مهاجرت به اسپانیا - اخذ اقامت اروپا از طریق اقامت اسپانیا

مهاجرت به اسپانیا - اخذ اقامت اروپا از طریق اقامت اسپانیا



اخذ اقامت اسپانیا یکی از بهترین روش ها برای اخذ اقامت در اروپا می باشد. اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک به ارزش حداقل 500 هزار یورو در اسپانیا انجام می شود. در ابتدا شما یک اقامت موقت دو ساله دریافت خواهید کرد که از آن پس قابل تمدید است. احتیاجی به زندگی کردن در اسپانیا نیست، تنها باید ملک را در اسپانیا نگاه دارید. اخذ پاسپورت اسپانیا تنها بعد از ده سال و در صورتی که حداقل سالانه 6 ماه را در اسپانیا گذرانده باشید ممکن می باشد. از طریق اخذ اقامت اسپانیا می توانید به کل حوزه شنگن بدون نیاز به ویزا سفر کنید و در کشور اسپانیا کار و زندگی کنید.



اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک (ویزای طلایی اسپانیا) به ارزش حداقل 500 هزار یورو

کشور اسپانیا یک کشور مهم اروپای غربی است. این کشور تابستان های بسیار گرم و زمستان های معتدل دارد. پول رایج کشور یورو است و زبان های اسپانیایی و کاتالان در آن صحبت می شوند. کشور اسپانیا از جمله کشورهایی است که طبق قانون مصوب 2013 با اعطای "ویزای طلایی" به سرمایه‌گذاران خارج از اتحادیه اروپا، اقامت یک ساله قابل تمدید آسان تا 5 سال اعطا می‌کند. این کشور با اقتصادی رو به رشد، خانه‌های ارزان، استانداردهای بالای زندگی و بهداشت و درمان، بستر مناسبی جهت سرمایه‌گذاری و راه‌اندازی مشاغل متعدد است.

اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک

نحوه اقدام مهاجرت به اسپانیا و اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری:

  • خرید ملک مسکونی به ارزش حداقل 500,000 یورو

  •   

مزایای مهاجرت به اسپانیا و اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری:

  • امکان گرفتن اقامت برای همسر و فرزندان، حتی فرزندان بالای 18 سال در صورتی که وابسته باشند. (در حال تحصیل در دانشگاه)
  • امکان گرفتن اقامت برای پدر و مادر متقاضی اصلی
  • سهولت در تمدید و درخواست اقامت دائم اسپانیا پس از 5 سال (برای دریافت اقامت دائم باید سالانه 6 ماه را در اسپانیا گذرانده باشید در غیر این صورت تنها اقامت موقت شما به شرط نگاه داشتن ملک تمدید خواهد شد)
  • ملزم نبودن به اقامت فیزیکی در این کشور برای حفظ اقامت موقت (ویزای طلایی اسپانیا)

در ابتدا شما یک اقامت موقت دو ساله دریافت خواهید کرد که از آن پس قابل تمدید است. احتیاجی به زندگی کردن در اسپانیا نیست، تنها باید سالی یک بار از اسپانیا دیدن کنید. بعد از پنج سال در صورتی که ملک خریداری شده در اسپانیا را نفروخته باشید و سالانه 6 ماه را در اسپانیا گذرانده باشید، اقامت دائم اسپانیا را دریافت خواهید کرد. در صورتی که سالی شش ماه را در اسپانیا نمانده باشید تنها می توانید اقامت موقت خود را با شرط نگاه داشتن ملک تمدید نمایید و به اقامت دائم منجر نخواهد شد.

تغییرات قوانین در مورد ویزای طلایی اسپانیا در  سال 2015

در سال 2015 تغییراتی در ویزای طلایی اسپانیا به منظور جذب بیشتر سرمایه گذاران ایجاد شد:

  • این ویزا برای دو سال بدون نیاز به تمدید، معتبر است.
  • همه ی فرزندان و پدر و مادر سرمایه گذار مجاز به دریافت اجازه اقامت اسپانیا خواهند بود.
  • مجوز اقامت اکنون شامل حق کار در اسپانیا نیز میشود.
  • افراد متأهل، دیگر ملزم به پرداخت 500,000 یورو هر کدام به صورت جداگانه نیستند که واجد شرایط شوند. 
  • برای تمدید ویزا، دیگر نیازی به حضور در اسپانیا نیست.

شرایط مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه گذاری:

  • حداقل سن متقاضی 18 سال
  • ارائه مدارک مستند جهت حمایت مالی خانواده در طول اقامت
  • اثبات برخورداری از سلامت کامل جسمی
  • اثبات نداشتن هرگونه سابقه کیفری

شرایط دریافت شهروندی و پاسپوررت اسپانیا:

در صورتی که طی 5 سال هر سال 6 ماه را در اسپانیا بمانید، بعد از 5 سال به شما اقامت دایم اسپانیا اعطا می شود. اگر نخواهید در اسپانیا بمانید می توانید ویزای موقت خود را تا زمانی که در اسپانیا ملک را نگه داشته اید، تمدید کنید.

اقامت دائم اسپانیا به خودی خود به دریافت شهروندی اسپانیا منجر نمی شود. بعد از ده سال زندگی در اسپانیا (هر سال حداقل 183 روز) می توان برای دریافت پاسپورت و تابعیت اسپانیا اقدام کرد. دانستن زبان اسپانیایی برای کسب شهروندی نیاز است.

  • در ابتدا شما یک اقامت موقت دو ساله (که به آن ویزای طلایی یا ویزای سرمایه گذاری نیز گفته می شود) دریافت خواهید کرد که از آن پس قابل تمدید است. اگر نخواهید اقامت دایم اسپانیا به دست آورید احتیاجی به زندگی کردن در اسپانیا نیست، تنها باید سالی یک بار از اسپانیا دیدن کنید. اگر ملکی را که خریداری می کنید نگه دارید می توانید ویزای سرمایه گذاری خود را حفظ کنید.

  • همچنین می توانید برای اقامت دایم اسپانیا اقدام کنید. برای این منظور باید به مدت 5 سال و در هر سال حداقل 6 ماه در اسپانیا زندگی کنید. بعد از به دست آوردن اقامت دایم اسپانیا به این شکل دیگر مجبور به نگه داری ملک خود نیستید.

  • برای دریافت شهروندی و پاسپورت اسپانیا (و متعاقباً شهروندی اتحادیه اروپا که به شما اجازه ی کار، زندگی و تحصیل در همه نقاط اروپا را خواهد داد)، باید 5 سال از اقامت دایم شما گذشته باشد.

  • شما برای درآمدی که خارج از اسپانیا کسب می کنید، نیازی به پرداخت مالیات نخواهید داشت. مگر اینکه مقیم اسپانیا باشید. (یعنی بیش از 6 ماه را در اسپانیا زندگی کنید.)


نقشه زیر نشان می دهد با پاسپورت اسپانیا به چه کشورهایی می توان بدون ویزا یا با ویزای دریافتی در فرودگاه سفر کرد.

نقشه کشورهای مجاز به سفر بدون ویزا با پاسپورت اسپانیا

 

هنگام خرید یا فروش ملک در اسپانیا، داشتن نماینده حقوقی ضروری است. پروسه خرید ملک در اسپانیا شامل درجات مختلفی از مشارکت افراد گوناگون می شود: فروشنده، نماینده حقوقی او، آژانس معاملات املاک، حسابدار، دفتر اسناد رسمی، کارمند اداره ثبت، شرکت های آب و برق، شهرداری محل خرید ملک، بانک ها و در برخی موارد دادگاه های محلی، مقامات منطقه ای و حتی همسایه فروشنده که ممکن است چیزی برای گفتن داشته باشد.

وکیل شما اطمینان حاصل می کند که کلیه طرف های درگیر ماجرا با یکدیگر هماهنگ هستند و بررسی می کند که ملک مورد نظر بدهی ای نداشته باشد که باعث ایجاد هزینه های اضافی شود یا ارزش آن را کاهش دهد.

خدمات شرکت کنکاش جهت اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک در اسپانیا

  1. انجام تحقیقات لازم درباره وضعیت حقوقی ملک و سازنده یا فروشنده آن. در صورت وجود موردی خاص که تصمیم خرید یا شرایط خرید را تحت تاثیر قرار دهد، شما را از جزییات مطلع خواهیم کرد.
  2. ارتباط و توافق با فروشنده و/یا وکیل او در رابطه با شرایط خرید و اینکه معامله با قوانین جاری انطباق داشته باشد. اگر فروشنده در اسپانیا اقامت ندارد، وکلای ما اطمینان حاصل می کنند که مبلغ پرداختی پیش از اتمام معامله، به کسی که در این کشور اقامت دارد سپرده می شود که ترجیحا حساب بانکی وکیل فروشنده است.
  3. انجام آمادگی های لازم در دفتر اسناد رسمی جهت تکمیل خرید یا هر اقدام لازم دیگر مانند تهیه وکالت نامه برای افراد خارج از اسپانیا که به وکیل اختیار می دهد به نمایندگی از طرف خریدار عمل کند.
  4. مساعدت در تکمیل پروسه و اطمینان از ثبت سند ملکی در اداره ثبت املاک محلی و اینکه ملک بدهی و مستاجر ندارد و نیز پرداخت مالیات های مربوط به خرید.
  5. اخذ شماره شناسایی اتباع خارجی (NIE)

جستجوی ثبت املاک – جستجو بر اساس مشخصات ملک

این سرویس مختص کسانی است که می خواهند بدانند آیا ملک مورد نظرشان در اداره ثبت املاک ثبت شده است، مالک آن کیست و آیا ملک بدهی دارد. این سرویس شامل ارائه درخواست به اداره ثبت املاک، ترجمه کلی مدارک دریافتی و ارسال آنها به مشتری است.

اقدامات اولیه

پیش از شروع باید مدارک زیر را تهیه کنید:

  • اطلاعات ثبت ملک در اداره ثبت املاک: شماره ملک (número de finca) که یک شماره پنج رقمی بر روی سند ملک است.

یا

  • سایر اطلاعات موجود مانند مالکین فعلی یا قبلی و آدرس ملک (شهر، نام خیابان، شماره خیابان)

هر قدر اطلاعات بیشتری پیش از شروع جستجو فراهم کنید، یافتن آن ملک در اداره ثبت املاک آسان تر خواهد بود.

نماینده مالی

بر اساس قانون مالیات افراد غیر مقیم (2004)، هر فرد غیر مقیم که صاحب ملکی در اسپانیا باشد، قبل از 31 دسامبر سالی که ملک را در اسپانیا خریده، باید اظهارنامه مالیات بر ملک خود را تسلیم نماید و از آن پس، هر سال این کار را انجام دهد. از سال 2008 پس از کاهش های مالیاتی اخیر توسط دولت اسپانیا، پرداخت مالیات بر دارایی (کلیه حالات آن) متوقف شده است و بنابراین مالیات بر ملک افراد غیر مقیم تنها تعهد مالیاتی شخصی سالیانه است. خدمات نمایندگی مالی شامل موارد زیر است:

  • محاسبه مالیات بر اساس ارزش و تعداد روزهای مالکیت ملک (در صورتی که خرید یا فروش در سال گذشته اتفاق افتاده باشد) و اطمینان از اینکه بیش از میزان لازم مالیات نپردازید.

  • تکمیل فرم ها بر اساس اطلاعات شخصی و ملکی

  • تنظیم قرار ملاقات با اداره مالیات بعنوان نماینده مالی شما در اسپانیا و انجام مکاتبات رسمی و اقدام به موقع درباره آنها

  • اقدام بعنوان نماینده شما در طول سال مالی در صورت دریافت هرگونه تماس از طرف اداره مالیات

برای محاسبه بدهی های مالیاتی شما، ما به اطلاعات زیر در مورد هر یک از ملک های شما نیاز داریم:

  • آدرس

  • ناحیه شهرداری

  • قیمت خرید

  • درصد مالکیت ملک

  • تعداد روزهایی که ملک را در طول دوره مالیاتی اجاره کرده اید

همچنین باید کپی سند ملک خود را در اختیار ما بگذارید تا از صحت اطلاعات شما مطمئن شویم و نام کامل، آدرس و شماره شناسایی اتباع خارجی (NIE) خود را به ما بگویید.

جستجوی ثبت املاک – جستجو بر اساس مالک

این سرویس مختص کسانی است که به اطلاعاتی درباره ملکی متعلق به شخص یا شرکتی در اسپانیا نیاز دارند و بویژه در مواردی مانند پرداخت بدهی، طلاق، خرید ملک و غیره مفید است. این سرویس شامل موارد زیر می شود:

  • جستجو افراد یا شرکت ها در ثبت املاک

  • ارائه درخواست به اداره ثبت املاک

  • ترجمه کلی/خلاصه سازی گواهی ثبت املاک

  • معمولا گواهی ظرف 24 ساعت (حداکثر 48 ساعت) آماده می شود.

پیش از شروع کار باید اطلاعات زیر را در اختیار ما قرار دهید:

  • نام و نام خانوادگی مالک

  • شماره های شناسایی مالک (مانند شماره پاسپورت، NIE)

  • منطقه ای که ملک در آن واقع شده است


شرکت مهاجرتی کنکاش ارائه دهنده خدمات مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه گذاری است. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاوران مهاجرتی ما در کنکاش تماسحاصل نمایید.


مطالب مرتبط با مهاجرت به اسپانیا - اخذ اقامت اروپا از طریق اقامت اسپانیا

چرا باید در سال 2017 در اسپانیا ملک بخرید؟ اسپانیا، تفاوت های میان NIE و TIE، تفاوت اقامت اسپانیا و پاسپورت و شهروندی اسپانیا اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک- ویزای طلایی اسپانیا خرید ملک در اسپانیا آشنایی با اسپانیا- قابل توجه متقاضیان اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری یک راهنمای حقوقی برای خرید ملک دست دوم در اسپانیا ویزای طلایی اسپانیا ویزای طلایی – اجازه ی اقامت اسپانیا برای شهروندان غیر اتحادیه اروپا برنامه ی ویزای طلایی اسپانیا تغییرات قوانین در مورد ویزای طلایی اسپانیا در سال 2015 اسپانیا با سهولت در اجازه ی اقامت سعی در جذب سرمایه گذاران خارجی در بخش املاک دارد مهاجرت به اسپانیا - اخذ اقامت اروپا از طریق اقامت اسپانیا
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش