آزمون زبان پرتغالی برای متقاضیان اخذ اقامت پرتغال

آزمون زبان پرتغالی برای متقاضیان اخذ اقامت پرتغال



اثبات دانش زبان پرتغالی در سطح مبتدی برای کلیه متقاضیان اقامت دائم پرتغال یا تابعیت پرتغال ضروری می باشد. گواهی مورد نیاز، مدرک مهارت زبان سطح A2 بر طبق استاندارد CEFR است. در صورتی که متقاضی نتواند دانش زبان خود را اثبات کند، مجوز اقامت موقت او تا زمان تحقق این شرط تمدید خواهد شد. در صورتیکه مجوز اقامت موقت متقاضی از نوع ویزای طلایی پرتغال باشد، تا زمانی که پروژه سرمایه گذاری حفظ گردد اقامت او هر دو سال تمدید خواهد شد.

گذراندن آزمون زبان پرتغالی در سطح مقدماتی برای متقاضیان اخذ اقامت دائم پرتغال یا تابعیت پرتغال اجباری است

اثبات دانش زبان پرتغالی در سطح مبتدی برای کلیه متقاضیان اقامت دائم پرتغال یا تابعیت پرتغال بدون توجه به روش اخذ اقامت یا تابعیت ضروری می باشد. شرایط مهارت زبان پرتغالی برای اخذ تابعیت پرتغال دقیقا مشابه شرایط اخذ اقامت دائم این کشور است. افرادی که اقامت دائم پرتغال را دریافت کرده اند، نیازی به دادن آزمون مجدد زبان در هنگام اقدام برای تابعیت پرتغال ندارند.

طبق قوانین مربوط به اتباع خارجی در پرتغال، متقاضیان مجوز اقامت دائم این کشور باید اثبات نمایند در سطح ابتدایی به زبان پرتغالی مسلط هستند. در صورتی که متقاضی نتواند دانش زبان خود را اثبات کند، مجوز اقامت موقت او تا زمان تحقق این شرط تمدید خواهد شد. در صورتیکه مجوز اقامت موقت متقاضی از نوع ویزای طلایی پرتغال باشد، تا زمانی که پروژه سرمایه گذاری حفظ گردد اقامت او هر دو سال تمدید خواهد شد.



گواهی مورد نیاز، مدرک مهارت زبان سطح A2 بر طبق استاندارد Common European Framework of Reference for Languages است که توسط یکی از موسسات زیر صادر شده باشد:

  • یک مدرسه معتبر در پرتغال یا یک کشور پرتغالی زبان دیگر

  • موسسه استخدام و آموزش حرفه ای پرتغال (IEFP)

  • یک مرکز معتبر ارزیابی دانش زبان پرتغالی به عنوان زبان دوم

جهت مشاهده لیست مراکز معتبر در سراسر جهان به اینجا مراجعه فرمایید.

مدرک زبان سطح A2 نشان دهنده مهارت مقدماتی است و آزمون زبان پرتغالی در سطح A2 برای افراد خارجی CIPLE نام دارد که می توانید جزئیات آن را در اینجا زیر مشاهده فرمایید. این آزمون شامل بخش های کتبی و شفاهی است اما ممکن است بخش کتبی آن برای افراد بالای ۶۰ سال که بی سواد هستند، بیماری جدی دارند یا معلول هستند، حذف گردد. بعلاوه، کودکان کمتر از ۱۰ سال و افرادی که نیازهای ویژه ای دارند می توانند درخواست کنند که این آزمون بر طبق شرایط ویژه آنان انجام شود.

فرزندان زیر ۱۸ سال مجاز نیستند این آزمون را در برخی از مراکز سنجش مهارت زبان پرتغالی به عنوان زبان دوم بگذرانند اما در عوض می توانند از مدرسه ای که در کلاسهای آن شرکت کرده اند، گواهی زبان دریافت نمایند. در غیر این صورت ممکن است شهادت فردی غیر از والدین کودک نیز مورد قبول واقع گردد.

یادگیری زبان پرتغالی

آموزش زبان پرتغالی در جهان توسط موسسه Camões پرتغال ترویج می‌شود که با دانشگاه های متعددی در دنیا قرارداد همکاری امضا نموده است. همچنین می توانید به صورت آنلاین به یادگیری زبان پرتغالی بپردازید. برای کسب اطلاعات درباره یکی از دوره های معتبر رسمی که واجد شرایط آزمون سطح A2 زبان پرتغالی است به این آدرس مراجعه فرمایید.



برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت به پرتغال از طریق سرمایه گذاری می توانید با مشاوران ما در کنکاش تماس حاصل نمایید.

مطالب مرتبط با آزمون زبان پرتغالی برای متقاضیان اخذ اقامت پرتغال

ده دلیلی که پرتغال را تبدیل به بهترین گزینه برای مهاجرت می کنند اخذ اقامت پرتغال از طریق برنامه ویزای طلایی پرتغال شرایط اخذ اقامت دائم و تابعیت پرتغال آزمون زبان پرتغالی برای متقاضیان اخذ اقامت پرتغال اقامت پرتغال: بهترین مکان دنیا برای زندگی و بازنشستگی پرتغال ستاره در حال طلوع سرمایه گذاران بین المللی صدور مجوز اقامت پرتغال به حد سه میلیارد یورو رسید دانشگاه پورتو، پرتغال پاسخ به مهمترین پرسش ها در مورد ویزای طلایی پرتغال برنامه ویزای طلایی پرتغال در مسیر موفقیت بیشتر آشنایی با پرتغال سال 2017 سالی طلایی برای برنامه ویزای طلایی پرتغال مقایسه ویزای طلایی اسپانیا و پرتغال خریداران ملک در پرتغال شاهد افزایش قیمت ملک خود هستند خرید ملک برای اجاره در اسپانیا و پرتغال اخذ ویزای طلایی پرتغال با خرید ملک به ارزش 500,000 یورو مهاجرت به پرتغال

عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش