پاسپورت گرانادا

پاسپورت گرانادا



پاسپورت گرانادا با آزادی مسافرت بدون ویزا به بیش از 120 کشور، سی و نهمین پاسپورت قدرتمند جهان است. پاسپورت گرانادا تنها پاسپورت کشورهای منطقه کارائیب است که توانایی سفر بدون ویزا به چین را دارا می باشد.

تابعیت گرانادا

گرانادا یک کشور جزیره ای در دریای کارائیب است که از 6 جزیره که به "جزایر ادویه" معروف هستند، تشکیل شده است. این جزیره در ابتدا Camerhougue نام داشت، ولی کریستف کلمب در بازدید خود از این جزیره در سال 1498 آن را "Concepcion Island" نامید. گرانادا ماسه های سفید و طلایی شاعرانه، درختان نخل، ساحل های دوست داشتنی، کوه های ناهموار و پوششی از گیاهان ادویه ای را در جزیره ای کارائیبی جای داده است. گرانادا شامل 3 جزیره اصلی گرانادا، Carriacou، و Petite Martinique (مارتینیک کوچک) می شود که هرکدام از تاریخ و فرهنگی غنی و خاص خود و غذاهای خوشمزه برخوردار هستند. گرانادا مستعمره کشورهای انگلستان و فرانسه بوده ولی در 7 فوریه سال 1974، استقلال پیدا کرد. در گرانادا مالیات بر ثروت، ارث، یا درآمد وجود ندارد.

اقتصاد گرانادا به صورت روز افزون در بخش توریسم، کشاورزی و تولید در حال گسترش است. این کشور با برنامه تابعیت از طریق سرمایه گذاری جدید خود به سرعت به سرمایه گذاران خارجی تابعیت گرانادا اعطا می کند.

مزایای تابعیت گرانادا

  1. مناظر بکر و دست نخورده، ایده آل برای گذراندن تعطیلات
  2. عدم نیاز به ویزا برای سفر به بیش از 120 کشور از جمله انگلستان، کشورهای منطقه شنگن و اتحادیه اروپا، و چین
  3. پروسه بررسی کوتاه مدت به طول 6 ماه
  4. تابعیت مادام العمر برای خانواده و فرزندان
  5. دسترسی به معاهده ویزای E2 با ایالات متحده
  6. روند درخواست محرمانه بدون نیاز به تبادل اطلاعات با سایر دولت ها
  7. پروازهای مستقیم به لندن، آلمان، نیویورک، و میامی

دانشگاه سنت جورج در گرانادا

تابعیت از طریق سرمایه گذاری گرانادا

برنامه تابعیت از طریقی سرمایه گذاری گرانادا به افراد و خانواده هایشان اجازه اخذ تابعیت و اقامت دائم می دهد. برنامه تابعیت از طریق سرمایه گذاری در ماه اوت سال 2013، پس از تصویب قانون شماره 15 "قانون تابعیت از طریق سرمایه گذاری گرانادا" توسط پارلمان گرانادا به اجرا درآمد. هدف از تصویب این قانون "ایجاد فرصت اقامت و تابعیت گرانادا برای افراد از طریق 200 هزار دلار آمریکا کمک بلاعوض به دولت گرانادا یا سرمایه گذاری بازگشت پذیر در پروژه های تایید شده دولت می باشد.  ولی هزینه های اضافی علاوه بر مبلغ سرمایه گذاری، مانند هزینه بررسی پرونده متقاضی، هزینه دولت، هزینه صدور پاسپورت نیز وجود دارند.


ساحل Grand Ansee

اعتبار پاسپورت گرانادا


اعتبار اولین پاسپورت صادر شده 5 سال بوده و نیازی به بازدید از گرانادا برای اخذ آن وجود ندارد.

طول مدت بررسی پرونده درخواست پاسپورت گرانادا

حدودا 6 ماه

مسافرت بدون ویزا

 طبق شاخص محدودیت های ویزای منتشر شده در سال 2016، پاسپورت گرانادا با آزادی مسافرت بدون ویزا به 121 کشور، سی و نهمین پاسپورت قدرتمند جهان است. پاسپورت گرانادا تنها پاسپورت کشورهای منطقه کارائیب است که توانایی سفر بدون ویزا به چین را دارا می باشد.



کشورهای قاره آمریکا
کشورهای قاره آفریقا
کشورهای قاره آسیا
کشورهای قاره اروپا
کشورهای قاره اقیانوسیه
انگویلا
بوتسوانا
بنگلادش
اتریش
جزایر فیجی
آنتیگوا و باربودا
گامبیا
برونه دارالسلام
بلژیک
کیریباتی
آرژانتین
غنا
چین
جمهوری چک
میکرونسیا
باهاما
کنیا
هنگ کنگ
دانمارک
نائورو
باربادو
لسوتو
اسرائیل
استونی
نیوئه
بلیز
مالاوی
جمهوری کره جنوبی
فنلاند
پالائو
برمودا
مائوریتیوس
ماکائو
فرانسه
گینه نو
برزیل
نامیبیا
مالزی
گرجستان
جزایر پیتکارین
جزایر بریتیش ویرجین
رواندا
مالدیو
آلمان
ساموآ
جزایر کیمن
سیشلز
فیلیپین
یونان
جزایر سولومون
شیلی
سوازیلند
سنگاپور
واتیکان
تونگا
کلمبیا
تانزانیا
سریلانکا
مجارستان
تووالو
کوستاریکا
اوگاندا

آیسلند
وانوآتو
کوبا
زامبیا

ایرلند

دومینیکا
زیمبابوه

ایتالیا

جمهوری دومینیکن


کوزوو

اکوادور


لاتویا

گوادلوپ


لیتوانی

گویانا


لوکزامبورگ

هاییتی


مالتا

جاماییکا


موناکو

مارتینیک


هلند

مکزیک (در صورت داشتن ویزای ایالات متحده)


لهستان

مونسرات


پرتغال

آنتیل های هلند (آروبا، بونار، کوراکائو، سبا، سنت یوستاشیوس، و سنت مارتن)


اسلوواکی

پاناما


اسلوانی

پرو


اسپانیا

سنت بارتولومی


سوئد

سنت هلنا


بریتانیا و ایرلند شمالی

سنت کیتس و نویس




سنت لوچیا




سنت مارتین




سنت ونسان و گرنادین




سورینام




جزایر تورکس و کایکو




اروگوئه




ونزوئلا





روند پروسه درخواست

متقاضی تابعیت گرانادا باید قادر به برآوردن شرایط سرمایه گذاری بر طبق قانون مصوبه 2013 برنامه تابعیت از طریق سرمایه گذاری باشد. که به این معنا است که فرد باید حداقل 18 سال سن داشته باشد، هیچ سابقه جنایی یا کیفری نداشته باشد، در سلامت کامل به سر ببرد، و مایل به پرداخت مبالغ مشخص شده باشد. فردی که این الزامات را برآورده کند، می تواند موفق به اخذ اقامت و تابعیت گرانادا شود:

مرحله اول: اولین گام درخواست برای تابعیت، درخواست از طریق یک نماینده مجاز و پرداخت حق وکالت می باشد. بر خلاف بسیاری از برنامه های مهاجرتی افراد نمی توانند مستقیما پرونده خود را به دولت گرانادا ارائه نمایند و این کار تنها از طریق وکلای تایین شده دولت می تواند انجام پذیرد.

مرحله دوم: گام دوم شکل گیری پرونده و تکمیل فرم ها و گرد آوری مدارک مورد نیاز است که تحت نظر کارشناسان شرکت کنکاش صورت می پذیرد، متقاضی باید تحت معاینه پزشکی قرار گرفته، و مدارک مورد نیاز برای اثبات ادعاهای خود ارائه دهد، تمام این مدارک باید به زبان انگلیسی ارسال شده و صحت آنها باید به صورت قانونی تایید شده باشد. اگر متقاضی خواستار سرمایه گذاری در پروژه های تایید شده دولت است ، باید توافقنامه خرید و فروش ارائه شود. شرکت کنکاش قادر خواهد بود که توصیه های لازم را در خصوص تهیه اسناد و نحوه قانونی کردن آنها را در اختیار متقاضی قرار دهد.

مرحله سوم: هنگامی که تمام فرم ها تکمیل شدند، شرکت کنکاش پرونده را به وکیل مجاز دولت ارائه کرده و وی درخواست متقاضی را به CBIC ارائه می دهد. و از آن پس وکیل رسمی رابط بین شرکت کنکاش و CBIC در رابطه با تمام مکاتبات، پرسش ها و سوالاتی که ممکن است در رابطه با پرونده متقاضی به وجود آید، می شود. در حال حاضر هیچ نیازی به مصاحبه اجباری برای اخذ تابعیت گرانادا از طریق سرمایه گذاری وجود ندارد.

مرحله چهارم: درخواست و پیشینه فرد متقاضی از طرف دولت به دقت مورد بررسی قرار میگیرد، که در طول این زمان اطلاعات ارائه شده از طرف متقاضی بررسی و تایید می گردند. اداره اخذ تابعیت گرانادا CBIC در راستای این گزارشات به بررسی پرونده های درخواست پرداخته و سپس نظر خود را در مورد هر پرونده ارائه می دهد. تصویب نهایی بر عهده وزیر است، که به طور کلی از توصیه های CBIC پیروی می کند. پس از تصمیم گیری وزیر، برای متقاضی نامه ای ارسال می شود (از طریق وکیل رسمی) که با جزییات به شرح قبول یا رد یا وجود تاخیر برای بررسی بیشتر پرونده فرد متقاضی می پردازد.

مرحله پنجم: بعد از اینکه درخواست مورد تایید قرار گرفت، CBIC نامه ای (از طریق وکیل رسمی) به فرد متقاضی ارسال می کند که به متقاضی اعلام می دارد که سرمایه گذاری خود را یا به صورت کمک بلاعوض به دولت یا با تکمیل سرمایه گذاری در پروژه مورد نظر خود انجام دهد.. پس از دریافت مدارک دال بر انجام سرمایه گذاری، CBIC گواهی ثبت تابعیت را صادر می کند که نشان دهنده اخذ تابعیت گرانادا برای فرد متقاضی می باشد.


