مهاجرت به انگلیس از طریق ویزای کار آفرینی Tier 1

مهاجرت به انگلیس از طریق ویزای کار آفرینی Tier 1



هدف ویزای کارآفرینی Tier 1 انگلیس تقویت اقتصاد کشور از طریق تشویق بهترین ها به پیوستن به بازارهای انگلیس است. در سال های اخیر مقامات انگلیسی شاهد سوء استفاده متقاضیان از این برنامه بوده اند. با در نظر گرفتن نرخ بالای عدم قبولی درخواست ویزای Tier 1 انگلیس، متقاضیان باید با آگاهی کامل برای پروسه آماده شوند.

از زمان شروع برنامه ویزای کارآفرینی Tier 1 انگلیس در سال ۲۰۰۸، این برنامه دروازه اصلی کارآفرینان سراسر جهان برای ورود به انگلیس بوده است.

هدف این ویزا تقویت اقتصاد انگلیس از طریق تشویق بهترین های جهان به پیوستن به بازارهای غنی و متنوع انگلیس است. به عقیده کارشناسان، این طرح از هر دو جنبه اقتصادی و فرهنگی بسیار موفق بوده است. با این حال در سال های اخیر مقامات انگلیسی شاهد سوء استفاده از این برنامه بوده اند. به گفته وزیر سابق مهاجرت انگلیس، ویزای کارآفرینی انگلیس در حال حاضر مورد هدف متقاضیانی قرار گرفته است که به دنبال سوء استفاده از قوانین مهاجرتی هستند. این امر باعث موشکافی بیشتر پرونده متقاضیان و رد تقاضای مهاجرت آنان تا نرخ ۵۰ درصد شده است.

با در نظر گرفتن نرخ بسیار بالای عدم قبولی درخواست ویزای کارآفرینی Tier 1 انگلیس و بررسی دقیق جهت کشف سوء استفاده از این ویزا، مهم است که متقاضیان با آگاهی کامل خود را برای پروسه آماده نمایند. در ادامه به چهار نکته اشاره میکنیم که از رد درخواست کارآفرینان واقعی برنامه ویزای کارآفرینی انگلیس جلوگیری می‌کند و به بررسی سوالات رایج در زمان مصاحبه می پردازیم.

بیزنس پلان قوی و محکم

از ۶ آوریل ۲۰۱۵، درخواست اولیه ویزا باید همراه یک بیزنس پلان ارسال شود. این شرط در حال حاضر اجباری است و مقامات انگلیسی فاکتورهای خاصی را در نظر میگیرند تا تعیین کنند متقاضی یک کارآفرین واقعی است، که شامل بررسی قابلیت ترقی و اعتبار بیزنس پلان و تحقیقات بازار در بخش انتخابی متقاضی می شود. بر اثر سوء استفاده متقاضیان از این برنامه مهاجرتی در گذشته، مقامات انگلیسی بیزنس پلان را به طور دقیق تر مورد بررسی قرار می دهند تا تشخیص دهند متقاضی یک کارآفرین حقیقی است. اگر بیزینس پلان از منابع دیگری مانند اینترنت کپی شده باشد، نرم افزار مورد استفاده مقامات انگلیسی آن را تشخیص خواهد داد.

تاریخچه مهاجرتی نامتناقض

مقامات مهاجرتی انگلیس ممکن است با متقاضی تماس گرفته و راجع به تاریخچه مهاجرتی او سوالاتی بپرسند. به عنوان مثال در یکی از موارد، پدر و پسری به منظور باز کردن یک رستوران فست فود در لستر برای ویزای کارآفرینی Tier 1 انگلیس اقدام کرده بودند و قصد آنان از مهاجرت مورد پرسش قرار گرفت. درخواست ویزای این پدر و پسر در اواخر سال ۲۰۱۴ رد شد زیرا موفق به گذراندن تست کارآفرین واقعی نشده بودند. دلیل اصلی رد درخواست ویزا این بود که داستان های تعریفی آنها در هنگام مصاحبه یکسان نبود.

ارائه اطلاعات غلط به مقامات انگلیسی پیامدهایی در آینده خواهد داشت زیرا هنگام ارزیابی هرگونه درخواست جدید متقاضیان، تاریخچه مهاجرتی آنان در نظر گرفته خواهد شد.

وجه سرمایه گذاری را با بودجه زندگی در انگلیس اشتباه نگیرید

متقاضیان باید مدارکی به مقامات مهاجرتی انگلیسی ارائه نمایند که اثبات کند می توانند هنگام شروع کسب و کار خود و یا سرمایه‌گذاری در یک کسب و کار در انگلیس، از عهده مخارج خود و وابستگانشان برآیند. متقاضی باید حتما اظهار کند که وجه سرمایه گذاری مختص کسب و کار او در انگلیس است. یعنی ۲۰۰ هزار پوند لازم برای سرمایه‌گذاری به مصرف هزینه های زندگی در انگلیس نمی رسد. این اشتباه رایجی است که توسط متقاضیانی که با کارشناسان مهاجرت مشاوره نکرده اند صورت می گیرد. متقاضیان باید مبلغ ۳۳۱۰ پوند (درخواست های خارج از انگلیس) و یا ۹۴۵ پوند (درخواست های داخل انگلیس) برای مدت ۹۰ روز پیش از اقدام کردن برای ویزای کارآفرینی انگلیس در اختیار داشته باشند.

منشا معتبر سرمایه

چنانچه در هنگام اقدام برای ویزای کارآفرینی Tier 1 انگلیس، وجه سرمایه گذاری کمتر از ۹۰ روز در حساب بانکی متقاضی بوده باشد، ممکن است مقامات مهاجرتی انگلیس از متقاضی درخواست نمایند که منشأ ثروت خود را نشان دهد. متقاضی باید قادر باشد مدارکی درباره چگونگی و محل کسب سرمایه خود ارائه نماید. در صورت عدم ارائه مدارک کافی، پرونده او ممکن است رد شود، زیرا احتمال دارد ثروت متقاضی از منابع غیر قانونی باشد. نکات بالا نشان می‌دهند که آماده سازی، کلید پذیرش درخواست ویزای کارآفرینی انگلیس است. باید بدانید که قوانین سخت و دقیقی برای ورود به انگلیس وجود دارند و باید زیر و بم کسب و کار خود را بشناسید.

به عنوان بخشی از درخواست ویزای کارآفرینی Tier 1، مقامات مهاجرتی انگلیس حق درخواست اطلاعات اضافی از متقاضیان را برای خود محفوظ می دارند و در صورت وجود شبهه درباره نیت واقعی متقاضی برای اداره کسب و کاری در انگلیس، ممکن است از او درخواست کنند در مصاحبه شرکت کند و به سوالاتی درباره اهداف تجاری خود، تجارب تجاری و تحصیلی گذشته، بیزنس پلان، تاریخچه مهاجرت و فعالیت های گذشته در انگلیس پاسخ دهد.

شرایط و سوابق کاری و تحصیلی

متقاضی باید اثبات کند که با توجه به تجارب، تحصیلات و مهارت های خود، قادر است بیزنس پلان خود را در انگلیس پیاده سازی نماید.

  • با توجه به رزومه شما، آیا می توانید توضیح دهید که چگونه تجارب پیشین شما می توانند در انجام این سرمایه گذاری تجاری در انگلیس به شما کمک کنند؟

  • تحصیلات شما چگونه با بیزنس پیشنهادی شما در انگلیس مرتبط است؟

  • چنانچه مدرک تحصیلی یا تجارب کاری شما با بیزنس پیشنهادی در انگلیس مرتبط نیستند، چه مهارتهای قابل انتقالی برای بکارگیری در کسب و کارتان دارید؟

  • چرا می خواهید این بیزنس خاص را انجام دهید؟

  • چرا می‌ خواهید در انگلیس به انجام کسب و کار بپردازید؟

  • چه اقداماتی جهت آماده سازی، برنامه‌ریزی، توسعه و آغاز کسب و کارتان در انگلیس انجام داده اید؟

  • آیا افراد دیگری نیز در بیزنس پلان شما وجود دارند؟

  • چگونه با این افراد تیم تشکیل دادید؟

  • نقش هر یک از اعضای تیم در کسب و کار و شما چه خواهد بود؟

  • هر یک از اعضای تیم چگونه در کسب و کار شما مشارکت خواهند نمود؟

بیزنس پلان

باید بیزنس پلان را به دقت مطالعه کنید زیرا انتظار می رود درک عمیقی از کسب و کار پیشنهادی در بیزنس پلان داشته باشید.

  • چه کسی بیزنس پلان را نوشته است؟

  • بیزنس پلان شما چیست؟ کسب و کار پیشنهادی خود در انگلیس را توضیح دهید.

  • به چه نوع بیمه و چه میزان پوششی برای کسب و کارتان نیاز دارید؟

  • حداقل حقوق در انگلیس چقدر است؟ (در صورت استخدام کارمند)

  • چه نوع مکانی می‌خواهید برای کسب و کارتان خریداری یا اجاره کنید؟ این مکان چه ابعادی دارد؟

  • آیا می‌خواهید این مکان را رهن یا اجاره کنید؟ مبلغ تقریبی اجاره این محل چقدر است؟

  • قصد دارید چند کارمند در ابتدای کار استخدام کنید و چه میزان حقوق به آنها بپردازید؟

  • استراتژی بازاریابی شما چیست و از چه روش های بازاریابی استفاده خواهید کرد؟ برنامه های آینده شما برای کسب و کارتان چه هستند؟

  • آیا کسب و کارتان را در ادارات مربوطه در انگلیس ثبت کرده اید؟ اگر جواب مثبت است، نام ببرید.

شانس موفقیت

باید اثبات کنید که به اطلاعات بازار، رقبا و پیش‌بینی‌های مالی تسلط دارید و این امر باعث اطمینان شما از موفقیت پروژه سرمایه‌گذاری در انگلیس شده است.

  • در بیزنس پلان شما، سود کسب شده بین سال اول و دوم چه تغییری خواهد کرد و چرا؟

  • به ازای هر فروش چه سودی کسب خواهید کرد؟

  • شرکت شما در انگلیس چه تعداد رقیب خواهد داشت؟

  • چه تحقیقات بازاری در رابطه با منطقه ای که می خواهید کسب و کار خود را در آن راه اندازی کنید، انجام داده اید؟

  • در چه منطقه ای از انگلیس می خواهید کسب و کار خود را راه بیندازید؟ چرا دقیقاً این منطقه؟ چرا جای دیگری را در نظر نگرفته اید؟

  • در صورت بروز هزینه‌های اجرایی اضافی برای کسب و کارتان، چگونه مبلغ مورد نیاز را تأمین خواهید کرد؟

  • آیا در آینده میخواهید سهام شرکت خود را به دیگران بفروشید؟ به چه مبلغی؟

  • چقدر مطمئن هستید که کسب و کار شما در سال اول سوددهی خواهد داشت؟

  • کسب و کار شما چه مزیتی در مقایسه با رقبایتان دارد؟ خود و کسب و کارتان را در سه سال آینده در چه موقعیتی می بینید؟

  • در صنعت کسب و کار پیشنهادی شما رقابت بسیار شدید وجود دارد. افرادی وجود دارند که در این زمینه کاری عالی هستند. چه دلیلی باعث می‌شود فکر کنید می‌توانید در این کار باقی بمانید و پیشرفت کنید؟

تاریخچه مهاجرت

باید درباره تاریخچه مهاجرت خود با مقامات صحبت کنید.

  • چرا در سال‌های قبل در انگلیس اقامت کردید؟ چند بار تاکنون و به چه دلایلی به انگلیس سفر کرده اید؟

  • آیا به تمدید ویزای خود نیز فکر کردید؟

  • از زمان ترک انگلیس به انجام چه کاری مشغول بوده اید؟

  • چه زمانی برای آخرین بار به انگلیس سفر کردید؟

  • هدف از اقامت شما در انگلیس چه بود؟

  • آیا بستگانی در انگلیس دارید؟

  • چه کسی به شما در تکمیل و ارسال درخواست ویزای کارآفرینی Tier 1 انگلیس کمک کرد؟

  • آیا می توانید یک تاریخچه خلاصه از وضعیت مهاجرتی خود در انگلیس ارائه کنید؟

  • اهداف بلند مدت شما از اقامت در انگلیس چه هستند؟

  • آیا قصد دارید برای ماندن در انگلیس اقدام کنید یا می خواهید به کشور خود بازگردید؟


جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت به انگلستان از طریق کارآفرینی می توانید با مشاوران ما در کنکاش تماس بگیرید.

مطالب مرتبط با مهاجرت به انگلیس از طریق ویزای کار آفرینی Tier 1

مهاجرت به انگلیس از طریق ویزای کار آفرینی Tier 1 کاهش تعداد ویزاهای صادر شده Tier 1 انگلیس اخذ ویزای کارآفرینی Tire 1 انگلستان دشوار تر شده است چرا شما به وکلای حرفه ای برای طراحی و نوشتن پلان کسب و کار مورد نظرتان احتیاج دارید؟ اتحادیه کانادا، انگلیس، استرالیا و نیوزیلند
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش