سوالات رایج درباره دومینیکا و برنامه اخذ تابعیت و پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری

سوالات رایج درباره دومینیکا و برنامه اخذ تابعیت و پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری



برنامه اخذ پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری از سال 1993 در حال اجراست، که مقرون به صرفه ترین روش اخذ تابعیت در دنیاست. با پاسپورت دومینیکا می توانید بدون ویزا به بیش از 110 کشور جهان از جمله بریتانیا، سنگاپور، هنگ کنگ، ایرلند و کشورهای عضو شنگن سفر کنید.

به اعتقاد بسیاری از مردم، دومینیکا به راستی باغی از بهشت و شاید زیباترین مکان روی زمین است. این جزیره چشم نواز مناظر فوق العاده ای دارد: پرتگاه های رو به دریا، آبشارهای متعدد، سواحل بی نظیر، دومین دریاچه بزرگ جوشان دنیا، نهرهای گوگردی داغ، سایت های غواصی و رنگین کمان هایی که تقریبا هر روز کمان زیبایی در آسمان تشکیل می دهند. دومینیکا پر از منابع طبیعی کمیابی است که انتظار شما را می کشند و هیچ نقطه دیگری در دنیا نمی تواند آن ها را به شما هدیه دهد. این جزیره ترکیبی از زندگی ساده گذشته با اکنون و آینده ای پر جنب و جوش است و سالانه صدها هزار مسافر کشتی های کروز را به خود جذب می کند.

کشور دومینیکا جزیره ای کوهستانی در منطقه کاراییب است که 289 مایل مربع مساحت دارد و بدلیل وجود آبشار های متعدد، چشمه های آب گرم، رودخانه ها و چشم اندازهای استوایی بکر، از آن بعنوان "جزیره طبیعت" کاراییب یاد می کنند. پایتخت آن شهر روسو و جمعیت کل کشور 72 هزار نفر است. دومینیکا در سال 1978 رسما از انگلستان جدا شد.

این کشور عضو سازمان ملل است و به همراه سنت کیتس و نویس، آنتیگوا، سنت لوسیا، سنت وینسنت و گرانادا عضو جامعه و بازار مشترک کاراییب و سازمان کشورهای کاراییب شرقی است. واحد پول دومینیکا دلار کاراییب شرقی است که به دلار آمریکا وابسته است. زبان رسمی آن انگلیسی است اما لهجه ای از زبان فرانسوی نیز در آن صحبت می شود. فعالیت های اقتصادی اصلی آن توریسم و کشاورزی است. نخست وزیر دومینیکا در راس سیستم دمکراسی این کشور قرار دارد.

سوالاتی درباره دومینیکا و برنامه اخذ تابعیت از طریق سرمایه گذاری این کشور

  • برنامه اخذ تابعیت از طریق سرمایه گذاری چیست؟

این برنامه سرمایه گذاران خارجی را قادر می سازد در ازای سرمایه گذاری در دومینیکا بر طبق قوانین برنامه، تابعیت قانونی و پاسپورت دومینیکا را برای خود و خانواده شان دریافت کنند. در حال حاضر سرمایه گذاری در املاک شامل خرید ملکی به ارزش 200 هزار دلار آمریکا است.

  • چه کسانی نماینده مجاز محسوب می شوند؟

نماینده مجاز شخصی است که توسط دولت اجازه یافته از طرف متقاضیان برای برنامه تابعیت از طریق سرمایه گذاری اقدام کند. شرکت حقوقی کنکاش پروسه اخذ تابعیت شما را از طریق نمایندگان مجاز انجام خواهد داد.

  • چه کسانی واجد شرایط اخذ تابعیت هستند؟

متقاضیان باید حداقل 18 سال سن داشته باشند، سوء پیشینه نداشته و بتوانند طبق قوانین برنامه، در دومینیکا سرمایه گذاری کنند. متقاضیان باید از طریق یک نماینده مجاز، فرم های لازم و مدارک تکمیلی را آماده کنند.

  • هزینه این برنامه چقدر است؟

مجموع هزینه شامل مبلغ سرمایه گذاری و سایر هزینه های مربوط به پردازش درخواست می شود که بر اساس تعداد افراد خانواده که درخواست تابعیت می دهند، تغییر می کند. برای اطلاع از هزینه ها بر طبق شرایط خود، با کارشناسان کنکاش تماس بگیرید.

  • آیا همسر و فرزندان من نیز می توانند تابعیت دریافت کنند؟

بله، تابعیت شامل همسر، فرزندان وابسته و والدین وابسته شما می شود. هزینه درخواست اعضای خانواده در فرم درخواست قید می شود.

  • چه افرادی بعنوان "وابسته" واجد شرایط اخذ تابعیت هستند؟

- همسر متقاضی اصلی

- فرزند زیر 18 سال متقاضی اصلی یا همسر او

- فرزند متقاضی اصلی یا همسر او که بین 18 و 25 سال سن دارد و پس از 18 سالگی بصورت تمام وقت مشغول تحصیل در یک موسسه آموزشی معتبر است و کاملا توسط متقاضی اصلی حمایت می شود.

- فرزند دختر مجرد متقاضی اصلی که زیر 25 سال سن دارد و با متقاضی اصلی زندگی می کند و کاملا توسط او حمایت می شود.

- فرزند متقاضی اصلی یا همسر او که بالای 18 سال سن دارد و از لحاظ جسمی یا ذهنی معلول بوده و کاملا توسط متقاضی حمایت می شود.

- والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ متقاضی اصلی یا همسر او که بالای 65 سال سن دارند و با متقاضی اصلی زندگی می کنند و کاملا توسط او حمایت می شوند.

فرزند به معنای فرزند بیولوژیکی یا فرزند خوانده قانونی متقاضی اصلی یا همسر او است.

  • مزایای این برنامه چه هستند؟

پس از دریافت تابعیت دومینیکا، از تمام حقوق شهروندان این کشور برخوردار می شوید. می توانید هر زمان که مایل باشید در دومینیکا زندگی و کار کنید. از آنجا که دومینیکا عضو جامعه کشورهای کاراییب (CARICOM) است، می توانید در کلیه کشورهای دیگر عضو این انجمن نیز زندگی کنید. با پاسپورت دومینیکا می توانید بدون ویزا به بیش از 120 کشور سفر کنید، از جمله بریتانیا، کشورهای اروپایی عضو پیمان شنگن، سنگاپور، هنگ کنگ .

  • آیا باید در دومینیکا مالیات بپردازم؟

هیچ مالیاتی بر ثروت، هدیه، ارث، درآمد خارجی یا سود سرمایه تعلق نمی گیرد. شما فقط در صورت زندگی در دومینیکا موظف به پرداخت مالیات شخصی هستید.

پروسه درخواست تابعیت از طریق سرمایه گذاری

  • آیا می توانم شخصا درخواست را به اداره مربوطه ارسال کنم؟

خیر، درخواست ها باید صرفا از طریق نمایندگان مجاز ارسال شوند.

  • پروسه درخواست چقدر طول می کشد؟

از لحظه ارائه مدارک لازم به دولت دومینیکا، زمان پردازش حداقل 6 ماه است.

  • جایگاه این برنامه در مقایسه با برنامه های مشابه سایر کشورها چیست؟

برنامه خوشنام دومینیکا از سال 1993 در حال اجراست، بسیار سریع انجام می شود و مقرون به صرفه ترین روش برای اخذ تابعیت در میان برنامه های موجود در دنیاست.

  • آیا پروسه درخواست محرمانه است؟

بله، غیر از مواردی که بررسی صحت اطلاعات توسط یک شرکت مجاز انجام می شود.

  • آیا متقاضیان باید در مصاحبه شرکت کنند؟

در حال حاضر مصاحبه اجباری برای این برنامه وجود ندارد اما بنا بر نظر دولت، ممکن است متقاضی ملزم به شرکت در مصاحبه شود.

  • آیا متقاضیان باید به دومینیکا سفر کنند؟

اجباری به این کار نیست. البته در صورت لزوم انجام مصاحبه، معمولا این کار در دومینیکا انجام می شود اما چنانچه متقاضی نتواند برای مصاحبه به دومینیکا سفر کند، مصاحبه در مراکز معینی خارج از این کشور انجام می شود، به شرط اینکه متقاضی هزینه های مرتبط را پرداخت کند. در حال حاضر شرط انجام مصاحبه برداشته شده است مگر در مواردی به صلاحدید مقامات.

  • آیا باید برای اخذ تابعیت دومینیکا در این کشور زندگی کنم؟

خیر، نیازی به اقامت در این کشور قبل و بعد از اخذ تابعیت نیست.

  • آیا فرم درخواست برنامه بصورت آنلاین در دسترس است؟

خیر، فرم ها را فقط از طریق شرکت های مهاجرتی مانند شرکت کنکاش که با نمایندگان مجاز قرارداد دارند، می توانید دریافت کنید.

  • آیا درخواست را می توان به هر زبانی ارائه کرد؟

خیر، تمام درخواست ها باید به زبان انگلیسی باشند.

  • سوگند وفاداری چیست؟

هنگام تایید نهایی اعطای تابعیت، متقاضی باید در دفتر اسناد رسمی سوگندنامه وفاداری به کشور مشترک المنافع دومینیکا امضا کند.

سفر به دومینیکا – پاسپورت دومینیکا

  • چه کشورهایی پاسپورت دومینیکایی من را به رسمیت می شناسند؟

کلیه کشورهای دنیا. پاسپورتی که از طریق برنامه سرمایه گذاری در دومینیکا دریافت می کنید، یک پاسپورت قانونی است و توسط تمام کشورهای عضو سازمان ملل به رسمیت شناخته می شود.

  • آیا دومینیکا تابعیت مضاعف را به رسمیت می شناسد؟

بله، شما مجبور به ترک تابعیت های دیگر خود نیستید. ضمنا دومینیکا درباره تابعیت دومینیکایی شما به مقامات کشوری که در آن اقامت دارید یا تبعه آن هستید، اطلاع نخواهد داد. برای حفظ تابعیت دومینیکا، مجبور به زندگی در این کشور نیستید.

  • به چه کشورهایی می توانم با پاسپورت دومینیکایی خود بدون گرفتن ویزا سفر کنم؟

با پاسپورت دومینیکا می توانید بدون ویزا به بیش از 120 کشور جهان سفر کنید، از جمله بریتانیا، کشورهای اروپایی عضو پیمان شنگن، سنگاپور، هنگ کنگ، ایرلند و  ... . می توانید هر زمان که مایل باشید در دومینیکا زندگی و کار کنید. از آنجا که دومینیکا عضو انجمن کشورهای کاراییب (CARICOM) است، می توانید در کلیه کشورهای دیگر عضو این انجمن نیز زندگی کنید. دارندگان پاسپورت دومینیکا مانند سایر کشورهای کاراییب برای ورود به ایالات متحده آمریکا نیاز به اخذ ویزا دارند.

  • پاسپورت من چند سال معتبر است؟

تمام پاسپورت های دومینیکا به مدت ده سال اعتبار دارند. پاسپورت کودکان زیر 16 سال برای پنج سال صادر می شود.

  • پس از انقضای اعتبار پاسپورت، چگونه آن را تمدید کنم؟

پاسپورت های منقضی یا بدون صفحه خالی به سادگی با پرداخت وجهی در اداره گذرنامه و مهاجرت دومینیکا یا از طریق کنسولگری های این کشور تمدید می شوند. نیازی به سفر به دومینیکا یا حضور در کنسولگری های آن جهت تمدید پاسپورت نیست.

  • چگونه مطمئن باشم که پاسپورت من پس از انقضا تمدید می شود؟

بر طبق قوانین دومینیکا، شهروندان حق دارند پاسپورت داشته باشند.

  • آیا برای تمدید پاسپورت، نیازی به داشتن آدرس در دومینیکا دارم؟

خیر، می توانید آدرس محل سکونت خود را ارائه کنید.

  • اگر ملکی را که از طریق برنامه اخذ تابعیت از طریق سرمایه گذاری خریده ام، بفروشم، آیا می توانم پاسپورت خود را تمدید کنم؟

بله، پس از اخذ تابعیت باید ملک را فقط به تعداد سال های مورد نیاز برنامه نگهداری کنید.

مزایای اخذ تابعیت و پاسپورت دومینیکا

  • عدم اخذ مالیات بر ثروت، درآمد خارجی یا سود سرمایه، ارث و هدیه.

  • تابعیت مادام العمر که شامل تعداد نامحدودی از وابستگان واجد شرایط می شود و به نسل های بعدی و نوزادان منتقل می شود.

  • بین 90 الی 120 روز از زمان ارسال درخواست، پاسپورت صادر می شود.

  • امکان سفر بدون ویزا به بیش از 120 کشور شامل بریتانیا، منطقه شنگن، هنگ کنگ، سنگاپور و غیره.

  • اخذ تابعیت و حق کار و زندگی در دومینیکا.

  • تابعیت مضاعف مجاز است و نیازی به ترک تابعیت های قبلی نیست.

  • امنیت خانوده تضمین شده و همسر، فرزندان زیر 25 سال و والدین مقاضی نیز می توانند تابعیت دومینیکا را دریافت کنند.


برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت به دومینیکا از طریق سرمایه گذاری می توانید با مشاوران ما در کنکاش تماس حاصل نمایید.

مطالب مرتبط با سوالات رایج درباره دومینیکا و برنامه اخذ تابعیت و پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری

تغییرات جدید در برنامه ی اخذ تابعیت از طریق سرمایه گذاری دومنیکا هر آنچه درباره برنامه اخذ پاسپورت دومینیکا باید بدانید با دومینیکا بیشتر آشنا شویم- قابل توجه متقاضیان اخذ پاسپورت دومینیکا سوالات رایج درباره دومینیکا و برنامه اخذ تابعیت و پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری سوالات رایج درباره برنامه اخذ پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری تجربیات من درباره خرید پاسپورت دوم از کشور دومینیکا اصلاحات برنامه اخذ تابعیت و پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری خانواده های بیشتری را جذب می کند تغییرات جدید در مورد برنامه ی دریافت پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری اسناد و مدارک لازم برای شهروندی و پاسپورت کشور مشترک المنافع دومینیکا از طریق سرمایه گذاری مزایای شهروندی و اخذ پاسپورت دومینیکا ارزان ترین انتخاب برای شهروندی دوم: پاسپورت دومینیکا مبلغ سرمایه گذاری برنامه اخذ پاسپورت دومینیکا افزایش نخواهد یافت برنامه اخذ پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری اول ماه آگوست 2016 گران خواهد شد. ورود بدون ویزای اتباع دومینیکا و گرانادا به حوزه شنگن و افزایش متعاقب قیمت برنامه اخذ پاسپورت دومینیکا و پاسپورت گرانادا پاسپورت دومینیکا آشنایی با دومینیکا- قابل توجه متقاضیان اخذ پاسپورت دومینیکا
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش