مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

یکی از روشهای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دائم کانادا، برنامه مهاجرت سرمایه گذاری و کارآفرینی برای تجار و مدیران دارای سابقه مدیریت و سرمایه به میزان تعیین شده است. این برنامه ها به دلیل توسعه اقتصادی و اشتغال زایی در کانادا و جذب سرمایه به وجود آمده اند. در حال حاضر استان کبک و برخی استان‌های دیگر این کشور از طریق سرمایه‌گذاری اقدام به جذب مهاجر می کنند.

کانادا با پذیرش بیش از 2,800,000 مهاجر در سال، اولین کشور مهاجر پذیر در جهان محسوب می شود. یکی از روشهای دریافت اقامت دائم و شهروندی در این کشور، برنامه مهاجرت سرمایه گذاری و کارآفرینی برای  تجار و مدیران دارای سابقه مدیریت و سرمایه به میزان تعیین شده است. این برنامه ها به دلیل توسعه اقتصادی و  اشتغال زایی در کانادا و جذب سرمایه به وجود آمده اند. در حال حاضر استان کبک و برخی استان‌های دیگر این کشور از طریق سرمایه‌گذاری اقدام به جذب مهاجر می کنند.

روش‌های اقدام مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

   الف) مهاجرت به کانادا از طریق استان کِبِک 

  مهاجرت به کانادا از طریق استان کبک جهت مدیران، سرمایه داران، سرمایه گذاران و صاحبان مشاغل است. متقاضیان با داشتن تجربیات مدیریتی و  تجاری چه در بخش خصوصی و چه دولتی قادر به اقدام در این گروه می باشند. مهاجران سرمایه گذار از طریق استان کبک و یا هر استان دیگر، طبق قانون اساسی کانادا، که حق حرکت و زندگی در هر نقطه از کشور را به شهروندان  اعطا کرده است، قادر خواهند بود در هر نقطه از کشور آزادانه زندگی کنند. 


 متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق  استان کِبِک باید واجد شرایط زیر باشد: 

  • اثبات داشتن حداقل دارایی به ارزش ۱,۶۰۰,۰۰۰ دلار کانادا
  • پرداخت مبلغ ۸۰۰ هزار دلار به خزانه دولت به مدت ۵ سال
  • و یا پرداخت بهره بانکی بلا عوض به مبلغ 220,000 دلار کانادا (به جای 800,000 دلار کانادا)
  • اثبات منشا ثروت
  • اثبات قانونی بودن کسب و کار و داشتن تجربه مدیریت
  • فرزندان زیر 19 سال می توانند در پرونده متقاضی شامل باشند.

مزایای مهاجرت سرمایه گذاری به کانادا از طریق استان کِبِک:

  • ملزم نبودن به راه‌اندازی کسب‌ و کار در کانادا. 
  • آزادی انتخاب محل زندگی در هر جای کشور بدون پرداخت جریمه.
  • سفر به بیش از ۱۷۰ کشور جهان بعد از دریافت پاسپورت کانادا.
  • تحصیل در بهترین سیستم آموزشی و دانشگاه های دنیا به محض دریافت اقامت دائم کانادا.
  • بهداشت و درمان رایگان به محض دریافت اقامت دائم کانادا. 


ب) مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در برنامه های استانی کانادا (PNP) 

برخلاف برنامه مهاجرت به کانادا از طریق استان کبک که شما به عنوان سرمایه دار مهاجرت می کنید و ملزم به انجام هیچ گونه سرمایه گذاری و ایجاد کسب و کار نخواهید بود، استان های دیگر از شما می خواهند در استان مربوطه کسب و کاری ایجاد نمایید و در دو سال اول بعد از ورود به کانادا در آن استان ساکن شوید و به این ترتیب موجب رونق اقتصادی استان مربوطه باشید. در صورتی که در استان مربوطه کسب و کاری که متعهد می شوید را ایجاد نکنید و یا در استان مربوطه ساکن نشوید و همچنین اگر به دلیل غیر موجه برای مقامات دولتی استان، در هر زمانی زیر دو سال استان مربوطه را ترک کنید مبلغی که به عنوان وثیقه نزد دولت استانی باقی گذاشته بودید به عنوان جریمه بدعهدی شما، به شما بازگردانده نخواهد شد.هر استان شرایط خاصی برای خود تایین کرده است و متقاضی را ملزم می کند مبلغ خاصی را به عنوان حداقل میزان سرمایه گذاری در کسب و کاری در استان سرمایه گذاری نماید. همچنین حداقل ثروتی که متقاضی باید نشان دهد، در استان های مختلف از 250.000 دلار کانادا تا 600.000 دلار کانادا متفاوت می باشد. در مهاجرت به کانادا از طریق برنامه های استانی نیز، تنها فرزندان زیر 19 سال می توانند در پرونده شامل شوند.مهاجرت به کانادا از طریق برنامه های استانی دارای هزینه های پنهانی از جمله هزینه تهیه یک بیزینس پلان منسجم و حرفه ای و دو بار سفر به کانادا است و مستلزم در نظر گرفتن مطالب بسیاری از جمله نوع کسب و کاری که قرار است در کانادا ایجاد کنید، سن متقاضی، وضعیت زبان، باز بودن برنامه در زمان اقدام متقاضی و ... می باشد که تنها از طریق مشاوره دقیق با افراد حرفه ای میسر است و توصیه نمی شود تنها به این دلیل که یک استان در نگاه اول ارزانتر به نظر می رسد آن استان انتخاب شود.در ادامه به خلاصه ای از شرایط استان های مختلف برای مهاجرت به کانادا نظر می افکنیم، برای اطلاعات کاملتر مربوط به هر استان می توانید به صفحه مربوطه مراجعه نمایید:

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در استان پرنس ادوارد

- روش تجاری با مالکیت صد درصد

- روش تجاری با مالکیت مشارکتی

متقاضی در هر دو روش فوق جهت راه اندازی شغل و كسب و كار  باید دارای حداقل شرایط ثروت و سرمایه، سن، تحصيلات، سابقه شغلی و كاری، مطابقت پذيري با استان و فرهنگ غالب آن و آشنایی به زبان انگلیسی باشد.
همچنین متقاضی باید بیزینس پلان مورد نظر  را  با جزئيات ارائه نماید.
 سرمایه گذارانی که هدفشان خرید و یا راه اندازی شغل با مالکیت ۱۰۰% و بدون شریک است امکان شراکت برایشان وجود ندارد مگر و بشرط اینکه قبل از مصاحبه نهایی،  پلان شغلیشان را تغییر داده باشند. متقاضی در این گروه ملزم به مدیریت شغل خود به طور صد در صد است.  
 سرمایه گذارانی‌ که قصد شریک شدن با خرید مشاغل اماده و  فعال دارند  باید حداقل 1/3 سهام و یا شغل مورد نظر را خریداری نمایند و  1/3 مدیریت شغل خریداری شده را نیز  بر عهده داشته باشند.
متقاضیان باید یک بار سفر اکتشافی 5 روزه به استان داشته باشند. هدف از این سفر دیدار با مسئولین اداره ی مهاجرت، کار، مدارس و... و همچنین دیدار از استان جهت کسب تجربه و بررسی هزینه های شغلی ،سکونت، تحصیلات و غیره میباشد.

 متقاضیان  2 سال فرصت خواهند داشت تا طبق پلان ارائه شده و یا با ارائه دلایل منطقی شغل دیگری را راه اندازی نمایند. بعد از آن که متقاضی سرمایه گذاری لازم را با هر کدام از شرایط ذکر شده به انجام رسانید، مبلغ ودیعه به وی مسترد خواهد شد.

حداقل ثروت متقاضی جهت اقدام در استان پرنس ادوارد 600,000 دلار کانادا میباشد.
بسته به پلان ارایه شده، حداقل مبلغ سرمایه گذاری  150,000 دلار کانادا میباشد.


مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در استان بریتیش کلمبیا

 مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی، ابتدا با اخذ اجازه کار و سپس تبدیل آن به اقامت دائم کانادا
مهاجرت از طریق کار آفرینی در برنامه استانی بریتیش کلمبیا مختص کار آفرینان با سابقه ای است که آماده سرمایه گذاری در بریتیش کلمبیا هستند و می‌ خواهند فعالانه کسب و کاری را در آنجا مدیریت نمایند. اگر می خواهید برای مهاجرت به کانادا از طریق کار آفرینی اقدام کنید، می توانید در برنامه استانی بریتیش کلمبیا ثبت نام کنید. بدین ترتیب در ابتدا به شما یک اجازه کار داده می شود که از طریق آن می توانید برای ویزای کار 2 ساله اقدام کنید. چنانچه طی 20 ماه بعد از ورود به کانادا کسب و کار خود را با موفقیت راه اندازی کنید می توانید برای اخذ اقامت دائم کانادا اقدام نمایید. حداقل میزان ثروت باید 600.000 دلار کانادا باشد و حداقل مبلغ سرمایه گذاری در کسب و کار مورد نظر باید 200.000 دلار کانادا باشد.

مهاجرت به کانادا از طریق پروژه های استراتژیک
  • شرکتها و سرمایه گذاران خارجی می توانند با ایجاد کسب و کارشان از این روش تا ۵ نفر از متخصصین خود را به این استان بیاورند
  • حداقل سرمایه گذاری ۵۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا
  • ایجاد حداقل سه شغل جدید برای شهروندان و یا مقیمان دایم کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در استان مانيتوبا

 مهاجرت سرمایه گذاری به منیتوبا  برای جذب متقاضیانی  است که دارای سابقه مدیریتی در کسب و کار خود چه در بخش خصوصی و چه دولتی می باشند و در نظر داشته باشند که با ایجاد و یا خرید کسب و کار در این استان زندگی نمایند.  

شرایط متقاضیان سرمایه گذار در استان مانیتوبا:

• داشتن حداقل 3سال سابقه کسب و کار و یا مدیریت در سطوح بالا

دارایی به ارزش ۳۵۰,۰۰۰دلار
•  سرمایه گذاری به میزان  ۱۵۰,۰۰۰دلار
•  سفر اکتشافی  جهت دیدار از کسب و کارها، مدارس و لمس کردن جو جامعه و نظایر آن
• پرداخت مبلغ 100,000دلار  به عنوان ودیعه بعد از صدور نامه قبولی

روش پذیرش سرمایه گذاران در این استان:

متقاضیان سرمایه گذاری در منیتوبا بر اساس سیستم امتیازی طراحی شده است که شامل سن، دارایی، سابقه مدیریت یا کسب و کار ، اشنایی حداقل به یکی از زبانهای انگلیسی یا فرانسه میباشد.

متقاضی میبایست حداقل دارای 3 سال سابقه کار در 5 سال گذشته باشد.


مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی در استان انتاریو:

برنامه مهاجرت به انتاریو  برای جذب متقاضیانی است که سابقه داشتن کسب و کار و یا مدیریت در مشاغل آزاد و یا دوائر دولتی دارند تعبییه شده است.  این روش به متقاضیان امکان دریافت اقامت دائم کانادا و در نهایت شهروندی را از طریق ایجاد کسب و کار  و یا سرمایه گذاری در کسب و کار ی فعال را می دهد.

شرایط متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق استان انتاریو:

  • متقاضی حداقل 3سال سابقه  کار یا مدیریت (مدیریت عامل، رئیس هیئت مدیره،مدیر پروژه و...) داشته باشد.
  • دارایی متقاضی می بایست بین 800,000 تا 1,500,000 دلار  باشد. این مبلغ متناسب با منطقه ای که
  • سرمایه گذاری انجام می گردد، متغیر است.
  • سرمایه گذاری باید به صورت خرید  تجارتی فعال و یا کسب و کار و شغلی جدید باشد. 
  • مدیریت واحد خریداری و یا راه اندازی شده  به عهده متقاضی صورت گیرد.
  • حداقل دو شغل تمام وقت برای شهروندان یا مقیمان دائم کانادا ایجاد کند.


 در این صورت، مهاجر می تواند یک شریک تجاری از هر کجای دنیا انتخاب و ایشان را با اعضای خانواده  به کانادا بیاورد.
 بعد از قبولی پلان کاری،  برای متقاضی، شریک تجاری و کلیه اعضای خانواده ایشان به مدت 2 سال ویزا صادر و در صورت اجرای شرایطی که به آن متعهد شده اند عمل شود، اقامت دائم داده می شود.

سیستم پذیرش سرمایه گذاری در استان انتاریو:

• مهاجرت سرمایه گذاری در استان انتاریو بر اساس سیستم امتیازبندی طراحی شده است. فاکتورهای امتیازها شامل:
سابقه کاری، سرمایه گذاری و مهارت‌های فردی و ... است.


 مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در استان نیوبرانزویک:

متقاضیان مهاجرت سرمایه گذاری این استان جهت ورود طرح های تجاری سودآور و سرمایه‌گذاری در این استان بوجود امده اند که غیر از اعضای خانواده مهاجر، از ساکنین استان نیز به کار گمارده شوند. طرح تجاری یا پلان مورد نظر سرمایه گذار باید برای استان سود آور بوده و کسب و کار باید با مدیریت متقاضی خریداری، راه‌اندازی و اداره شود.

  • حداقل میزان دارایی باید ۳۰۰,۰۰۰$ باشد.
  • پرداخت ۷۵,۰۰۰$ توسط متقاضی به عنوان تضمین مالی جهت اسکان و راه اندازی شغل مورد نظر است.
  • چنانچه متقاضی به تعهدات خود عمل کند،  مبلغ مذکور عیناً مسترد خواهد شد. 
  • متقاضی ۳ سال در ۵ سال اخیر سابقه مدیریت داشته باشد.
  • حداقل مبلغ سرمایه گذاری باید ۱۵۰,۰۰۰دلار باشد. 
  • به زبان انگلیسی یا فرانسه آشنایی داشته باشد.
  • تحصیلات حداقل دیپلم داشته باشد.
  • تعهد به اسکان و راه اندازی کسب و کار در استان بدهد.
  • قبل از تشکیل پرونده سفر تحقیقاتی به استان داشته باشد.

پذیرش با روش  امتیاز بندی صورت می گیرد.


مهاجرت  به کانادا از طریق سرمایه گذاری در استان ساسکاچوان، کارآفرینی:

  • حداقل ۳ سال سابقه مدیریت تجاری در بخشهای خصوصی و یا دولتی
  • حداقل دارایی  ۳۰۰,۰۰۰ دلار کانادا
  • دیدار اکتشافی از استان به مدت ۵ روز
  •  دخالت مستقیم و مدیریت روز به روز کسب و کار خود
  • ار ایه  طرح تجاری و یک طرح برای اقدامات بعد از اقامت
  • پرداخت ۷۵,۰۰۰ دلار ودیعه
  • تعهد در اجرای طرح تجاری، چنانچه متقاضی در استان اسکان نکند و یا به تعهد خود در راه اندازی کسب و کار و مفاد قرارداد عمل ننماید، مبلغ سپرده به او مسترد نخواهد شد. 
  • حداقل مبلغ سرمایه گذاری ۱۵۰,۰۰۰ دلار 
  • محدودیت سن، تحصیلات و دانستن زبان انگلیسی یا فرانسه وجود ندارد.

پاسپورت کانادایی جزو اولین پنج پاسپورت قوی در دنیا طبقه بندی می شود. نقشه زیر نشان می دهد با داشتن پاسپورت کانادا به چه کشورهایی بدون نیاز به ویزا می توانید سفر کنید.

مهاجرت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه برنامه مهاجرت سرمایه گذاری استان های مختلف کانادا در یک جدول

برنامه های مهاجرتی
حداقل میزان دارایی
حداقل میزان سرمایه گذاری
تجربه مدیریت
نقش مدیریتی
پلان کاری
سفر اکتشافی
مصاحبه
سپرده قابل بازگشت(در صورتی که در استان مورد نظر ساکن نباشید و سرمایه گذاری انجام نشود، این مبلغ به شما بازگشت داده نمی شود)
دیگر موارد لازم
برنامه مهاجرت سرمایه گذاری استان کبک
$1,600,000
$800,000
دو سال تجربه مدیریت از پنج سال گذشته
نیاز است
N/A
N/A
نیاز است یا ممکن است لغو شود
N/A
آزمایش های پزشکی و گواهی عدم سوء پیشینه
مهاجرت سرمایه گذاری استان مانیتوبا
$350,000
$150,000 خرید حداقل یک سوم سهام یک کسب و کار موجود در مانیتوبا
یا سرمایه گذاری به مبلغ یک میلیون دلار در یک کسب و کار موجود در مانیتوبا
داشتن کسب و کار و تجربه مدیریتی و یا تجربه در سطح مدیر عاملی به مدت سه سال از پنج سال گذشته
نیاز است
Business Intent نیاز است
توصیه می شود
نیاز است
$100,000
کسب حداقل 60 امتیاز در جدول ارزیابی تطابق پذیری
مهاجرت سرمایه گذاری استان نیو برانزویک تعلیق شده است
$300,000
$125,000
تجربه مدیریتی در سه سال از پنج سال گذشته
نیاز است
نیاز است
نیاز است
نیاز است
$75,000
کسب حداقل 50 امتیاز در the selection grid
مهاجرت سرمایه گذاری جزیره پرنس ادوارد با مالکیت صد در صد
$600,000
$150,000
تجربه مدیریتی نیاز است
نیاز است
نیاز است
نیاز است
نیاز است
$200,000
ارائه یک قرار داد خرید و فروش
کسب CLB 4 در زبان انگلیسی و یا فرانسه در دو سال گذشته
مهاجرت سرمایه گذاری جزیره پرنس ادوارد با مالکیت شراکتی
$600,000
سرمایه گذاری حداقل به مبلغ 150.000 دلار و خرید یک سوم کسب و کار
یا
سرمایه گذاری به مبلغ 1.000.000 دلار
تجربه مدیریتی نیاز است
نیاز است
نیاز است
نیاز است
نیاز است
$200,000
ارائه قرارداد سرمایه گذاری
کسب CLB 4 در زبان انگلیسی و یا فرانسه در دو سال گذشته
مهاجرت سرمایه گذاری استان یوکان
$250,000 (including $150,000 in liquid assets)
سرمایه گذاری حداقل به مبلغ 150.000 دلار و خرید یک سوم کسب و کار
یا
سرمایه گذاری به مبلغ 1.000.000 دلار
تجربه مدیریتی و/ یا کارآفرینی مرتبط مورد نیاز است
نیاز است
نیاز است
Recommended, applicants are awarded points for past visits
نیاز است
$75,000
کسب و کار باید در یک منطقه استراتژیک تعیین شده انجام شود
مهاجرت سرمایه گذاری کانادا از طریق دولت فدران بسته شده است
$10,000,000
دو میلیون دلار سرمایه گذاری به مدت 15 سال
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
حداقل یک سال تحصیل کانادایی بعد از دوره دبیرستان و یا مدرک خارجی معادل آن
کسب CLB 5 در زبان انگلیسی و یا فرانسه در دو سال گذشته

درباره ی کانادا بیشتر بخوانید:


دریافت خبرنامه کنکاش از طریق کانال تلگرام عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش