مهاجرت به پرتغال از طریق سرمایه گذاری

اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری

ویزای طلایی پرتغال با سرمایه گذاری 500,000 یورو در بخش املاک

برنامه ویزای طلایی پرتغال یکی از موفق ترین برنامه های مهاجرت و اقامت سرمایه گذاری در اروپا بوده است. چرا که انعطاف و مزایای بسیاری برای سرمایه گذاران به همراه دارد. این برنامه در سال 2012 آغاز شد و تا به امروز دولت پرتغال آن را بهبود داده است. با سرمایه گذاری به مبلغ 500.000 یورو در بخش املاک پرتغال می توان به اقامت کشور پرتغال برای خانواده و فرزندان وابسته به خانواده دست یافت. ویزای طلایی را می توان هر دو سال تمدید کرد اما برای هر بار تمدید باید دو هفته در کشور پرتغال بمانید.

 خرید ملک بالای 500,000 یورو در پرتغال (امکان خرید بیش از یک ملک وجود دارد)

قبل از ارائه درخواست  اقامت، خرید ملک باید انجام و کامل شده باشد، یا

قبل از درخواست قرارداد قولنامه امضا شده باشد و قبل از تمدید مجوز، خرید کامل شده باشد.

امکان سرمایه گذاری بالای 500,000 یورو وجود دارد و همچنین می توانید ملک خود را اجاره دهید و یا خودتان در آن ساکن شوید.

مدارک اولیه:

  • پاسپورت معتبر برای همه ی اعضای خانواده
  • شناسنامه
  • عقدنامه
  • گواهی عدم سوء پیشینه برای همه ی متقاضیان بالای 16 سال
  • برای فرزندان بالای 18 سال به نامه ی رسمی از دانشگاه که تایید کننده ی ثبت نام او در دانشگاه است و مدرک واریز منظم شهریه دانشگاه نیاز است.
  • مدرکی که نشان میدهد فرزندان وابسته ی بالای 18 سال متاهل نیستند.
  • برای باز کردن حساب بانکی: اصل قبض آب و برق با آدرس و مدرک اشتغال (نامه از شرکتی که فرد در آن مشغول به کار است)

همه ی مدارک باید به زبان پرتغالی ترجمه شده باشند

همه ی مدارک باید در نزدیک ترین کنسولی پرتغال تایید شوند.

هزینه های بررسی پرونده

هزینه ی بررسی پرونده برای متقاضی اصلی (درخواست اولیه و تمدید ها) –  517,40یورو

هزینه ی بررسی پرونده برای اعضای خانواده – 80.60 یورو

هزینه صدور اقامت موقت اولیه برای متقاضی اصلی- 5,173.60 یورو

هزینه صدور اقامت موقت اولیه برای اعضای خانواده – 5,173.60 یورو

هزینه تمدید مجوز اقامت سرمایه گذار و هر کدام از اعضای خانواده – 2,586.80 یورو

قدم هایی که برای اخذ ویزای طلایی پرتغال باید طی شوند

  1. اخذ ویزای توریستی به پرتغال یا کشورهای دیگر اتحادیه اروپا
  2. جمع آوری مدارک مورد نیاز برای ارسال به پرتغال (لیست مدارک از سوی شرکت کنکاش به شما ابلاغ می شوند، لیست مدارک اولیه را می توانید بالای همین صفحه بخوانید)در این مرحله به وکیل پرتغالی خود وکالت می دهید تا در موارد زیر از طرف شما اقدام کند:اخذ شماره ی مالیاتی | باز کردن حساب بانکی | تامین اجتماعی | بیمه
  3. در این مرحله موکل به پرتعال می آید و ملک را انتخاب میکند یا میتواند سرمایه مورد نیاز را به حساب بانکی جدیدش در پرتغال منتقل کند.
  4. در طول بازدید از پرتغال، دفتر وکالتی، موکل را برای انجام تشریفات لازم و انگشت نگاری به اداره مهاجرت در پرتغال میبرد.
  5. پرونده متقاضی و خانواده او به اداره مهاجرت فرستاده می شود و پروسه ی درخواست بررسی میشود. سپس کارت های اقامت صادر میشوند و توسط DHL به آدرس موکل فرستاده میشوند.

اقامت دائم پرتغال و شهروندی پرتغال

یکی از جذاب ترین گزینه ها در مورد برنامه مهاجرت به پرتغال این است که بعد از 5 سال می توان برای اقامت دائم پرتغال و بعد از 6 سال برای شهروندی و اخذ پاسپورت پرتغال اقدام کرد و برای اخذ اقامت و شهروندی پرتغال نیازی به اقامت در پرتغال نیست. در واقع متقاضی اصلی و خانواده متقاضی تنها کافی است که هر دو سال یک بار برای تمدید ویزای طلایی خود تنها دو هفته در پرتغال بمانند. شهروندی پرتغال و به دست آوردن پاسپورت دوم به شما حق زندگی، کار و تحصیل در کل اتحادیه اروپا را خواهد داد.

نکات کلیدی ویزای طلایی پرتغال

  • به سرمایه گذاری به مبلغ 500,000 یورو نیاز است.
  • به کل خانواده اجازه اقامت داده می شود.
  • نیازی به اقامت در پرتغال نیست.
  • بعد از پنج سال می توان اقامت دائم بدست آورد.
  • بعد از شش سال می توان برای شهروندی پرتغال اقدام کرد.
  • می توان به کل کشورهای عضو شنگن بدون نیاز به ویزا سفر کرد.

نقشه زیر کشورهایی که با پاسپورت پرتغال می توان بدون ویزا به آنها سفر کرد را نشان می دهد.

نقشه کشورهای مجاز به سفر بدون ویزا با پاسپورت پرتغال

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت به پرتغال از طریق سرمایه گذاری و ویزای طلایی با مشاوران ما در کنکاش تماس حاصل نمایید.


درباره ی پرتغال بیشتر بخوانید:

دریافت خبرنامه کنکاش از طریق کانال تلگرام