پرسش های متداول در مورد تابعیت گرانادا

  1. آیا می توانم به همراه خانواده ام برای تابعیت گرانادا درخواست دهم؟
    بله، شما می توانید، همسر خود، فرزندان و والدین وابسته خود را نیز در درخواست خود شامل کنید. هزینه بر اساس تعداد اعضای خانواده برای تابعیت گرانادا متفاوت است.
  2. آیا کمک مالی بلاعوض به دولت در صورت رد درخواست تابعیت قابل بازگشت است؟
    کمک مالی کاملا قابل بازگشت است. در واقع، شما فقط پس از دریافت نامه تاییدیه دولت ملزم به پرداخت کامل مبلغ خواهید بود.
  3. آیا طی پروسه درخواست باید از گرانادا بازدید کنم؟
    خیر، شما نیازی به بازدید از گرانادا قبل، در طول و پس از روند بررسی درخواست خود ندارید.
  4. آیا برای اخذ تابعیت گرانادا باید تابعیت و پاسپورت فعلی خود را لغو کنم؟
    خیر، گرانادا به شهروندان خود اجازه تابعیت دوگانه می دهد، بنابراین شما نیازی به لغو شهروندی یا پاسپورت فعلی خود ندارید.
  5. پروسه بررسی درخواست چقدر طول می کشد؟
    درخواست شما برای تابعیت گرانادا از طریق سرمایه گذاری طی 120 روز کاری پس از ارائه مورد تایید قرار می گیرند (بسته به طول زمان بررسی پرونده و دریافت وجوه).  شما می توانید مدت کوتاهی پس از دریافت این تاییدیه اقدام به اخذ پاسپورت گرانادا کنید. پاسپورت ها ظرف چند هفته پس از درخواست صادر می شوند.
  6. پاسپورت گرانادا تا چه مدت اعتبار دارد؟
    تمام پاسپورت های گرانادا 5 سال اعتبار دارند.
  7. آیا نیاز به مصاحبه برای CBI وجود دارد؟
    خیر.
  8. آیا می توانم درخواست خود را مستقیما به واحد تابعیت گرانادا ارائه دهم؟
    نه شما فقط می توانید درخواست خود را از طریق وکلای مجاز دولتی به اداره تابعیت گرانادا ارائه دهید. ما با بهترین وکلا و نمایندگان مجاز دولتی همکاری بسیار نزدیک داریم.
  9. چگونه می توانم پاسپورت خود را پس از انقضای اعتبار تجدید کنم؟
    طبق قانون گرانادا، شهروندان حق برخورداری از پاسپورت دارند. این بدین معنا است که نمی شود شهروندان را از حق برخورداری از پاسپورت محروم کرد. پاسپورت گرانادایی می تواند توسط کنسولگری گرانادا در لندن و یا مستقیما از طریق اداره گذرنامه و مهاجرت گرانادا تمدید شود. شما برای تمدید پاسپورت گرانادا نیازی به سرمایه گذاری مجدد ندارید.
  10. سیستم آموزشی در گرانادا چگونه است؟
    گرانادا خانه بهترین دانشگاه خارج از کشور ایالات متحده، یعنی دانشگاه سنت جرج می باشد. این دانشگاه یکی از بهترین دانشگاه های پزشکی، دامپزشکی، هنر، و علوم بوده، و فارق التحصیلان این دانشگاه در بیمارستان های برتر ایالات متحده و انگلاستان آموزش می بینند. این دانشگاه دارای اعتبار بین المللی بوده و در حال حاضر 6 هزار دانشجو از 140 کشور مختلف دنیا در آن مشغول به تحصیل هستند.
  11. عضویت گرانادا در کشورهای مشترک المنافع برای من چه مزایایی به همراه دارد؟
    شهروند یکی از کشورهای عضو کشورهای مشترک المنافع بودن، مزایای بسیاری به همراه دارد. برای مثال، شما قادر خواهید بود به راحتی به کشورهای عضو سفر کنید، حقوق شما توسط سفارتخانه ها و کمیسیون های کشورهای عضو در سراسر جهان حراست شده و شما واجد شرایط ورود به جام های ورزشی خاص (بازی های کشورهای مشترک المنافع) خواهید بود.
  12. اقتصاد گرانادا چگونه است؟
    اقتصاد گرانادا در حال رشد روز افزون در بخش گردشگری، کشاورزی و تولید می باشد. به عنون عضوی از بانک مرکزی وسیستم پولی کارائیب شرقی، ارز این کشور پایدار، امن و وابسته به دلار ایالات متحده می باشد. کسب و کار در گرانادا می تواند تماما بر اساس دلار آمریکا صورت پذیرد. هیچگونه مالیاتی بر بازپس گیری سود وجود ندارد.
  13. آیا با استفاده از پاسپورت گرانادا می توانم به ایالات متحده و کانادا سفر کنم؟
    خیر، شما برای این کار نیاز به ویزای جداگانه دارید.
  14. معاهده E2 با ایالات متحده چیست؟
    E2 در سال 1989 میان دو کشور ایالات متحده و گرانادا به امضا رسید. طبقه بندی غیر مهاجرتی معاهده E2 به شهروندان کشورهای عضو معاهده (کشوری که ایالات متحده مایل به حفظ تعهدات تجاری و ناوبری خود با آن کشور باشد) برای ورود به ایالات متحده نیاز به سرمایه گذاری مقادیر قابل توجهی وجه در یک کسب و کار آمریکایی دارند. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه به اینجا مراجعه کنید.
  15. دلایل معمول برای رد درخواست تابعیت گرانادا چیست؟
دولت کشور گرانادا، با هدف محافظت از شهروندان خود و حفظ موقعیت بین المللی گرانادا، تابعیت گرانادا را تنها به افرادی که شایسته آن شناخته می شوند، اعطا میکند. بنابراین، دولت طی شرایط ذیل درخواست متقاضی را رد می کند:
  1. ارائه اطلاعات نادرست در فرم های درخواست؛
  2. در هر زمانی پیش از درخواست، متقاضی مرتکب جرمی شده باشد که مجازات معادل آن برای جرمی مشابه در کشور گرانادا، شش ماه حبس باشد (مگر اینکه فرد متقاضی عفو رایگان!! دریافت کرده باشد)؛
  3. متقاضی طی پروسه بررسی مورد تحقیقات جنایی قرار داشته باشد؛
  4. متقاضی به عنوان یک خطر بالقوه برای امنیت گرانادا یا هر کشور دیگری شناخته شود.
  5. متقاضی در فعالیتی مشغول باشد که موجبات بدنامی/رسوایی گرانادا را به همراه داشته باشد؛ یا
  6. در خواست ویزای ورود متقاضی به یکی از کشورهایی که با گرانادا قرارداد سفر بدون ویزا دارند رد شده باشد، و پس از ان نیز موفق به اخذ ویزا از کشور رد کننده نشده باشد.
تمام متقاضیان اصلی باید:
  1. حداقل 18 سال سن داشته باشند؛
  2. از سلامت کامل برخوردار باشند؛ و
  3. از سرمایه کافی برای برآوردن شرایط سرمایه گذاری مورد نیاز برخوردار باشند.
تمام متقاضیان اصلی و اعضای خانواده آنها به صورت سختگیرانه مورد بررسی دقیق دولت قرار قرار خواهند گرفت. تابعیت گرانادا فقط با صلاحدید کامل دولت گرانادا به فرد اعطا می شود.



برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت به گرانادا از طریق سرمایه گذاری می توانید با مشاوران ما در کنکاش تماس حاصل نمایید.

مطالب مرتبط با پاسپورت گرانادا

زندگی در گرانادا مزایای اخذ پاسپورت دوم و دو تابعیتی بودن مزایای اخذ پاسپورت دوم- پاسپورت دومینیکا، پاسپورت گرانادا، پاسپورت قبرس گرانادا- دانشگاه سنت جورج پاسپورت گرانادا، از معدود پاسپورت هایی است که دارندگان آن می توانند بدون ویزا به چین سفر کنند زندگی در جزایر زیبای کارائیب با اخذ پاسپورت گرانادا و دومینیکا پاسپورت گرانادا گرانادا برنده جایزه بهترین برنامه اخذ پاسپورت دوم از طریق سرمایه گذاری در دنیا قانون جدید گرانادا در رابطه با حق بانوان برای استفاده از عکس با حجاب برای پاسپورت گرانادا خبر دریافتی از دولت کشور-جزیره گرانادا در رابطه با درخواست های اخذ پاسپورت گرانادا اصلاحات برنامه اخذ تابعیت از طریق سرمایه گذاری در گرانادا جهت ساده تر شدن مراحل برنامه مزایای دریافت شهروندی و پاسپورت گرانادا آشنایی با جزیره گرانادا با پاسپورت گرانادا و دومینیکا بدون نیاز به ویزا به کشورهای عضو اتحادیه اروپا سفر کنید اخذ شهروندی و پاسپورت گرانادا از طریق سرمایه گذاری شهروندی و اخذ پاسپورت گرانادا با سرمایه گذاری پاسپورت گرانادا
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش