پاسپورت سنت لوسیا

پاسپورت سنت لوسیا



به منظور اخذ پاسپورت سنت لوسیا و مهاجرت به سنت لوسیا می توان از طریق اهدای کمک بلاعوض به صندوق اقتصاد ملی این کشور، اقدام کرد. این برنامه نوظهور به علت سرعت و قیمت پایین چه برای فرد مجرد و چه برای خانواده، بسیار مورد توجه می باشد. از طریق پاسپورت سنت لوسیا می توان بدون نیاز به ویزا به حدود 120 کشور از جمله کشورهای حوزه شنگن، بریتانیا و هنگ کنگ سفر کرد.

اخذ تابعیت سنت لوسیا از طریق سرمایه گذاری

 ( به علت موانعی که بانک ها ایجاد کرده اند اقدام به این برنامه در حال حاضر برای ایرانی ها که منشا ثروتشان در ایران می باشد، میسر نمی باشد) 

سنت لوسیا: هلن هند غربی

سنت لوسیا کشوری جزیره ای در دریای کاراییب است که به دلیل زیبایی فوق العاده به هلن هند غربی شهرت یافته است. سنت لوسیا دارای سواحل ماسه ای سفید، جنگل ‌های انبوه زمردی و چشمه های جوشان است اما این جزیره فقط در زیبایی طبیعی آن خلاصه نمی‌شود. سنت لوسیا کشوری بسیار با ثبات است، عضو کشورهای مشترک المنافع، جامعه کاراییب، سازمان ایالات شرق کاراییب و سازمان بین المللی مناطق فرانسوی زبان جهان میباشد. سنت لوسیا یک دموکراسی پارلمانی است و ملکه الیزابت دوم ریاست دولت آن را بر عهده دارد. سیستم حقوقی سنت لوسیا در هر دو سیستم common law و civil law ریشه دارد. زبان رسمی سنت لوسیا انگلیسی است اما گویشی از زبان فرانسه نیز به طور گسترده در این کشور صحبت می شود. اقتصاد سنت لوسیا بر توریسم و بانکداری فراساحلی استوار است.

نحوه اقدام برای اخذ تابعیت سنت لوسیا

به طور معمول اخذ تابعیت سنت لوسیا حدود ۶ ماه از زمان عقد قرارداد با شرکت کنکاش به طول می انجامد. مراحل اخذ تابعیت سنت لوسیا به صورت خلاصه به شرح زیر است:

قدم 1: آماده سازی پرونده

قدم ۲: ارسال درخواست تابعیت

قدم ۳: پردازش پرونده توسط دولت سنت لوسیا و پروسه بررسی صحت اطلاعات (۳ ماه به طول می‌انجامد)

قدم ۴: تایید پرونده توسط دولت سنت لوسیا

قدم 5: سرمایه گذاری در املاک یا اهدای کمک بلاعوض به صندوق اقتصاد ملی سنت لوسیا

قدم ۶: صدور گواهی تابعیت سنت لوسیا

قدم ۷: درخواست پاسپورت سنت لوسیا و صدور آن

تذکر: وجه سرمایه‌گذاری در یک حساب امانی به ودیعه گذاشته می شود تا پرونده پردازش شود. هنگام تایید پرونده، وجه به دولت سنت لوسیا منتقل میشود.

گزینه های سرمایه گذاری

سه روش سرمایه گذاری برای تایید صلاحیت افراد در برنامه اخذ تابعیت سنت لوسیا از طریق سرمایه گذاری وجود دارد:

  • اهدای کمک بلاعوض به صندوق اقتصاد ملی سنت لوسیا

  • خرید ملکی که برای این برنامه تایید شده باشد

  • سرمایه گذاری در پروژه ای که برای این برنامه تایید شده باشد

صندوق اقتصاد ملی سنت لوسیا

منابع مالی که توسط متقاضیان تابعیت سنت لوسیا به صندوق اقتصاد ملی این کشور اهدا می‌شوند، به مصرف پروژه‌ هایی می رسند که توسط دولت سنت لوسیا حمایت شده و با هدف تقویت اقتصاد کشور اجرا می شوند. پارلمان نیز باید اختصاص این منابع مالی را به طور سالیانه به تصویب برساند.

 
                                                       

 
یک نفر

متقاضی اصلی + همسر
 
خانواده چهار نفره
 
وابستگان بیش از 4 نفر
 
میزان کمک مالی بلاعوض
 
 
100 هزار دلار آمریکا
 
 
165 هزار دلار آمریکا
 
 
190 هزار دلار آمریکا
 
 
25 هزار دلار آمریکا به ازای هر فرد وابسته دیگر
 
 
هزینه های پردازش
 
 
2000 دلار آمریکا
 
 
2000 دلار + 1000 دلار
 
 
2 هزار دلار + 1000 دلار به ازای هر فرد وابسته
 
 
1000 دلار به ازای هر فرد وابسته
 
 
هزینه های بررسی صحت اطلاعات
 
 
7500 دلار آمریکا
 
 
7500 دلار + 5000 دلار
 
 
7500 دلار + 5000 دلار به ازای هر فرد وابسته بالای 16 سال
 
 
5000 دلار به ازای هر فرد وابسته بالای 16 سال
 
 

قانون برنامه اخذ تابعیت سنت لوسیا از طریق سرمایه گذاری

برنامه اخذ تابعیت سنت لوسیا از طریق سرمایه گذاری پس از تصویب قانون تابعیت از طریق سرمایه گذاری در سال ۲۰۱۵ (قانون شماره 14 2015) به اجرا درآمد. این قانون همچنین یک واحد تابعیت از طریق سرمایه گذاری به وجود آورد که مسئول پردازش تمامی درخواست ‌های تابعیت اتباع خارجی است.

چرا سنت لوسیا؟

برنامه اخذ تابعیت سنت لوسیا از طریق سرمایه گذاری جدیدترین برنامه اخذ تابعیت جزایر کاراییب است که از ۱ ژانویه ۲۰۱۶ به اجرا در آمده است. این برنامه به متقاضیان، همسر، فرزندان و والدین آنها اجازه می دهد برای دریافت تابعیت سنت لوسیا اقدام نمایند. ظرفیت سالانه این برنامه ۵۰۰ پرونده است.

الزامات عمومی برنامه

متقاضی اصلی باید:

  • حداقل 18 سال سن داشته باشد

  • موفق به گذراندن پروسه بررسی صحت اطلاعات شود

  • دارای شخصیت اخلاقی خوبی باشد که شامل ارائه گواهی عدم سوء پیشینه نیز می شود

  • از نظر جسمی سالم باشد

  • یک معرفی نامه بانکی ارائه نماید

افراد خانواده واجد شرایط

  • همسر

  • فرزند زیر 18 سال

  • فرزند بین 18 تا 25 سال که بطور کامل توسط متقاضی اصلی حمایت می شود و بطور تمام وقت مشغول به تحصیل در یک موسسه آموزش عالی است

  • پدر و مادر بالای 65 سال که با متقاضی اصلی زندگی می کنند و بطور کامل توسط متقاضی اصلی حمایت می شوند

  • فرزند یا والدینی که دچار معلولیت جسمی و ذهنی هستند

مزایای برنامه اخذ تابعیت سنت لوسیا از طریق سرمایه گذاری

مزایای کلیدی اخذ تابعیت سنت لوسیا از طریق سرمایه گذاری به شرح زیر هستند:

  • سفر آزادانه به حدود 120 کشور از جمله کشورهای عضو پیمان شنگن، هنگ کنگ و بریتانیا

  • شرایط برابر با شهروندانی که در سنت لوسیا متولد شده اند، مانند داشتن حق رای و انتقال تابعیت به افراد خانواده

  • پروسه بدون دردسر: عدم نیاز به اقامت در سنت لوسیا، عدم نیاز به مسافرت به سنت لوسیا در هنگام پردازش پرونده و پردازش سریع درخواست ظرف مدت 3 ماه

  • سنت لوسیا تابعیت مضاعف را به رسمیت می شناسد

  • محدودیت برای اتباع هیچ کشوری وجود ندارد

  • گزینه منحصر به فرد سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی که در برنامه های اخذ تابعیت سایر جزایر کاراییب وجود ندارد: اوراق دولتی باید به مدت 5 سال نگهداری شوند و بهره به آن تعلق نمی گیرد اما مبلغ پس از 5 سال بازگردانده می شود

  • ساختار دمکراسی سیاسی و اقتصادی باثبات که از سبک پارلمانی دولت بریتانیا الگوبرداری شده است

  • محیط مالیاتی مساعد بدون تعلق مالیات بر سود سرمایه، مالیات بر درآمد و مالیات شرکتی نسبتا پایین، عدم تعلق مالیات بر درآمد کسب شده در خارج از سنت لوسیا در صورت اقامت کمتر از 183 روز در سال در این کشور، عدم تعلق مالیات بر ارث یا املاک

  • خدمات مالی بین المللی مناسب

  • پروازهای خطوط هوایی از بسیاری از شهرهای مهم جهان به سنت لوسیا و پروازهای بدون توقف از بریتانیا، ایالات متحده، اروپا و کانادا


برای کسب اطلاعات بیشتر درباره اخذ پاسپورت سنت لوسیا از طریق سرمایه گذاری می توانید با مشاوران و کارشناسان ما در کنکاش تماس حاصل نمایید.


مطالب مرتبط با پاسپورت سنت لوسیا

تغییرات برنامه اخذ پاسپورت سنت لوسیا از طریق سرمایه گذاری از ابتدای سال 2017
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش