اسناد و مدارک لازم برای شهروندی و پاسپورت کشور مشترک المنافع دومینیکا از طریق سرمایه گذاری

اسناد و مدارک لازم برای شهروندی و پاسپورت کشور مشترک المنافع دومینیکا از طریق سرمایه گذاری



در این مقاله فهرستی از تمام مدارکی که برای درخواست شهروندی و پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری نیاز است، آورده شده. بعد جمع آوری مدارک و تکمیل فرم ها ضرف مدت زمان کمی صاحب پاسپورت ارزشمند دومنیکا می شوید.

همه مدارک زیر برای درخواست شهروندی دومینیکا از طریق سرمایه گذاری، مورد نیاز هستند:

  1. فرم درخواست (12)، باید برای همه ی متقاضیان از جمله فرزندان متقاضی اصلی تکمیل و کپی شود.

  2. دو نفر باید برای فرد توصیه نامه های شخصی (سرمایه گذار، همسر و فرزندان بالای 18 سال) بنویسند. این توصیه نامه ها در مورد سوابق حرفه ای فرد نیست و همچنین باید شامل یک پاراگراف درمورد فردی باشد که آن را نوشته است. این فرد باید حداقل 5 سال با متقاضی در ارتباط باشد. توجه داشته باشید که معرفی نامه های یکسان قابل قبول نیستند. اعضای خانواده نمی توانند برای یکدیگر توصیه نامه بنویسند.

  3. یک نفر باید در مورد سوابق حرفه ای و کاری سرمایه گذار توصیه نامه  بنویسد. این فرد باید حداقل 3 سال با کار سرمایه گذار آشنا باشد.

  4. توصیه نامه ی مالی از طرف رییس بانک سرمایه گذار: این مدرک مانند گرفتن ریز حساب ها از بانک نیست. این اظهار نامه باید شامل اطلاعاتی در مورد بانک باشد و باید امضا شده باشد. متقاضی باید حداقل 2 سال مشتری آن موسسه ی مالی باشد.

  5. اگر متقاضی صاحب بیزینس خود باشد باید صورتهای مالی کسب و کار خود را که به تازگی حسابرسی شده اند ارائه دهد. و اگر در جایی استخدام است باید گواهی اشتغال به کار خود را ارائه دهد.

  6. سوگندنامه از طرف سرمایه دار در مورد منبع کسب ثروت خود

  7. عقدنامه و اگر متقاضی قبلاً از همسرش جدا شده است ارائه ی نسخه ی محضری طلاق نامه نیز ضروری است.

  8. نامه ی درخواست که باید خطاب به وزیر محترم امور مهاجرت و شهروندی باشد.

  9. گواهی عدم سوء پیشینه برای همه ی متقاضیان بالای 16 سال: عدم سوء سابقه در کشور محل تولد و هر جایی  که متقاضیان بیش از 6 ماه در آنجا زندگی کرده اند ضروری است.

  10. 4 قطعه عکس پاسپورتی که پشت آنها تأیید محضری شده باشد

  11. شناسنامه همه ی متقاضیان

  12. یک نسخه ی محضری از مدارک دانشگاه، پیش دانشگاهی و مدرسه

  13. گزارش کامل پزشکی همه ی متقاضیان (همچنین آزمایش HIV)

  14. پیشینه ی کاری و رزومه ی دقیق همراه با اطلاعاتی از شغل اخیر متقاضی

  15. پرکردن فرم های مربوطه و ارائه ی آنها

  16. اظهارنامه ای بر صحت اطلاعات ارائه شده

  17. هر سند و مدرک مورد نیاز دیگری که توسط مقامات کشور مشترک المنافع دومینیکا درخواست شده

  18. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ی مهاجرت به دومینیکا از طریق سرمایه گذاری می توانید با مشاوران ما در کنکاش تماس حاصل نمایید.

مطالب مرتبط با اسناد و مدارک لازم برای شهروندی و پاسپورت کشور مشترک المنافع دومینیکا از طریق سرمایه گذاری

دومینیکا در شرف امضای توافق نامه سفر بدون ویزا به روسیه، امارات متحده عربی، و به احتمال زیاد چین دومینیکا بالاترین آمار رسمی اعلام شده برای متقاضی اخذ تابعیت از طریق سرمایه گذاری در سال 2017 جایگاه نخست دومینیکا در بین کشورهای ارائه دهنده ی برنامه ی اخذ تابعیت از طریق سرمایه گذاری تغییرات جدید در برنامه ی اخذ تابعیت از طریق سرمایه گذاری دومینیکا هر آنچه درباره برنامه اخذ پاسپورت دومینیکا باید بدانید با دومینیکا بیشتر آشنا شویم- قابل توجه متقاضیان اخذ پاسپورت دومینیکا سوالات رایج درباره دومینیکا و برنامه اخذ تابعیت و پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری سوالات رایج درباره برنامه اخذ پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری تجربیات من درباره خرید پاسپورت دوم از کشور دومینیکا اصلاحات برنامه اخذ تابعیت و پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری خانواده های بیشتری را جذب می کند تغییرات جدید در مورد برنامه ی دریافت پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری اسناد و مدارک لازم برای شهروندی و پاسپورت کشور مشترک المنافع دومینیکا از طریق سرمایه گذاری مزایای شهروندی و اخذ پاسپورت دومینیکا ارزان ترین انتخاب برای شهروندی دوم: پاسپورت دومینیکا مبلغ سرمایه گذاری برنامه اخذ پاسپورت دومینیکا افزایش نخواهد یافت برنامه اخذ پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری اول ماه آگوست 2016 گران خواهد شد. ورود بدون ویزای اتباع دومینیکا و گرانادا به حوزه شنگن و افزایش متعاقب قیمت برنامه اخذ پاسپورت دومینیکا و پاسپورت گرانادا پاسپورت دومینیکا اقتصاد دومینیکا زندگی در دومینیکا آب و هوای دومینیکا آشنایی با دومینیکا- قابل توجه متقاضیان اخذ پاسپورت دومینیکا

دفاتر شرکت کنکاش

دفتر تهران

placeتهران، خیابان عباس آباد، خیابان سرافراز، نبش خیابان اول، برج موج، طبقه 6، واحد 26
کدپستی: 1587653154
phone 021 - 88710588 --- 88710589 --- 88710590

دفتر پرتغال

placePraca Duque de Saldanha, 1 Edif. Atrium Saldanha, 7 Piso 1050-94 Lisbon | Portugal
phone +351 - 912 359 103

دفتر آمریکا

place4771 Caminitos de los Cepillos, Bonsall, C A, 92003, USA
phone +1 - 310 405 5717
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش