مهاجرت به قبرس - اقامت قبرس و پاسپورت قبرس- امکان اقامت در کل اتحادیه اروپا

مهاجرت به قبرس - اقامت قبرس و پاسپورت قبرس- امکان اقامت در کل اتحادیه اروپا



اخذ پاسپورت قبرس از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک به ارزش دو میلیون یورو یک روش سریع و مناسب به منظور اخذ اقامت دائم کل اتحادیه اروپا است. قبرس صدور پاسپورت و شهروندی کامل را ظرف مدت 6 ماه تضمین کرده است. دارندگان پاسپورت قبرس می توانند به صورت آزادانه در هر قسمتی از اتحادیه اروپا زندگی و یا کار کنند. ضمناً از دریافت ویزا برای ورود به بسیاری کشورها در دنیا از جمله کل اتحادیه اروپا و کانادا نیز معاف هستند.



مهاجرت به قبرس، اخذ اقامت و پاسپورت قبرس از طریق سرمایه گذاری

اخذ پاسپورت قبرس و اقامت قبرس، یکی از روشهای مناسب به منظور اخذ اقامت دائم اتحادیه اروپا است.  مهاجرت به قبرس از طریق سرمایه گذاری، بسیار ساده و با سرعت بالا مقصد محبوب متقاضیان زیادی بوده است. از زمان باز شدن درب های اروپا به روی قبرس،  این کشور نیز دروازه ای برای سرمایه گذاران خارجی جهت مهاجرت به اروپا از طریق سرمایه گذاری در قبرس و ورود به اتحادیه اروپا محسوب می شود.

با توجه به برنامه شهروندی از طریق سرمایه گذاری این کشور، قبرس صدور شهروندی کامل را ظرف مدت حداکثر 6 ماه تضمین کرده است. زمانبندی کوتاه، این برنامه را در زمره  ی برنامه های جذاب و قابل توجه قرار داده است. نکته قابل توجه این برنامه، آزادی در جا به جایی بین اتحادیه اروپا است. دارندگان پاسپورت این کشور می توانند به صورت آزادانه در هر قسمتی از اتحادیه اروپا زندگی و یا کار کنند. ضمناً از دریافت ویزا برای ورود به بسیاری کشورهای دنیا از جمله کانادا نیز معاف هستند.


شرایط اخذ پاسپورت قبرس و اقامت قبرس از طریق سرمایه گذاری:

  با خرید ملک به ارزش 2,000,000 یورو  و نگهداری آن به مدت 3 سال ابتدا اقامت موقت و طی 6 ماه پاسپورت صادر می شود.

اخذ پاسپورت قبرس با خرید ملک به ارزش 2 میلیون یورو

شهروندی و اخذ پاسپورت قبرس از طریق سرمایه گذاری: جذاب ترین برنامه اخذ پاسپورت از طریق سرمایه گذاری در اروپا

 
اروپا مدتهاست به عنوان منطقه ای محبوب و با ارزش جهت مهاجرت در سراسر جهان محسوب می شود، که بیش از نیمی از کل تقاضاهای موجود برای شهروندی در کشورهای مختلف جهان را شامل می شود، در حالی که کارائیب در رتبه دوم قرار دارد و به دنبال آن آمریکای شمالی در رتبه سوم است. همچنین جالب است بدانید، مطالعات اخیر صورت گرفته توسط کارشناسان مهاجرت جهانی نشان میدهد شهروندی قبرس از طریق برنامه سرمایه گذاری در میان "ده تای برتر جهان" قرار دارد.
اخیرا بررسی های بین المللی صورت گرفته در خصوص سبک زندگی نشان میدهد قبرس پنجمین کشور جای دهنده مهاجرین است. قبرس با شاخص های کلیدی کسب و کار و تفریحی، تنها کشور اروپایی در کنار سوئیس بوده که در میان 5 کشور برتر قرار گرفته و جلوتر از لندن، مادرید و موناکو است. قبرس به دلیل سیستم مناسب مالیاتی برای ساکنان جدید، به ویژه افراد متمول، جایگاه فوق العاده ای در رتبه بندی ها دارد. با داشتن حداقل 320 روز آفتابی در سال، قبرس آفتابی ترین کشور اروپایی می باشد.

سیاست های مهاجرتی قبرس و چارچوب های قانونی آن در حال حاضر برای متقاضیان ساکن در خارج از اتحادیه اروپا اخذ آسان تر شهروندی قبرس را فراهم نموده است . 

دلایل متعددی وجود دارد که چرا برنامه اخذ پاسپورت قبرس از طریق سرمایه گذاری  در اروپا بیشترین جذابیت را دارد:


الف. در مقایسه با بسیاری از برنامه های دیگر شهروندی در سراسر جهان، نیازی به کمک بلاعوض به دولت قبرس نیست.

ب. قبرس، بر خلاف دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا که شرط اقامت و سکونت در کشورشان را برای اخذ شهروندی از شروط اصلی آنهاست  از متقاضیان درخواست نمیکند که قبل، در طول و یا پس از اتمام پرونده در قبرس سکونت کنند.

ج. روند پرونده 6 ماه طول می کشد، تأیید نهایی مدت 2 تا 3 ماه به طول می انجامد که سریعترین راه برای اخذ شهروندی در اتحادیه اروپا است.

د. ساده ترین فرایند درخواست شهروندی و اخذ پاسپورت، برنامه اخذ پاسپورت قبرس از طریق سرمایه گذاری می باشد از این نظر که  نیازی به افشای منبع ثروت ، آزمایش پزشکی و دانستن زبان، ندارد.

از سال 2013 بیش از 2000 تقاضا نامه اخذ پاسپورت قبرس از طریق سرمایه گذاری، زیر نظر برنامه مهاجرتی قبرس وجود داشته است که بیش از 3 میلیارد یورو به سرمایه گذاری های موجود افزوده است.


دولت قبرس یک طرح شهروندی "پر سرعت" را با هدف قرار دادن افراد دارای سرمایه بالا، سرمایه گذاران و کارآفرینان ارائه داده است. این موضوع به متقاضیان و خانواده آنها این اجازه را میدهد که با داشتن پاسپورت قبرس از تمام مزایای آن و اتحادیه اروپا بهره مند شوند.

افرادی که می توانند در پرونده شامل شوند:

الف: متقاضی اصلی و همسر
ب: فرزندان تا سن 18 سالگی
ج: فرزندان وابسته بزرگسال بین سنین 18 تا 28 سالگی، اگر دانش آموز بوده و در حال تحصیل و گرفتن اولین مدرک دانشگاهی خود یا هر مدرک تحصیلی آکادمیک دیگر باشند.
د: والدین اصلی متقاضی، به شرط سرمایه گذاری با خرید ملک مسکونی به مبلغ حداقل 500،000 یورو

مزایای اصلی شهروندی قبرس:

جابجایی آسوده

مسافرت آزاد، اقامت دائم، تحصیل و کار در 28 کشور اتحادیه اروپا، سوئیس، نروژ، ایسلند و لیختن اشتاین. کل خانواده یعنی همسر متقاضی، کودکان زیر 18 سال و وابستگان بزرگسال (18 تا 28 ساله) می توانند تابعیت قبرس را بدست آورند. فرزندان ساکن در اتحادیه اروپا این حق را دارند که هزینه های تحصیل کمتری برای تحصیل در اتحادیه اروپا بپردازند.

ارائه آزاد خدمات

شهروندان به صورت فردی و یا شرکتی می توانند در کشورهای عضو اتحادیه اروپا بدون هیچ گونه ممانعتی خدمات خود را ارائه نمایند.

حرکت آزاد سرمایه

انتقال وجوه بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا، خرید ملک در هر کشور عضو اتحادیه اروپا و سرمایه گذاری در هر نوع فعالیت.

حرکت آزاد کالای شما

تمام محصولات تولید شده در کشورهای عضو اتحادیه اروپا می توانند به صورت آزادانه بین کشورهای عضو منتقل شوند.
عدم نیاز به اقامت فیزیکی در قبرس
چه قبل از ثبت درخواست، چه بعد از دریافت شهروندی قبرس، نیازی به حضور فیزیکی در قبرس نمی باشد.

سیستم مالیاتی جذاب

قبرس به دلیل سیستم مالی بسیار مطلوب و موقعیت استراتژیک آن در تقاطع سه قاره اروپا، آفریقا و آسیا یک مرکز مالی جذاب محسوب میشود.
سیستم مالیاتی قبرس به طور مداوم توسط متخصصان مالیاتی اتحادیه اروپا به عنوان جذاب ترین مرکز مالی در اروپا رای آورده است.
استاندارد های بالای زندگی
قبرس ثبات سیاسی و استانداردهای بالای زندگی را با دسترسی به مدارس خصوصی و دولتی و امکانات پزشکی ارائه میدهد و کمترین میزان جرم را در کشورهای اتحادیه اروپا دارد.

مسافرت آزاد با ویزا

  • بدون ویزا به همه نقاط در اتحادیه اروپا میتوان سفر نمود
  • بدون ویزا به بیش از 159 کشور در دنیا میتوان مسافرت کرد.

تابعیت دوگانه

قبرس به شهروندان خود اجازه تابعیت دوگانه می دهد.

دیگر مزایای اخذ پاسپورت قبرس:

اخذ پاسپورت قبرس از طریق سرمایه گذاری، دارای مزایای زیر است:
  1. کشور قبرس به دلیل اروپایی بودنش و مالیاتهای پایینی که دارد گزینه مناسبی برای زندگی است.
  2. هیچ کشوری در اروپا به این سرعت شهروندی و پاسپورت ارائه نمی دهد. ( حدود 6 ماه)
  3. دریافت اقامت دائم ظرف مدت 3 ماه و دریافت پاسپورت یک تا دو ماه پس از صدور اقامت دائم
  4. دریافت پاسپورت برای همه افراد خانواده از جمله فرزندان وابسته زیر 28 سال
  5. والدین متقاضی می توانند در پرونده شامل شوند به این شرط که محل سکونتی مجزا به ارزش 500,000 یورو + 5% مالیات در قبرس خریداری کنند.
  6. مسافرت به بیش از ۱۵9 کشور دنیا بدون ویزا و یا با ویزای فرودگاهی
  7.  اجازه کار، اقامت و تحصیل در کل اتحادیه اروپا
  8. ملزم نبودن به اقامت در کشور قبرس یا دانستن زبان
  9. دریافت ویزای توریستی امریکا به آسانی و بدون هیچ معطلی
  10. معافیت از مالیات برای منابع درآمد در هر کجای جهان
  11. عدم نیاز به ارائه مدارک سابقه مدیریت، مدارک چگونگی به دست آوردن سرمایه


مراحل اخذ شهروندی و پاسپورت قبرس از طریق سرمایه گذاری  و جدول زمان بندی:

1) 6 ماه برای متقاضی اصلی و همسر
2) 8 ماه برای فرزندان زیر 18 سال
3) 12 ماه برای فرزندان وابسته بالای 18 سال و والدین متقاضی اصلی
نکته مهم: قبل، در طول و یا بعد از درخواست پاسپورت قبرس از طریق سرمایه گذاری هیچ نیازی برای اقامت فیزیکی در قبرس وجود ندارد.

در زیر خلاصه ای کوتاه از روند تقاضای شهروندی آورده شده است:

1) پرونده درخواست اخذ شهروندی و پاسپورت قبرس برای متقاضی اصلی و همسر به مقامات ارائه می شود.

2) یک روز پس از ارسال تقاضای پاسپورت قبرس، پرونده درخواست اقامت دائم برای متقاضی اصلی، همسر و فرزندان زیر 18 سال، در جریان خواهد افتاد. در این پروسه نیاز به سفر یک روزه متقاضی اصلی، همسر، و فرزندان به قبرس می باشد. توجه داشته باشید: فرزندان  می توانند درخواست اقامت دائم قبرس را نکنند و این امر بر اخذ شهروندی و پاسپورت برای آنان تاثیری نمی گذارد. مرحله ششم را در زیر مشاهده کنید.

3) ظرف مدت 5 روز پس از ارائه درخواست اقامت دائم قبرس، تأیید PRP (مجوز اقامت دائم) ارسال می شود و این اجازه را به فرد می دهد تا بدون ویزا به قبرس، آلمان، ایتالیا، فرانسه، هلند و لوکزامبورگ سفر کند.

4) تایید تقاضای اخذ پاسپورت و شهروندی قبرس، 2 تا 3 ماه طول می کشد.

5) کارت اقامت و پاسپورت قبرس، 6 ماه پس از تاریخ درخواست اولیه صادر می شود (در مورد متقاضی اصلی و همسر).

6) تایید درخواست اخذ پاسپورت و شهروندی قبرس برای فرزندان زیر 18 سال، به 2 تا 3 هفته زمان نیاز دارد. مجوز پذیرش تابعیت و پاسپورت ها به سرعت صادر می شود.

7) درخواست اخذ پاسپورت و شهروندی قبرس برای فرزندان وابسته بالای 18 سال (تا سن 27 سالگی) و والدین متقاضی اصلی، در این مرحله می تواند تسلیم مقامات شود.

8) یک روز بعد، فرزندان بالای 18 سال و والدین متقاضی اصلی باید برای ارسال درخواست اقامت دائم به قبرس سفر کنند.

9) فرزندان بزرگسال و والدین متقاضی اصلی در عرض 2 تا 3 ماه پس از ثبت درخواست اقامت دائم قبرس، برای اخذ شهروندی قبرس تاییدیه قبولی دریافت خواهند کرد.

10) صدور پاسپورت قبرس 6 ماه پس از تاریخ درخواست اقامت دائم قبرس صادر میشود.   (در مورد فرزندان بالای 18 سال و والدین متقاضی اصلی)

علاوه بر خرید ملک به قیمت 2 میلیون یورو در قبرس، متقاضی باید تمام شرایط زیر را دارا باشد:

الف: هیچ گونه سابقه کیفری از کشور مبدا و یا محل اقامت خود نداشته باشد
ب : تأیید کند که نام متقاضی در لیست افرادی که دارایی آنها توسط اتحادیه اروپا توقیف خواهد شد نیست.



اخذ اقامت قبرس از طریق خرید ملک 

 (شرکت کنکاش تنها برنامه اخذ پاسپورت قبرس از طریق خرید ملک به قیمت 2 میلیون یورو را ارائه می نماید و نه اقامت قبرس)

اخذ اقامت قبرس برای اتباع غیر اروپایی از طریق خرید ملک به ارزش 300.000 یورو

با خرید ملک به ارزش 300,000 یورو و ایجاد سپرده بلند مدت در یکی از بانکهای قبرس به مبلغ 30,000 یورو به مدت 3 سال،  اقامت دائم صادر می شود که در سال ششم می توان درخواست شهروندی و دریافت پاسپورت کرد.

این روش سریع جدید مخصوص اتباع غیر اروپایی است که تمایل دارند از طریق سرمایه گذاری در قبرس، اقامت این کشور اروپایی را دریافت کنند.

شرایط سرمایه گذاری

  1. متقاضی باید تاییدیه ای از یک موسسه مالی در قبرس بگیرد که بیان کند حداقل مبلغ سی هزار یورو در حساب بانکی دارد که برای حداقل سه سال بلاک خواهد شد. ضمناً باید ثابت شود که این مبلغ از خارج به قبرس منتقل شده است.

  2. متقاضی باید ثابت کند که یک درآمد امن سالیانه به مبلغ حداقل سی هزار یورو در اختیار دارد. درآمد سالیانه نیز به ازای هر عضو خانواده پنج هزار یورو و به ازای هر یک از والدین وابسته متقاضی اصلی و یا والدین همسر متقاضی هشت هزار یورو افزایش می یابد. منبع این درآمد باید خارج از قبرس باشد، مثلاً حقوق استخدام در خارج از قبرس، مستمری، سود سهام، سپرده های ثابت و درآمد اجاره. درآمد همسر متقاضی نیز ممکن است جزء درآمد سالیانه متقاضی حساب شود.

  3. به همراه درخواست، متقاضی باید سند مالکیت یا قرارداد خرید ملک به نام خود و یا همسر به اداره مهاجرت قبرس ارسال کند که نشان دهد متقاضی  یک منزل با حداقل ارزش سیصد هزار یورو  خریداری کرده است. حداقل دویست هزار یورو از مبلغ باید زمان خریدپرداخت شده باشد و رسید این پرداخت ارائه شود. پرداخت کامل مبلغ این ملک باید به یک حساب بانکی یا موسسه مالی در قبرس واریز شده باشد. این مبالغ باید از خارج از قبرس منتقل شوند.

خرید ملک می تواند به نام یک شرکت نیز باشد که در قبرس، یا یک کشور عضو اتحادیه اروپا ثبت شده باشد، به شرط این اینکه شرکت به نام متقاضی یا به نام متقاضی و همسرش ثبت شده باشد و آنها تنها سهامداران یا مالکین ذینفع این شرکت باشند.

متقاضی می‌تواند یک یا دو واحد مسکونی (آپارتمان یا خانه) خریداری کند که املاک می توانند مستقل باشند یا یک واحد مسکونی و یک مغازه به مساحت حداکثر ۱۰۰ متر مربع یا یک واحد مسکونی و یک دفتر کار به مساحت حداکثر ۲۵۰ متر مربع.

این املاک باید دست اول باشند و فروش توسط یک شرکت عمرانی انجام شود. اگر دو ملک خریداری شود، هر دو ملک باید از یک شرکت خریداری شوند. باید تاکید شود که قراردادهای خرید خانه دست دوم پذیرفته نخواهند شد.

اعضای وابسته خانواده

اقامت قبرس  شامل همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال میباشد.

در صورت فوت دارنده اقامت قبرس، همسر او در صورت مقیم نبودن میتواند اقامت دریافت کند.

فرزندان مجرد ۱۸ تا ۲۵ سال که در زمان ارسال درخواست حداقل شش ماه از تحصیلات آنها باقی مانده باشد و از نظر مالی به متقاضی وابسته باشند، می ‌توانند درخواست اقامت قبرس کنند. در این صورت متقاضی باید پنج هزار یورو دیگر به ازای هر فرزند وابسته برای درآمد سالیانه خود نشان دهد. فرزند وابسته باید همراه با درخواست خود تمام مدارک از جمله گواهی عدم سوء پیشینه ارائه کند. مجوز اقامت حتی بعد از رسیدن فرزندان وابسته به سن ۲۵ سال، ازدواج، پایان تحصیلات یا استقلال مالی معتبر خواهد بود.

در صورت تمایل فرزندان به تحصیل در قبرس، باید از طریق موسسه آموزشی درخواست مجوز اقامت موقت بعنوان دانشجو کنند. در پایان تحصیلات در قبرس، فرزندان می توانند درخواست اقامت کنند. البته والدین باید به ازای هر فرزند مبلغ پنج هزار یورو افزایش درآمد سالیانه نشان دهند.

والدین متقاضی و همسر او در صورت وابسته بودن به متقاضی، می توانند اقامت دریافت کنند. البته متقاضی باید مبلغ هشت هزار یورو به ازای هریک از آنان به مبلغ درآمد سالیانه خود اضافه کند و هر یک از والدین باید فرم درخواست و هزینه های مربوطه را همراه مدارک ارسال نمایند.

فرزندان بالای ۱۸ سال نیز که از نظر مالی به متقاضی وابسته نباشد می تواند مجوز مهاجرت دریافت کنند، به شرط اینکه حداقل سیصد هزار یورو از مبلغ خرید ملک  به نام او باشد. بعنوان مثال اگر متقاضی دو فرزند بزرگسال دارد که از نظر مالی مستقل هستند، باید ملکی به ارزش حداقل نهصد هزار یورو خریداری نماید. تاییدیه پرداخت 66 درصد قیمت خرید ملک باید همراه درخواست اقامت ارسال شود (یعنی ششصد هزار یورو). خرید ملک می تواند فقط به نام متقاضی یا هر دوی والدین یا فقط به نام فرزند یا هردوی والدین و فرزند باشد.

در چنین حالتی هر فرزند باید مدارک لازم را همراه درخواست خود ارسال کند، از جمله درآمد سالیانه سی هزار یورو و سپرده ای به مبلغ سی هزار یورو در یک موسسه مالی در قبرس به مدت سه سال.

سایر شرایط

متقاضی و همسر او باید گواهی عدم سوء پیشینه ارائه نمایند. همچنین باید تایید کنند که قصد ندارند بصورت مستقیم یا غیر مستقیم در قبرس استخدام شوند.

دارنده مجوز اقامت باید ظرف یک سال از تاریخ صدور مجوز اقامت خود اقدام به اقامت در قبرس نماید.

متقاضی و خانواده همراه نباید بیش از دو سال خارج از قبرس باشند، در غیر اینصورت مجوز مهاجرت آنها به صورت خودکار لغو می‌گردد.

تمامی مدارک باید به زبان یونانی یا انگلیسی ترجمه رسمی و تایید سفارت در ایران شوند.

مراحل ارسال و بررسی پرونده

درخواست ها باید به صورت حضوری یا توسط نماینده رسمی  به اداره مهاجرت ارائه شوند. مبلغ پانصد یورو برای ارسال درخواست و هفتاد یورو به ازای هر شخص  برای ثبت نام در اداره مهاجرت باید پرداخت گردد. در صورت پذیرفته شدن، متقاضی و همراهانش باید به صورت حضوری برای انگشت نگاری و دریافت کارت اقامت مراجعه کنند.

درخواست توسط اداره مهاجرت بررسی شده و به وزارت کشور فرستاده می شود. ممکن است از متقاضی درخواست شود در یک مصاحبه شرکت نماید. وزارت کشور، متقاضی یا نماینده او و اداره مهاجرت را از تصمیم وزیر کشور مطلع خواهد ساخت.

بررسی درخواست بیش از دو ماه از تاریخ ارسال ان به طول نمی انجامد.

مدارک مورد نیاز

  1. کپی پاسپورت متقاضی و افراد وابسته 

  2. کپی مجوز اقامت موقت معتبر متقاضی و وابستگان در صورت اقامت در قبرس

  3. یک عکس رنگی از متقاضی و افراد وابسته شامل در پرونده، که در قبرس اقامت خواهند کرد

  4. رزومه متقاضی همراه با مدارک دانشگاهی (ارسال مدارک دانشگاهی اختیاری است)

  5. تاییدیه بانکی در خصوص سپرده بانکی متقاضی در یک بانک قبرسی در قبرس به میزان حداقل سی هزار یورو که نشان دهد این سپرده برای حداقل سه سال دست نخورده باقی خواهد ماند.

  6. مدارکی دال بر درآمد سالیانه حداقل سی هزار یورو از منابعی غیر از اشتغال در قبرس. مبلغ درآمد سالیانه به ازای همسر و هر فرزند وابسته متقاضی پنج هزار یورو افزایش می یابد. این مبلغ به ازای هریک از والدین متقاضی و یا والدین همسر هشت هزار یورو افزایش می یابد.

  7. سند یا قرارداد خرید ملک در قبرس که حداقل سیصد هزار یورو خریداری شده باشد. رسید پرداخت حداقل ۲۰۰ هزار یورو از مبلغ خرید باید ارسال شده باشد.

  8. اظهارنامه رسمی متقاضی و همسر او که بیان کند آنها در قبرس مشغول به کار نخواهند شد. والدین وابسته نیز موظف به ارائه چنین اظهار نامه ای هستند.

  9. بیمه درمانی کامل برای متقاضی و وابستگان همراه

  10. گواهی عدم سوء پیشینه متقاضی، همسر و والدین با ترجمه رسمی و تایید سفارت

  11. سند ازدواج متقاضی و شناسنامه فرزندان با ترجمه رسمی و تایید سفارت



 لطفا توجه کنید که قبرس یک کشور عضو اتحادیه اروپا است اما نه حوزه شنگن. ویزاها و اجازه اقامتی که توسط قبرس صادر شود، اجازه سفر بدون ویزا به حوزه شنگن و بریتانیا را فراهم نمی سازد. تنها پاسپورت قبرس (که ظرف چند ماه بعد از انجام سرمایه گذاری اعطا می شود) اجازه زندگی و کار در همه کشورهای عضو اتحادیه اروپا را به علاوه اجازه سفر بدون ویزا به بیش از 155 کشور شامل حوزه شنگن، کانادا، بریتانیا را می دهد و به همین دلیل شرکت کنکاش تنها برنامه اخذ پاسپورت قبرس از طریق خرید ملک به ارزش دو میلیون یورو را ارائه می دهد . برای دیدار از ایالات متحده باید ویزا گرفته شود. اما به زودی دارندگان پاسپورت قبرس می توانند بدون ویزا به آمریکا سفر کنند. نقشه زیر کشورهایی که با پاسپورت قبرس بدون ویزا می توان به آنها سفر کرد را نشان می دهد.




برای مشاوره رایگان و کسب اطلاعات بیشتر درباره ی مهاجرت به قبرس از طریق سرمایه گذاری با کارشناسان مهاجرتی ما در کنکاش تماس حاصل نمایید.



مطالب مرتبط با مهاجرت به قبرس - اقامت قبرس و پاسپورت قبرس- امکان اقامت در کل اتحادیه اروپا

اقتصاد قبرس- قابل توجه متقاضیان اخذ پاسپورت قبرس و علاقمندان به سرمایه گذاری در قبرس اقتصاد قبرس در حال رشد روزافزون اخذ پاسپورت قدرتمند و ارزشمند قبرس تنها در 6 ماه با خرید ملک به ارزش 2 میلیون یورو انتخاب بین اخذ تابعیت قبرس از طریق سرمایه گذاری یا اقامت دائم قبرس از طریق سرمایه گذاری دارندگان پاسپورت قبرس به زودی می توانند بدون ویزا به آمریکا سفر کنند. پاسپورت برای فروش به سرمایه داران مهاجرت به قبرس - اقامت قبرس و پاسپورت قبرس- امکان اقامت در کل اتحادیه اروپا آشنایی با قبرس درباره قبرس
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش