه ای از یک ملک بازسازی شده 90 متری دو خوابه در شهر لیسبون در پرتغال علاوه بر اخذ اقامت دائم پرتغال یا حتی پاسپورت پرتغال، سود هم کنید رونق برنامه اخذ اقامت سرمایه گذاری پرتغال و در نهایت اخذ پاسپورت اروپا مهاجرت به پرتغال با برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال چه مزایایی دارد؟ تغییرات در پروسه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در ژانویه 2017 مهاجرت به پرتغال به معنای مهاجرت به سومین کشور امن در جهان است 10 دلیلی که نشان می دهد مهاجرت به پرتغال، بهترین انتخاب برای مهاجرت است اخذ اقامت دائم پرتغال از طریق برنامه اقامت پرتغال با خرید ملک شرایط اخذ اقامت دائم پرتغال و پاسپورت پرتغال از طریق سرمایه گذاری آزمون زبان پرتغالی برای متقاضیان اخذ اقامت و پاسپورت پرتغال اجباری است مهاجرت به پرتغال: بهترین موقعیت در دنیا برای زندگی و بازنشستگی برنامه اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری، ستاره برنامه های سرمایه گذاری صدور مجوز اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری به حد سه میلیارد یورو رسید دانشگاه پورتو یکی از معروف ترین دانشگاه های اروپا در کشور پرتغال پرسش و پاسخ در مورد برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری موفقیت برنامه اقامت پرتغال از طریق خرید ملک در طی سال های گذشته آشنایی با پرتغال قابل توجه متقاضیان اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک سال 2017، سالی طلایی برای برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال موجب افزایش قیمت املاک شده است چند نکته مهم برای خرید خانه و سرمایه گذاری در پرتغال و اسپانیا ویزای طلایی پرتغال با سرمایه گذاری 500,000 یورو در بخش املاک اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک هزینه ی زندگی در پرتغال نمونه ای از یک ملک بازسازی شده 70 متری دو خوابه در شهر لیسبون در پرتغال نمونه ای از یک ملک بازسازی شده 100 متری دو خوابه در شهر لیسبون در پرتغال شماره ی شناسائی مالیات دهنده و نماینده ی مالیاتی در پرتغال نمونه ای از یک ملک بازسازی شده 115 متری سه خوابه در شهر لیسبون در پرتغال زندگی در پرتغال مراقبت های بهداشتی در پرتغال اقامت اروپا مالیات در پرتغال مهاجرت به پرتغال آب و هوا در پرتغال سرمایه گذاری در پرتغال

دفاتر شرکت کنکاش

دفتر تهران

placeتهران، خیابان عباس آباد، خیابان سرافراز، نبش خیابان اول، برج موج، طبقه 6، واحد 26
کدپستی: 1587653154
phone 021 - 88710588 --- 88710589 --- 88710590

دفتر پرتغال

placePraca Duque de Saldanha, 1 Edif. Atrium Saldanha, 7 Piso 1050-94 Lisbon | Portugal

دفتر آمریکا

place4771 Caminitos de los Cepillos, Bonsall, C A, 92003, USA
phone +1 - 310 405 5717
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش