مقایسه ویزای طلایی اسپانیا و پرتغال

مقایسه ویزای طلایی اسپانیا و پرتغال



اسپانیا و پرتغال از مطلوب ترین برنامه های مهاجرت سرمایه گذاری در اروپا هستند. این کشورها هر دو مجوز اقامت موقت (یا همان ویزای طلایی) را در ازای کمک قابل توجهی به اقتصاد کشور به سرمایه گذاران خارجی اعطا می کنند.خرید ملکی منطبق بر حداقل های تعیین شده ، شخص سرمایه گذار را واجد شرایط اخذ اقامت موقت این دو کشور می کند.

یک مقایسه میان برنامه های ویزای طلایی اسپانیا و پرتغال


فرآیند تصمیم گیری در زمینه اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری خرید ملک نیازمند آگاهی کامل فرد متقاضی در مرحله اول، از خواسته و هدف خود و سپس برنامه های موجود در دنیا برای انجام سرمایه گذاری می باشد. اگر فرد متقاضی به دنبال انجام سرمایه گذاری برای اخذ اقامت یک کشور اروپایی و به دست آوردن یک موقعیت برای زندگی و کسب و کار در اروپا بوده، و در عین حال چشم اندازی نیز برای اخذ پاسپورت اروپایی مدنظر داشته باشد، برنامه های ویزای طلایی اسپانیا و پرتغال برنامه هایی معتبر، خوش سابقه و ایده آل هستند. برنامه های ویزای طلایی اسپانیا و پرتغال با قوانین شفاف و روند پرونده آشکار خود توجه خیل عظیمی از سرمایه گذاران اروپایی، آمریکایی، آمریکای جنوبی و آفریقایی را به خود جلب کرده اند.
با این حال تفاوت های میان این دو برنامه تاکنون کاملا تشریح و بررسی نشده اند. دفتر کنکاش با توجه به تقاضای بسیار در این زمینه تلاش کرده است که تا حد ممکن این دو برنامه را تشریح و مقایسه کرده و روند تصمیم گیری برای علاقمندان به اخذ اقامت از طریق خرید ملک در این دو کشور را تسهیل بخشد.

مناطق توریستی اسپانیارودخانه طلایی پرتغال

گزینه های سرمایه گذاری در اسپانیا و پرتغال

برنامه ویزای طلایی اسپانیا فرد متقاضی را ملزم به سرمایه گذاری حد اقل 500 هزار یورو در خرید هر نوع ملک در هر نقطه از کشور اسپانیا می کند. پرتغال با هدف ربودن گوی سبقت از اسپانیا در برنامه ویزای طلایی خود که در سال 2012 به تصویب پارلمان این کشور رسید، گزینه های بیشتری برای سرمایه گذاری در اختیار متقاضیان گذاشته است. با توجه به سن ساختمان و منطقه ای که ساختمان در آن واقع شده است فرد متقاضی می تواند، 280 هزار یورو، 350 هزار یورو، 400 هزار یورو، و 500 هزار یورو در خرید ملک سرمایه گذاری کند. پرتغال سرمایه گذار را ملزم به نگهداری ملک برای حداقل 5 سال می کند. به عبارت دیگر تا وقتی که این دوره ی اولیه 5 ساله تمام نشود سرمایه گذار نمی تواند ملک را بفروشد. در اسپانیا برای تمدید مجوز اقامت باید مالکیت ملک را حفظ کنید.

شرایط اقامت

خرید ملکی منطبق بر حداقل های تعیین شده توسط کشورهای اسپانیا و پرتغال، شخص سرمایه گذار را واجد شرایط اخذ اقامت موقت این دو کشور می کند. اقامت در 5 سال اول در هر دو برنامه موقت است. در این نقطه است که یکی از تفاوت های این دو برنامه آشکار می شود.

با نگه داشتن ملک در اسپانیا شما قادر خواهید بود تا هر زمان که بخواهید اقامت موقت خود را حفظ کنید، ولی اگر تمایل داشته باشید که اقامت دائم دریافت کنید باید حداقل سالی 6 ماه به مدت 5 سال قبل از ارائه درخواست، در اسپانیا اقامت داشته باشید. بعد از اخذ اقامت دائم می توانید ملک را بفروشید. اگر در اسپانیا ساکن نشوید برای تمدید اقامت موقت خود (تا وقتی که ملک را نگاه دارید) باید یک بار در سال اول و یک بار هم زمان که نیاز به تمدید اقامت وجود دارد به اسپانیا سفر کنید.

شرط حضور فیزیکی شما در کشور پرتغال برای تبدیل اقامت موقت به اقامت دائم تنها 1 هفته در سال می باشد. در پرتغال باید سال اول حداقل 7 روز در کشور اقامت فیزیکی داشته باشید و بعد از آن هر دو سال 14 روز در پرتغال مقیم باشید. بعد از گذشت پنج سال با نگاه داشتن ملک می توانید اقامت دائم پرتغال را به دست آورید.

اخذ شهروندی

در اسپانیا، بعد از یک دوره ی 5 ساله می توانید اقامت دائم را دریافت کنید. برای حفظ اقامت دائم در اسپانیا باید حداقل 183 روز از سال را در این کشور اقامت فیزیکی داشته باشید. بعد از 10 سال اقامت دائم می توانید شهروندی را دریافت کنید، البته باید در تمام این 10 سال هر سال حداقل 183 روز در اسپانیا ساکن بوده باشید.

در پرتغال، بعد از این دوره ی 5 ساله ی اولیه می توانید اقامت دائم، و بعد از 6 سال شهروندی را دریافت کنید.

افرادی که می توانند در پرونده شامل شوند

در برنامه مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه گذاری، همسر سرمایه گذار، فرزندان زیر 18 سال، فرزندان بالای 18 سال در حال تحصیل و والدین وابسته می توانند در پرونده شامل شوند.

ویزای اقامت طلایی پرتغال به همسر و فرزندان وابسته (زیر 18 سال یا مشغول به تحصیل) اجازه می دهد در پرونده شامل شوند، اما پدر و مادر مشمول این درخواست نمی شوند.

فرآیند حقوقی اخذ پاسپورت اسپانیا بعد از 10 سال اقامت در اسپانیا به شرط رعایت شروط خواسته شده از فرد مقیم (اقامت حداقل 6 ماه در سال، عدم سوءپیشینه کیفری، دانستن زبان اسپانیایی) ممکن می گردد. کشور اسپانیا تابعیت مضاعف را به رسمیت نمی شناسد، و برای شهروندان خود تابعیتی غیر از اسپانیایی در نظر نمی گیرد. بنابراین تابعیت دوم مقیمان غیر بومی اسپانیا کاملا بستگی به قوانین کشور بومی متقاضی در رابطه با تابعیت مضاعف دارد (همانطور که متستحضر هستید، ایران تابعیت مضاعف را به رسمیت نمی شناسد). برای دریافت تابعیت اسپانیا یک ایرانی متقاضی میبایست تابعیت ایرانی خود را ترک کند.

کشور پرتغال تابعیت مضاعف را به رسمیت می شناسد، بنابراین متقاضیان ایرانی مشکلی برای حفظ تابعیت ایرانی خود نخواهند داشت و می توانند پس از تنها 6 سال به شرط رعایت شروط معین شده در قوانین مهاجرت پرتغال (حضور فیزیکی حداقل یک هفته در سال، عدم سوءپیشینه کیفری، و دانش زبان پرتغالی) اقدام به اخذ پاسپورت پرتغال بکنند.

مزایای برنامه

دارندگان ویزای طلایی پرتغال و اسپانیا می توانند آزادانه در منطقه ی شینگن سفر کنند. به علاوه، متقاضیان موفق هر دو برنامه می توانند در کشوری که برای آن درخواست کرده اند، زندگی، کار و تحصیل کنند. ویزای طلایی همچنین حقوق مربوط به مراقبت های بهداشتی و دیگر خدمات ارائه شده ی آن کشور را به متقاضیان اعطا می کند.

شهروندی هر کدام از این دو کشور که بعد از اخذ اقامت دائم می تواند کسب شود، سفر بدون ویزا یا اخذ ویزا در هنگام رسیدن به فرودگاه مقصد را به 170 کشور جهان اعطا می کند این مسئله باعث شده که پاسپورت های این دو کشور بسیار قدرتمند باشند.

برگشت سرمایه

بازار املاک هردو کشور اسپانیا و پرتغال بعد از رکود اقتصادی جهانی به پایین ترین قیمت خود رسیده اند. در نتیجه پیش بینی شده قیمت املاک افزایش پیدا کرده و در سال های آینده با توجه به جذب سرمایه گذاران همچنان رو به افزایش خواهد بود. البته باید درمورد محل ملک انتخاب شده تحقیقاتی انجام شود تا از دریافت بالاترین سود ممکن اطمینان حاصل گردد.

نتیجه گیری

این که کدام کشور برنامه ویزای طلایی بهتری را ارائه می دهد، تا حد زیادی به شرایط فعلی فرد از قبیل برنامه ی کوتاه مدت و بلند مدت وی برای آینده اش  بستگی دارد . افرادی که با این برنامه قصد به دست آوردن شهروندی در کوتاه ترین زمان ممکن را دارند، می بایست پرتغال را انتخاب کنند زیرا اخذ شهروندی پرتغال 6 سال طول می کشد و در مقایسه با زمان 10 سال که اخذ شهروندی اسپانیا نیاز دارد سریع تر است. و در عین حال فرد متقاضی می تواند تابعیت اولیه خود را با اخذ تابعیت پرتغالی کماکان حفظ کنند. 

 هر دو کشور فرصت بسیار خوبی برای درآمدزایی از طریق سرمایه گذاری در املاک و مستغلات را دارند و این سنت را در آینده حفظ خواهند کرد. هر دو کشور در مقوله ی بهداشت و  مؤسسات آموزشی در رده ی جهانی حرفی برای گفتن دارند. هرکدام از این دو کشور به عنوان امن ترین کشور های جهان شناخته شده اند. صرف نظر از مقصد منتخب، اخذ ویزای طلایی، چه از اسپانیا و چه از پرتغال می تواند برای شما و خانواده تان آینده ای روشن را به ارمغان بیاورد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ی مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه گذاری و مهاجرت به پرتغال از طریق سرمایه گذاری می توانید با مشاوران با در کنکاش تماس حاصل نمایید.

مطالب مرتبط با مقایسه ویزای طلایی اسپانیا و پرتغال

اقامت پرتغال و دلایل برتری آن اقامت پرتغال: بالاترین کیفیت زندگی بهترین کشور ها برای مهاجرت سرمایه گذاری در دنیا گزارش بانک های پرتغال حاکی از افزایش قیمت املاک در پرتغال طی سال های اخیر هستند منطقه آلگاروه پرتغال، ایده آل برای زندگی اقامت پرتغال- چرا پرتغال از نظر قوانین مالیاتی، باید اولین انتخاب برای مهاجران باشد؟ در سال پنجم چه اتفاقی می افتد؟ دارندگان اقامت پرتغال (ویزای طلایی پرتغال) با نفس های حبس شده منتظر هستند. صنعت گردشگری در پرتغال به شدت رو به رشد است سرمایه گذاری در پرتغال بازار املاک پرتغال در رتبه بندی موسسه Henley & Partners برنامه های مهاجرت از طریق سرمایه گذاری پرتغال بالاترین رتبه را به خود اختصاص داد هزینه های خرید ملک در پرتغال - اخذ اقامت پرتغال زندگی در پرتغال پرتغال، بهترین گزینه مالیاتی برای علاقمندان به اخذ اقامت اروپا بر طبق اخبار آنلاین پرتغال، خارجی ها یک چهارم املاک را در پرتغال خریداری می کنند پرتغال: فرصت طلایی برای اخذ اقامت اروپا و خرید ملک 25 دلیل برای خرید ملک و سرمایه گذاری در بازار املاک پرتغال و اخذ اقامت پرتغال اداره مهاجرت پرتغال، تقریبا طی شش ماه صف طولانی درخواست های اخذ ویزای طلایی را برطرف کرده است دولت پرتغال خطاب به منتقدان: برنامه ویزای طلایی ماندنی است سرمایه گذاری در برنامه اخذ اقامت پرتغال (ویزای طلایی پرتغال) در ماه ژوئن 35 درصد نسبت به زمان مشابه در سال گذشته افزایش یافته است کشور پرتغال به 25 سال کسری بودجه خود پایان می دهد دولت و اقتصاد پرتغال اقامت اروپا – اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری (ویزای طلایی پرتغال) پرتغال قوانین اخذ پاسپورت و شهروندی پرتغال را آسانتر می کند. مدارس بین المللی در پرتغال مشکلات مالیاتی بعضی کشورها و راه حل آن در کشور پرتغال ویزای Tier 1 انگلستان یا ویزای طلایی پرتغال اقامت پرتغال از طریق خرید ملک، میانبری به سوی اخذ پاسپورت اروپا برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک پیش بینی افزایش قیمت املاک در پرتغال در سال 2018 زندگی کم هزینه در دنیای تاریخی پرتغال رونق بازار املاک در پرتغال ادامه دارد - اخذ اقامت پرتقال از طریق خرید ملک کاوش دنیای قدیم در پرتغال فرح بخش بازار املاک و مستغلات در پرتغال همچنان پر رونق است در ماه مارس برنامه ویزای طلایی پرتغال برای اولین بار از مرز صدور 6000 کارت اقامت گذشت ویزای نوع 65A-d پرتغال – بهترین ویزای طلایی در جهان؟ آیا اقامت از روش ثبت شرکت و تمکن مالی برای من مناسب است؟ بخش دوم: ثبت شرکت آیا اقامت از روش تمکن مالی و ثبت شرکت برای من مناسب است؟ بخش اول: تمکن مالی تغییر قانون شهروندی برای فرزندانی که در پرتغال به دنیا می آیند روش های سرمایه گذاری در کشور پرتغال آیا افزایش قیمت در بخش مسکن پرتغال یک حباب است؟ رشد اقتصاد پرتغال در سال 2017 دفتر کنکاش فعالیت خود را در پرتغال آغاز کرد افزایش تعداد خانواده های مقیم در پرتغال پیش بینی تداوم افزایش قیمت ملک پرتغال در سال 2018 هر گلدن ویزا برابر با ورود 3 نفر به پرتغال است ثبت رکوردی جدید در حوزه ی گردشگری برای پرتغال در سال 2017 بازار ملک پرتغال 10 دلیل برای انتخاب پرتغال پرتغال در صدر برنامه های اقامت و تابعیت پرتغال یکی از قدرتمندترین پاسپورت های جهان را در اختیار دارد اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری (برنامه گلدن ویزا) - مواردی که باید بدانید هزینه های جانبی خرید ملک در پرتغال مقایسه ویزای طلایی اسپانیا و پرتغال آفتابی و پیشرفته: لیسبون، پرتغال ‌آمار و ارقامی در مورد پرتغال اخذ اقامت پرتغال - گذشته رمانتیک و آینده نوید بخش پرتغال در صدر کشورهای اروپایی برای سرمایه گذاری و اقامت اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک با برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق خرید ملک هم اقامت پرتغال را به دست آورید و هم سود کنید رونق برنامه های اخذ پاسپورت اروپا از طریق سرمایه گذاری مزایای مهاجرت به پرتغال تغییرات در پروسه ویزای طلایی پرتغال در ژانویه 2017 پرتغال سومین کشور امن جهان است ده دلیلی که پرتغال را تبدیل به بهترین گزینه مهاجرت می کند اخذ اقامت پرتغال از طریق برنامه ویزای طلایی پرتغال اقامت دائم پرتغال و پاسپورت پرتغال آزمون زبان پرتغالی برای متقاضیان اخذ اقامت پرتغال اقامت پرتغال: بهترین مکان دنیا برای زندگی و بازنشستگی پرتغال ستاره در حال طلوع سرمایه گذاران بین المللی صدور مجوز اقامت پرتغال به حد سه میلیارد یورو رسید دانشگاه پورتو، پرتغال پاسخ به مهمترین پرسش ها در مورد ویزای طلایی پرتغال برنامه ویزای طلایی پرتغال در مسیر موفقیت بیشتر آشنایی با پرتغال نمونه هایی از املاک واقعی قابل خرید در شهرهای مهم پرتغال سال 2017 سالی طلایی برای برنامه ویزای طلایی پرتغال خریداران ملک در پرتغال شاهد افزایش قیمت ملکشان هستند. خرید ملک برای اجاره در اسپانیا و پرتغال اخذ ویزای طلایی پرتغال با خرید ملک به ارزش 500,000 یورو اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک هزینه ی زندگی در پرتغال اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری خرید ملک اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک شماره ی شناسائی مالیات دهنده و نماینده ی مالیاتی در پرتغال اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک زندگی در پرتغال مراقبت های بهداشتی در پرتغال اقامت اروپا مالیات در پرتغال نقل مکان به پرتغال آب و هوا در پرتغال سرمایه گذاری در پرتغال

دفاتر شرکت کنکاش

دفتر تهران

placeتهران، خیابان عباس آباد، خیابان سرافراز، نبش خیابان اول، برج موج، طبقه 6، واحد 26
کدپستی: 1587653154
phone 021 - 88710588 --- 88710589 --- 88710590

دفتر پرتغال

placePraca Duque de Saldanha, 1 Edif. Atrium Saldanha, 7 Piso 1050-94 Lisbon | Portugal

دفتر آمریکا

place4771 Caminitos de los Cepillos, Bonsall, C A, 92003, USA
phone +1 - 310 405 5717
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش