پاسپورت دومینیکا

پاسپورت دومینیکا



برای دریافت پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری دو روش پرداخت کمک بلاعوض به دولت دومینیکا و خرید ملک در پروژه های تعیین شده در دومینیکا وجود دارند. داشتن پاسپورت و تابعیت دومینیکا، به دست آوردن تابعیت کشوری است که به فرد اجازه سفر به بسیاری از کشورها را بدون نیاز به دریافت ویزا می دهد و برای متقاضی فرصت تجارت آزادانه با تمام جهان، افتتاح انواع حساب های بانکی و اعتباری و گذر از محدودیت های بین المللی پیش رو را مهیا می‌کند.



اخذ پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری

دومینیکا کشوری در شرق دریای کارائیب و در جنوب شرقی فلوریدای امریکا است که در سال ۱۹۷۸ به استقلال رسید و هم اکنون عضو کشورهای مشترک‌المنافع بریتانیا محسوب می‌شود. این جزیره دارای موقعیتی عالی از نظر جذب توریست های کانادا، آمریکا، اروپا و خاور دور است. جمعیت جزیره دومینیکا حدود ۷۳۰۰۰ نفر است. برنامه اخذ مستقیم پاسپورت دومینیکا در سال 1993 و بر اساس اصل ماده قانونی از بخش 101 از قوانین مهاجرتی و تابعیت این کشور به تایید مقامات دولتی دومینیکا رسیده است. بر اساس این قانون دولت دومینیکا یک برنامه اقتصادی شهروندی ایجاد کرده است که به عنوان مجرایی در توسعه ملی به حساب می آید. این برنامه اقتصادی به متقاضیان این امکان را می دهد که بدون درخواست اقامت، تبدیل به یک شهروند دومینیکا گردند و در صورت داشتن صلاحیت لازمه، مستقیما پاسپورت دومینیکا را دریافت کنند. سرمایه اهدائی در دومینیکا برای توسعه فناوری اطلاعات، صنعت، کشاورزی، گردشگری و... در پروژه های چون مدارس غیر انتفاعی، بازسازی بیمارستان ها، استادیوم ورزشی و دیگر پروژه های بخش خصوصی به کار برده می شود. 

دومینیکا در دریای کارائیب

نمایش کشور دومینیکا در نقشه گوگل


روش های اخذ پاسپورت دومینیکا:

به منظور کسب پاسپورت دومینیکا دو روش پرداخت کمک بلاعوض به دولت دومینیکا و خرید ملک در پروژه های تعیین شده در دومینیکا وجود دارند. به جز هزینه مربوط به کمک به دولت و یا خرید ملک، هزینه های دیگری از جمله هزینه بررسی پرونده به مبلغ 3,000 دلار آمریکا برای هر پرونده، ، هزینه شهروند سازی به مبلغ 750 دلار آمریکا برای هر متقاضی، هزینه صدور پاسپورت به مبلغ 60 دلار آمریکا برای هر متقاضی و هزینه تمبر به مبلغ 15 دلار آمریکا برای هر متقاضی نیز وجود دارد. همچنین به منظور جلوگیری از ورود تبهکاران و افراد تروریست به کشور دومینیکا در مورد همه افراد شامل در پرونده، تحقیقات سخت گیرانه انجام می شود، به منظور پوشش دهی هزینه های مربوط به انجام این امر افراد متقاضی باید مبالغ زیر را بپردازند. هزینه بررسی صحت اطلاعات پرونده (due diligence fees): متقاضی اصلی - USD $7,500 همسر، 7,500 $، افراد وابسته 16 سال و بالاتر 4,000 $،  افراد وابسته 12 تا 16 سال 2,000$  و افراد وابسته زیر 12 سال بدون هزینه می باشد.

الف) روش پرداخت بلاعوض برای اخذ پاسپورت دومینیکا :

  • در حال حاضر، سرمایه گذار مبلغ 100,000 دلار آمریکا به وزارت امور مالی پرداخت می کند. به این ترتیب، خود شخص سرمایه گذار، بدون در نظر گرفتن این که مجرد یا متأهل باشد، مشمول دریافت تابعیت دومینیکا است.

  •  متقاضی اصلی و همسر  175,000 دلار 

  • اگر خانواده 4 نفره با فرزندان زیر 18 سال در پرونده باشند در حال حاضر 200,000 دلار آمریکا باید پرداخت شود.

  • 20,000 دلار آمریکا بابت هر فرزند بیشتر زیر 18 سال.

  • 50,000 دلار آمریکا بابت هر شخص وابسته دیگر که 18 سال یا بالای 18 سال باشد.

               کل هزینه دریافت شهروندی و پاسپورت دومینیکا از طریق کمک بلاعوض با در نظر گرفتن همه هزینه ها چقدر می شود؟

لطفا توجه فرمایید که جداول نمونه هایی برای محاسبه کل قیمت ها می باشند و در این جداول سن فرزندان زیر 12 سال در نظر گرفته شده. برای فرزندان بالای 12 سال تنها باید مبلغ بررسی صحت اطلاعات را برای هر فرزند به این مبالغ اضافه نمایید.

کل هزینه دریافت شهروندی و پاسپورت دومینیکا از طریق کمک بلاعوض به دولت برای یک متقاضی مجرد:


مبلغ کمک بلاعوض به دولت
USD $100,000
هزینه بررسی صحت اطلاعات ارائه شده due diligence fee
USD $7,500
هزینه بررسی پرونده processing fee
USD $3,000
هزینه شهروند سازی naturalization fee
USD $750
هزینه پاسپورت
USD $60
هزینه تمبر
USD $15
کل هزینه های یک فرد مجرد از طریق روش کمک بلاعوض به دولت دومینیکا
USD $111,325

کل هزینه اخذ شهروندی و پاسپورت دومینیکا از طریق کمک بلا عوض به دولت برای یک خانواده چهار نفره ( با دو فرزند زیر 12 سال): 


مبلغ کمک بلاعوض به دولت
USD $200,000
هزینه بررسی صحت اطلاعات ارائه شده due diligence fees
(USD $15,000 ($7,500 + $7,500
هزینه بررسی پرونده
USD $3,000
هزینه شهروند سازی
(USD $3,000 ($750 x 4
هزینه پاسپورت
(USD $240 ($60 x 4
هزینه تمبر
(USD $60 ($15 x 4
کل هزینه های یک خانواده چهار نفره از طریق روش کمک بلاعوض به دولت دومینیکا
USD $221,300

 

ب) روش سرمایه گذاری در پروژه های تایید شده دولت برای اخذ پاسپورت دومینیکا :

  • خرید ملک به ارزش حداقل 200,000 دلار در یکی از پروژه های تأیید شده توسط دولت و نگهداری آن به مدت حداقل سه سال

  •  در صورت نگهداری ملک به مدت 5 سال می توان ملک را به خریدار بعدی که او نیز مایل به شرکت در برنامه اخذ شهروندی دومینیکا از طریق سرمایه گذاری می باشد، واگذار نمایید.

هزینه های دولتی (تنها مربوط به روش سرمایه گذاری در پروژه های تایید شده دولت):

متقاضی اصلی 25,000 دلار آمریکا (پیش از این 50000 دلار بود).

 متقاضی اصلی و همسر 35,000 دلار آمریکا (پیش از این 75000 دلار بود).

یک خانواده چهار نفره شامل متقاضی اصلی و سه وابسته 35,000 دلار آمریکا (پیش از این 75,000$ بود).

یک خانواده 5 یا 6 نفره شامل متقاضی اصلی و وابستگان 50,000 دلار آمریکا (پیش از این 100,000 $ بود).

20,000 دلار آمریکا بابت هر فرزند بیشتر که زیر 18 سال باشد.

25,000 دلار آمریکا بابت هر وابسته دیگر بالای 18 سال ( پیش از این 50,000 $ بود).

کل هزینه دریافت شهروندی و پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری در یکی از پروژه های تایید شده دولت با در نظر گرفتن همه هزینه ها چقدر می شود؟

لطفا توجه فرمایید که جداول زیر نمونه هایی برای محاسبه کل قیمت ها می باشند و در این جداول سن فرزندان زیر 12 سال در نظر گرفته شده. برای فرزندان بالای 12 سال تنها باید مبلغ بررسی صحت اطلاعات را برای هر فرزند به این مبالغ اضافه نمایید.


کل هزینه دریافت شهروندی و پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری در پروژه های تایید شده دولت برای متقاضی مجرد:


حداقل سرمایه گذاری برگشت پذیر در پروژه های تایید شده دولت
USD $200,000
هزینه دولتی
USD $25,000
هزینه بررسی صحت اطلاعات ارائه شده در پرونده due diligence fee
USD $7,500
هزینه بررسی پرونده processing fee
USD $3,000
هزینه شهروند سازی naturalization fee
USD $750
هزینه صدور پاسپورت
USD $60
هزینه تمبر
USD $15
مجموع هزینه ها
USD $236,325

کل هزینه دریافت شهروندی و پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری در پروژه های تایید شده دولت برای یک خانواده چهار نفره ( با دو فرزند زیر 12 سال):


حداقل سرمایه گذاری برگشت پذیر در پروژه های تایید شده دولت
USD $200,000
هزینه دولتی
$35000 USD
هزینه بررسی صحت اطلاعات ارائه شده در پرونده
USD $7,500 + $4000
هزینه بررسی پرونده
USD $3,000
هزینه شهروند سازی
(USD $3,000 ($750 x 4
هزینه صدور پاسپورت
(USD $240 ($60 x 4
هزینه تمبر
(USD $60 ($15 x 4
مجموع هزینه ها
USD $252,800


افراد وابسته که طبق قانون جدید قابل اجرا از اول دسامبر سال 2016 می توانند در پرونده شامل شوند:

فرد وابسته که می تواند در پرونده شامل شود، یعنی:

  • همسر متقاضی اصلی

  • فرزند زیر 18 سال متقاضی اصلی یا همسر او

  • فرزند متقاضی اصلی و یا فرزند همسر متقاضی اصلی بین سن 18 سال تا 28 سال که در حال تحصیل تمام وقت باشد و از نظر اقتصادی به متقاضی اصلی کاملا وابسته باشد. (قبلا بین 18 تا 25 سال بود)

  • دختر مجرد متقاضی اصلی که زیر 28 سال سن دارد و تحت حمایت مالی کامل متقاضی اصلی و با او زندگی می کند (قبلا تا 25 سال بود)

  • فرزند متقاضی اصلی و یا فرزند همسر متقاضی اصلی که بالای 18 سال باشد و دارای مشکل فیزیکی و یا ذهنی است به ترتیبی که کاملا تحت حمایت متقاضی اصلی باشد.

  • والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ متقاضی اصلی یا همسر او که بالای  55 سال سن باشند ( قبلا باید بالای سن 65 سال می بودند) و با متقاضی اصلی زندگی کند و کاملا تحت حمایت وی باشد.

 تغییر قانون دیگر در مورد هزینه های بررسی پرونده  نوزادان:

برای ثبت کردن فرزندی که بعد از اعطای شهروندی به متقاضی، متولد شده باشد و زیر 5 سال باشد، هزینه بررسی پرونده به 2,000 دلار آمریکا کاهش یافته است ( پیش از این، این مبلغ 10,000 دلار آمریکا بود).

مزایای اخذ پاسپورت دومینیکا:

در قرن بیست و یکم حق آزادی مسافرت به کشورهای مختلف برای هر فردی، مفید و سودمند بوده و در برخی موارد ضروری است. امروزه این امر از طریق اخذ تابعیت دوم امری کاملا قانونی است. در این زمینه داشتن پاسپورت و تابعیت دومینیکا، به دست آوردن تابعیت کشوری است که به فرد اجازه سفر به بسیاری از کشورها را بدون نیاز به دریافت ویزا می دهد و برای متقاضی فرصت تجارت آزادانه با تمام جهان، افتتاح انواع حساب های بانکی و اعتباری و گذر از محدودیت های بین المللی پیش رو را مهیا می‌کند. علاوه بر این مهاجرت به دومینیکا از طریق سرمایه گذاری دارای مزایای زیر است:

دریافت پاسپورت جهت همسر و فرزندان وابسته زیر  28 سال ( معنای وابستگی را می توانید در بالا بخوانید)

  • دریافت پاسپورت طی حدود 6 ماه و تابعیت مادام العمر

  • ملزم نبودن به اثبات مدیریت، تحصیلات و کسب‌وکار و زبان انگلیسی

  • ملزم نبودن به اقامت در این کشور

  • عدم نیاز به اثبات منشا ثروت و ملزم نبودن به مصاحبه (مگر در مواقع نیاز)

  • دومینیکا کشوری است که نسبت به تابعیت قبلی و آتی متقاضی اهمیت نمی دهد. بنابراین سرمایه گذار آزاد است که هر کجا که می خواهد زندگی نماید

  • موقعیت های منحصر به فرد جهت تجارت و برنامه ریزی مالیاتی

  • حق خرید و فروش  ملک دلخواه در این کشور به عنوان یک شهروند

  • عدم اخذ مالیات بر درآمد، ارث، کار، هدیه و غیره در خارج از کشور دومینیکا

  • هیچگونه مالیاتی بر ارث، هدیه یا سود سرمایه وجود ندارد

  • سیستم بانکداری به شدت محرمانه است

  • اخذ اقامت دائم انگلستان، برمودا، باهاما، جزایر کیمن، موناکو، سوئیس، آندورا و ... برای شهروندان دومینیکا آسان تر است.

  • دومینیکا مکانی فوق العاده عالی برای بیزینس با امریکا است، زیرا هردو محدوده ی زمانی و کد شماره گیری بین المللی (1+) یکسانی دارند.

  • دومینیکا دارای یک دموکراسی پایدار است و خدمت سربازی اجباری نیست

  • شهروندان دومینیکا از حق رأی برخوردارند

  • و...

  • سوالات رایج درباره دومینیکا و برنامه اخذ پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری

  • برنامه اخذ تابعیت و پاسپورت از طریق سرمایه گذاری چیست؟

این برنامه سرمایه گذاران خارجی را قادر می سازد در ازای سرمایه گذاری در دومینیکا بر طبق قوانین برنامه، تابعیت قانونی و پاسپورت این کشور را برای خود و خانواده شان دریافت کنند. در حال حاضر سرمایه گذاری در املاک شامل خرید ملکی به ارزش 200 هزار دلار آمریکا است.

  • چه کسانی نماینده مجاز محسوب می شوند؟

نماینده مجاز شخصی است که توسط دولت اجازه یافته از طرف متقاضیان برای برنامه تابعیت از طریق سرمایه گذاری اقدام کند. شرکت حقوقی کنکاش پروسه اخذ تابعیت شما را از طریق نمایندگان مجاز انجام خواهد داد.

  • چه کسانی واجد شرایط اخذ تابعیت دومینیکا هستند؟

متقاضیان باید حداقل 18 سال سن داشته باشند، سوء پیشینه نداشته و بتوانند طبق قوانین برنامه، در دومینیکا سرمایه گذاری کنند. متقاضیان باید از طریق یک نماینده مجاز، فرم های لازم و مدارک تکمیلی را آماده کنند.

  • هزینه برنامه اخذ پاسپورت دومینیکا چقدر است؟

مجموع هزینه شامل مبلغ سرمایه گذاری و سایر هزینه های مربوط به پردازش درخواست می شود که بر اساس تعداد افراد خانواده که درخواست تابعیت می دهند، تغییر می کند. برای اطلاع از هزینه ها بر طبق شرایط خود، با کارشناسان کنکاش تماس بگیرید.

  • آیا همسر و فرزندان من نیز می توانند تابعیت و پاسپورت دومینیکا دریافت کنند؟

بله، تابعیت شامل همسر، فرزندان وابسته و والدین وابسته شما می شود. هزینه درخواست اعضای خانواده در فرم درخواست قید می شود.

  • مزایای این برنامه چه هستند؟

پس از دریافت تابعیت دومینیکا، از تمام حقوق شهروندان این کشور برخوردار می شوید. می توانید هر زمان که مایل باشید در دومینیکا زندگی و کار کنید. از آنجا که دومینیکا عضو جامعه کشورهای کاراییب (CARICOM) است، می توانید در کلیه کشورهای دیگر عضو این انجمن نیز زندگی کنید. با پاسپورت دومینیکا می توانید بدون ویزا به بیش از 120 کشور سفر کنید، از جمله بریتانیا، کشورهای اروپایی عضو پیمان شنگن، سنگاپور، هنگ کنگ و....

  • آیا باید در دومینیکا مالیات بپردازم؟

هیچ مالیاتی بر ثروت، هدیه، ارث، درآمد خارجی یا سود سرمایه تعلق نمی گیرد. شما فقط در صورت زندگی در دومینیکا موظف به پرداخت مالیات شخصی هستید.

پروسه درخواست تابعیت و اخذ پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری

  • آیا می توانم شخصا درخواست را به اداره مربوطه ارسال کنم؟

خیر، درخواست ها باید صرفا از طریق نمایندگان مجاز ارسال شوند.

  • پروسه درخواست اخذ پاسپورت دومینیکا چقدر طول می کشد؟

از لحظه ارائه مدارک لازم به دولت دومینیکا، زمان پردازش حدود 4 ماه است.

  • جایگاه این برنامه در مقایسه با برنامه های مشابه سایر کشورها چیست؟

برنامه خوشنام دومینیکا از سال 1993 در حال اجراست، بسیار سریع انجام می شود و مقرون به صرفه ترین روش برای اخذ تابعیت در میان برنامه های موجود در دنیاست.

  • آیا پروسه درخواست اخذ پاسپورت دومینیکا محرمانه است؟

بله، غیر از مواردی که بررسی صحت اطلاعات توسط یک شرکت مجاز انجام می شود.

  • آیا متقاضیان باید در مصاحبه شرکت کنند؟

در حال حاضر مصاحبه اجباری برای این برنامه وجود ندارد اما بنا بر نظر دولت، ممکن است متقاضی ملزم به شرکت در مصاحبه شود.

  • آیا متقاضیان باید به دومینیکا سفر کنند؟

اجباری به این کار نیست. البته در صورت لزوم انجام مصاحبه، معمولا این کار در دومینیکا انجام می شود اما چنانچه متقاضی نتواند برای مصاحبه به دومینیکا سفر کند، مصاحبه در مراکز معینی خارج از این کشور انجام می شود، به شرط اینکه متقاضی هزینه های مرتبط را پرداخت کند. در حال حاضر شرط انجام مصاحبه برداشته شده است مگر در مواردی به صلاحدید مقامات.

  • آیا باید برای اخذ تابعیت و پاسپورت دومینیکا در این کشور زندگی کنم؟

خیر، نیازی به اقامت در این کشور قبل و بعد از اخذ تابعیت نیست.

  • آیا فرم درخواست برنامه بصورت آنلاین در دسترس است؟

خیر، فرم ها را فقط از طریق شرکت های مهاجرتی که با نمایندگان مجاز قرارداد دارند مانند شرکت کنکاش، می توانید دریافت کنید.

  • آیا درخواست را می توان به هر زبانی ارائه کرد؟

خیر، تمام درخواست ها باید به زبان انگلیسی باشند.

  • سوگند وفاداری چیست؟

هنگام تایید نهایی اعطای تابعیت، متقاضی باید در دفتر اسناد رسمی سوگندنامه وفاداری به کشور مشترک المنافع دومینیکا امضا کند.

سفر به دومینیکا – پاسپورت دومینیکا

  • چه کشورهایی پاسپورت دومینیکایی من را به رسمیت می شناسند؟

کلیه کشورهای دنیا. پاسپورتی که از طریق برنامه سرمایه گذاری در دومینیکا دریافت می کنید، یک پاسپورت قانونی است و توسط تمام کشورهای عضو سازمان ملل به رسمیت شناخته می شود.

  • به چه کشورهایی می توانم با پاسپورت دومینیکا بدون گرفتن ویزا سفر کنم؟

با پاسپورت دومینیکا می توانید بدون ویزا به بیش از 113 کشور جهان سفر کنید، از جمله بریتانیا، کشورهای اروپایی عضو پیمان شنگن، سنگاپور، هنگ کنگ، ایرلند و  ... . می توانید هر زمان که مایل باشید در دومینیکا زندگی و کار کنید. از آنجا که دومینیکا عضو انجمن کشورهای کاراییب (CARICOM) است، می توانید در کلیه کشورهای دیگر عضو این انجمن نیز زندگی کنید. دارندگان پاسپورت دومینیکا مانند سایر کشورهای کاراییب برای ورود به ایالات متحده آمریکا نیاز به اخذ ویزا دارند.

  • پاسپورت دومینیکا من چند سال معتبر است؟

تمام پاسپورت های دومینیکا به مدت ده سال اعتبار دارند. پاسپورت کودکان زیر 16 سال برای پنج سال صادر می شود.

  • پس از انقضای اعتبار پاسپورت دومینیکا، چگونه آن را تمدید کنم؟

پاسپورت های منقضی یا بدون صفحه خالی به سادگی با پرداخت وجهی در اداره گذرنامه و مهاجرت دومینیکا یا از طریق کنسولگری های این کشور تمدید می شوند. نیازی به سفر به دومینیکا یا حضور در کنسولگری های آن جهت تمدید پاسپورت نیست.

  • چگونه مطمئن باشم که پاسپورت دومینیکا من پس از انقضا تمدید می شود؟

بر طبق قوانین دومینیکا، شهروندان حق دارند پاسپورت داشته باشند.

  • آیا برای تمدید پاسپورت دومینیکا، نیازی به داشتن آدرس در دومینیکا دارم؟

خیر، می توانید آدرس محل سکونت خود را ارائه کنید.

  • اگر ملکی را که از طریق برنامه اخذ تابعیت از طریق سرمایه گذاری خریده ام، بفروشم، آیا می توانم پاسپورت خود را تمدید کنم؟

بله، پس از اخذ تابعیت باید ملک را فقط به تعداد سال های مورد نیاز برنامه نگهداری کنید.

نقشه زیر نشان می دهد از طریق مهاجرت سرمایه گذاری دومینیکا و کسب پاسپورت دومینیکا به چه کشورهایی می توانید بدون ویزا سفر کنید و برای ورود به چه کشورهایی می توانید در فرودگاه ویزا بگیرید.

نقشه ی کشورهای مجاز به سفر با پاسپورت دومینیکا  

 

 

 

امتیاز برنامه مهاجرتی دومینیکا 

برای اطلاع از نحوه محاسبه شاخص به مقاله مقایسه برنامه های مهاجرتی مراجعه نمایید.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت به دومینیکا از طریق سرمایه گذاری می توانید با مشاوران و کارشناسان ما در کنکاش تماس حاصل نمایید.

  

مطالب مرتبط با پاسپورت دومینیکا

هر آنچه درباره برنامه اخذ پاسپورت دومینیکا باید بدانید با دومینیکا بیشتر آشنا شویم- قابل توجه متقاضیان اخذ پاسپورت دومینیکا سوالات رایج درباره دومینیکا و برنامه اخذ تابعیت و پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری سوالات رایج درباره برنامه اخذ پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری تجربیات من درباره خرید پاسپورت دوم از کشور دومینیکا اصلاحات برنامه اخذ تابعیت و پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری خانواده های بیشتری را جذب می کند تغییرات جدید در مورد برنامه ی دریافت پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری اسناد و مدارک لازم برای شهروندی و پاسپورت کشور مشترک المنافع دومینیکا از طریق سرمایه گذاری مزایای شهروندی و اخذ پاسپورت دومینیکا ارزان ترین انتخاب برای شهروندی دوم: پاسپورت دومینیکا مبلغ سرمایه گذاری برنامه اخذ پاسپورت دومینیکا افزایش نخواهد یافت برنامه اخذ پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری اول ماه آگوست 2016 گران خواهد شد. ورود بدون ویزای اتباع دومینیکا و گرانادا به حوزه شنگن و افزایش متعاقب قیمت برنامه اخذ پاسپورت دومینیکا و پاسپورت گرانادا پاسپورت دومینیکا آشنایی با دومینیکا- قابل توجه متقاضیان اخذ پاسپورت دومینیکا
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش