شرایط اخذ اقامت دائم پرتغال و پاسپورت پرتغال از طریق سرمایه گذاری

شرایط اخذ اقامت دائم پرتغال و پاسپورت پرتغال از طریق سرمایه گذاری



پس از پنج سال دارا بودن اقامت قانونی پرتغال (اجباری به اقامت فیزیکی در پرتغال نیست) می توانید به ترتیب برای اخذ اقامت دائم پرتغال یا تابعیت پرتغال اقدام نمایید، به شرطی که در سطح ابتدایی به زبان پرتغالی مسلط باشید.اقامت دائم پرتغال توسط اداره مهاجرت پرتغال ارائه گردد.

شرایط اخذ اقامت دائم پرتغال و پاسپورت پرتغال از طریق سرمایه گذاری

اقامت پرتغال پاسپورت پرتغال


پس از پنج  سال دارا بودن اقامت پرتغال به روش قانونی (تنها سالی یک هفته حضور فیزیکی نیاز است) می توانید به ترتیب برای اخذ اقامت دائم پرتغال یا تابعیت و پاسپورت پرتغال اقدام نمایید، به شرطی که در سطح ابتدایی زبان پرتغالی بلد باشید.

شرایط احراز صلاحیت برای اخذ اقامت دائم پرتغال و پاسپورت پرتغال

درخواست مجوز اقامت دائم پرتغال باید به اداره مهاجرت پرتغال SEF ارائه گردد و تحت قوانین اتباع خارجی، اقامت دائم پرتغال به افرادی که دارای شرایط زیر باشند اعطا خواهد شد:

  • داشتن مجوز اقامت موقت پرتغال که در مورد برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال حداقل ۵ سال است

  • در طی این پنج سال فرد نباید به انجام جرمی متهم شده باشد که مجازات آن حبس به مدت بیش از یک سال باشد

  • داشتن تمکن مالی کافی 

  • مدرک زبان پرتغالی در سطح مقدماتی


  • زمان بندی اخذ  اقامت دائم پرتغال

تحت این قانون، مجوز اقامت دائم پرتغال به متقاضی اعطا می گردد. با این حال کارت اقامت باید هر ۵ سال یک بار یا هنگامی که تغییری در مشخصات فرد به وجود می آید، تمدید شود.

شرایط حضور فیزیکی در پرتغال

کارت اقامت دائم پرتغال، حداقل شرط اقامت در پرتغال ندارد اما چنانچه دارنده اقامت دائم پرتغال بدون توجیه قابل قبولی به مدت ۲۴ ماه متوالی یا ۳۰ ماه غیر متوالی ظرف سه سال خارج از پرتغال باشد، ممکن است مجوز اقامت دائم او باطل شود. قانون به صراحت اقامت خارج از پرتغال برای هر مدت زمانی در کشور مبداء شخص به منظور انجام فعالیت های حرفه ای، کارآفرینی، فرهنگی یا اجتماعی را قابل قبول می پندارد. در عمل اداره مهاجرت پرتغال فقط از متقاضی می‌خواهد که مدرکی دال بر اقامت در پرتغال یا توجیهی بر غیبت خود از پرتغال در هنگام تمدید کارت پس از ابطال آن ارائه نماید. چنانچه متقاضی جهت تمدید کارت اقامت دائم خود پیش از تاریخ ابطال آن اقدام نماید، شرایط حداقل حضور در پرتغال جای نگرانی ندارد.

پاسپورت پرتغال = تابعیت پرتغال

شرایط دریافت تابعیت و پاسپورت پرتغال توسط قانون ملیت پرتغال تنظیم شده است. برخلاف اقامت پرتغال، درخواست تابعیت پرتغال باید به یک اداره ثبت مدنی ارسال گردد و نه به اداره مهاجرت پرتغال. با این حال پس از اخذ تابعیت، درخواست دریافت پاسپورت پرتغال توسط اداره مهاجرت این کشور مورد رسیدگی قرار می‌گیرد، گرچه درخواست به یکی از کنسولگری های پرتغال در سراسر دنیا ارسال شده باشد.

اقامت پرتغال پاسپورت پرتغال

شرایط اخذ تابعیت و پاسپورت پرتغال

شرایط اخذ تابعیت و پاسپورت پرتغال عبارتند از:

  • فرزند زیر ۱۸ سال یا فرزند معلول پدر یا مادری که تابعیت پرتغال را اخذ کرده و اظهار می‌کند که می‌خواهد فرزندش نیز تابعیت پرتغال را کسب کند.

  • شخصی که به مدت حداقل سه سال با یک تبعه پرتغال ازدواج کرده یا بنا بر شهادت دادگاه شریک زندگی اوست و درخواست دریافت تابعیت پرتغال می‌نماید.

  • شخصی که درخواست قبول تابعیت کرده و دارای شرایط زیر است:

     - تحت قوانین پرتغال به سن قانونی رسیده است

     - حداقل 5 سال تحت هر نوع اقامت قانونی، اقامت پرتغال را داشته است

     - دانش کافی زبان پرتغالی دارد

     - جرمی مرتکب نشده باشد که طبق قوانین پرتغال حکم زندان بیش از ۳ سال داشته باشد

  • کودکی که متولد پرتغال و زیر سن قانونی باشد که یا سال چهارم مدرسه را در پرتغال تمام کرده یا یکی از والدین او به مدت حداقل ۵ سال اقامت قانونی پرتغال را داشته باشد.

  • فردی که پدربزرگ یا مادربزرگ او تبعه پرتغال است.

زبان پرتغالی

جهت اقدام برای اخذ اقامت دائم پرتغال یا تابعیت و پاسپورت پرتغال باید اثبات کنید که در سطح ابتدایی به زبان پرتغالی مسلط هستید و این امر ارتباطی به روش اخذ اقامت یا تابعیت فرد ندارد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره آزمون زبان پرتغالی مورد نیاز و یادگیری این زبان به اینجا مراجعه فرمایید.


برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت به پرتغال از طریق سرمایه گذاری می توانید با مشاوران ما در کنکاش تماس حاصل فرمایید.





مطالب مرتبط با شرایط اخذ اقامت دائم پرتغال و پاسپورت پرتغال از طریق سرمایه گذاری

میانگین قیمت املاک خریداری شده برای اقامت سرمایه گذاری پرتغال چقدر است؟ برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال از عوامل رشد 2.7 درصدی سود ناخالص داخلی فروش اقامت اروپا و تابعیت یا پاسپورت اروپا چه تاثیری بر بازار املاک اروپا دارد؟ بله، قطعا می توانیم بگوییم اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در نهایت منجر به اخذ تابعیت و پاسپورت پرتغال می شود پرتغال به دنبال مهاجران جدید است ویزای Tier 1 انگلستان یا ویزای طلایی پرتغال افزایش 6.4 درصدی قیمت خانه ها در پرتغال اخذ اقامت پرتغال در برابر اخذ اقامت اسپانیا اقامت پرتغال یا اقامت اسپانیا؟ اقامت پرتغال و دلایل برتری آن اقامت پرتغال: بالاترین کیفیت زندگی بهترین کشور ها برای مهاجرت سرمایه گذاری در دنیا گزارش بانک های پرتغال حاکی از افزایش قیمت املاک در پرتغال طی سال های اخیر هستند منطقه آلگاروه پرتغال، ایده آل برای زندگی اقامت پرتغال- چرا پرتغال از نظر قوانین مالیاتی، باید اولین انتخاب برای مهاجران باشد؟ در سال پنجم چه اتفاقی می افتد؟ دارندگان اقامت پرتغال (ویزای طلایی پرتغال) با نفس های حبس شده منتظر هستند. صنعت گردشگری در پرتغال به شدت رو به رشد است سرمایه گذاری در پرتغال بازار املاک پرتغال در رتبه بندی موسسه Henley & Partners برنامه های مهاجرت از طریق سرمایه گذاری پرتغال بالاترین رتبه را به خود اختصاص داد هزینه های خرید ملک در پرتغال - اخذ اقامت پرتغال زندگی در پرتغال پرتغال، بهترین گزینه مالیاتی برای علاقمندان به اخذ اقامت اروپا بر طبق اخبار آنلاین پرتغال، خارجی ها یک چهارم املاک را در پرتغال خریداری می کنند پرتغال: فرصت طلایی برای اخذ اقامت اروپا و خرید ملک 25 دلیل برای خرید ملک و سرمایه گذاری در بازار املاک پرتغال و اخذ اقامت پرتغال اداره مهاجرت پرتغال، تقریبا طی شش ماه صف طولانی درخواست های اخذ ویزای طلایی را برطرف کرده است دولت پرتغال خطاب به منتقدان: برنامه ویزای طلایی ماندنی است سرمایه گذاری در برنامه اخذ اقامت پرتغال (ویزای طلایی پرتغال) در ماه ژوئن 35 درصد نسبت به زمان مشابه در سال گذشته افزایش یافته است کشور پرتغال به 25 سال کسری بودجه خود پایان می دهد دولت و اقتصاد پرتغال اقامت اروپا – اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری (ویزای طلایی پرتغال) پرتغال قوانین اخذ پاسپورت و شهروندی پرتغال را آسانتر می کند. مدارس بین المللی در پرتغال مشکلات مالیاتی بعضی کشورها و راه حل آن در کشور پرتغال ویزای Tier 1 انگلستان یا ویزای طلایی پرتغال اقامت پرتغال از طریق خرید ملک، میانبری به سوی اخذ پاسپورت اروپا برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک پیش بینی افزایش قیمت املاک در پرتغال در سال 2018 زندگی کم هزینه در دنیای تاریخی پرتغال رونق بازار املاک در پرتغال ادامه دارد - اخذ اقامت پرتقال از طریق خرید ملک کاوش دنیای قدیم در پرتغال فرح بخش بازار املاک و مستغلات در پرتغال همچنان پر رونق است در ماه مارس برنامه ویزای طلایی پرتغال برای اولین بار از مرز صدور 6000 کارت اقامت گذشت ویزای نوع 65A-d پرتغال – بهترین ویزای طلایی در جهان؟ آیا اقامت از روش ثبت شرکت و تمکن مالی برای من مناسب است؟ بخش دوم: ثبت شرکت آیا اقامت از روش تمکن مالی و ثبت شرکت برای من مناسب است؟ بخش اول: تمکن مالی تغییر قانون شهروندی برای فرزندانی که در پرتغال به دنیا می آیند روش های سرمایه گذاری در کشور پرتغال آیا افزایش قیمت در بخش مسکن پرتغال یک حباب است؟ رشد اقتصاد پرتغال در سال 2017 دفتر کنکاش فعالیت خود را در پرتغال آغاز کرد افزایش تعداد خانواده های مقیم در پرتغال پیش بینی تداوم افزایش قیمت ملک پرتغال در سال 2018 هر گلدن ویزا برابر با ورود 3 نفر به پرتغال است ثبت رکوردی جدید در حوزه ی گردشگری برای پرتغال در سال 2017 بازار ملک پرتغال 10 دلیل برای انتخاب پرتغال پرتغال در صدر برنامه های اقامت و تابعیت پرتغال یکی از قدرتمندترین پاسپورت های جهان را در اختیار دارد پروسه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک به چه صورت است؟ در برنامه اخذ اقامت سرمایه گذاری پرتغال، هزینه های جانبی به چه صورت است؟ مقایسه برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال و برنامه اقامت سرمایه گذاری اسپانیا قبل از اخذ اقامت سرمایه گذاری پرتغال ، کمی بیشتر در مورد لیسبون بدانید حقایق، آمار و ارقامی در مورد کشور پرتغال در برنامه سرمایه گذاری پرتغال اخذ اقامت در لیسبون پرتغال، شهری با گذشته ی رمانتیک و آینده ی نویدبخش برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال در صدر برنامه های سرمایه گذاری اروپا نمونه ای از یک ملک بازسازی شده 90 متری دو خوابه در شهر لیسبون در پرتغال علاوه بر اخذ اقامت دائم پرتغال یا حتی پاسپورت پرتغال، سود هم کنید رونق برنامه اخذ اقامت سرمایه گذاری پرتغال و در نهایت اخذ پاسپورت اروپا مهاجرت به پرتغال با برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال چه مزایایی دارد؟ تغییرات در پروسه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در ژانویه 2017 مهاجرت به پرتغال به معنای مهاجرت به سومین کشور امن در جهان است 10 دلیلی که نشان می دهد مهاجرت به پرتغال، بهترین انتخاب برای مهاجرت است اخذ اقامت دائم پرتغال از طریق برنامه اقامت پرتغال با خرید ملک شرایط اخذ اقامت دائم پرتغال و پاسپورت پرتغال از طریق سرمایه گذاری آزمون زبان پرتغالی برای متقاضیان اخذ اقامت و پاسپورت پرتغال اجباری است مهاجرت به پرتغال: بهترین موقعیت در دنیا برای زندگی و بازنشستگی برنامه اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری، ستاره برنامه های سرمایه گذاری صدور مجوز اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری به حد سه میلیارد یورو رسید دانشگاه پورتو یکی از معروف ترین دانشگاه های اروپا در کشور پرتغال پرسش و پاسخ در مورد برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری موفقیت برنامه اقامت پرتغال از طریق خرید ملک در طی سال های گذشته آشنایی با پرتغال قابل توجه متقاضیان اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک سال 2017، سالی طلایی برای برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال موجب افزایش قیمت املاک شده است چند نکته مهم برای خرید خانه و سرمایه گذاری در پرتغال و اسپانیا ویزای طلایی پرتغال با سرمایه گذاری 500,000 یورو در بخش املاک اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک هزینه ی زندگی در پرتغال نمونه ای از یک ملک بازسازی شده 70 متری دو خوابه در شهر لیسبون در پرتغال نمونه ای از یک ملک بازسازی شده 100 متری دو خوابه در شهر لیسبون در پرتغال شماره ی شناسائی مالیات دهنده و نماینده ی مالیاتی در پرتغال نمونه ای از یک ملک بازسازی شده 115 متری سه خوابه در شهر لیسبون در پرتغال زندگی در پرتغال مراقبت های بهداشتی در پرتغال اقامت اروپا مالیات در پرتغال مهاجرت به پرتغال آب و هوا در پرتغال سرمایه گذاری در پرتغال

دفاتر شرکت کنکاش

دفتر تهران

placeتهران، خیابان عباس آباد، خیابان سرافراز، نبش خیابان اول، برج موج، طبقه 6، واحد 26
کدپستی: 1587653154
phone 021 - 88710588 --- 88710589 --- 88710590

دفتر پرتغال

placePraca Duque de Saldanha, 1 Edif. Atrium Saldanha, 7 Piso 1050-94 Lisbon | Portugal

دفتر آمریکا

place4771 Caminitos de los Cepillos, Bonsall, C A, 92003, USA
phone +1 - 310 405 5717
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش