اخذ اقامت پرتغال از طریق برنامه ویزای طلایی پرتغال

اخذ اقامت پرتغال از طریق برنامه ویزای طلایی پرتغال



ویزای طلایی پرتغال یک برنامه اقامت از طریق سرمایه گذاری است که تحت آن به اتباع خارجی که در پرتغال سرمایه‌گذاری انجام دهند، مجوز اقامت پرتغال اعطا می‌شود. این مجوز اقامت در سیستم مرکزی حوزه شنگن ثبت می‌شود و دارنده آن می‌تواند بدون نیاز به ویزا به کلیه کشورهای اروپایی وارد شود.

ویزای طلایی پرتغال یک برنامه اقامت از طریق سرمایه گذاری است که تحت آن به اتباع کشورهایی غیر از اتحادیه اروپا، منطقه اقتصادی اروپا (EEA) و سوئیس (و اعضای خانواده درجه یک آنان) که در پرتغال سرمایه‌گذاری انجام دهند، مجوز اقامت پرتغال اعطا می‌شود. این مجوز اقامت در سیستم مرکزی حوزه شنگن ثبت می‌شود و دارنده آن می‌تواند بدون نیاز به ویزا به کلیه کشورهای اروپایی وارد شود. ویزای طلایی پرتغال به صورت یک کارت شناسایی به ابعاد کارت اعتباری صادر می گردد.



پس از پنج سال به شرطی که متقاضی به زبان پرتغالی در سطح ابتدایی تسلط داشته باشد، می‌تواند به سرمایه‌گذاری خاتمه داده و اقامت دائم پرتغال را دریافت نماید و در پایان سال ششم نیز می تواند برای اخذ تابعیت پرتغال اقدام کند.

اعضای خانواده واجد شرایط

در هنگام ارائه درخواست خود و یا هر زمان پس از آن می‌توانید برای دریافت ویزای طلایی پرتغال برای اعضای خانواده خود به شرح زیر اقدام نمایید:

  • همسر یا پارتنر. در مورد پارتنر، ارتباط زوجین باید طبق قوانین موجود ثابت شود.

  • فرزندان زیر ۱۸ سال یا فرزندان وابسته بالای ۱۸ سال تا زمانی که مجرد بوده و به صورت تمام وقت مشغول به تحصیل باشند.

  • والدین وابسته همسر یا پارتنر.

  • خواهران و برادران زیر ۱۸ سال همسر یا پارتنر که به صورت قانونی تحت سرپرستی این افراد قرار داشته باشند.

مزایای ویزای طلایی پرتغال

  • ورود آزادانه دائمی و تردد در منطقه شنگن شامل ۲۶ کشور اروپایی

  • حق زندگی و کار در پرتغال و حفظ اقامت کشور دیگری به صورت همزمان (در صورت تمایل)

  • امکان اخذ اقامت غیر دائم پرتغال (non-habitual resident) برای اهداف مالیاتی (مالیات اندک یا عدم تعلق مالیات برای ۱۰ سال)

  • دسترسی به حقوق افراد مقیم پرتغال (تحصیل، به رسمیت شناختن مدارک تحصیلی و قابلیت های کاری، فعالیت‌ حرفه‌ای، خدمات درمانی، بیمه اجتماعی، حفاظت از جانب اتحادیه‌های کارگری، قانون و دادگاه)

گزینه های سرمایه گذاری در برنامه ویزای طلایی پرتغال

گزینه‌های سرمایه گذاری واجد شرایط برنامه ویزای طلایی پرتغال به شرح ذیل هستند:

سرمایه گذاری در املاک

  • بیش از ۳۵۰ هزار یورو در املاک و بازسازی آنها به صورت زیر:

     - قدمت ساخت ملک بیش از ۳۰ سال باشد، یا

     - در مناطق بازسازی شهری تعیین شده واقع شده باشد.

  • بیش از ۵۰۰ هزار یورو در خرید هر نوع ملک 

درخواست ویزای طلایی پرتغال

  1. انتخاب یک گزینه سرمایه گذاری

  2. افتتاح یک حساب بانکی در پرتغال (می توانید از راه دور این کار را انجام دهید) و انتقال مبلغ سرمایه گذاری به این حساب (قابل انتقال طی بیش از یک قسط)

  3. انجام سرمایه گذاری از طریق حساب بانکی در پرتغال و حفظ آن به مدت حداقل ۵ سال

  4. پرداخت هزینه‌های دولتی پرونده، حضور در اداره مهاجرت پرتغال جهت انجام پروسه بیومتریک و ارسال درخواست و مدارک تکمیلی.

  5. ظرف ۱۰ الی ۶۰ روز از زمان اعلام پذیرش درخواست توسط اداره مهاجرت پرتغال، هزینه های دولتی صدور مجوز باید پرداخت شوند.

پروسه تمدید ویزای طلایی پرتغال در پایان سال اول و سوم مشابه مراحل ۴ و ۵ است.

شرط حضور فیزیکی در پرتغال

  1. سال ۱: حداقل ۷ روز حضور در پرتغال به صورت (متوالی یا غیر متوالی)

  2. سال ۲ الی ۵: تمدید ویزا در پایان سال های ۱ و ۳ و گذراندن حداقل ۱۴ روز در پرتغال (متوالی یا غیر متوالی) در طی هر دوره دو ساله.

  3. سال ۶: به شرط تسلط به زبان پرتغالی در سطح ابتدایی، متقاضی می تواند در پایان سال ۵ اقامت دائم پرتغال را دریافت و در صورت تمایل به سرمایه‌گذاری خاتمه دهد. پس از این زمان هیچ شرطی مبنی بر حداقل زمان حضور در پرتغال وجود ندارد.

  4. اقدام برای اخذ تابعیت پرتغال در پایان سال ۶ (مانند اقامت دائم پرتغال، تسلط در سطح ابتدایی به زبان پرتغالی اجباری است).

مطالب مرتبط با اخذ اقامت پرتغال از طریق برنامه ویزای طلایی پرتغال

برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک پیش بینی افزایش قیمت املاک در پرتغال در سال 2018 زندگی کم هزینه در دنیای تاریخی پرتغال رونق بازار املاک در پرتغال ادامه دارد - اخذ اقامت پرتقال از طریق خرید ملک کاوش دنیای قدیم در پرتغال فرح بخش بازار املاک و مستغلات در پرتغال همچنان پر رونق است در ماه مارس برنامه ویزای طلایی پرتغال برای اولین بار از مرز صدور 6000 کارت اقامت گذشت ویزای نوع 65A-d پرتغال – بهترین ویزای طلایی در جهان؟ آیا اقامت از روش ثبت شرکت و تمکن مالی برای من مناسب است؟ بخش دوم: ثبت شرکت آیا اقامت از روش تمکن مالی و ثبت شرکت برای من مناسب است؟ بخش اول: تمکن مالی تغییر قانون شهروندی برای فرزندانی که در پرتغال به دنیا می آیند روش های سرمایه گذاری در کشور پرتغال آیا افزایش قیمت در بخش مسکن پرتغال یک حباب است؟ رشد اقتصاد پرتغال در سال 2017 دفتر کنکاش فعالیت خود را در پرتغال آغاز کرد افزایش تعداد خانواده های مقیم در پرتغال پیش بینی تداوم افزایش قیمت ملک پرتغال در سال 2018 هر گلدن ویزا برابر با ورود 3 نفر به پرتغال است ثبت رکوردی جدید در حوزه ی گردشگری برای پرتغال در سال 2017 بازار ملک پرتغال 10 دلیل برای انتخاب پرتغال پرتغال در صدر برنامه های اقامت و تابعیت پرتغال یکی از قدرتمندترین پاسپورت های جهان را در اختیار دارد اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری (برنامه گلدن ویزا) - مواردی که باید بدانید هزینه های جانبی خرید ملک در پرتغال مقایسه ویزای طلایی اسپانیا و پرتغال آفتابی و پیشرفته: لیسبون، پرتغال ‌آمار و ارقامی در مورد پرتغال اخذ اقامت پرتغال - گذشته رمانتیک و آینده نوید بخش پرتغال در صدر کشورهای اروپایی برای سرمایه گذاری و اقامت اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک با برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق خرید ملک هم اقامت پرتغال را به دست آورید و هم سود کنید پرتغال بالاترین رتبه در کیفیت زندگی برای مهاجران رونق برنامه های اخذ پاسپورت اروپا از طریق سرمایه گذاری مزایای مهاجرت به پرتغال تغییرات در پروسه ویزای طلایی پرتغال در ژانویه 2017 پرتغال سومین کشور امن جهان است ده دلیلی که پرتغال را تبدیل به بهترین گزینه مهاجرت می کند اخذ اقامت پرتغال از طریق برنامه ویزای طلایی پرتغال شرایط اخذ اقامت دائم و تابعیت پرتغال آزمون زبان پرتغالی برای متقاضیان اخذ اقامت پرتغال اقامت پرتغال: بهترین مکان دنیا برای زندگی و بازنشستگی پرتغال ستاره در حال طلوع سرمایه گذاران بین المللی صدور مجوز اقامت پرتغال به حد سه میلیارد یورو رسید دانشگاه پورتو، پرتغال پاسخ به مهمترین پرسش ها در مورد ویزای طلایی پرتغال برنامه ویزای طلایی پرتغال در مسیر موفقیت بیشتر آشنایی با پرتغال نمونه هایی از املاک واقعی قابل خرید در شهرهای مهم پرتغال سال 2017 سالی طلایی برای برنامه ویزای طلایی پرتغال خریداران ملک در پرتغال شاهد افزایش قیمت ملکشان هستند. خرید ملک برای اجاره در اسپانیا و پرتغال اخذ ویزای طلایی پرتغال با خرید ملک به ارزش 500,000 یورو اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک هزینه ی زندگی در پرتغال اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری خرید ملک اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک شماره ی شناسائی مالیات دهنده و نماینده ی مالیاتی در پرتغال اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک زندگی در پرتغال مراقبت های بهداشتی در پرتغال الگاروه، پرتغال مالیات در پرتغال نقل مکان به پرتغال آب و هوا در پرتغال سرمایه گذاری در پرتغال

دفاتر شرکت کنکاش

دفتر تهران

placeتهران، خیابان عباس آباد، خیابان سرافراز، نبش خیابان اول، برج موج، طبقه 6، واحد 26
کدپستی: 1587653154
phone 021 - 88710588 --- 88710589 --- 88710590

دفتر پرتغال

placePraca Duque de Saldanha, 1 Edif. Atrium Saldanha, 7 Piso 1050-94 Lisbon | Portugal

دفتر آمریکا

place4771 Caminitos de los Cepillos, Bonsall, C A, 92003, USA
phone +1 - 310 405 5717
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش