پاسخ به مهمترین پرسش ها در مورد ویزای طلایی پرتغال

پاسخ به مهمترین پرسش ها در مورد ویزای طلایی پرتغال



پاسخ به پرسش های متداول در مورد ویزای طلایی پرتغال و اخذ اقامت و شهروندی پرتغال از طریق خرید ملک و دیگر انواع سرمایه گذاری در پرتغال و مدت اعتبار ویزای طلایی پرتغال و همچنین چگونگی تبدیل ویزای طلایی به اقامت دائم، اشتغال زایی و همچنین هزینه های این برنامه در متن زیر گرد آوری شده است.

1. ویزای طلایی پرتغال چیست؟

برنامه ی ویزای طلایی پرتغال که مقامات پرتغالی آن را راه اندازی کرده اند یک راه سریع برای سرمایه گذاران خارجی از کشورهای غیر اتحادیه اروپا است تا بتوانند اجازه ی اقامت (ویزای طلایی پرتغال) را در پرتغال دریافت کنند.

تحت برنامه ی ویزای طلایی پرتغال، شهروندان غیر اتحادیه ی اروپا می توانند یکی از سرمایه گذاری های تنظیم شده در قانون را انجام دهند تا واجد شرایط اخذ اقامت در پرتغال شوند. این اقامت به سرمایه گذار و اعضای خانواده اش اجازه می دهد که وارد پرتغال شوند و در این کشور اقامت کنند، همچنین می توانند بدون نیاز به اخذ ویزا به کشور های اروپایی منطقه ی شینگن سفر کنند.

با هدف جذب سرمایه ی خارجی به پرتغال، ویزای طلایی پرتغال یک برنامه ی بسیار ساده و انعطاف پذیر، با قوانین ساده و روشن است. دارندگان ویزای طلایی پرتغال برای حفظ اقامت خود و در نهایت اخذ شهروندی و پاسپورت پرتغال، تنها باید دو هفته در پرتغال بمانند و به همین دلیل ویزای طلایی پرتغال یکی از جذاب ترین برنامه های اقامت برای سرمایه گذاران در جهان شده است.

 

2. چه نوع سرمایه گذاری تحت قوانین ویزای طلایی پرتغال مجاز هستند؟

برنامه ی ویزای طلایی پرتغال اخیراً شامل سرمایه گذاری های بیشتری شده است. در نتیجه، انواع سرمایه گذاری های زیر واجد شرایط برنامه ی ویزای طلایی پرتغال هستند:

 

سرمایه گذاری در املاک

  • خرید ملک به ارزش بالای 500,000 یورو
  • خرید ملک به ارزش بالای 350,000 یورو (برای املاک قدیمی با بیش از 30 سال ساخت که واقع در مناطق در حال بازسازی شهر اند) در حال حاضر شرکت کنکاش پروژه های بازسازی در پرتغال ارائه می نماید که از طریق سرمایه گذاری در پروژه های بازسازی می توان با سرمایه گذاری به مبلغ 350.000 یورو اقامت پرتغال را بدست آورد.

سرمایه گذاری وجوه نقد:

  • انتقال وجه بالای 1,000,000 یورو؛
  • انتقال وجه بالای 350,000 یورو برای فعالیت های پژوهشی؛
  • انتقال وجه بالای 250,000 یورو برای فعالیت های هنری و فرهنگی؛

 

اشتغال زایی:

  • ایجاد حداقل 10 شغل

 

3. تا چه مدت ویزای طلایی پرتغال معتبر است؟

هنگامی که ویزای طلایی پرتغال صادر شد، برای یک دوره ی 1 ساله، اعتبار اولیه دارد، سپس برای دوره های 2 ساله ی بعدی تمدید خواهد شد.

 

4. شرایط کلی که سرمایه گذار باید داشته باشد، چیست؟

سادگی برنامه ی ویزای طلایی پرتغال، بسیاری از شرایطی را که سرمایه گذار باید داشته باشد، کم می کند. چند شرط کلی برای همه ی سرمایه گذاری های ذکر شده به علاوه ی شرایط خاص دیگر که مختص هر نوع سرمایه ی گذاری است وجود دارد که سرمایه گذار باید این شرایط را داشته باشد.


شرایط کلی:

  • سرمایه گذاری انجام شده باید حداقل 5 سال باقی بماند
  • پول سرمایه گذاری شده باید خارج از کشور پرتغال تأمین شده باشد
  • فرد سرمایه گذار با ویزای شینگن معتبر به پرتغال آمده باشد
  • نداشتن سو پیشینه کیفری
  • حداقل مدت زمان لازم برای ماندن در پرتغال: 7 روز در طول سال اول و 14 روز در طول هر دوره ی 2 ساله

 

5. ویژگی های مختص هر سرمایه گذاری تعیین شده چیست؟

هر نوع سرمایه گذاری که ذکر شد ویژگی های مختص به خود دارد که به شرح زیر است:

  • خرید و مالکیت ملک

|. خرید ملک به ارزش بالای 500,000 یورو

  • حداقل سرمایه گذاری 500,000 یورو
  • خرید یک یا چند ملک
  • هر نوع ملکی واجد شرایط است
  • می توان ملک را استفاده کرد یا اجاره داد
  • اگر این سرمایه گذاری در مناطق کم جمعیت انجام شده باشد، ممکن است مقدار سرمایه 20% کاهش یابد (400,000 یورو)  

||. خرید و مالکیت ملک بالای 350,000 یورو

  • برای املاک بیش از 30 سال ساخت یا املاکی که در مناطق در حال بازسازی شهری قرار دارند، در واقع این مبلغ هم شامل ملک می شود هم سرمایه گذاری در نوسازی ملک
  • امکان استفاده یا اجاره برای اهداف تجاری یا کشاورزی
  • اگر این سرمایه گذاری در مناطق کم جمعیت انجام شده باشد، ممکن است مقدار سرمایه 20% کاهش یابد (280,000 یورو)
  • انتقال وجه

 

6. مزایای اصلی برنامه ی ویزای طلایی پرتغال چیست؟

مزایای برنامه ی ویزای طلایی پرتغال به شرح زیر است:

  • عدم نیاز به اخذ ویزا برای ورود به پرتغال
  • عدم نیاز به دریافت ویزا برای مسافرت به اروپا (منطقه ی شینگن)
  • زندگی و کار در پرتغال، حتی با اقامت در کشورهای دیگر
  • امکان اقامت برای اعضای خانواده
  • حداقل زمان لازم برای ماندن در کشور بسیار کم است.
  • مالیات کم (سوالات 22 تا 24 را ببینید)
  • اعطای اقامت دائم بعد از 5 سال
  • اعطای شهروندی بعد از 6 سال

 

7. منطقه ی شینگن چیست و شامل چه کشورهایی می شود؟

منطقه ی شینگن گروهی متشکل از 26 کشور اروپایی است که کنترل مهاجرت و پاسپورت را در مرزهای مشترک شان لغو کرده اند. با مجوز اقامت پرتغال، سرمایه گذار می تواند آزادانه به تمام کشورهای منطقه ی شینگن سفر کند.

منطقه ی شینگن شامل کشورهای اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیختن اشتاین، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالتا، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد و سوئیس می شود.

در حال حاضر رومانی، بلغارستان و کرواسی کشورهای کاندید برای منطقه ی شینگن هستند.

 

8. آیا ممکن است ویزای طلایی پرتغال شامل اعضای خانواده هم شود؟

بله. خانواده ی سرمایه گذار می توانند تحت برنامه ی ویزا طلایی اقدام کنند و مجوز اقامت پرتغال را دریافت کنند. ویزای طلایی پرتغال شامل اعضای خانواده مثل فرزندان، همسر، و اعضای خانواده که وابسته ی متقاضی هستند می شود.

اعضای خانواده بعد از 5 سال مجاز به دریافت اقامت دائم و بعد از 6 سال مجاز به دریافت شهروندی پرتغال می شوند.

 

9. چگونه سرمایه گذار و خانواده اش می توانند بعد از 5 سال اقامت دائم دریافت کنند؟

تحت قوانین پرتغال هر فردی که عنوان اقامت موقت معتبر پرتغال را (مثلاً ویزای طلایی پرتغال) برای یک دوره ی حداقل 5 ساله داشته باشد، می تواند اقامت دائم پرتغال را به دست آورد.

برای اخذ اقامت دائم پرتغال، سرمایه گذار و اعضای خانواده اش باید شرایط زیر را داشته باشند:

  • عدم محکومیت جزایی در طول 5 سال گذشته
  • مدرک اثبات درآمد یا استقلال مالی
  • اثبات محل اقامت در پرتغال
  • دانش ابتدایی از زبان پرتغالی 

10. چگونه سرمایه گذار و خانواده اش می توانند شهروند پرتغال شوند؟

قانون پرتغال این است که هر کس حداقل برای 6 سال مجاز به اقامت در پرتغال شد (چه اقامت موقت چه دائم) برای اخذ شهروندی پرتغال نیز مجاز است.

برای دریافت شهروندی پرتغال، سرمایه گذار و خانواده اش باید شرایط زیر را داشته باشند:

  • حداقل 18 ساله باشد (یا حداقل 16 ساله اما متاهل یا از لحاظ قانونی دارای اعتبار و مسئولیت باشد)
  • عدم محکومیت به هرگونه جرم و جنایت
  • قبول شدن در یک آزمون ساده ی زبان پرتغالی، که نشان دهنده ی دانش و تسلط کافی بر زبان پرتغالی است
     

11. سرمایه گذار باید چه مدارکی را برای دریافت ویزای طلایی پرتغال ارائه دهد؟

سرمایه گذار برای تقاضای ویزای طلایی پرتغال باید مدارک زیر را ارسال کند:

  • اثبات انجام سرمایه گذاری
  • پاسپورت و ویزای شینگن معتبر
  • داشتن شناسه ی مالی در پرتغال
  • گواهی عدم سابقه ی کیفری از کشور محل اقامت
  • گواهی عدم سابقه ی کیفری در پرتغال
  • اظهارنامه از اداره ی مالیات که نشان دهنده ی عدم بدهی مالیاتی است.
  • اظهارنامه از تأمین اجتماعی که نشان دهنده ی عدم بدهی به تأمین اجتماعی است.
  • تائیدیه ی انطباق سرمایه گذار با شرایط سرمایه گذاری
  • بیمه ی سلامت معتبر در پرتغال
  • 2 قطعه عکس 4*6
  • رسید پرداخت هزینه های بررسی درخواست 

12. اگر مدارک مورد نیاز به زبان پرتغالی نباشند سرمایه گذار باید چکار کند؟

هر مدرکی که به زبان پرتغالی یا انگلیسی نیست باید به زبان پرتغالی ترجمه شود. ترجمه ها باید در سفارت پرتغال در ایران تأیید شوند.

13. آیا شرایط خاصی برای مدارک صادر شده توسط مقامات خارجی وجود دارد؟

مدارک صادر شده توسط مقامات خارجی باید قبل از ارسال به پرتغال، قانونی شوند. منظور از قانونی شدن تأیید شدن در سفارت پرتغال است.

14. شماره ی مالی چیست؟ چرا سرمایه گذار باید شماره ی مالی داشته باشد؟

شماره ی مالی یک شماره ی شناسایی در مقابل مقامات مالیاتی پرتغال است (با عنوان شماره ی مالیاتی نیز شناخته می شود). این شماره برای انجام سرمایه گذاری ضروری است. 

15. سرمایه گذاران از کجا می توانند برای ویزای طلایی پرتغال اقدام کنند؟

هر سرمایه گذاری که مایل به درخواست ویزای طلایی پرتغال است می تواند درخواست را از طریق وکیل قانونی خود، در یکی از حالات زیر ارسال کند:

  • 16. ثبت نام آنلاین

با ثبت نام آنلاین در وب سایت (Services of Foreigners and Borders SEF)، بعد از تکمیل ثبت نام، سرمایه گذار یک رمز عبور دریافت می کند و می تواند به صورت آنلاین فرم ها و مدارک لازم را ارسال کند.

17. حضوری

 در اداره خدمات اتباع خارجی در پرتغال

شایان ذکر است که سرمایه گذار و خانواده اش برای انگشت نگاری، امضا و تشریفات دیگر باید حتماً در اداره خدمات اتباع خارجی (Services of Foreigners and Borders) حاضر شوند.

به شدت توصیه می شود که قبل از هر اقدامی برای ویزای طلایی پرتغال با یک وکیل ماهر و باتجربه مشورت کنید (قبل از هرگونه سرمایه گذاری و یا ارسال هر درخواست و مدارکی).

 

18. هزینه های ویزای طلایی پرتغال چقدر است؟

برای ویزای طلایی پرتغال هزینه های زیر باید پرداخت شوند -قابل پرداخت به صورت مستقیم به (Services of Foreigners and Borders SEF)-:

  • هزینه های پروسه ی انجام کار (درخواست و تمدید)- 514.80 یورو (به علاوه 80.20 یورو برای هر فرد خانواده)
  • ویزای طلایی پرتغال اولیه- 5،147.80 یورو
  • ویزای طلایی پرتغال اولیه برای اعضای خانواده- 5،147.80 یورو
  • تمدید ویزای طلایی پرتغال- 2،573.90 یورو 

19. پروسه ی درخواست چقدر طول می کشد و آیا سرمایه گذار باید شخصاً ویزای طلایی پرتغال را دریافت کند؟

زمانی که درخواست برای اداره (Services of Foreigners and Borders SEF) ارسال می شود، پروسه ی درخواست فقط چند ماه طول می کشد (لطفاً توجه داشته باشید این زمان فقط بر اساس تجربیات اخیر ما است).

زمانی که پروسه درخواست انجام شد، اداره خدمات اتباع خارجی (Services of Foreigners and Borders SEF)، با سرمایه گذار یا وکیل قانونی او در پرتغال تماس می گیرد و برای جمع آوری امضا و اثر انگشت قرار ملاقاتی را با سرمایه گذار (و اعضای خانواده وی) ترتیب می دهد.

شایان ذکر است که در برخی موارد، سرمایه گذار می تواند درست قبل از سرمایه گذاری و یا ارسال مدارک مورد نیاز برای امضا و اثر انگشت به اداره ی خدمات مهاجرت مراجعه کند. 

20. آیا دلایل خاصی برای رد شدن درخواست ویزای طلایی پرتغال یا تمدید آن وجود دارد؟

سرمایه گذار (یا هر کدام از اعضای خانواده اش) فقط در صورت موارد زیر از دریافت ویزای طلایی (یا تمدید آن) منع خواهند شد:

  • سرمایه ی ذکر شده را برای حداقل یک دوره ی 5 ساله حفظ نکند.
  • شرط حداقل دوره ی اقامت در پرتغال را انجام ندهد.
  • برای بیش از یک سال محکوم به زندان شده باشد.
  • دارای بیماری عفونی واگیردار باشد.

21. بعد از 5 سال سرمایه چه می شود؟  آیا سرمایه گذار می تواند ملک را بفروشد و یا مبلغ سرمایه گذاری شده را به یک کشور دیگر منتقل کند یا موقعیت های شغلی را از بین ببرد؟

بله، سرمایه گذار باید سرمایه را فقط در طول دوره ی اعتبار ویزای طلایی پرتغال (5 سال) نگه دارد . 

22. اگر سرمایه گذار دیگر به ویزای طلایی نیاز نداشته باشد می تواند در هر زمانی که بخواهد سرمایه را بفروشد؟

بله، اما بدون مدرکی که نشان می دهد سرمایه حفظ شده، سرمایه گذار نمی تواند مجوز ویزای طلایی را تمدید کند.

23. آیا سرمایه گذار ملزم به زندگی در ملکی است که خریداری نموده یا می تواند آن را اجاره دهد؟ 

خیر، سرمایه گذار ملزم به استفاده از ملک نیست و ملک می تواند برای درآمد زایی اجاره داده شود. 

24. مالیات ها و هزینه های مالکیت املاک چگونه است؟

سه مالیات مربوط به املاک در پرتغال وجود دارد:

  • قابل پرداخت در زمان کسب مالکیت ملک:
  • IMT یا مالیات انتقال املاک، که این مالیات برای انتقال مالکیت ملک است
  • تمبر مالیاتی
    نکته: مقدار دقیق مالیاتی که باید پرداخته شود با توجه به ارزش واقعی هر ملک متفاوت است.
  • پرداخت به صورت سالانه:
    IMI” مالیات سالانه شهرداری؛ که بین 0.3% و 0.5% وضع می شود. 

25. آیا سرمایه گذاری که ویزا طلایی دارد ملزم به پرداخت مالیات بر درآمد خارجی در پرتغال را است؟

خیر. اگر دارنده ی ویزای طلایی پرتغال بیشتر از 183 روز متوالی در پرتغال نماند، ملزم به پرداخت مالیات بر درآمد خارجی نخواهد بود. 

26. چه مالیات هایی بر درآمد تولید شده در پرتغال اعمال می شوند؟

درآمد حاصل از اجاره و درآمد ناشی از سرمایه (برای مثال سود، سود سهام و...) با نرخ 28% مشمول مالیات می شوند.



جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره ی مهاجرت به پرتغال از طریق سرمایه گذاری و ویزای طلایی پرتغال می توانید با مشاوران ما در کنکاش تماس حاصل نمایید.

مطالب مرتبط با پاسخ به مهمترین پرسش ها در مورد ویزای طلایی پرتغال

در ماه مارس برنامه ویزای طلایی پرتغال برای اولین بار از مرز صدور 6000 کارت اقامت گذشت ویزای نوع 65A-d پرتغال – بهترین ویزای طلایی در جهان؟ آیا اقامت از روش ثبت شرکت و تمکن مالی برای من مناسب است؟ بخش دوم: ثبت شرکت آیا اقامت از روش تمکن مالی و ثبت شرکت برای من مناسب است؟ بخش اول: تمکن مالی تغییر قانون شهروندی برای فرزندانی که در پرتغال به دنیا می آیند روش های سرمایه گذاری در کشور پرتغال آیا افزایش قیمت در بخش مسکن پرتغال یک حباب است؟ رشد اقتصاد پرتغال در سال 2017 دفتر کنکاش فعالیت خود را در پرتغال آغاز کرد افزایش تعداد خانواده های مقیم در پرتغال پیش بینی تداوم افزایش قیمت ملک پرتغال در سال 2018 هر گلدن ویزا برابر با ورود 3 نفر به پرتغال است ثبت رکوردی جدید در حوزه ی گردشگری برای پرتغال در سال 2017 بازار ملک پرتغال 10 دلیل برای انتخاب پرتغال پرتغال در صدر برنامه های اقامت و تابعیت پرتغال یکی از قدرتمندترین پاسپورت های جهان را در اختیار دارد اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری (برنامه گلدن ویزا) - مواردی که باید بدانید هزینه های جانبی خرید ملک در پرتغال مقایسه ویزای طلایی اسپانیا و پرتغال آفتابی و پیشرفته: لیسبون، پرتغال ‌آمار و ارقامی در مورد پرتغال اخذ اقامت پرتغال - گذشته رمانتیک و آینده نوید بخش پرتغال در صدر کشورهای اروپایی برای سرمایه گذاری و اقامت اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک با برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق خرید ملک هم اقامت پرتغال را به دست آورید و هم سود کنید پرتغال بالاترین رتبه در کیفیت زندگی برای مهاجران رونق برنامه های اخذ پاسپورت اروپا از طریق سرمایه گذاری مزایای مهاجرت به پرتغال تغییرات در پروسه ویزای طلایی پرتغال در ژانویه 2017 پرتغال سومین کشور امن جهان است ده دلیلی که پرتغال را تبدیل به بهترین گزینه مهاجرت می کند اخذ اقامت پرتغال از طریق برنامه ویزای طلایی پرتغال شرایط اخذ اقامت دائم و تابعیت پرتغال آزمون زبان پرتغالی برای متقاضیان اخذ اقامت پرتغال اقامت پرتغال: بهترین مکان دنیا برای زندگی و بازنشستگی پرتغال ستاره در حال طلوع سرمایه گذاران بین المللی صدور مجوز اقامت پرتغال به حد سه میلیارد یورو رسید دانشگاه پورتو، پرتغال پاسخ به مهمترین پرسش ها در مورد ویزای طلایی پرتغال برنامه ویزای طلایی پرتغال در مسیر موفقیت بیشتر آشنایی با پرتغال نمونه هایی از املاک واقعی قابل خرید در شهرهای مهم پرتغال سال 2017 سالی طلایی برای برنامه ویزای طلایی پرتغال خریداران ملک در پرتغال شاهد افزایش قیمت ملکشان هستند. خرید ملک برای اجاره در اسپانیا و پرتغال اخذ ویزای طلایی پرتغال با خرید ملک به ارزش 500,000 یورو اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک هزینه ی زندگی در پرتغال اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری خرید ملک اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک شماره ی شناسائی مالیات دهنده و نماینده ی مالیاتی در پرتغال اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک زندگی در پرتغال مراقبت های بهداشتی در پرتغال الگاروه، پرتغال مالیات در پرتغال نقل مکان به پرتغال آب و هوا در پرتغال سرمایه گذاری در پرتغال

دفاتر شرکت کنکاش

دفتر تهران

placeتهران، خیابان عباس آباد، خیابان سرافراز، نبش خیابان اول، برج موج، طبقه 6، واحد 26
کدپستی: 1587653154
phone 021 - 88710588 --- 88710589 --- 88710590

دفتر پرتغال

placePraca Duque de Saldanha, 1 Edif. Atrium Saldanha, 7 Piso 1050-94 Lisbon | Portugal
phone +351 - 912 359 103

دفتر آمریکا

place4771 Caminitos de los Cepillos, Bonsall, C A, 92003, USA
phone +1 - 310 405 5717
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش