می خواهید به آمریکا مهاجرت کنید؟ تحت ویزای E2 یک کسب و کار در آمریکا راه بیاندازید.



مهاجرت به آمریکا همیشه آسان نیست. اما مواردی وجود دارند که می توانند راه را هموارتر کنند. یکی از این موارد این است که اهل کشوری باشیم که با آمریکا معاهده سرمایه گذاری داشته باشد و ایران یکی از این کشورها است. بسیاری از افراد در ایران صاحب کسب و کار خود هستند.

آشنایی با ویزای E2 - مزایا و معایب

در شغلی که من دارم، اغلب با افرادی ملاقات می کنم که به دنبال زندگی بهتر برای خود و خانواده شان هستند. و گزینه مهاجرت به آمریکا برای بسیاری جذابیت دارد. مهاجرت به آمریکا همیشه آسان نیست. اما مواردی وجود دارند که می توانند راه را هموارتر کنند. یکی از این موارد این است که اهل کشوری باشیم که با آمریکا معاهده سرمایه گذاری داشته باشد و ایران یکی از این کشورها است. مورد دیگر این است که شخصی بتواند نشان دهد که یک کسب و کار موفق در گذشته  داشته است و می خواهد یک بیزینس و کسب و کار معقول در آمریکا راه بیاندازد.

بسیاری از افراد در ایران صاحب کسب و کار خود هستند و می توانند برای ویزای E2 اقدام کنند. در اینجا مزایا و کاستی های ویزای E2 را بررسی می کنم.

مزایای مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای E2

  • روند کار بسیار با سرعت است و تنها چند ماه طول می کشد
  • مبلغ سرمایه گذاری بالا نیست- شاید 200,000 دلار آمریکا
  • منشاء بدست آمدن نقدینگی شما راستی آزمایی نمی شود
  • اجازه کار بلافاصله. همسر متقاضی نیز می تواند در آمریکا کار کند
  • فرزندان می توانند با نرخ های یک فرد مقیم به مدرسه یا کالج بروند
  • هزینه های حقوقی و وکالتی پایین هستند – معمولا بین 10,000 تا 20,000 دلار آمریکا
  • برای دریافت این نوع ویزا کاغذ بازی و تشریفات اداری زیادی وجود ندارد.

کاستی های مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای E2

  • باید در آمریکا کار کنید. سرمایه گذاری غیر فعال کافی نیست. بنابراین، باید تا حدی به زبان انگلیسی صحبت کنید.
  • حضور متقاضی در آمریکا به وجود کسب و کار وابسته است. شما در آمریکا هستید زیرا کسب و کار شما در آمریکا است.
  • باید ویزای E2 را هر سه سال و یا هر پنج سال تمدید کنید.
  • مسیر مشخصی به سمت دریافت گرین کارت و شهروندی آمریکا وجود ندارد هر چند گزینه هایی هست.
  • ویزای E2 کاملا به موفقیت کسب و کار شما بستگی دارد. اگر کسب و کار تعطیل شود باید با آمریکا خداحافظی کنید.

 

به طور کلی دولت آمریکا می خواهد اطمینان حاصل کند که شما بودجه کافی برای اداره یک کسب و کار را دارید و این کسب و کار قرار است به سود برسد نه اینکه فقط اجاره ها را پرداخت کند. این کسب و کار باید تاثیر مثبتی بر اقتصاد آمریکا داشته باشد.

هر چند میزان سرمایه گذاری برای دریافت این ویزا مبلغ مشخص و تعیین شده ای در قانون نمی باشد،  حداقل مبلغ 200,000 دلار بودجه برای این ویزا منطقی به نظر می رسد و در این صورت درخواست شما با جدیت پیگیری می شود. هر چند برخی هم تنها با مبلغ حدود 50,000 دلار آمریکا سرمایه گذاری برای ویزای E2 اقدام می کنند که با شانس موفقیت کمتری روبه رو هستند.

دیگر ملاحضاتی که برای صدور این ویزا وجود دارند این است که آیا این کسب و کار حد اقل چند فرصت شغلی در آمریکا ایجاد خواهد کرد، و اینکه آیا این کسب و کار یک کار خلاقانه است که نوآوری جدیدی را به آمریکا وارد خواهد کرد. مسلما اگر اینگونه باشد شانس دریافت این ویزا بالاتر خواهد بود.

روند کار در هر مورد می تواند با دیگری تفاوت داشته باشد اما معمولا برای بسیاری کسب و کارها اقدامات زیر را انجام می دهیم:

  • ثبت یک شرکت آمریکایی
  • باز کردن یه دفتر در آمریکا
  • بازکردن یک حساب بانکی  شرکتی
  • ثبت کردن در I.R.S برای امور مالیات بر درآمد
  • تهیه یک پلان کاری
  • سرمایه گذاری مبلغ 200,000$ در حساب بانکی شرکت
  • تهیه نامه های سابقه کار برای اثبات وجود کسب و کار متقاضی در گذشته

 

نوشته شده توسط کیانوش محمودی

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت سرمایه گذاری آمریکا با مشاوران ما درکنکاش تماس حاصل فرمایید.

 

 

 

 

مطالب مرتبط با می خواهید به آمریکا مهاجرت کنید؟ تحت ویزای E2 یک کسب و کار در آمریکا راه بیاندازید.

تمدید برنامه ویزای EB-5 آمریکا تا ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۷ ترامپ صدور فرمان اصلاح شده مهاجرتی و ممنوعیت سفر را به تاخیر انداخت آیا شما هم به دنبال ویزای باور نکردنی EB3 هستید؟ مخالفت دادگاه فرجام با درخواست تجدید نظر ترامپ فرمان اجرایی دونالد ترامپ درباره سیاست مهاجرت و پناهندگی ایالات متحده اصلاحات پیشنهادی برنامه EB-5 پس از ۲۸ آوریل ۲۰۱۷ در مورد ویزای EB3 برنامه EB-5 مجددا تمدید خواهد شد پرسش و پاسخ در مورد ویزای E-2 مزایا و معایب ویزای E2 و EB-5 رقابت کشورهای مختلف با برنامه EB5 آمریکا تصمیم گیری نهایی ویزای EB5 هر آنچه در مورد کسب اقامت آمریکا از طریق ویزای E2 باید دانسته شود اگر صاحب کسب و کار خودم یا سرمایه گذار باشم برای ورود به آمریکا چه ویزایی را باید انتخاب کنم؟ خیلی افراد فرق بین اقامت دائم و شهروندی آمریکا را نمی دانند می خواهید به آمریکا مهاجرت کنید؟ تحت ویزای E2 یک کسب و کار در آمریکا راه بیاندازید. سفر بدون ویزا به آمریکا باید ها و نباید های مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری برای ایرانیان پرداخت 500,000 دلار مبلغ سرمایه گذاری در برنامه EB5 به صورت اقساطی قابل توجه متقاضیان ویزای EB5 خبر تمدید EB5 دانستنی هایی در مورد لاتاری آمریکا مرکز ملی صدور ویزای امریکا یک راهنمای اولیه در مورد مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری تحت قوانین مهاجرتی موفقیت جدید کنکاش؛ دریافت ویزای 5 ساله E2 از آمریکا

دفاتر شرکت کنکاش

دفتر تهران

placeتهران، خیابان عباس آباد، خیابان سرافراز، نبش خیابان اول، برج موج، طبقه 6، واحد 26
کدپستی: 1587653154
phone 021 - 88710588 --- 88710589 --- 88710590

دفتر پرتغال

placePraca Duque de Saldanha, 1 Edif. Atrium Saldanha, 7 Piso 1050-94 Lisbon | Portugal

دفتر آمریکا

place4771 Caminitos de los Cepillos, Bonsall, C A, 92003, USA
phone +1 - 310 405 5717
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش