شرایط اخذ اقامت دائم و تابعیت پرتغال

شرایط اخذ اقامت دائم و تابعیت پرتغال



پس از پنج یا شش سال دارا بودن اقامت قانونی پرتغال (اجباری به اقامت فیزیکی در پرتغال نیست) می توانید به ترتیب برای اخذ اقامت دائم پرتغال یا تابعیت پرتغال اقدام نمایید، به شرطی که در سطح ابتدایی به زبان پرتغالی مسلط باشید.اقامت دائم پرتغال توسط اداره مهاجرت پرتغال ارائه گردد.

پس از پنج یا شش سال دارا بودن اقامت قانونی پرتغال (اجباری به اقامت فیزیکی در پرتغال نیست) می توانید به ترتیب برای اخذ اقامت دائم پرتغال یا تابعیت پرتغال اقدام نمایید، به شرطی که در سطح ابتدایی به زبان پرتغالی مسلط باشید.

شرایط احراز صلاحیت

درخواست مجوز اقامت دائم پرتغال باید به اداره مهاجرت پرتغال SEF ارائه گردد و تحت قوانین اتباع خارجی، اقامت دائم پرتغال به افرادی که دارای شرایط زیر باشند اعطا خواهد شد:

  • داشتن مجوز اقامت موقت که در مورد ویزای طلایی پرتغال حداقل ۵ سال است

  • در طی این پنج سال فرد نباید به انجام جرمی متهم شده باشد که مجازات آن حبس به مدت بیش از یک سال باشد

  • داشتن تمکن مالی کافی 

  • داشتن یک محل سکونت در پرتغال

  • مدرک زبان پرتغالی در سطح مقدماتی

زمان بندی

تحت این قانون، مجوز اقامت دائم مادام‌العمر به متقاضی اعطا می گردد. با این حال کارت اقامت باید هر ۵ سال یک بار یا هنگامی که تغییری در مشخصات فرد به وجود می آید (از جمله آدرس متقاضی در پرتغال یا وضعیت تاهل او) تمدید شود.

شرایط حضور فیزیکی در پرتغال

مجوز اقامت دائم پرتغال، حداقل شرط اقامت ندارد اما چنانچه دارنده اقامت دائم پرتغال بدون توجیه قابل قبولی به مدت ۲۴ ماه متوالی یا ۳۰ ماه غیر متوالی ظرف سه سال خارج از پرتغال باشد، ممکن است مجوز اقامت دائم او باطل شود. قانون به صراحت اقامت خارج از پرتغال برای هر مدت زمانی در کشور مبداء شخص به منظور انجام فعالیت های حرفه ای، کارآفرینی، فرهنگی یا اجتماعی را قابل قبول می پندارد. در عمل اداره مهاجرت پرتغال فقط از متقاضی می‌خواهد که مدرکی دال بر اقامت در پرتغال یا توجیهی بر غیبت خود از پرتغال در هنگام تمدید کارت پس از ابطال آن ارائه نماید. چنانچه متقاضی جهت تمدید کارت اقامت دائم خود پیش از تاریخ ابطال آن اقدام نماید، شرایط حداقل حضور در پرتغال جای نگرانی ندارد.

تابعیت پرتغال

شرایط دریافت تابعیت پرتغال توسط قانون ملیت پرتغال تنظیم شده است. برخلاف اقامت پرتغال، درخواست تابعیت پرتغال باید به یک اداره ثبت مدنی ارسال گردد و نه به اداره مهاجرت پرتغال. با این حال پس از اخذ تابعیت، درخواست دریافت پاسپورت پرتغال توسط اداره مهاجرت این کشور مورد رسیدگی قرار می‌گیرد، گرچه درخواست به یکی از کنسولگری های پرتغال در سراسر دنیا ارسال شده باشد.

شرایط اخذ تابعیت پرتغال

شرایط اخذ تابعیت پرتغال عبارتند از:

  • فرزند زیر ۱۸ سال یا فرزند معلول پدر یا مادری که تابعیت پرتغال را اخذ کرده و اظهار می‌کند که می‌خواهد فرزندش نیز تابعیت پرتغال را کسب کند.

  • شخصی که به مدت حداقل سه سال با یک طبقه پرتغال ازدواج کرده یا بنا بر شهادت دادگاه شریک زندگی اوست و درخواست دریافت تابعیت پرتغال می‌نماید.

  • شخصی که درخواست قبول تابعیت کرده و دارای شرایط زیر است:

     - تحت قوانین پرتغال به سن قانونی رسیده است

     - حداقل ۶ سال تحت هر نوع اقامت قانونی ای، اقامت پرتغال را داشته است

     - دانش کافی زبان پرتغالی دارد

     - جرمی مرتکب نشده باشد که طبق قوانین پرتغال حکم زندان بیش از ۳ سال داشته باشد

  • کودکی که متولد پرتغال و زیر سن قانونی باشد که یا سال چهارم مدرسه را در پرتغال تمام کرده یا یکی از والدین او به مدت حداقل ۵ سال اقامت قانونی پرتغال را داشته باشد.

  • فردی که پدربزرگ یا مادربزرگ او تبعه پرتغال است.

زبان پرتغالی

جهت اقدام برای اخذ اقامت دائم پرتغال یا تابعیت پرتغال باید اثبات کنید که در سطح ابتدایی به زبان پرتغالی مسلط هستید و این امر ارتباطی به روش اخذ اقامت یا تابعیت فرد ندارد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره آزمون زبان پرتغالی مورد نیاز و یادگیری این زبان به اینجا مراجعه فرمایید.


برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت به پرتغال از طریق سرمایه گذاری می توانید با مشاوران ما در کنکاش تماس حاصل نمایید.

مطالب مرتبط با شرایط اخذ اقامت دائم و تابعیت پرتغال

برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک پیش بینی افزایش قیمت املاک در پرتغال در سال 2018 زندگی کم هزینه در دنیای تاریخی پرتغال رونق بازار املاک در پرتغال ادامه دارد - اخذ اقامت پرتقال از طریق خرید ملک کاوش دنیای قدیم در پرتغال فرح بخش بازار املاک و مستغلات در پرتغال همچنان پر رونق است در ماه مارس برنامه ویزای طلایی پرتغال برای اولین بار از مرز صدور 6000 کارت اقامت گذشت ویزای نوع 65A-d پرتغال – بهترین ویزای طلایی در جهان؟ آیا اقامت از روش ثبت شرکت و تمکن مالی برای من مناسب است؟ بخش دوم: ثبت شرکت آیا اقامت از روش تمکن مالی و ثبت شرکت برای من مناسب است؟ بخش اول: تمکن مالی تغییر قانون شهروندی برای فرزندانی که در پرتغال به دنیا می آیند روش های سرمایه گذاری در کشور پرتغال آیا افزایش قیمت در بخش مسکن پرتغال یک حباب است؟ رشد اقتصاد پرتغال در سال 2017 دفتر کنکاش فعالیت خود را در پرتغال آغاز کرد افزایش تعداد خانواده های مقیم در پرتغال پیش بینی تداوم افزایش قیمت ملک پرتغال در سال 2018 هر گلدن ویزا برابر با ورود 3 نفر به پرتغال است ثبت رکوردی جدید در حوزه ی گردشگری برای پرتغال در سال 2017 بازار ملک پرتغال 10 دلیل برای انتخاب پرتغال پرتغال در صدر برنامه های اقامت و تابعیت پرتغال یکی از قدرتمندترین پاسپورت های جهان را در اختیار دارد اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری (برنامه گلدن ویزا) - مواردی که باید بدانید هزینه های جانبی خرید ملک در پرتغال مقایسه ویزای طلایی اسپانیا و پرتغال آفتابی و پیشرفته: لیسبون، پرتغال ‌آمار و ارقامی در مورد پرتغال اخذ اقامت پرتغال - گذشته رمانتیک و آینده نوید بخش پرتغال در صدر کشورهای اروپایی برای سرمایه گذاری و اقامت اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک با برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق خرید ملک هم اقامت پرتغال را به دست آورید و هم سود کنید پرتغال بالاترین رتبه در کیفیت زندگی برای مهاجران رونق برنامه های اخذ پاسپورت اروپا از طریق سرمایه گذاری مزایای مهاجرت به پرتغال تغییرات در پروسه ویزای طلایی پرتغال در ژانویه 2017 پرتغال سومین کشور امن جهان است ده دلیلی که پرتغال را تبدیل به بهترین گزینه مهاجرت می کند اخذ اقامت پرتغال از طریق برنامه ویزای طلایی پرتغال شرایط اخذ اقامت دائم و تابعیت پرتغال آزمون زبان پرتغالی برای متقاضیان اخذ اقامت پرتغال اقامت پرتغال: بهترین مکان دنیا برای زندگی و بازنشستگی پرتغال ستاره در حال طلوع سرمایه گذاران بین المللی صدور مجوز اقامت پرتغال به حد سه میلیارد یورو رسید دانشگاه پورتو، پرتغال پاسخ به مهمترین پرسش ها در مورد ویزای طلایی پرتغال برنامه ویزای طلایی پرتغال در مسیر موفقیت بیشتر آشنایی با پرتغال نمونه هایی از املاک واقعی قابل خرید در شهرهای مهم پرتغال سال 2017 سالی طلایی برای برنامه ویزای طلایی پرتغال خریداران ملک در پرتغال شاهد افزایش قیمت ملکشان هستند. خرید ملک برای اجاره در اسپانیا و پرتغال اخذ ویزای طلایی پرتغال با خرید ملک به ارزش 500,000 یورو اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک هزینه ی زندگی در پرتغال اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری خرید ملک اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک شماره ی شناسائی مالیات دهنده و نماینده ی مالیاتی در پرتغال اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک زندگی در پرتغال مراقبت های بهداشتی در پرتغال الگاروه، پرتغال مالیات در پرتغال نقل مکان به پرتغال آب و هوا در پرتغال سرمایه گذاری در پرتغال

دفاتر شرکت کنکاش

دفتر تهران

placeتهران، خیابان عباس آباد، خیابان سرافراز، نبش خیابان اول، برج موج، طبقه 6، واحد 26
کدپستی: 1587653154
phone 021 - 88710588 --- 88710589 --- 88710590

دفتر پرتغال

placePraca Duque de Saldanha, 1 Edif. Atrium Saldanha, 7 Piso 1050-94 Lisbon | Portugal

دفتر آمریکا

place4771 Caminitos de los Cepillos, Bonsall, C A, 92003, USA
phone +1 - 310 405 5717
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش