آزمون زبان پرتغالی برای متقاضیان اخذ اقامت پرتغال

آزمون زبان پرتغالی برای متقاضیان اخذ اقامت پرتغال



اثبات دانش زبان پرتغالی در سطح مبتدی برای کلیه متقاضیان اقامت دائم پرتغال یا تابعیت پرتغال ضروری می باشد. گواهی مورد نیاز، مدرک مهارت زبان سطح A2 بر طبق استاندارد CEFR است. در صورتی که متقاضی نتواند دانش زبان خود را اثبات کند، مجوز اقامت موقت او تا زمان تحقق این شرط تمدید خواهد شد.

گذراندن آزمون زبان پرتغالی در سطح مقدماتی برای متقاضیان اخذ اقامت دائم پرتغال یا تابعیت پرتغال اجباری است

اثبات دانش زبان پرتغالی در سطح مبتدی برای کلیه متقاضیان اقامت دائم پرتغال یا تابعیت پرتغال بدون توجه به روش اخذ اقامت یا تابعیت ضروری می باشد. شرایط مهارت زبان پرتغالی برای اخذ تابعیت پرتغال دقیقا مشابه شرایط اخذ اقامت دائم این کشور است. افرادی که اقامت دائم پرتغال را دریافت کرده اند، نیازی به دادن آزمون مجدد زبان در هنگام اقدام برای تابعیت پرتغال ندارند.

طبق قوانین مربوط به اتباع خارجی در پرتغال، متقاضیان مجوز اقامت دائم این کشور باید اثبات نمایند در سطح ابتدایی به زبان پرتغالی مسلط هستند. در صورتی که متقاضی نتواند دانش زبان خود را اثبات کند، مجوز اقامت موقت او تا زمان تحقق این شرط تمدید خواهد شد. در صورتیکه مجوز اقامت موقت متقاضی از نوع ویزای طلایی پرتغال باشد، تا زمانی که پروژه سرمایه گذاری حفظ گردد اقامت او هر دو سال تمدید خواهد شد.



گواهی مورد نیاز، مدرک مهارت زبان سطح A2 بر طبق استاندارد Common European Framework of Reference for Languages است که توسط یکی از موسسات زیر صادر شده باشد:

  • یک مدرسه معتبر در پرتغال یا یک کشور پرتغالی زبان دیگر

  • موسسه استخدام و آموزش حرفه ای پرتغال (IEFP)

  • یک مرکز معتبر ارزیابی دانش زبان پرتغالی به عنوان زبان دوم

جهت مشاهده لیست مراکز معتبر در سراسر جهان به اینجامراجعه فرمایید.

مدرک زبان سطح A2 نشان دهنده مهارت مقدماتی است و آزمون زبان پرتغالی در سطح A2 برای افراد خارجی CIPLE نام دارد که می توانید جزئیات آن را در اینجا مشاهده فرمایید. این آزمون شامل بخش های کتبی و شفاهی است اما ممکن است بخش کتبی آن برای افراد بالای ۶۰ سال که بی سواد هستند، بیماری جدی دارند یا معلول هستند، حذف گردد. بعلاوه، کودکان کمتر از ۱۰ سال و افرادی که نیازهای ویژه ای دارند می توانند درخواست کنند که این آزمون بر طبق شرایط ویژه آنان انجام شود.

فرزندان زیر ۱۸ سال مجاز نیستند این آزمون را در برخی از مراکز سنجش مهارت زبان پرتغالی به عنوان زبان دوم بگذرانند اما در عوض می توانند از مدرسه ای که در کلاسهای آن شرکت کرده اند، گواهی زبان دریافت نمایند. در غیر این صورت ممکن است شهادت فردی غیر از والدین کودک نیز مورد قبول واقع گردد.

یادگیری زبان پرتغالی

آموزش زبان پرتغالی در جهان توسط موسسه Camões پرتغال ترویج می‌شود که با دانشگاه های متعددی در دنیا قرارداد همکاری امضا نموده است. همچنین می توانید به صورت آنلاین به یادگیری زبان پرتغالی بپردازید. برای کسب اطلاعات درباره یکی از دوره های معتبر رسمی که واجد شرایط آزمون سطح A2 زبان پرتغالی است به این آدرس مراجعه فرمایید.



برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت به پرتغال از طریق سرمایه گذاری می توانید با مشاوران ما در کنکاش تماس حاصل نمایید.

مطالب مرتبط با آزمون زبان پرتغالی برای متقاضیان اخذ اقامت پرتغال

در ماه مارس برنامه ویزای طلایی پرتغال برای اولین بار از مرز صدور 6000 کارت اقامت گذشت ویزای نوع 65A-d پرتغال – بهترین ویزای طلایی در جهان؟ آیا اقامت از روش ثبت شرکت و تمکن مالی برای من مناسب است؟ بخش دوم: ثبت شرکت آیا اقامت از روش تمکن مالی و ثبت شرکت برای من مناسب است؟ بخش اول: تمکن مالی تغییر قانون شهروندی برای فرزندانی که در پرتغال به دنیا می آیند روش های سرمایه گذاری در کشور پرتغال آیا افزایش قیمت در بخش مسکن پرتغال یک حباب است؟ رشد اقتصاد پرتغال در سال 2017 دفتر کنکاش فعالیت خود را در پرتغال آغاز کرد افزایش تعداد خانواده های مقیم در پرتغال پیش بینی تداوم افزایش قیمت ملک پرتغال در سال 2018 هر گلدن ویزا برابر با ورود 3 نفر به پرتغال است ثبت رکوردی جدید در حوزه ی گردشگری برای پرتغال در سال 2017 بازار ملک پرتغال 10 دلیل برای انتخاب پرتغال پرتغال در صدر برنامه های اقامت و تابعیت پرتغال یکی از قدرتمندترین پاسپورت های جهان را در اختیار دارد اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری (برنامه گلدن ویزا) - مواردی که باید بدانید هزینه های جانبی خرید ملک در پرتغال مقایسه ویزای طلایی اسپانیا و پرتغال آفتابی و پیشرفته: لیسبون، پرتغال ‌آمار و ارقامی در مورد پرتغال اخذ اقامت پرتغال - گذشته رمانتیک و آینده نوید بخش پرتغال در صدر کشورهای اروپایی برای سرمایه گذاری و اقامت اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک با برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق خرید ملک هم اقامت پرتغال را به دست آورید و هم سود کنید پرتغال بالاترین رتبه در کیفیت زندگی برای مهاجران رونق برنامه های اخذ پاسپورت اروپا از طریق سرمایه گذاری مزایای مهاجرت به پرتغال تغییرات در پروسه ویزای طلایی پرتغال در ژانویه 2017 پرتغال سومین کشور امن جهان است ده دلیلی که پرتغال را تبدیل به بهترین گزینه مهاجرت می کند اخذ اقامت پرتغال از طریق برنامه ویزای طلایی پرتغال شرایط اخذ اقامت دائم و تابعیت پرتغال آزمون زبان پرتغالی برای متقاضیان اخذ اقامت پرتغال اقامت پرتغال: بهترین مکان دنیا برای زندگی و بازنشستگی پرتغال ستاره در حال طلوع سرمایه گذاران بین المللی صدور مجوز اقامت پرتغال به حد سه میلیارد یورو رسید دانشگاه پورتو، پرتغال پاسخ به مهمترین پرسش ها در مورد ویزای طلایی پرتغال برنامه ویزای طلایی پرتغال در مسیر موفقیت بیشتر آشنایی با پرتغال نمونه هایی از املاک واقعی قابل خرید در شهرهای مهم پرتغال سال 2017 سالی طلایی برای برنامه ویزای طلایی پرتغال خریداران ملک در پرتغال شاهد افزایش قیمت ملکشان هستند. خرید ملک برای اجاره در اسپانیا و پرتغال اخذ ویزای طلایی پرتغال با خرید ملک به ارزش 500,000 یورو اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک هزینه ی زندگی در پرتغال اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری خرید ملک اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک شماره ی شناسائی مالیات دهنده و نماینده ی مالیاتی در پرتغال اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک زندگی در پرتغال مراقبت های بهداشتی در پرتغال الگاروه، پرتغال مالیات در پرتغال نقل مکان به پرتغال آب و هوا در پرتغال سرمایه گذاری در پرتغال

دفاتر شرکت کنکاش

دفتر تهران

placeتهران، خیابان عباس آباد، خیابان سرافراز، نبش خیابان اول، برج موج، طبقه 6، واحد 26
کدپستی: 1587653154
phone 021 - 88710588 --- 88710589 --- 88710590

دفتر پرتغال

placePraca Duque de Saldanha, 1 Edif. Atrium Saldanha, 7 Piso 1050-94 Lisbon | Portugal
phone +351 - 912 359 103

دفتر آمریکا

place4771 Caminitos de los Cepillos, Bonsall, C A, 92003, USA
phone +1 - 310 405 5717
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش