مدارک لازم برای اخذ پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری

مدارک لازم برای اخذ پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری



در این مقاله فهرستی از تمام مدارکی که برای درخواست شهروندی و پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری نیاز است، آورده شده. بعد جمع آوری مدارک و تکمیل فرم ها ضرف مدت زمان کمی صاحب پاسپورت ارزشمند دومنیکا می شوید.

تابعیت و پاسپورت دومینیکا

برای اخذ تابعیت و پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری به این اسناد و مدارک لازم است:

  1. فرم درخواست (12)، باید برای همه ی متقاضیان از جمله فرزندان متقاضی اصلی تکمیل و کپی شود.

  2. دو نفر باید برای فرد توصیه نامه های شخصی (سرمایه گذار، همسر و فرزندان بالای 18 سال) بنویسند. این توصیه نامه ها در مورد سوابق حرفه ای فرد نیست و همچنین باید شامل یک پاراگراف درمورد فردی باشد که آن را نوشته است. این فرد باید حداقل 5 سال با متقاضی در ارتباط باشد. توجه داشته باشید که معرفی نامه های یکسان قابل قبول نیستند. اعضای خانواده نمی توانند برای یکدیگر توصیه نامه بنویسند.

  3. یک نفر باید در مورد سوابق حرفه ای و کاری سرمایه گذار توصیه نامه  بنویسد. این فرد باید حداقل 3 سال با کار سرمایه گذار آشنا باشد.

  4. توصیه نامه ی مالی از طرف رییس بانک سرمایه گذار: این مدرک مانند گرفتن ریز حساب ها از بانک نیست. این اظهار نامه باید شامل اطلاعاتی در مورد بانک باشد و باید امضا شده باشد. متقاضی باید حداقل 2 سال مشتری آن موسسه ی مالی باشد.

  5. اگر متقاضی صاحب بیزینس خود باشد باید صورتهای مالی کسب و کار خود را که به تازگی حسابرسی شده اند ارائه دهد و اگر در جایی استخدام است باید گواهی اشتغال به کار خود را ارائه دهد.

  6. سوگندنامه از طرف سرمایه دار در مورد منبع کسب ثروت خود

  7. عقدنامه و اگر متقاضی قبلاً از همسرش جدا شده است ارائه ی نسخه ی محضری طلاق نامه نیز ضروری است.

  8. نامه ی درخواست که باید خطاب به وزیر محترم امور مهاجرت و شهروندی باشد.

  9. گواهی عدم سوء پیشینه برای همه ی متقاضیان بالای 16 سال: عدم سوء سابقه در کشور محل تولد و هر جایی  که متقاضیان بیش از 6 ماه در آنجا زندگی کرده اند ضروری است.

  10. 4 قطعه عکس پاسپورتی که پشت آنها تأیید محضری شده باشد

  11. شناسنامه همه ی متقاضیان

  12. یک نسخه ی محضری از مدارک دانشگاه، پیش دانشگاهی و مدرسه

  13. گزارش کامل پزشکی همه ی متقاضیان (همچنین آزمایش HIV)

  14. پیشینه  کاری و رزومه ی دقیق همراه با اطلاعاتی از شغل اخیر متقاضی

  15. پرکردن فرم های مربوطه و ارائه ی آنها

  16. اظهارنامه ای بر صحت اطلاعات ارائه شده

  17. هر سند و مدرک مورد نیاز دیگری که توسط مقامات کشور مشترک المنافع دومینیکا درخواست شده



برای کسب اطلاعات بیشتر درباره  مهاجرت به دومینیکا از طریق سرمایه گذاری می توانید با مشاوران ما در کنکاش تماس حاصل نمایید.






دفاتر شرکت کنکاش

دفتر تهران

placeتهران، خیابان عباس آباد، خیابان سرافراز، نبش خیابان اول، برج موج، طبقه 6، واحد 26
کدپستی: 1587653154
phone 021 - 88710588 --- 88710589 --- 88710590

دفتر پرتغال

placePraca Duque de Saldanha, 1 Edif. Atrium Saldanha, 7 Piso 1050-94 Lisbon | Portugal

دفتر آمریکا

place4771 Caminitos de los Cepillos, Bonsall, C A, 92003, USA
phone +1 - 310 405 5717
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش