پرسش و پاسخ در مورد برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری

پرسش و پاسخ در مورد برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری



پاسخ به پرسش های متداول در مورد ویزای طلایی پرتغال و اخذ اقامت و شهروندی پرتغال از طریق خرید ملک و دیگر انواع سرمایه گذاری در پرتغال و مدت اعتبار ویزای طلایی پرتغال و همچنین چگونگی تبدیل ویزای طلایی به اقامت دائم، اشتغال زایی و همچنین هزینه های این برنامه در متن زیر گرد آوری شده است.

پرسش و پاسخ در مورد برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری

 اقامت پرتغال پاسپورت پرتغال

ویزای طلایی پرتغال چیست؟

برنامه ی ویزای طلایی پرتغال یا اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری که مقامات پرتغالی آن را راه اندازی کرده اند، یک راه سریع برای سرمایه گذاران خارجی است تا بتوانند در عوض سرمایه گذاری در املاک پرتغال، اقامت پرتغال را بدست آورند.

تحت برنامه ی اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری، شهروندان غیر اتحادیه ی اروپا می توانند یکی از سرمایه گذاری های تنظیم شده در قانون را انجام دهند تا واجد شرایط اخذ اقامت در پرتغال شوند. این اقامت به سرمایه گذار و اعضای خانواده اش اجازه می دهد که وارد پرتغال شوند و در این کشور اقامت کنند، همچنین می توانند بدون نیاز به اخذ ویزا به کشور های اروپایی منطقه ی شنگن سفر کنند.

با هدف جذب سرمایه ی خارجی به پرتغال، برنامه اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری یک برنامه ی بسیار ساده و انعطاف پذیر، با قوانین ساده و روشن است. دارندگان اقامت سرمایه گذاری پرتغال برای حفظ اقامت خود و در نهایت اخذ تابعیت و پاسپورت پرتغال، تنها باید دو هفته در پرتغال بمانند و به همین دلیل اقامت پرتغال با خرید ملک یکی از جذاب ترین برنامه های اقامت اروپا برای سرمایه گذاران در جهان شده است.

 

در برنامه اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری، چه نوع سرمایه گذاری  مجاز است؟

برنامه اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری اخیراً شامل سرمایه گذاری های بیشتری شده است. در نتیجه، انواع سرمایه گذاری های زیر واجد شرایط برنامه ی اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری هستند:

 

سرمایه گذاری در املاک

خرید ملک به ارزش بالای 500,000 یورو

خرید ملک به ارزش بالای 350,000 یورو (برای املاک قدیمی با بیش از 30 سال ساخت که واقع در مناطق در حال بازسازی شهر هستند) در حال حاضر شرکت کنکاش پروژه های بازسازی در پرتغال ارائه می نماید که از طریق سرمایه گذاری در پروژه های بازسازی می توان با سرمایه گذاری به مبلغ 350,000 یورو، اقامت پرتغال را بدست آورد.

سرمایه گذاری وجوه نقد:

انتقال وجه بالای 1,000,000 یورو؛

انتقال وجه بالای 350,000 یورو برای فعالیت های پژوهشی؛

انتقال وجه بالای 250,000 یورو برای فعالیت های هنری و فرهنگی؛

 

اشتغال زایی:

ایجاد حداقل 10 شغل

 

 اقامت سرمایه گذاری پرتغال تا چه مدت معتبر است؟

هنگامی که اقامت پرتغال صادر شد، برای یک دوره ی 1 ساله، اعتبار اولیه دارد، سپس برای دوره های 2 ساله ی بعدی تمدید خواهد شد.

 

در برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال، شرایط کلی که سرمایه گذار باید داشته باشد، چیست؟

سادگی برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال، بسیاری از شرایطی را که سرمایه گذار باید داشته باشد، کم می کند. چند شرط کلی برای همه ی سرمایه گذاری های ذکر شده به علاوه ی شرایط خاص دیگر که مختص هر نوع سرمایه ی گذاری است وجود دارد که سرمایه گذار باید این شرایط را داشته باشد.


شرایط کلی:

سرمایه گذاری انجام شده باید حداقل 5 سال باقی بماند

پول سرمایه گذاری شده باید خارج از کشور پرتغال تأمین شده باشد

فرد سرمایه گذار با ویزای شنگن معتبر به پرتغال آمده باشد

نداشتن سو پیشینه کیفری

حداقل مدت زمان لازم برای ماندن در پرتغال: 7 روز در طول سال اول و 14 روز در طول هر دوره ی 2 ساله

 

 ویژگی های مختص سرمایه گذاری در پرتغال چیست؟

هر کدام از سرمایه گذاری های ذکر شده ویژگی های مختص به خود را دارد که به شرح زیر است:

خرید و مالکیت ملک

|. خرید ملک به ارزش بالای 500,000 یورو

حداقل سرمایه گذاری 500,000 یورو

خرید یک یا چند ملک

هر نوع ملکی واجد شرایط است

می توان ملک را استفاده کرد یا اجاره داد

اگر این سرمایه گذاری در مناطق کم جمعیت انجام شده باشد، ممکن است مقدار سرمایه 20% کاهش یابد (400,000 یورو)  

||. خرید و مالکیت ملک بالای 350,000 یورو

برای املاک بیش از 30 سال ساخت یا املاکی که در مناطق در حال بازسازی شهری قرار دارند، در واقع این مبلغ هم شامل ملک می شود هم سرمایه گذاری در نوسازی ملک

امکان استفاده یا اجاره برای اهداف تجاری یا کشاورزی

اگر این سرمایه گذاری در مناطق کم جمعیت انجام شده باشد، ممکن است مقدار سرمایه 20% کاهش یابد (280,000 یورو)

انتقال وجه

 

مزایای اصلی برنامه  اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری چیست؟

مزایای برنامه  اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری به شرح زیر است:

عدم نیاز به اخذ ویزا برای ورود به پرتغال

عدم نیاز به دریافت ویزا برای مسافرت به اروپا (منطقه ی شنگن)

زندگی و کار در پرتغال، حتی با اقامت در کشورهای دیگر

امکان اقامت برای اعضای خانواده

حداقل زمان لازم برای ماندن در کشور بسیار کم است.

مالیات کم (سوالات 22 تا 24 را ببینید)

اعطای اقامت دائم پرتغال بعد از 5 سال

اعطای تابعیت و پاسپورت پرتغال پس از 5 سال (قبلا 6 سال بود)

 

 منطقه ی شنگن چیست و شامل چه کشورهایی می شود؟

منطقه ی شنگن گروهی متشکل از 26 کشور اروپایی است که کنترل مهاجرت و پاسپورت را در مرزهای مشترک شان لغو کرده اند. با مجوز اقامت پرتغال، سرمایه گذار می تواند آزادانه به تمام کشورهای منطقه شنگن سفر کند.

منطقه ی شنگن شامل کشورهای اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیختن اشتاین، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالتا، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد و سوئیس است.

در حال حاضر رومانی، بلغارستان و کرواسی کشورهای کاندید برای منطقه  شنگن هستند.

 

آیا ممکن است ویزای طلایی پرتغال شامل اعضای خانواده هم شود؟

بله. خانواده ی سرمایه گذار می توانند تحت برنامه ی اقامت سرمایه گذاری پرتغال اقدام کنند و مجوز اقامت پرتغال را دریافت کنند. اقامت سرمایه گذاری پرتغال شامل اعضای خانواده مثل فرزندان، همسر، و اعضای خانواده که وابسته ی متقاضی هستند می شود.

اعضای خانواده بعد از 5 سال مجاز به دریافت اقامت دائم پرتغال و  تابعیت و شهروندی پرتغال می شوند.

 

چگونه سرمایه گذار و خانواده اش می توانند بعد از 5 سال اقامت دائم دریافت کنند؟

تحت قوانین پرتغال هر فردی که عنوان اقامت موقت پرتغال را (مثلاً اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری) برای یک دوره ی حداقل 5 ساله داشته باشد، می تواند اقامت دائم پرتغال را به دست آورد.

برای اخذ اقامت دائم پرتغال، سرمایه گذار و اعضای خانواده اش باید شرایط زیر را داشته باشند:

عدم محکومیت جزایی در طول 5 سال گذشته

مدرک اثبات درآمد یا استقلال مالی

اثبات محل اقامت در پرتغال

دانش ابتدایی از زبان پرتغالی 

 چگونه سرمایه گذار و خانواده اش می توانند شهروند پرتغال شوند؟

قانون پرتغال این است که هر کس حداقل برای 5 سال مجاز به اقامت در پرتغال شد (چه اقامت موقت چه دائم) برای اخذ شهروندی پرتغال نیز مجاز است.

برای دریافت تابعیت و پاسپورت پرتغال، سرمایه گذار و خانواده اش باید شرایط زیر را داشته باشند:

حداقل 18 ساله باشد (یا حداقل 16 ساله باشد اما متاهل یا از لحاظ قانونی دارای اعتبار و مسئولیت باشد)

عدم محکومیت به هرگونه جرم و جنایت

قبول شدن در یک آزمون ساده ی زبان پرتغالی، که نشان دهنده ی دانش و تسلط کافی بر زبان پرتغالی است
 

سرمایه گذار باید چه مدارکی را برای دریافت اقامت سرمایه گذاری پرتغال ارائه دهد؟

سرمایه گذار برای تقاضای اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری باید مدارک زیر را ارسال کند:

اثبات انجام سرمایه گذاری

پاسپورت و ویزای شنگن معتبر

داشتن شناسه  مالی در پرتغال

گواهی عدم سابقه ی کیفری از کشور محل اقامت

گواهی عدم سابقه ی کیفری در پرتغال

اظهارنامه از اداره ی مالیات که نشان دهنده ی عدم بدهی مالیاتی است.

اظهارنامه از تأمین اجتماعی که نشان دهنده ی عدم بدهی به تأمین اجتماعی است.

تائیدیه  انطباق سرمایه گذار با شرایط سرمایه گذاری

بیمه ی سلامت معتبر در پرتغال

2 قطعه عکس 4*6

رسید پرداخت هزینه های بررسی درخواست 

 اگر مدارک مورد نیاز به زبان پرتغالی نباشند سرمایه گذار باید چکار کند؟

هر مدرکی که به زبان پرتغالی یا انگلیسی نیست باید به زبان پرتغالی ترجمه شود. ترجمه ها باید در سفارت پرتغال در ایران تأیید شوند.

 آیا شرایط خاصی برای مدارک صادر شده توسط مقامات خارجی وجود دارد؟

مدارک صادر شده توسط مقامات خارجی باید قبل از ارسال به پرتغال، قانونی شوند. منظور از قانونی شدن، تأیید شدن در سفارت پرتغال است.

شماره ی مالی چیست؟ چرا سرمایه گذار باید شماره ی مالی داشته باشد؟

شماره ی مالی یک شماره ی شناسایی در مقابل مقامات مالیاتی پرتغال است (با عنوان شماره ی مالیاتی نیز شناخته می شود). این شماره برای انجام سرمایه گذاری ضروری است. 

سرمایه گذاران از کجا می توانند برای ویزای طلایی پرتغال اقدام کنند؟

هر سرمایه گذاری که مایل به درخواست اقامت پرتغال از طریق خرید ملک است می تواند درخواست را از طریق وکیل قانونی خود، در یکی از حالات زیر ارسال کند:

 ثبت نام آنلاین

با ثبت نام آنلاین در وب سایت (Services of Foreigners and BordersSEF)، بعد از تکمیل ثبت نام، سرمایه گذار یک رمز عبور دریافت می کند و می تواند به صورت آنلاین فرم ها و مدارک لازم را ارسال کند.

 حضوری

 در اداره خدمات اتباع خارجی در پرتغال

شایان ذکر است که سرمایه گذار و خانواده اش برای انگشت نگاری، امضا و تشریفات دیگر باید حتماً در اداره خدمات اتباع خارجی (Services of Foreigners and Borders) حاضر شوند.

به شدت توصیه می شود که قبل از هر اقدامی برای اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری با یک وکیل ماهر و باتجربه مشورت کنید (قبل از هرگونه سرمایه گذاری و یا ارسال هر درخواست و مدارکی).

 

 هزینه های برنامه اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری چقدر است؟

برای اخذ اقامت سرمایه گذاری پرتغال هزینه های زیر باید پرداخت شوند -قابل پرداخت به صورت مستقیم به (Services of Foreigners and Borders SEF)-:

هزینه های پروسه ی انجام کار (درخواست و تمدید)- 514.80 یورو (به علاوه 80.20 یورو برای هر فرد خانواده)

ویزای طلایی پرتغال اولیه- 5،147.80 یورو

ویزای طلایی پرتغال اولیه برای اعضای خانواده- 5،147.80 یورو

تمدید ویزای طلایی پرتغال- 2،573.90 یورو 

پروسه ی درخواست چقدر طول می کشد و آیا سرمایه گذار باید شخصاً اقامت پرتغال را دریافت کند؟

زمانی که درخواست برای اداره (Services of Foreigners and Borders SEF) ارسال می شود، پروسه ی درخواست فقط چند ماه طول می کشد (لطفاً توجه داشته باشید این زمان فقط بر اساس تجربیات اخیر ما است).

زمانی که پروسه درخواست انجام شد، اداره خدمات اتباع خارجی (Services of Foreigners and Borders SEF)، با سرمایه گذار یا وکیل قانونی او در پرتغال تماس می گیرد و برای جمع آوری امضا و اثر انگشت قرار ملاقاتی را با سرمایه گذار (و اعضای خانواده وی) ترتیب می دهد.

شایان ذکر است که در برخی موارد، سرمایه گذار می تواند درست قبل از سرمایه گذاری و یا ارسال مدارک مورد نیاز برای امضا و اثر انگشت به اداره ی خدمات مهاجرت مراجعه کند. 

 دلایل خاصی برای رد شدن درخواست اقامت سرمایه گذاری پرتغال یا تمدید آن وجود دارد؟

سرمایه گذار (یا هر کدام از اعضای خانواده اش) فقط در صورت موارد زیر از دریافت اقامت سرمایه گذاری (یا تمدید آن) منع خواهند شد:

سرمایه ذکر شده را برای حداقل یک دوره ی 5 ساله حفظ نکند.

شرط حداقل دوره ی اقامت در پرتغال را انجام ندهد.

برای بیش از یک سال محکوم به زندان شده باشد.

دارای بیماری عفونی واگیردار باشد.

بعد از 5 سال سرمایه چه می شود؟  آیا سرمایه گذار می تواند ملک را بفروشد و یا مبلغ سرمایه گذاری شده را به یک کشور دیگر منتقل کند یا موقعیت های شغلی را از بین ببرد؟

بله، سرمایه گذار باید سرمایه را فقط در طول دوره ی اعتبار اقامت سرمایه گذاری پرتغال (5 سال) نگه دارد . 

 اگر سرمایه گذار دیگر به اقامت پرتغال نیاز نداشته باشد می تواند در هر زمانی که بخواهد سرمایه را بفروشد؟

بله، اما بدون مدرکی که نشان می دهد سرمایه حفظ شده، سرمایه گذار نمی تواند مجوز اقامت پرتغال را تمدید کند.

 آیا سرمایه گذار ملزم به زندگی در ملکی است که خریداری نموده یا می تواند آن را اجاره دهد؟ 

خیر، سرمایه گذار ملزم به استفاده از ملک نیست و ملک می تواند برای درآمد زایی اجاره داده شود.

مالیات ها و هزینه های مالکیت املاک چگونه است؟

سه مالیات مربوط به املاک در پرتغال وجود دارد:

قابل پرداخت در زمان کسب مالکیت ملک:

IMT یا مالیات انتقال املاک، که این مالیات برای انتقال مالکیت ملک است

تمبر مالیاتی
       نکته: مقدار دقیق مالیاتی که باید پرداخته شود با توجه به ارزش واقعی هر ملک متفاوت است.

پرداخت به صورت سالانه:
      “IMI” مالیات سالانه شهرداری؛ که بین 0.3درصد  و 0.5درصد وضع می شود. 

آیا سرمایه گذاری که اقامت سرمایه گذاری پرتغال را دارد ملزم به پرداخت مالیات بر درآمد خارجی در پرتغال است؟

خیر. اگر دارنده ی اقامت سرماتیه گذاری پرتغال بیشتر از 183 روز متوالی در پرتغال نماند، ملزم به پرداخت مالیات بر درآمد خارجی نخواهد بود. 

چه مالیات هایی بر درآمد تولید شده در پرتغال اعمال می شوند؟

درآمد حاصل از اجاره و درآمد ناشی از سرمایه (برای مثال سود، سود سهام و...) با نرخ 28 درصد مشمول مالیات می شوند.



جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره ی مهاجرت به پرتغال از طریق سرمایه گذاری و ویزای طلایی پرتغال می توانید با مشاوران ما در کنکاش تماس حاصل نمایید.




مطالب مرتبط با پرسش و پاسخ در مورد برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری

میانگین قیمت املاک خریداری شده برای اقامت سرمایه گذاری پرتغال چقدر است؟ برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال از عوامل رشد 2.7 درصدی سود ناخالص داخلی فروش اقامت اروپا و تابعیت یا پاسپورت اروپا چه تاثیری بر بازار املاک اروپا دارد؟ بله، قطعا می توانیم بگوییم اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در نهایت منجر به اخذ تابعیت و پاسپورت پرتغال می شود پرتغال به دنبال مهاجران جدید است ویزای Tier 1 انگلستان یا ویزای طلایی پرتغال افزایش 6.4 درصدی قیمت خانه ها در پرتغال اخذ اقامت پرتغال در برابر اخذ اقامت اسپانیا اقامت پرتغال یا اقامت اسپانیا؟ اقامت پرتغال و دلایل برتری آن اقامت پرتغال: بالاترین کیفیت زندگی بهترین کشور ها برای مهاجرت سرمایه گذاری در دنیا گزارش بانک های پرتغال حاکی از افزایش قیمت املاک در پرتغال طی سال های اخیر هستند منطقه آلگاروه پرتغال، ایده آل برای زندگی اقامت پرتغال- چرا پرتغال از نظر قوانین مالیاتی، باید اولین انتخاب برای مهاجران باشد؟ در سال پنجم چه اتفاقی می افتد؟ دارندگان اقامت پرتغال (ویزای طلایی پرتغال) با نفس های حبس شده منتظر هستند. صنعت گردشگری در پرتغال به شدت رو به رشد است سرمایه گذاری در پرتغال بازار املاک پرتغال در رتبه بندی موسسه Henley & Partners برنامه های مهاجرت از طریق سرمایه گذاری پرتغال بالاترین رتبه را به خود اختصاص داد هزینه های خرید ملک در پرتغال - اخذ اقامت پرتغال زندگی در پرتغال پرتغال، بهترین گزینه مالیاتی برای علاقمندان به اخذ اقامت اروپا بر طبق اخبار آنلاین پرتغال، خارجی ها یک چهارم املاک را در پرتغال خریداری می کنند پرتغال: فرصت طلایی برای اخذ اقامت اروپا و خرید ملک 25 دلیل برای خرید ملک و سرمایه گذاری در بازار املاک پرتغال و اخذ اقامت پرتغال اداره مهاجرت پرتغال، تقریبا طی شش ماه صف طولانی درخواست های اخذ ویزای طلایی را برطرف کرده است دولت پرتغال خطاب به منتقدان: برنامه ویزای طلایی ماندنی است سرمایه گذاری در برنامه اخذ اقامت پرتغال (ویزای طلایی پرتغال) در ماه ژوئن 35 درصد نسبت به زمان مشابه در سال گذشته افزایش یافته است کشور پرتغال به 25 سال کسری بودجه خود پایان می دهد دولت و اقتصاد پرتغال اقامت اروپا – اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری (ویزای طلایی پرتغال) پرتغال قوانین اخذ پاسپورت و شهروندی پرتغال را آسانتر می کند. مدارس بین المللی در پرتغال مشکلات مالیاتی بعضی کشورها و راه حل آن در کشور پرتغال ویزای Tier 1 انگلستان یا ویزای طلایی پرتغال اقامت پرتغال از طریق خرید ملک، میانبری به سوی اخذ پاسپورت اروپا برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک پیش بینی افزایش قیمت املاک در پرتغال در سال 2018 زندگی کم هزینه در دنیای تاریخی پرتغال رونق بازار املاک در پرتغال ادامه دارد - اخذ اقامت پرتقال از طریق خرید ملک کاوش دنیای قدیم در پرتغال فرح بخش بازار املاک و مستغلات در پرتغال همچنان پر رونق است در ماه مارس برنامه ویزای طلایی پرتغال برای اولین بار از مرز صدور 6000 کارت اقامت گذشت ویزای نوع 65A-d پرتغال – بهترین ویزای طلایی در جهان؟ آیا اقامت از روش ثبت شرکت و تمکن مالی برای من مناسب است؟ بخش دوم: ثبت شرکت آیا اقامت از روش تمکن مالی و ثبت شرکت برای من مناسب است؟ بخش اول: تمکن مالی تغییر قانون تابعیت پرتغال برای کودکانی که والدین آن ها خارجی هستند روش های سرمایه گذاری در کشور پرتغال برای اخذ اقامت سرمایه گذاری پرتغال آیا افزایش چشمگیر و سریع قیمت مسکن در کشور پرتغال، حباب است؟ رشد اقتصاد پرتغال در سال 2017 سریع تر از میانگین رشد اقتصاد در اتحادیه اروپا به منظور تسهیل اخذ اقامت پرتغال، شرکت کنکاش در پرتغال آغاز به کار کرد افزایش خانواده های مقیم در پرتغال به دلیل برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال پیش بینی می شود که قیمت ملک در پرتغال در سال 2018 افزایش بیابد اعطای هر اقامت سرمایه گذاری پرتغال به معنای ورود 3 نفر به پرتغال است گردشگری و اقامت در پرتغال در سال 2017، رکورد جدیدی را ثبت کرد بازار ملک پرتغال، جذاب ترین بازار ملک به منظور سرمایه گذاری است 10 دلیلی که نشان می دهد برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال بهترین است برنامه اخذ اقامت و پاسپورت پرتغال در صدر برنامه های اخذ اقامت و پاسپورت است پاسپورت پرتغال یکی از قدرتمندترین پاسپورت ها در سراسر جهان است پروسه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک به چه صورت است؟ در برنامه اخذ اقامت سرمایه گذاری پرتغال، هزینه های جانبی به چه صورت است؟ مقایسه برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال و برنامه اقامت سرمایه گذاری اسپانیا قبل از اخذ اقامت سرمایه گذاری پرتغال ، کمی بیشتر در مورد لیسبون بدانید حقایق، آمار و ارقامی در مورد کشور پرتغال در برنامه سرمایه گذاری پرتغال اخذ اقامت در لیسبون پرتغال، شهری با گذشته ی رمانتیک و آینده ی نویدبخش برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال در صدر برنامه های سرمایه گذاری اروپا نمونه ای از یک ملک بازسازی شده 90 متری دو خوابه در شهر لیسبون در پرتغال علاوه بر اخذ اقامت دائم پرتغال یا حتی پاسپورت پرتغال، سود هم کنید رونق برنامه اخذ اقامت سرمایه گذاری پرتغال و در نهایت اخذ پاسپورت اروپا مهاجرت به پرتغال با برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال چه مزایایی دارد؟ تغییرات در پروسه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در ژانویه 2017 مهاجرت به پرتغال به معنای مهاجرت به سومین کشور امن در جهان است 10 دلیلی که نشان می دهد مهاجرت به پرتغال، بهترین انتخاب برای مهاجرت است اخذ اقامت دائم پرتغال از طریق برنامه اقامت پرتغال با خرید ملک شرایط اخذ اقامت دائم پرتغال و پاسپورت پرتغال از طریق سرمایه گذاری آزمون زبان پرتغالی برای متقاضیان اخذ اقامت و پاسپورت پرتغال اجباری است مهاجرت به پرتغال: بهترین موقعیت در دنیا برای زندگی و بازنشستگی برنامه اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری، ستاره برنامه های سرمایه گذاری صدور مجوز اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری به حد سه میلیارد یورو رسید دانشگاه پورتو یکی از معروف ترین دانشگاه های اروپا در کشور پرتغال پرسش و پاسخ در مورد برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری موفقیت برنامه اقامت پرتغال از طریق خرید ملک در طی سال های گذشته آشنایی با پرتغال قابل توجه متقاضیان اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک سال 2017، سالی طلایی برای برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال موجب افزایش قیمت املاک شده است چند نکته مهم برای خرید خانه و سرمایه گذاری در پرتغال و اسپانیا ویزای طلایی پرتغال با سرمایه گذاری 500,000 یورو در بخش املاک اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک هزینه ی زندگی در پرتغال نمونه ای از یک ملک بازسازی شده 70 متری دو خوابه در شهر لیسبون در پرتغال نمونه ای از یک ملک بازسازی شده 100 متری دو خوابه در شهر لیسبون در پرتغال شماره ی شناسائی مالیات دهنده و نماینده ی مالیاتی در پرتغال نمونه ای از یک ملک بازسازی شده 115 متری سه خوابه در شهر لیسبون در پرتغال زندگی در پرتغال مراقبت های بهداشتی در پرتغال اقامت اروپا مالیات در پرتغال مهاجرت به پرتغال آب و هوا در پرتغال سرمایه گذاری در پرتغال

دفاتر شرکت کنکاش

دفتر تهران

placeتهران، خیابان عباس آباد، خیابان سرافراز، نبش خیابان اول، برج موج، طبقه 6، واحد 26
کدپستی: 1587653154
phone 021 - 88710588 --- 88710589 --- 88710590

دفتر پرتغال

placePraca Duque de Saldanha, 1 Edif. Atrium Saldanha, 7 Piso 1050-94 Lisbon | Portugal

دفتر آمریکا

place4771 Caminitos de los Cepillos, Bonsall, C A, 92003, USA
phone +1 - 310 405 5717
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش