اقامت یونان از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک

اقامت یونان از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک



کشور یونان به ‌عنوان مهد تمدن مغرب زمین و زادگاه دموکراسی، کشوری آرام با دسترسی آسان به اروپا است. اگر شما مایل به زندگی، کار و تحصیل در اروپا هستید یونان گزینه‌ی مناسبی است. گرفتن اقامت این کشور از راه‌های متفاوت امکان‌پذیر است. طبق قانون 4146 مصوب، یونان از سال 2013 اقدام به جذب سرمایه‌های خارجی کرده است.

اقامت یونان از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک

کشور یونان به ‌عنوان مهد تمدن مغرب زمین و زادگاه دموکراسی، کشوری آرام با دسترسی آسان به اروپا است. اگر شما مایل به زندگی و تحصیل در اروپا هستید یونان گزینه‌ی مناسبی است. گرفتن اقامت این کشور از راه‌های متفاوت امکان‌پذیر است. طبق قانون 4146 مصوب، یونان از سال 2013 اقدام به جذب سرمایه‌های خارجی کرده است.

 
سرمایه گذاری

مبلغ لازم برای سرمایه گذاری در املاک یونان، 250,000 یورو است. در میان برنامه های اخذ اقامت اروپا از طریق سرمایه گذاری، برنامه اقامت یونان، کمترین هزینه را برای سرمایه گذاری نیاز دارد. ملک خریداری شده می تواند در خود یونان و یا در جزایر آن باشد. همچنین این ملک هم می تواند مسکونی باشد و هم می تواند تجاری باشد. مجموع ارزش هر تعداد از املاک باید حداقل 250,000 یورو باشد. این امکان نیز وجود دارد که چند خریدار، سرمایه گذاری مشترک داشته باشند.

  • دریافت و حفظ اقامت دائم یونان، مشروط است. سرمایه گذار باید در طول دوره اقامت، مالکیت ملک خود را بصورت قانونی حفظ کرده و ملک را نگهداری کند. چنانچه سرمایه گذار تصمیم بگیرد ملک خود را به یک تبعه غیر اروپایی دیگر بفروشد، خریدار جدید می تواند برای اخذ اقامت یونان اقدام کند اما حق اقامت سرمایه گذار اولیه از بین می رود. این مساله بدین معناست که سرمایه گذاران خارجی برای حفظ اقامت دائم یونان باید برای همیشه صاحب ملکی به نام خود باشند.

پروسه اخذ اقامت یونان

پروسه درخواست اقامت یونان حدودا 40 روز از زمان سرمایه گذاری تا صدور مجوز اقامت طول می کشد. متقاضی باید قبل از درخواست اقامت، ملک را خریداری کرده باشد. به محض انتخاب ملک با کمک همکاران کنکاش در یونان،  وکیلان ما پروسه درخواست یعنی انتقال ملک و کارهای حقوقی مربوط به ملک را انجام می دهند.

هر متقاضی پس از امضای قرارداد با شرکت کنکاش، با کمک تیم حقوقی کنکاش باید ملکی به ارزش حدود 250 هزار یورو خریداری کند. پس از آن پرونده اخذ اقامت متقاضی به اداره مهاجرت یونان داده می شود.

علاوه بر سرمایه گذاری در املاک، متقاضیان باید دارای  گواهی عدم سوء پیشینه  و بیمه پزشکی باشند. برنامه اقامت یونان، هیچ گونه شرط حضور ندارد و کارت اقامت پس از 5 سال به شرط حفظ سرمایه گذاری تمدید می شود. مانند بسیاری از برنامه های اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری که گزینه سرمایه گذاری در املاک را به متقاضیان ارائه می کنند، متقاضیان برنامه ویزای طلایی یونان مجبور به اقامت فیزیکی در طول سال در یونان نیستند اما حق زندگی، کار و تحصیل در هر نقطه از یونان را حفظ می کنند.


خانواده

همسر متقاضی و فرزندان زیر 18 سال نیز می توانند شامل پرونده شوند. فرزندان 18 سال به بالا، به شرط محصل و وابسته بودن می توانند تا سن 21 سالگی شامل پرونده شوند. برنامه اقامت یونان اخیرا شامل پدر و مادر متقاضی اصلی و همسر او شده است.

مالیات ها

افرادی که در یونان اقامت ندارند، مالیات بر در آمد حاصل در یونان را باید پرداخت کنند اما در آمد خارج از یونان شامل مالیات نمی شود. مالیات بر درآمد با نرخ 22 درصد شروع می شود. به درآمد حاصل از اجاره ملک در یونان از 11 تا 33 درصد مالیات تعلق می گیرد. هزینه های خاص از در آمد ناخالص داخلی کم می شود. مالیات بر سود سرمایه در فروش ملک، 15 درصد است.

زندگی و کار

مجوز اقامتی به متقاضی این اجازه را می دهد تا در یونان زندگی کند اما اجازه کار نمی دهد. با این وجود، متقاضی می تواند کسب و کاری را در یونان راه بیاندازد و کارآفرینی کند.

سفر

دریافت ویزای سفر به اروپا و حوزه شنگن در بسیاری از کشورهای خاورمیانه بسیار مشکل شده است. به محض دریافت اقامت یونان، آزادی سفر بدون ویزا در حوزه شنگن به متقاضی داده می شود.

شهروندی و پاسپورت یونان

متقاضیانی که در یونان زندگی می کنند، می توانند پس از 7 سال برای شهروندی و دریافت پاسپورت درخواست دهند. به محض اینکه شهروندی به فردی داده شود،  حفظ سرمایه گذاری دیگر لازم نیست. به دلیل نیاز به اقامت در کشور یونان، برنامه ویزای طلایی یونان، برنامه اقامت از طریق سرمایه گذاری است و برنامه شهروندی از طریق سرمایه گذاری نیست. با این وجود، گزینه شهروندی به کسانی که در یونان زندگی می کنند، داده می شود.
متقاضی و خانواده وابسته او می توانند پس از 7 سال متوالی اقامت در یونان، تابعیت این کشور را دریافت کنند و تابعیت مضاعف آنان نیز به رسمیت شناخته خواهد شد. بعد از 7 تا 8 سال زندگی مستمر در یونان، می توان برای اخذ پاسپورت اقدام کرد. دانستن زبان یونانی و قبول شدن در امتحان زبان یونانی نیاز است.

مزایای اخذ اقامت یونان از طریق سرمایه گذاری:

  • آزادی مسافرت، اقامت، تجارت و تحصیل به هر یک از کشورهای عضو شنگن
  • ملزم نبودن به سکونت در این کشور
  • ملزم نبودن به داشتن مدرک زبان انگلیسی یا یونانی
  • معاف از پرداخت مالیات سالانه
  • سهولت در تمدید اقامت پس از 5 سال
  • امکان فروش ملک و اقامت به فرد خارجی دیگر
  • راه‌اندازی هر شغلی در صورت تمایل
  • مسافرت به 155 کشور بدون ویزا

نقشه زیر نشان می دهد با داشتن پاسپورت یونان به چه کشورهایی می توان بدون ویزا سفر کرد.


 

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اخذ اقامت یونان از طریق سرمایه گذاری با مشاوران ما در کنکاش تماس حاصل نمایید. 


مطالب مرتبط با اقامت یونان از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک

هشدار اداره شهروندی دومینیکا از طریق سرمایه گذاری به نمایندگی ها افزایش صدور اقامت سرمایه گذاری یونان با کاهش 50 درصدی مالیات بر ملک برنامه اقامت یونان از طریق سرمایه گذاری، رکورد برنامه EB-5 را شکست اخذ اقامت توسط سرمایه گذاری در یونان: آمار، راهنمایی، تجزیه و تحلیل اقامت یونان از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک اقامت یونان از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک

دفاتر شرکت کنکاش

دفتر تهران

placeتهران، خیابان عباس آباد، خیابان سرافراز، نبش خیابان اول، برج موج، طبقه 6، واحد 26
کدپستی: 1587653154
phone 021 - 88710588 --- 88710589 --- 88710590

دفتر پرتغال

placePraca Duque de Saldanha, 1 Edif. Atrium Saldanha, 7 Piso 1050-94 Lisbon | Portugal

دفتر آمریکا

place4771 Caminitos de los Cepillos, Bonsall, C A, 92003, USA
phone +1 - 310 405 5717
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش