اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی

اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی



اخذ اقامت دائم مالتا از طریق خرید اوراق قرضه دولتی به مبلغ 250000 یورو و اجاره ملک به مبلغ سالانه 10000 یورو تنها در شش ماه یکی از سریعترین و امن ترین روش های اخذ اقامت یک کشور زیبای اروپا می باشد. از طریق اقامت مالتا می توانید در مالتا زندگی کنید و به کل کشورهای حوزه شنگن بدون نیاز به اخذ ویزا آزادانه سفر کنید.



اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری در اوراق قرضه 

واقع شده در مرکز منطقه مدیترانه، مجمع الجزایر مالتیز، در زمینه میراث تاریخی و فرهنگی دنیا پرده ای نقشین و رنگین از تاریخی پر ماجرا و دنیای مدرن امروزه ارائه می دهد. به عنوان کوچکترین کشور دنیا با تاریخی کهن، مالتا به ساکنین، مقیمان و گردشگران خود سواحل زیبا، خلیج های بکر و دست نخورده، و برخی از کهن ترین سازه های تاریخی را در کنار سبک زندگی مدرن و لوکس را به متقاضیان اخذ اقامت اروپا از طریق سرمایه گذاری در مالتا عرضه می کند.

شرایط سرمایه گذاری

برای اینکه واجد شرایط یکی از سریعترین برنامه های اخذ اقامت اروپا باشید، شما نه تنها باید الزامات سرمایه گذاری را دارا باشید بلکه باید شرایط ذیل را نیز داشته باشید:

  1. 18 سال یا بیشتر؛ بدون هیچ سابقه جنایی
  2. دارنده یک پاسپورت معتبر
  3. دارنده مدارک دال بر خودکفایی مالی
  4. دارای درآمد سالیانه بیش از 100 هزار یورو در خارج از مالتا، یا ثروت بیش از 500 هزار یورو
  5. دارای بیمه درمانی که هزینه های درمانی کل اعضای خانواده را در بر بگیرد

این روش اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری منحصرا برای اتباع کشورهای غیر اروپایی می باشد. دولت کشور مالتا با هدف جذب مردمانی با بالاترین استاندارد اقدام به اجرای تحقیقات بسیار موشکافانه کرده است. متقاضی اصلی و تمام وابستگان او باید برای دریافت  اقامت خود به مالتا سفر کنند.

چرا مالتا گزینه مناسبی برای اخذ اقامت اروپا از طریق سرمایه گذاری می باشد

  1. اخذ اقامت دائم مالتا پر سرعت است و حدود 6 ماه به طول می انجامد.
  2. از طریق اقامت دائم مالتا متقاضیان می توانند در مالتا زندگی کنند و طی پروسه ای کوتاه اجازه کار دریافت کنند.
  3. متقاضیان می توانند بدون نیاز به ویزا در تمامی کشورهای منطقه شنگن آزادانه سفر کنند.
  4. برای اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری متقاضیان نیازی به سکونت در کشور مالتا در طول و پس از روند درخواست ندارند.
  5. بر درآمد خارج از مالتا مالیاتی تعلق نمی پذیرد، ولی برای درآمد به دست آمده در مالتا مالیات وضع می شود.
  6. احتمال درخواست برای مجوز کار تحت روندی جداگانه امکان پذیر است.
  7. همسر، فرزندان وابسته به متقاضی زیر 25 سال و وابستگان نزدیک فرد متقاضی در پرونده درخواست اقامت شامل می شوند.
  8. امکان وارد کردن فرزندان متقاضی اصلی یا همسر که بعد از قبول درخواست آنها به دنیا آمده یا به فرزندخواندگی قبول شده اند به پرونده درخواست اقامت وجود دارد (که البته مستلزم هزینه مبلغی اضافه و پرداخت هزینه بررسی پرونده می باشد).



طرق و شرایط سرمایه گذاری در مالتا

اوراق قرضه دولتی

برای اخذ اقامت مالتا، متقاضیان باید 250 هزار یورو در اوراق قرضه دولتی (با رده بندی A+) سرمایه گذاری کرده و  همچنین در مالتا آدرس داشته باشند بنابراین باید یک ملک در مالتا خریداری کرده یا اجاره کنند.

هم اوراق قرضه و هم ملک خریداری یا اجاره شده باید به مدت 5 سال توسط متقاضی حفظ شوند.

اجاره یا خرید ملک

برای اخذ اقامت مالتا بدون اینکه لازم باشد مقیم این کشور باشید، شما باید یک ملک مسکونی در هر نقطه ای از مالتا، با حداقل ارزش 270 هزار یورو خریداری کرده یا یک ملک مسکونی با اجاره سالیانه 10 هزار یورو اجاره کنید.

ملک خریداری یا اجاره شده باید توسط فرد متقاضی استفاده شده و اجازه اجاره مجدد آن به فرد داده نمی شود.

هزینه های جانبی برای متقاضی و افراد خانواده او حدود 50 هزار یورو می باشد.

مراحل درخواست و جدول زمانی انجام پروسه

جدول زیر تمام مراحل پروسه برنامه اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری را شرح می دهد. هر مرحله باید قبل از شروع مرحله بعد تکمیل شود.




مجوز اقامت
ماه اول و دوم
مرحله اول: بررسی پرونده و سوابق متقاضی. جمع آوری پرونده و مدارک مورد نیاز.
ماه سوم و چهارم
مرحله دوم: صدور نامه تاییدیه.
 
ماه پنجم و ششم
مرحله سوم: انجام سرمایه گذاری، خرید/اجاره ملک و ارسال درخواست  اقامت مالتا به همراه مدارک لازم برای اثبات برخورداری از خدمات بیمه درمانی کامل.
مرحله چهارم: سفر به مالتا برای دریافت کارت اقامت دائم مالتا.


برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری با مشاوران ما در کنکاش ​تماس​​​ حاصل نمایید.


مطالب مرتبط با اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی

اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش