اخذ اقامت دائم پرتغال از طریق برنامه اقامت پرتغال با خرید ملک

اخذ اقامت دائم پرتغال از طریق برنامه اقامت پرتغال با خرید ملک



ویزای طلایی پرتغال یک برنامه اقامت از طریق سرمایه گذاری است که تحت آن به اتباع خارجی که در پرتغال سرمایه‌گذاری انجام دهند، مجوز اقامت پرتغال اعطا می‌شود. این مجوز اقامت در سیستم مرکزی حوزه شنگن ثبت می‌شود و دارنده آن می‌تواند بدون نیاز به ویزا به کلیه کشورهای اروپایی وارد شود.

اخذ اقامت دائم پرتغال از طریق برنامه اقامت پرتغال با خرید ملک

ویزای طلایی پرتغال یک برنامه اقامت از طریق سرمایه گذاری است که تحت آن به اتباع کشورهایی غیر از اتحادیه اروپا، منطقه اقتصادی اروپا (EEA) و سوئیس (و اعضای خانواده درجه یک آنان) که در پرتغال سرمایه‌گذاری انجام دهند، مجوز اقامت پرتغال اعطا می‌شود. این مجوز اقامت در سیستم مرکزی حوزه شنگن ثبت می‌شود و دارنده آن می‌تواند بدون نیاز به ویزا به کلیه کشورهای اروپایی وارد شود. ویزای طلایی پرتغال به صورت یک کارت شناسایی به ابعاد کارت اعتباری صادر می گردد.


اقامت پرتغال پاسپورت پرتغال


پس از پنج سال به شرطی که متقاضی به زبان پرتغالی در سطح ابتدایی تسلط داشته باشد، می‌تواند به سرمایه‌گذاری خاتمه داده و اقامت دائم پرتغال را دریافت نماید و سپس برای اخذ تابعیت و پاسپورت پرتغال اقدام نماید.

اعضای خانواده واجد شرایط برای اخذ اقامت پرتغال

در هنگام ارائه درخواست خود و یا هر زمان پس از آن می‌توانید برای دریافت اقامت پرتغال برای اعضای خانواده خود به شرح زیر اقدام نمایید:

  • همسر یا پارتنر. در مورد پارتنر، ارتباط زوجین باید طبق قوانین موجود ثابت شود.

  • فرزندان زیر ۱۸ سال یا فرزندان وابسته بالای ۱۸ سال تا زمانی که مجرد بوده و به صورت تمام وقت مشغول به تحصیل باشند.

  • والدین وابسته همسر یا پارتنر.

  • خواهران و برادران زیر ۱۸ سال همسر یا پارتنر که به صورت قانونی تحت سرپرستی این افراد قرار داشته باشند.

مزایای برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال

  • ورود آزادانه دائمی و تردد در منطقه شنگن شامل ۲۶ کشور اروپایی

  • حق زندگی و کار در پرتغال و حفظ اقامت کشور دیگری به صورت همزمان (در صورت تمایل)

  • امکان اخذ اقامت غیر دائم پرتغال (non-habitual resident) برای اهداف مالیاتی (مالیات اندک یا عدم تعلق مالیات برای ۱۰ سال)

  • دسترسی به حقوق افراد مقیم پرتغال (تحصیل، به رسمیت شناختن مدارک تحصیلی و قابلیت های کاری، فعالیت‌ حرفه‌ای، خدمات درمانی، بیمه اجتماعی، حفاظت از جانب اتحادیه‌های کارگری، قانون و دادگاه)

گزینه های سرمایه گذاری در برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال

گزینه‌های سرمایه گذاری واجد شرایط برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال به شرح ذیل هستند:

سرمایه گذاری در املاک

  • بیش از ۳۵۰ هزار یورو در املاک و بازسازی آنها به صورت زیر:

     - قدمت ساخت ملک بیش از ۳۰ سال باشد، یا

     - در مناطق بازسازی شهری تعیین شده واقع شده باشد.

  • بیش از ۵۰۰ هزار یورو در خرید هر نوع ملک 

درخواست اقامت سرمایه گذاری پرتغال

  1. انتخاب یک گزینه سرمایه گذاری

  2. افتتاح یک حساب بانکی در پرتغال (می توانید از راه دور این کار را انجام دهید) و انتقال مبلغ سرمایه گذاری به این حساب (قابل انتقال طی بیش از یک قسط)

  3. انجام سرمایه گذاری از طریق حساب بانکی در پرتغال و حفظ آن به مدت حداقل ۵ سال

  4. پرداخت هزینه‌های دولتی پرونده، حضور در اداره مهاجرت پرتغال جهت انجام پروسه بیومتریک و ارسال درخواست و مدارک تکمیلی.

  5. ظرف ۱۰ الی ۶۰ روز از زمان اعلام پذیرش درخواست توسط اداره مهاجرت پرتغال، هزینه های دولتی صدور مجوز باید پرداخت شوند.

پروسه تمدید اقامت سرمایه گذاری پرتغال در پایان سال اول و سوم مشابه مراحل ۴ و ۵ است.

شرط حضور فیزیکی در پرتغال

  1. سال ۱: حداقل ۷ روز حضور در پرتغال به صورت متوالی یا غیر متوالی 

  2. سال ۲ الی ۵: تمدید ویزا در پایان سال های ۱ و ۳ و گذراندن حداقل ۱۴ روز در پرتغال (متوالی یا غیر متوالی) در طی هر دوره دو ساله.

  3. سال 5: به شرط تسلط به زبان پرتغالی در سطح ابتدایی، متقاضی می تواند در پایان سال ۵ اقامت دائم پرتغال را دریافت و در صورت تمایل به سرمایه‌گذاری خاتمه دهد. پس از این زمان هیچ شرطی مبنی بر حداقل زمان حضور در پرتغال وجود ندارد.

  4. اقدام برای اخذ تابعیت و پاسپورت پرتغال  (مانند اقامت دائم پرتغال، تسلط در سطح ابتدایی به زبان پرتغالی اجباری است).







دفاتر شرکت کنکاش

دفتر تهران

placeتهران، خیابان عباس آباد، خیابان سرافراز، نبش خیابان اول، برج موج، طبقه 6، واحد 26
کدپستی: 1587653154
phone 021 - 88710588 --- 88710589 --- 88710590

دفتر پرتغال

placePraca Duque de Saldanha, 1 Edif. Atrium Saldanha, 7 Piso 1050-94 Lisbon | Portugal

دفتر آمریکا

place4771 Caminitos de los Cepillos, Bonsall, C A, 92003, USA
phone +1 - 310 405 5717
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش