پاسخ به مهم ترین سوالات علاقه مندان به برنامه بسیار محبوب اخذ اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری

پاسخ به مهم ترین سوالات علاقه مندان به برنامه بسیار محبوب اخذ اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری



برنامه مهاجرت به مالتا از طریق سرمایه گذاری در حال حاضر یکی از جذاب ترین برنامه های مهاجرتی موجود است، چرا که با مبلغ سرمایه گذاری تنها 250,000 یورو و یا پرداخت بلاعوض 100،000 یورو می توان خیلی سریع و بدون نیاز به شرط حضور و دانش زبان، به اقامت دائم مالتا دست یافت.


 اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری

برنامه اخذ اقامت دائم مالتا در حال حاضر یکی از جذاب ترین برنامه های مهاجرتی موجود است، چرا که با مبلغ سرمایه گذاری  250,000 یورو  در اوراق قرضه دولتی و یا پرداخت بلاعوض 100،000 یورو، می توان خیلی سریع و تنها در سه تا چهار ماه به اقامت دائم مالتا دست یافت و این برنامه یکی از معدود برنامه هایی است که اجازه می دهد فرزندان وابسته به متقاضی و والدین وابسته متقاضی  در پرونده شامل باشند و برای همه اعضای خانواده اقامت دائم و سریع صادر می شود. به دلیل محبوبیت این برنامه، بسیاری به این برنامه به طور جدی فکر می کنند و طبیعی است که سوالات بسیاری برای آنان مطرح می شود. به همین دلیل بر آن شدیم تا سؤالاتی که موکلین و مراجعه کنندگان کنکاش روزانه از ما می پرسند و ذهن آنان را مشغول کرده است را به صورت پرسش و پاسخ در اختیار همگان قرار دهم. این پرسش ها و پاسخ به آنها، به شرح زیر است:

ویزای طلایی مالتا چیست؟

برنامه مهاجرت سرمایه گذاری مالتا به کشورهای خارج از اتحادیه اروپا اجازه می دهد از طریق سرمایه گذاری به صورت خرید اوراق قرضه دولتی به مدت 5 سال، اقامت دائم مالتا را به دست آورند.


آیا مالتا یک کشور عضو شنگن است؟

بله، مالتا معاهده ی شنگن را امضا کرده است. ویزا و اجازه اقامتی که از جانب مالتا صادر شود برای همه کشورهای عضو شنگن معتبر است.

 

آیا من می توانم به کشورهای حوزه شنگن سفر کنم و در آن کشورها زندگی کنم؟

بله از طریق کارت اقامت مالتا می توانید به همه 26 کشور عضو شنگن به منظور تجارت یا سیاحت، سفر کنید. همچنین تحت قانون شنگن، شما می توانید به مدت حداکثر 90 روز در هر 6 ماه در این کشورها سفر کنید. از طریق اخذ اقامت مالتا، تنها می توانید در کشور زیبای مالتا زندگی کنید و به دیگر کشور های شنگن بدون ویزا به عنوان توریست سفر و رفت و آمد کنید.

 

آیا می توانم با استفاده از اقامتی که تحت برنامه مهاجرت سرمایه گذاری مالتا به دست آورده ام به بریتانیا (انگلستان، اسکاتلند، ویلز و شمال ایرلند) سفر کنم؟

بریتانیا عضو حوزه شنگن نیست، بنابراین اگر شما ملیت غیر اتحادیه اروپا دارید، برای ورود به بریتانیا حتی با وجود داشتن اقامت دائم مالتا، باید برای دریافت ویزا اقدام کنید.

 

آیا مهاجرت سرمایه گذاری مالتا از نظر دولت مالتا تصدیق می شود؟

بله این برنامه مهاجرتی کاملاً تحت حمایت دولت مالتا است.

 

آیا هزینه های دولتی (30,000 یورو) پرداخت شده قابل بازگشت است؟

خیر، بعد از پرداخت هزینه های دولتی برای ارسال درخواست خود به دولت، این مبلغ قابل بازگشت نیست.

 

مزایای اخذ اقامت دائم مالتا چیست؟

  • اقامت دائم  کسب خواهد شد و برای تمام عمر برای شما باقی است.

  • زمان بررسی پرونده تنها حدود چند ماه است.

  • نیاز به امتحان زبان و حداقل میزان تحصیلات نیست.

  • می توان در محدوده ی شنگن آزادانه سفر کرد.

  • می توانید در مالتا کار کنید.

  • اقدام به عمل سرمایه گذاری به صورت اوراق قرضه یک سرمایه گذاری بدون ریسک است و بازگشت پول شما بعد از پنج سال از طرف دولت مالتا تضمین می شود.

  • این برنامه مهاجرتی برای همه کشور ها حتی ایران، سوریه و عراق باز است.

 

بعد از پایان مدت 5 ساله سرمایه گذاری نزد دولت مالتا چه اتفاقی خواهد افتاد؟

  • مبلغ 250,000 یورو  به شما برگردانده خواهد شد. 

  • شما همچنان دارای اقامت دائم مالتا خواهید بود.

  • نیازی به سرمایه گذاری مجدد نیست.

 

شرایط لازم برای اقدام به مهاجرت سرمایه گذاری مالتا چیست؟

  • متقاضی اصلی باید بیش از 18 سال سن داشته باشد.

  • متقاضی نباید سو پیشینه داشته باشد.

  • متقاضی باید مبلغ 250,000 یورو را به صورت اوراق قرضه دولتی خریداری کند و یا 100،000 یورو به صورت بلاعوض پرداخت نماید. این مبلغ به مدت 5 سال قفل خواهد بود و در این مدت قابل برداشت نیست. همچنین متقاضی باید به مدت پنج سال در کشور مالتا آدرس داشته باشد که این امر هم به صورت خرید ملک به ارزش حداقل 270،000 یورو و یا اجاره ملک به مبلغ سالانه 10،000 یورو امکان پذیر است.

  • نیازی به دانش زبان یا تجربه کاری نیست.

 

آیا سکونت در مالتا اجباری است؟

بعد از دریافت اقامت دائم مالتا، الزامی به زندگی در مالتا وجود ندارد. اما دارندگان اقامت دائم مالتا می توانند هر زمانی به کشورهای حوزه شنگن وارد و خارج شوند.

 

آیا برای نوزادان تازه متولد شده می توانیم اقامت دائم بگیریم؟

اگر نوزادی  متولد شود، والدین نوزاد با داشتن اقامت دائم مالتا می توانند مستقیماً به اداره مهاجرت محلی خود مراجعه کرده و برای نوزاد اقامت دائم مالتا دریافت کنند. هزینه اضافه کردن عضو جدید به پرونده تنها 5000 یورو خواهد بود.

 

آیا تحت برنامه مهاجرت سرمایه گذاری مالتا می توان شهروندی مالتا را به دست آورد؟

این برنامه، برنامه اخذ اقامت دائم مالتا است و متقاضیان اقامت مالتا را برای تمام عمر خواهند داشت، این برنامه به شهروندی منجر نخواهد شد.

 

آیا از طریق این ویزای طلایی مالتا می توانم کار کنم؟

بله، شما و خانواده شما مجاز به کار کردن در مالتا هستید.

 

آیا می توانم در مالتا ملک خریداری کنم؟

بله، با در دست داشتن کارت اقامت دائم مالتا، شما می توانید در هر نقطه از مالتا ملک خریداری کنید.

 

آیا از طریق خرید ملک می توانم اقامت مالتا را کسب کنم؟

خیر، تنها با خرید ملک نمی توان  اقامت مالتا را دریافت کرد. باید به جز خرید ملک اوراق قرضه دولتی هم خریداری شود.

 

آیا مجبور به پرداخت مالیات در مالتا خواهم بود؟

تنها در صورتی که بیش از 183 روز در سال در مالتا زندگی کنید، یک مقیم مشمول مالیات خواهید بود. اداره مالیات مالتا برای شما یک کارت مالیاتی صادر خواهد کرد و توصیه می شود که این کارت مالیاتی را داشته باشید.

  

آیا اجازه انجام سرمایه گذاری تجاری در مالتا را خواهم داشت؟

اگر مایل به سرمایه گذاری و تجارت در مالتا باشید، می توانید در مالتا شرکت داشته باشید.

  

آیا می توانم در مالتا حساب بانکی باز کنم؟

برای باز کردن حساب بانکی باید شخصاً به بانک مراجعه کرده و پاسپورت خود را ارائه کنید. 

 

هزینه های زندگی در مالتا چگونه است؟

هزینه های زندگی در مالتا نسبت به اروپای غربی بسیار پایین است. هزینه های روزمره حداقل 600 یورو در ماه است، در حالی که اجاره آپارتمان از 500 یورو شروع می شود که با حدود 100 یورو هزینه ماهانه بابت پرداخت قبض های آب و برق و... در کل به حداقل 1000 یورو در ماه برای زندگی راحت نیاز است. زندگی در شهرهای کوچک تر مالتا ارزانتر است.

 

نوشته شده توسط کیانوش محمودی

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ی اخذ اقامت دائم مالتا می توانید با مشاوران ما در کنکاش تماس حاصل نمایید.

 

مطالب مرتبط با پاسخ به مهم ترین سوالات علاقه مندان به برنامه بسیار محبوب اخذ اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری

چرا مهاجرت به مالتا از طریق سرمایه گذاری، بهترین نوع مهاجرت در اروپا است؟ چرا مالتا توانسته تا این حد در جذب مهاجران سرمایه گذاری موفق باشد؟ پاسخ به مهم ترین سوالات علاقه مندان به برنامه بسیار محبوب اخذ اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری اخذ اقامت دائم مالتا سبک زندگی در مالتا زندگی در مالتا اقتصاد در مالتا نظام آموزشی مالتا مراقبت های بهداشتی در مالتا کشور مالتا اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری آب و هوای مالتا
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش