اقامت پرتغال- ویزای طلایی پرتغال از طریق سرمایه گذاری خرید ملک

اقامت پرتغال- ویزای طلایی پرتغال از طریق سرمایه گذاری خرید ملک



مهاجرت به پرتغال و اخذ اقامت پرتغال از طریق اخذ ویزای طلایی پرتغال علاوه بر سرمایه گذاری به مبلغ 500.000 یورو در بخش املاک، از طریق خرید ملکی به ارزش حداقل 350.000 هزار یورو با قدمت ساخت بیش از 30 سال یا ملکی که در مناطق بازسازی شهری جهت نوسازی قرار داشته باشد نیز امکان پذیر است.

ویزای طلایی پرتغال با سرمایه گذاری 500,000 و یا 350,000 یورو در بخش املاک

برنامه ویزای طلایی پرتغال یکی از موفق ترین برنامه های مهاجرت و اقامت سرمایه گذاری در اروپا بوده است. چرا که انعطاف و مزایای بسیاری برای سرمایه گذاران به همراه دارد. این برنامه در سال 2012 آغاز شد و تا به امروز دولت پرتغال آن را بهبود داده است. با سرمایه گذاری به مبلغ 500.000 یورو در بخش املاک پرتغال می توان به اقامت کشور پرتغال برای خانواده و فرزندان وابسته به خانواده دست یافت. ویزای طلایی را می توان هر دو سال تمدید کرد اما برای هر بار تمدید باید دو هفته در کشور پرتغال بمانید.

 خرید ملک بالای 500,000 یورو در پرتغال (امکان خرید بیش از یک ملک وجود دارد)

قبل از ارائه درخواست  اقامت، خرید ملک باید انجام و کامل شده باشد، یا

قبل از درخواست قرارداد قولنامه امضا شده باشد و قبل از تمدید مجوز، خرید کامل شده باشد.

امکان سرمایه گذاری بالای 500,000 یورو وجود دارد و همچنین می توانید ملک خود را اجاره دهید و یا خودتان در آن ساکن شوید.

قدم هایی که برای اخذ ویزای طلایی پرتغال از طریق خرید ملک باید طی شوند
  1. اخذ ویزای توریستی به پرتغال یا کشورهای دیگر اتحادیه اروپا
  2. جمع آوری مدارک مورد نیاز برای ارسال به پرتغال (لیست مدارک از سوی شرکت کنکاش به شما ابلاغ می شوند، لیست مدارک اولیه را می توانید بالای همین صفحه بخوانید)در این مرحله به وکیل پرتغالی خود وکالت می دهید تا در موارد زیر از طرف شما اقدام کند:اخذ شماره ی مالیاتی | باز کردن حساب بانکی | تامین اجتماعی | بیمه
  3. در این مرحله موکل به پرتعال می آید و ملک را انتخاب میکند یا میتواند سرمایه مورد نیاز را به حساب بانکی جدیدش در پرتغال منتقل کند.
  4. در طول بازدید از پرتغال، دفتر وکالتی، موکل را برای انجام تشریفات لازم و انگشت نگاری به اداره مهاجرت در پرتغال میبرد.
  5. پرونده متقاضی و خانواده او به اداره مهاجرت فرستاده می شود و پروسه ی درخواست بررسی میشود. سپس کارت های اقامت صادر میشوند و توسط DHL به آدرس موکل فرستاده میشوند.

قوانین جدید ویزای طلایی پرتغال بعد از جولای 2015

قانون ویزای طلایی در جولای 2015 به شرح ذیل:
  • خرید ملکی به ارزش حداقل 350 هزار یورو با قدمت ساخت بیش از 30 سال یا ملکی که در مناطق بازسازی شهری جهت نوسازی قرار داشته باشد.
          - ملکی که در مناطق بازسازی شهری باشد، به شرطی که در مناطق کم جمعیت قرار داشته باشد (کمتر از 100 سکنه در هر کیلومتر مربع یا منطقه ای که تولید ناخالص ملی (GDP) سرانه در آن کمتر از 75 درصد میانگین ملی باشد)، مبلغ مورد نیاز برای سرمایه گذاری ممکن است تا 20 درصد کاهش یابد (280 هزار یورو).
در حال حاضر با سرمایه گذاری به ارزش 350.000 یورو در یک پروژه بازسازی بنایی با قدمت بیش از 30 سال در پرتغال و دریافت سود 4% می توانید ویزای طلایی پرتغال را کسب نمایید.

درباره پروژه  Casa da Companhia در پورتو

  • نوسازی ساختمانی سمبلیک در پورتو
  • این خانه مجلل در قرن 18 میلادی ساخته شده است.
  • توسعه این عمارت مجلل شامل:
  • 27 سوئیت آراسته و مجهز (استودیو، یک تخته، دوتخته)                                         
  • کلوپ و اسپا                           
  • رستوران و مغازه شیک              
  • استخر سرپوشیده و روباز
  • هزینه پروژه: 11.2 میلیون یورو
  • مشوق های دولتی:
  • معافیت از مالیات بر معاملات ملکی (IMT)                       
  • معافیت از مالیات سالیانه املاک به مدت 3 سال (IMI)                             
  • حمایت مالی از پروژه توسط اتحادیه اروپا
  • نوسازی از ژوئن 2016 شروع شده.

محل پروژه

  • مرکز تاریخی پورتو، نزدیک به مرکز شهر
  • نزدیک به ایستگاه مترو و قطار
  • 20 دقیقه فاصله تا فرودگاه
  • نزدیکی به موزه ها، گالری های هنری، تئاترها و باغ های شهر
  • 5 دقیقه پیاده روی تا رودخانه و 10 دقیقه با ماشین یا تراموا تا دریا

تقاضا برای احداث هتل در پورتو

  • وجود فرودگاه بین المللی با 8 میلیون مسافر در سال
  • 17 درصد افزایش توریست در سال 2015 (پرتغال 12 میلیون توریست در سال دارد)
  • پورتو کمبود هتل های لوکس و پنج ستاره دارد.
  • بر طبق آمار سایت Airbnb، بیش از 75 درصد از ظرفیت هتل های پرتو تکمیل است.

امکانات ساختمان

ملک تاریخی با ویژگی های منحصر به فرد
  • 27 آپارتمان ساخته شده با ویژگی های عالی و بهترین مصالح
  • اسپا
  • استخر سرپوشیده و روباز
  • رستوران، بار و کلوپ
  • پارکینگ

طرح سرمایه گذاری

  • این سرمایه گذاری جزء پروژه های برنامه ویزای طلایی پرتغال است.
  • مبلغ کل سرمایه گذاری 11.230.000 یورو است که به 32 قسمت 350 هزار یورویی تقسیم می شود.
  • 32 سرمایه گذار مالکین کل این ملک خواهند بود که شامل مناطق مشاع، مغازه، رستوران، اسپا، پارکینگ و 27 آپارتمان است.
  • گواهی مالکیت به هر سرمایه گذار داده می شود.
  • این 32 قسمت می توانند بصورت مجزا در هر زمانی فروخته شوند.

خروج زودهنگام از پروژه

  • از سال اول عملیات، پرداخت 4 درصد اجاره ضمانت می شود.
  • ضمانت بازگشت مبلغ پس از سال اول عملیات همراه با میزان پیشرفت پروژه به شرح زیر:
  • پس از 1 سال: 80 درصد بازگشت مبلغ
  • پس از 2 سال: 85 درصد بازگشت مبلغ
  • پس از 3 سال: 90 درصد بازگشت مبلغ
  • پس از 4 سال: 95 درصد بازگشت مبلغ
  • پس از 5 سال: 100 درصد مبلغ سرمایه گذاری بازگردانده می شود

خلاصه

  • بازگشت 4 درصد اجاره سالیانه ضمانت می شود
  • استراتژی آسان و منعطف جهت خروج از پروژه
  • اخذ اقامت دائم پرتغال پس از 5 سال و تابعیت پرتغال پس از 6 سال
  • بازگشت 100 درصد مبلغ سرمایه گذاری
  • 7 روز اقامت در پرتغال در هر سال
  • موقعیت مکانی عالی

مدارک اولیه ویزای طلایی پرتغال:

  • پاسپورت معتبر برای همه ی اعضای خانواده
  • شناسنامه
  • عقدنامه
  • گواهی عدم سوء پیشینه برای همه ی متقاضیان بالای 16 سال
  • برای فرزندان بالای 18 سال به نامه ی رسمی از دانشگاه که تایید کننده ی ثبت نام او در دانشگاه است و مدرک واریز منظم شهریه دانشگاه نیاز است.
  • مدرکی که نشان میدهد فرزندان وابسته ی بالای 18 سال متاهل نیستند.
  • برای باز کردن حساب بانکی: اصل قبض آب و برق با آدرس و مدرک اشتغال (نامه از شرکتی که فرد در آن مشغول به کار است)

همه ی مدارک باید به زبان پرتغالی ترجمه شده باشند

همه ی مدارک باید در نزدیک ترین کنسولی پرتغال تایید شوند.

هزینه های بررسی پرونده ویزای طلایی پرتغال:

هزینه ی بررسی پرونده برای متقاضی اصلی (درخواست اولیه و تمدید ها) –  517,40یورو

هزینه ی بررسی پرونده برای اعضای خانواده – 80.60 یورو

هزینه صدور اقامت موقت اولیه برای متقاضی اصلی- 5,173.60 یورو

هزینه صدور اقامت موقت اولیه برای اعضای خانواده – 5,173.60 یورو

هزینه تمدید مجوز اقامت سرمایه گذار و هر کدام از اعضای خانواده – 2,586.80 یورو


حداقل زمان مورد نیاز برای حضور در پرتغال به منظور کسب اقامت دائم  و شهروندی پرتغال  

یکی از جذاب ترین گزینه ها در مورد برنامه مهاجرت به پرتغال این است که بعد از 5 سال می توان برای اقامت دائم پرتغال و بعد از 6 سال برای شهروندی و اخذ پاسپورت پرتغال اقدام کرد و برای اخذ اقامت و شهروندی پرتغال نیازی به اقامت در پرتغال نیست. در واقع متقاضی اصلی و خانواده متقاضی تنها کافی است که هر دو سال یک بار برای تمدید ویزای طلایی خود تنها دو هفته در پرتغال بمانند. شهروندی پرتغال و به دست آوردن پاسپورت دوم به شما حق زندگی، کار و تحصیل در کل اتحادیه اروپا را خواهد داد.

  • سال اول: 7 روز
  • سال دوم و سوم: مجموعا 14 روز
  • سال چهارم و پنجم: مجموعا 14 روز
  • پس از سال پنجم، سرمایه گذار می تواند درخواست اقامت دائم نماید.

نکات کلیدی ویزای طلایی پرتغال

  • به سرمایه گذاری به مبلغ 500,000 یورو و یا 350.000 یورو نیاز است.
  • به کل خانواده اجازه اقامت داده می شود.
  • نیازی به اقامت در پرتغال نیست.
  • بعد از پنج سال می توان اقامت دائم بدست آورد.
  • بعد از شش سال می توان برای شهروندی پرتغال اقدام کرد.
  • می توان به کل کشورهای عضو شنگن بدون نیاز به ویزا سفر کرد.


اقامت دائم و تابعیت پرتغال

  • اقامت در پایان سال های اول، سوم و پنجم تمدید می شود.
  • اعضای خانواده به مدت 5 سال اقامت دریافت می کنند:
  • حداقل 7 روز اقامت در طول دوره مجوز اقامت یک ساله
  • حداقل 14 روز اقامت برای هر یک از دوره های مجوز اقامت دو ساله
  • درخواست اقامت دائم پس از 5 سال
  • درخواست تابعیت پس از 6 سال



برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت به پرتغال از طریق سرمایه گذاری و ویزای طلایی با مشاوران ما در کنکاش تماس حاصل نمایید.



درباره ی پرتغال بیشتر بخوانید:

دفاتر شرکت کنکاش

دفتر تهران

placeتهران، خیابان عباس آباد، خیابان سرافراز، نبش خیابان اول، برج موج، طبقه 6، واحد 26
کدپستی: 1587653154
phone 021 - 88710588 --- 88710589 --- 88710590

دفتر پرتغال

placePraca Duque de Saldanha, 1 Edif. Atrium Saldanha, 7 Piso 1050-94 Lisbon | Portugal

دفتر آمریکا

place4771 Caminitos de los Cepillos, Bonsall, C A, 92003, USA
phone +1 - 310 405 5717
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش