اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک

اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک



اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری ( ویزای طلایی پرتغال) با خرید ملک در پرتغال به مبلغ حداقل 280,000 یورو، 350,000 یورو یا 500,000 یورو امکان پذیر است. اخذ اقامت پرتغال مسیری مطمئن به سمت اخذ پاسپورت اتحادیه اروپا محسوب می شود.



اخذ اقامت پرتغال و پاسپورت پرتغال ( از طریق ویزای طلایی ) با سرمایه گذاری در خرید ملک

اقامت پرتغال پاسپورت پرتغال


برنامه ویزای طلایی پرتغال ( اقامت پرتغال با خرید ملک) یکی از موفق ترین برنامه های مهاجرت و اقامت سرمایه گذاری در اروپا بوده است. چرا که انعطاف و مزایای بسیاری برای سرمایه گذاران به همراه دارد. این برنامه در سال 2012 آغاز شد و تا به امروز دولت پرتغال آن را بهبود داده است. با سرمایه گذاری به مبلغ 500,000 یورو در بخش املاک پرتغال می توان به اقامت پرتغال برای خانواده و فرزندان وابسته دست یافت. ویزای طلایی پرتغال را می توان هر دو سال تمدید کرد اما برای هر بار تمدید باید دو هفته در کشور پرتغال بمانید.

قوانین جدید اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری بعد از جولای 2015


1. خرید ملک در پرتغال به ارزش حداقل 500 هزار یورو در هر مکان در پرتغال 

نمونه های املاک واقعی قابل خرید با قیمت 500,000 تا 700,000 یورو در شهرهای لیسبون و آلگاروه

2. خرید ملک در پرتغال به ارزش حداقل 400 هزار یورو به شرط آنکه ملک در منطقه کم جمعیت قرار داشته باشد.


3. خرید ملک در پرتغال با قدمت بالای 30 سال و بازسازی ملک که ارزش خرید و بازسازی باید حداقل 350,000 یورو باشد.

نمونه ای از یک ملک بازسازی شده 115 متری سه خوابه در شهر لیسبون در پرتغال

نمونه ای از یک ملک بازسازی شده 100 متری دو خوابه در شهر لیسبون در پرتغال

نمونه ای از یک ملک بازسازی شده 90 متری دو خوابه در شهر لیسبون در پرتغال

نمونه ای از یک ملک بازسازی شده 70 متری دو خوابه در شهر لیسبون در پرتغال

4. خرید ملک در پرتغال با قدمت بالای 30 سال در مناطق کم جمعیت که ارزش خرید و بازسازی باید حداقل 280,000 یورو باشد.


شرکت کنکاش تمام گزینه های مطرح شده را ارائه می نماید. 

قدم هایی که برای اخذ اقامت پرتغال (ویزای طلایی پرتغال) از طریق خرید ملک باید طی شوند

  1. اخذ ویزای توریستی پرتغال یا کشورهای دیگر اتحادیه اروپا

  2. جمع آوری مدارک مورد نیاز برای ارسال به پرتغال (لیست مدارک از سوی شرکت کنکاش به شما ابلاغ می شود، لیست مدارک اولیه را می توانید بالای همین صفحه بخوانید) در این مرحله به وکیل پرتغالی خود وکالت می دهید تا در موارد زیر از طرف شما اقدام کند: اخذ شماره مالیاتی/ باز کردن حساب بانکی/تامین اجتماعی/بیمه)

  3. در این مرحله موکل به پرتغال می آید و ملک را انتخاب میکند یا میتواند سرمایه مورد نیاز را به حساب بانکی جدیدش در پرتغال منتقل کند.

  4. در طول بازدید از پرتغال، دفتر وکالتی، موکل را برای انجام تشریفات لازم و انگشت نگاری به اداره مهاجرت در پرتغال میبرد.

  5. پرونده متقاضی و خانواده او به اداره مهاجرت فرستاده می شود و پروسه ی درخواست بررسی میشود. سپس کارت های اقامت صادر میشوند و توسط DHL به آدرس موکل فرستاده میشوند.

مدارک اولیه مورد نیاز برای اخذ اقامت پرتغال با سرمایه گذاری در خرید ملک (ویزای طلایی پرتغال):

  • پاسپورت معتبر برای همه ی اعضای خانواده

  • شناسنامه

  • عقدنامه

  • گواهی عدم سوء پیشینه برای همه ی متقاضیان بالای 16 سال

  • برای فرزندان بالای 18 سال به نامه ی رسمی از دانشگاه که تایید کننده ی ثبت نام او در دانشگاه است و مدرک واریز منظم شهریه دانشگاه نیاز است.

  • مدرکی که نشان می دهد فرزندان وابسته ی بالای 18 سال متاهل نیستند.

  • برای باز کردن حساب بانکی: اصل قبض آب و برق با آدرس و نامه ی اشتغال به کار (نامه از شرکتی که فرد در آن مشغول به کار است)

  • همه ی مدارک باید در نزدیک ترین کنسولگری پرتغال تایید شوند.

هزینه های دولتی بررسی پرونده اخذ اقامت پرتغال با خرید ملک (ویزای طلایی پرتغال):

هزینه بررسی پرونده برای متقاضی اصلی (درخواست اولیه و تمدید ها) –  517 یورو

هزینه بررسی پرونده برای اعضای خانواده – 80 یورو

هزینه صدور کارت اقامت موقت اولیه برای متقاضی اصلی- 5,173 یورو

هزینه صدور کارت اقامت موقت اولیه برای اعضای خانواده – 5,173 یورو

هزینه تمدید کارت اقامت متقاضی اصلی و هر کدام از اعضای خانواده – 2,586 یورو


حداقل زمان مورد نیاز برای حضور در پرتغال به منظور کسب اقامت دائم  پرتغال و شهروندی پرتغال  

یکی از جذاب ترین گزینه ها در مورد برنامه مهاجرت به پرتغال این است که بعد از 5 سال می توان برایاقامت دائم پرتغال و برای شهروندی و اخذ پاسپورت پرتغال اقدام کرد. قابل ذکر است که برای اخذ و بدست اوردن اقامت موقت ، دائم و یا شهروندی پرتغال یا پاسپورت پرتغال نیازی به اقامت در این کشور نیست. در واقع متقاضی اصلی و خانواده متقاضی تنها کافی است که هر دو سال یک بار برای تمدید ویزای طلایی خود تنها دو هفته در پرتغال بمانند. شهروندی پرتغال و به دست آوردن پاسپورت دوم به شما حق زندگی، کار و تحصیل در کل اتحادیه اروپا را خواهد داد. 

کشور پرتغال تابعیت مضاعف را به رسمیت می شناسد، بنابراین متقاضیان ایرانی مشکلی برای حفظ تابعیت ایرانی خود نخواهند داشت و می توانند پس از تنها 5 سال به شرط رعایت شروط معین شده در قوانین مهاجرت پرتغال (حضور فیزیکی حداقل یک هفته در سال، عدم سوءپیشینه کیفری، و دانش  سطحی از زبان پرتغالی) اقدام به اخذ پاسپورت پرتغال بکنند.

این برنامه برای متقاضیانی که نمی خواهند و یا نمی توانند وطن خود را فعلا ترک نمایند و صرفا به دنبال داشتن کارت اقامت اروپا هستند،  انتخابی مناسب  است.

البته با توجه به یاد داشت زیر: 

  • سال اول: 7 روز جهت مراحل تقاضا

  • سال دوم و سوم: مجموعا 14 روز

  • سال چهارم و پنجم: مجموعا 14 روز

  • پس از سال پنجم، سرمایه گذار می تواند درخواست اقامت دائم بدهد.

جدول زمانی پروسه اخذ اقامت دائم پرتغال و پاسپورت پرتغال با برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال (ویزای طلایی پرتغال)

* حداکثر زمان پردازش پرونده ممکن است بعضا توسط اداره مهاجرت پرتغال به درازا بیانجامد.

** در صورتی که ظرف حداکثر ۱۸۰ روز از زمان انقضای کارت اقامت قبلی نسبت به تمدید کارت اقدام نشود، حقوق مرتبط با ویزای طلایی پرتغال از بین خواهد رفت.

*** مادامی که سرمایه‌گذاری حفظ گردد، ویزای طلایی پرتغال برای دوره های دوساله متوالی به صورت نامحدود تمدید خواهد شد.

نکات کلیدی اخذ اقامت پرتغال با خرید ملک (ویزای طلایی پرتغال): 

  •  سرمایه گذاری به مبلغ حداقل 500,000، 400,000، 350,000  و یا 280,000  یورو نیاز است.

  • به کل خانواده اجازه اقامت داده می شود.

  • نیازی به اقامت طولانی مدت در پرتغال نیست.

  • بعد از پنج سال می توان اقامت دائم پرتغال را بدست آورد.

  • بعد از پنج سال می توان برای شهروندی و پاسپورت پرتغال اقدام کرد (پیش تر 6 سال بوده).

  • می توان به کل کشورهای عضو شنگن بدون نیاز به ویزا سفر کرد.


نکات جالب در رابطه با برنامه ویزای طلایی پرتغال ( اخذ اقامت پرتغال با خرید ملک)


-برخلاف برخی از برنامه های اقامت و اخذ پاسپورت از طریق سرمایه گذاری کشورهای اروپایی، در برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال، الزامی بر اینکه ملک خریداری شده مورد تایید دولت باشد وجود ندارد. معیار اصلی برای برنامه  اخذ اقامت پرتغال با خرید ملک (ویزای طلایی پرتغال)، ارزش املاک و مستغلات می باشد. اکثریت ویزاهای طلایی که توسط دولت پرتغال صادر شده اند برای متقاضیانی بوده است که گزینه خرید ملک را برگزیده اند، که به لطف شرایط بسیار مطلوب برای این نوع سرمایه گذاری،  بیش از 4,800 مورد از درخواست ها برای اخذ اقامت پرتغال با خرید ملک اقدام کرده اند.


       -ملک می تواند مسکونی و یا تجاری (هتل، رستوران و غیره) باشد.  حتی می توان بیش از یک ملک خریداری کرد به شرط اینکه مجموع ارزش املاک به حداقل های تعیین شده توسط برنامه اخذ اقامت سرمایه گذاری پرتغال (ویزای طلایی پرتغال) رسیده و ملک/املاک به مدت 5 سال در مالکیت شخص باقی بمانند. محبوب ترین مناطق برای خرید ملک، از لحاظ سرمایه گذاری، منطقه لیسبون و حومه آن (کشکاش، استوریل)  و جنوب آلگاروه (شهرهای ساحلی واله دو لوبو، ویلامورا، و آلبوفیرا) هستند.

      -با بررسی و تحلیل گزینه های موجود در بازار خدمات مهاجرت جهانی، می توان با اطمینان گفت که برنامه اخذ اقامت پرتغال با سرمایه گذاری (ویزای طلایی پرتغال) بهترین گزینه برای افرادی است که به دنبال اخذ اقامت اروپا هستند. برنامه اقامت پرتغال علی الخصوص از نظر هزینه از جذابیت خاصی برای متقاضیان برخوردار است. برای مثال اسپانیا، حداقل 500,000 یورو را برای سرمایه گذاری تعیین کرده است و برای گزینه های بهتر آن به 1 میلیون یورو نیاز می باشد. مقامات پرتغالی انعطاف بالایی در مقابل متقاضیان اخذ ویزای طلایی نشان می دهند، برای مثال تنها دانشی جزیی از زبان پرتغالی، با آزمونی ساده برای واجد الشرایط شناخته شدن متقاضی کفایت می کند و همچنین محدودیت سنی برای متقاضی اصلی و وابستگان او در این برنامه تعریف نشده است.

 -با تمام این تفاصیل، مهمترین و اصلی ترین ویژگی برنامه ویزای طلایی پرتغال، امکان دستیابی به تابعیت و پاسپورت پرتغال در آینده می باشد. در سال 2017، پرتغال رتبه 25 در میان 190 کشور در سهولت انجام کسب و کار را از طرف بانک جهانی کسب کرد. برنامه ویزای طلایی پرتغال، یک فرصت عالی برای توسعه فرصت های مالیاتی شما و همچنین افزایش بهره وری در کسب و کار جهانی می باشد.


-بسیاری از افراد مشهور دنیا پرتغال را به عنوان مامن آرامش خود برگزیده اند. عمارت خواننده پاپ مشهور مدونا 6 میلیون یورو برای او هزینه داشته، مایکل فسبندر هنرپیشه، در ماه مه 2017 آپارتمانی 2 میلیون یورویی در قلب لیسبون خریداری کرد. و هنرپیشه معروف مونیکا بلوچی آپارتمانی شیک در مجتمع مسکونی که طراح معروف کریستین لوبوتین زندگی می کند، خریداری کرده است.


نقشه زیر نشان می دهد که با داشتن پاسپورت پرتغال می توان به کدام کشور ها بدون پاسپورت سفر کرد.




اقامت پرتغال پاسپورت پرتغال


برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری با مشاوران ما در کنکاش تماس حاصل نمایید.





دفاتر شرکت کنکاش

دفتر تهران

placeتهران، خیابان عباس آباد، خیابان سرافراز، نبش خیابان اول، برج موج، طبقه 6، واحد 26
کدپستی: 1587653154
phone 021 - 88710588 --- 88710589 --- 88710590

دفتر پرتغال

placePraca Duque de Saldanha, 1 Edif. Atrium Saldanha, 7 Piso 1050-94 Lisbon | Portugal

دفتر آمریکا

place4771 Caminitos de los Cepillos, Bonsall, C A, 92003, USA
phone +1 - 310 405 5717
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش