مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه گذاری

اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری با خرید ملک مسکونی، اوراق قرضه دولتی یا سهام یک شرکت اسپانیایی انجام می شود. در ابتدا شما یک اقامت موقت دو ساله دریافت خواهید کرد که از آن پس قابل تمدید است. احتیاجی به زندگی کردن در اسپانیا نیست، تنها باید سالی یک بار از اسپانیا دیدن کنید. بعد از پنج سال در صورتی که ملک خریداری شده در اسپانیا را نفروخته باشید، اقامت دائم اسپانیا را دریافت خواهید کرد. روند این کار حدود سه ماه طول خواهد کشید.

کشور اسپانیا یک کشور مهم اروپای غربی است. این کشور تابستان های بسیار گرم و زمستان های معتدل دارد. پول رایج کشور یورو است و زبان های اسپانیایی و کاتالان در آن صحبت می شوند. کشور اسپانیا از جمله کشورهایی است که طبق قانون مصوب 2013 با اعطای "ویزای طلایی" به سرمایه‌گذاران خارج از اتحادیه اروپا، اقامت یک ساله قابل تمدید آسان تا 5 سال اعطا می‌کند. این کشور با اقتصادی رو به رشد، خانه‌های ارزان، استانداردهای بالای زندگی و بهداشت و درمان، بستر مناسبی جهت سرمایه‌گذاری و راه‌اندازی مشاغل متعدد است.

اسپانیا

نحوه اقدام مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه گذاری:

  • خرید ملک مسکونی به ارزش حداقل 500,000 یورو
  • سرمایه گذاری یک میلیون یورو به صورت اوراق قرضه دولتی
  • سرمایه گذاری یک میلیون یورو به صورت سهام یک شرکت اسپانیایی
      

مزایای مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه گذاری:

  • امکان گرفتن اقامت برای همسر و فرزندان، حتی فرزندان بالای 18 سال در صورتی که وابسته باشند. (در حال تحصیل در دانشگاه)
  • امکان گرفتن اقامت برای پدر و مادر متقاضی اصلی
  • سهولت در تمدید و درخواست اقامت دائم پس از 5 سال
  • امکان اقامت، تجارت، تحصیل در کشورهای عضو شنگن پس از دریافت اقامت دائم
  • مسافرت به 155 کشور بدون ویزا شامل شنگن
  • ملزم نبودن به اقامت فیزیکی در این کشور برای حفظ اقامت موقت (ویزای طلایی اسپانیا)

در ابتدا شما یک اقامت موقت دو ساله دریافت خواهید کرد که از آن پس قابل تمدید است. احتیاجی به زندگی کردن در اسپانیا نیست، تنها باید سالی یک بار از اسپانیا دیدن کنید. بعد از پنج سال در صورتی که ملک خریداری شده در اسپانیا را نفروخته باشید، اقامت دائم اسپانیا را دریافت خواهید کرد. روند این کار حدود سه ماه طول خواهد کشید.

تغییرات قوانین در مورد ویزای طلایی اسپانیا در  سال 2015

در سال 2015 تغییراتی در ویزای طلایی به منظور جذب بیشتر سرمایه گذاران ایجاد شد:

  • این ویزا برای دو سال بدون نیاز به تمدید، معتبر است.
  • همه ی فرزندان و پدر و مادر سرمایه گذار مجاز به دریافت اجازه اقامت خواهند بود.
  • مجوز اقامت اکنون شامل حق کار در اسپانیا نیز میشود.
  • افراد متأهل، دیگر ملزم به پرداخت 500,000 یورو هر کدام به صورت جداگانه نیستند که واجد شرایط شوند. این امر شامل زوج هایی که رسماً ازدواج نکرده اند اما با هم زندگی می کنند نیز می شود.
  • برای تمدید ویزا، دیگر نیازی به حضور در اسپانیا نیست.

شرایط مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه گذاری:

  • حداقل سن متقاضی 18 سال
  • ارائه مدارک مستند جهت حمایت مالی خانواده در طول اقامت
  • اثبات برخورداری از سلامت کامل جسمی
  • اثبات نداشتن هرگونه سابقه کیفری

شرایط دریافت شهروندی و پاسپوررت اسپانیا:

در صورتی که طی 5 سال هر سال 6ماه را در اسپانیا بمانید، بعد از 5 سال به شما اقامت دایم اعطا می شود. اگر نخواهید در اسپانیا بمانید می توانید ویزای موقت خود را تا زمانی که در اسپانیا ملک را نگه داشته اید، تمدید کنید.

اقامت دائم اسپانیا به خودی خود به دریافت شهروندی اسپانیا منجر نمی شود. بعد از ده سال زندگی در اسپانیا (هر سال حداقل 183 روز) می توان برای دریافت پاسپورت و شهروندی اسپانیا اقدام کرد. دانستن زبان اسپانیایی برای کسب شهروندی نیاز است.


  • در ابتدا شما یک اقامت موقت دو ساله (که به آن ویزای طلایی یا ویزای سرمایه گذاری نیز گفته می شود) دریافت خواهید کرد که از آن پس قابل تمدید است. اگر نخواهید اقامت دایم به دست آورید احتیاجی به زندگی کردن در اسپانیا نیست، تنها باید سالی یک بار از اسپانیا دیدن کنید. اگر ملکی را که خریداری می کنید نگه دارید می توانید ویزای سرمایه گذاری خود را حفظ کنید.

  • همچنین می توانید برای اقامت دایم اسپانیا اقدام کنید. برای این منظور باید به مدت 5 سال و در هر سال حداقل 6 ماه در اسپانیا زندگی کنید. بعد از به دست آوردن اقامت دایم اسپانیا به این شکل دیگر مجبور به نگه داری ملک خود نیستید.

  • برای دریافت شهروندی اسپانیا (و متعاقباً شهروندی اتحادیه ی اروپا را که به شما اجازه ی کار، زندگی و تحصیل در همه ی نقاط اروپا را خواهد داد)، باید 5 سال از اقامت دایم شما گذشته باشد.

  • شما برای درآمدی که خارج از اسپانیا کسب می کنید، نیازی به پرداخت مالیات نخواهید داشت. مگر اینکه مقیم اسپانیا باشید. (یعنی بیش از 6 ماه را در اسپانیا زندگی کنید.)


نقشه زیر نشان می دهد با پاسپورت اسپانیا به چه کشورهایی می توان بدون ویزا یا با ویزای دریافتی در فرودگاه سفر کرد.

نقشه کشورهای مجاز به سفر بدون ویزا با پاسپورت اسپانیا

 

شرکت مهاجرتی کنکاش ارائه دهنده ی خدمات مهاجرت سرمایه گذاری اسپانیا است، برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاوران مهاجرتی ما در کنکاش تماس حاصل نمایید.


درباره ی مهاجرت به اسپانیا بیشتر بخوانید:

دریافت خبرنامه کنکاش از طریق کانال تلگرام عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش