اقامت در کانادا پس از تحصیل

اقامت در کانادا پس از تحصیل



دانشجویان بین المللی که در کانادا تحصیل می‌کنند اقامت موقت دارند و دولت این کشور انتظار دارد که این افراد پس از پایان تحصیل خاک کانادا را ترک کنند، مگر اینکه برای دریافت مجوز کار یا اقامت دائم کانادا اقدام نمایند.

دانشجویان بین المللی که در کانادا تحصیل می‌کنند اقامت موقت دارند و دولت این کشور انتظار دارد که این افراد پس از پایان تحصیل خاک کانادا را ترک کنند، مگر اینکه برای دریافت مجوز کار کانادا یا اقامت دائم کانادا اقدام نمایند.

چنانچه پس از فراغت از تحصیل قصد ماندن در کانادا دارید، باید تحت برنامه مجوز کار پس از فارغ التحصیلی (PGWPP) برای دریافت مجوز کار اقدام نمایید. این مجوز به شما اجازه می‌دهد در کانادا مانده و به صورت قانونی کار کنید.

اگر میخواهید پس از پایان تحصیلات با مجوز اقامت دائم در این کشور بمانید، چندین برنامه توسط دولت کانادا عرضه شده اند که هریک شرایط خاص خود را دارند و از طریق سیستم اکسپرس انتری (Express Entry) مشخص می‌شود که شما واجد شرایط این برنامه ها هستید یا خیر، از جمله:

  • Canadian Experience Class

  • Federal Skilled Worker Program

  • Provincial Nominee Program 

اخذ مجوز کار پس از فارغ التحصیلی (PGWPP)

برنامه PGWPP به دانشجویانی که از یک موسسه آموزش عالی در کانادا فارغ التحصیل شده اند، این فرصت را می‌دهد که تجربه کاری ارزشمندی در این کشور کسب کنند. تجربه کاری کسب شده تحت برنامه PGWPP به فارغ التحصیلان کمک می کند که از طریق سیستم اکسپرس انتری برای اقامت دائم کانادا اقدام نمایند. مدت زمان مجوز کاری که تحت برنامه PGWPP صادر می شود به اندازه طول دوره تحصیل متقاضی است و حداکثر زمان آن ۳ سال است. مدت اعتبار مجوز کار بعد از فارغ التحصیلی نمی‌تواند بیشتر از طول دوره تحصیل باشد و دوره تحصیل باید حداقل ۸ ماه باشد. مثلاً اگر شما مدرکی از یک دوره تحصیلی ۴ ساله بگیرید، در صورت تحقق کلیه شرایط می‌توانید یک مجوز کار ۳ ساله دریافت کنید. اگر گواهی شرکت در یک دوره ۸ ماهه داشته باشید، مدت زمان مجوز کار شما بیش از ۸ ماه نخواهد بود.

اخذ اقامت دائم کانادا از طریق سیستم اکسپرس انتری (Express Entry)

اگر شما یک دانشجوی خارجی هستید که به تازگی در کانادا فارغ التحصیل شده اید، احتمالاً قابلیت های لازم جهت تبدیل موفقیت آمیز اقامت موقت خود به اقامت دائم کانادا را دارا هستید: با جامعه کانادا آشنا هستید و میتوانید به اقتصاد این کشور کمک کنید. البته باید به زبان انگلیسی یا فرانسوی مسلط باشید و تجربه کاری مورد نیاز را کسب کرده باشید.

ممکن است شرایط لازم برای دریافت اقامت دائم کانادا تحت یکی از برنامه های مهاجرتی سیستم اکسپرس انتری را داشته باشید. اولین قدم جهت مهاجرت به کانادا به صورت دائمی به عنوان یک کارگر ماهر (Skilled Worker) تکمیل یک پروفایل اکسپرس انتری است اما این کار ضمانتی بر دریافت دعوتنامه به منظور اپلای کردن برای اقامت دائم کانادا نیست. دریافت دعوتنامه بستگی به امتیاز شما و رتبه تان در استخر اکسپرس انتری دارد که توسط سیستم رتبه بندی جامع (CRS) تعیین می شود. سیستم رتبه بندی جامع یک سیستم مبتنی بر امتیاز (Point-Based System) است که برای ارزیابی و امتیازدهی پروفایل متقاضیان در استخر اکسپرس انتری به کار می‌رود و اطلاعات پروفایل را بر اساس مهارت ها، تجربه کاری، مهارت زبان، تحصیلات و سایر فاکتورها ارزیابی می کند. متقاضیانی که بالاترین امتیاز را در سیستم اکسپرس انتری به دست می‌آورند، جهت اپلای کردن برای اقامت دائم کانادا دعوت می‌شوند.



برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا با مشاورین ما در کنکاش تماس حاصل فرمایید. 

دفاتر شرکت کنکاش

دفتر تهران

placeتهران، خیابان عباس آباد، خیابان سرافراز، نبش خیابان اول، برج موج، طبقه 6، واحد 26
کدپستی: 1587653154
phone 021 - 88710588 --- 88710589 --- 88710590

دفتر پرتغال

placePraca Duque de Saldanha, 1 Edif. Atrium Saldanha, 7 Piso 1050-94 Lisbon | Portugal

دفتر آمریکا

place4771 Caminitos de los Cepillos, Bonsall, C A, 92003, USA
phone +1 - 310 405 5717
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش