اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری

اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری



اخذ اقامت دائم مالتا از طریق پرداخت بلاعوض تنها 100,000 یورو و یا خرید اوراق قرضه دولتی به مبلغ 250,000 یورو تنها در 3 ماه یکی از سریعترین و امن ترین روش های اخذ اقامت یک کشور زیبای اروپا می باشد. از طریق اقامت مالتا می توانید در مالتا زندگی کنید و به کل کشورهای حوزه شنگن بدون نیاز به اخذ ویزا آزادانه سفر کنید.



اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری در اوراق قرضه

مالتا  در مرکز منطقه مدیترانه واقع شده است. مجمع الجزایر مالتیز، در زمینه میراث تاریخی و فرهنگی دنیا پرده ای نقشین و رنگین از تاریخی پر ماجرا و دنیای مدرن امروزه ارائه می دهد. به عنوان کوچکترین کشور دنیا با تاریخی کهن، مالتا به ساکنین، مقیمان و گردشگران خود سواحل زیبا، خلیج های بکر و دست نخورده، و برخی از کهن ترین سازه های تاریخی را در کنار سبک زندگی مدرن و لوکس به متقاضیان اخذ اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری عرضه می کند.

روش اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری منحصرا برای اتباع کشورهای غیر اروپایی می باشد. دولت کشور مالتا با هدف جذب مردمانی با بالاترین استاندارد اقدام به اجرای تحقیقات بسیار موشکافانه کرده است. متقاضی اصلی و تمام وابستگان او باید برای دریافت  اقامت خود به مالتا سفر کنند.

چرا مالتا گزینه مناسبی برای اخذ اقامت اروپا از طریق سرمایه گذاری می باشد

  1. اخذ اقامت دائم مالتا پر سرعت است و حدود 3 ماه به طول می انجامد.
  2. از طریق اقامت دائم مالتا متقاضیان می توانند در مالتا زندگی و کار کنند.
  3. متقاضیان می توانند بدون نیاز به ویزا در تمامی کشورهای منطقه شنگن آزادانه سفر کنند.
  4. برای اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری متقاضیان نیازی به سکونت در کشور مالتا در طول روند درخواست  و پس از آن ندارند.
  5. بر درآمد خارج از مالتا مالیاتی تعلق نمی پذیرد، ولی برای درآمد به دست آمده در مالتا مالیات وضع می شود.
  6. احتمال درخواست برای مجوز کار تحت روندی جداگانه امکان پذیر است.
  7. همسر، فرزندان وابسته به متقاضی زیر 25 سال و وابستگان نزدیک فرد متقاضی در پرونده درخواست اقامت شامل می شوند.
  8. امکان وارد کردن فرزندان متقاضی اصلی یا همسر که بعد از قبول درخواست آنها به دنیا آمده یا به فرزندخواندگی قبول شده اند به پرونده درخواست اقامت وجود دارد (که البته مستلزم هزینه مبلغی اضافه و پرداخت هزینه بررسی پرونده می باشد).

شرایط درخواست برای اقامت دائم مالتا:

متقاضی اصلی برای اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری باید حداقل 18 سال سن داشته باشد. وابسته های واجد شرایط شامل همسر، فرزندان، والدین و پدربزرگ و مادربزرگ  می توانند به همراه متقاضی اصلی درخواست بدهند.
دولت مالتا متعهد است تا در زمینه ی بررسی پرونده بالاترین استانداردها را به کار گیرد تا بتواند متقاضیان شایسته و خوش نام را برای درخواست اقامت انتخاب کند. متقاضیان باید گواهی عدم سوء پیشینه که توسط دادگاه بین المللی، اینترپل و یا دیگر مقامات قضایی تایید شود را ارائه دهند.

سرمایه گذاری از طریق اوراق قرضه

متقاضی اصلی باید مبلغ 250,000 یورو اوراق قرضه دولتی خریداری کرده و به مدت پنج سال نزد دولت نگاه دارد و یا مبلغ 100,000 یورو بلاعوض پرداخت نماید.

اجاره یا خرید ملک

متقاضیان باید به ارزش حداقل 270,000 یورو در مالتا ملک بخرد و یا  قرارداد 5 ساله ی اجاره ی ملک حداقل 10,000 یورو در سال منعقد کنند.

کمک به دولت مالتا

برای اینکه بتوان اقامت مالتا را طریق سرمایه گذاری  به دست آورد، متقاضی اصلی باید مبلغ 30000 یورو به دولت مالتا کمک کند که از این مبلغ 5500 در مرحله ی  درخواست و 24500 یورو در مرحله  ی تایید درخواست پرداخت می شود. مبلغ 5000 یورو برای والدین، پدربزرگ و یا مادربزرگ که در لیست درخواست آورده شده اند نیز باید پرداخت شود.

برخورداری از سلامت جسمانی خوب

متقاضیان باید ثابت کنند که هیچ بیماری مسری و یا شرایط جسمانی که برای سیستم بهداشتی مالتا مشکل ساز شود را ندارند.

درآمد

متقاضی باید درآمد سالانه اش که بیرون از مالتا به دست اورده است کمتر از 100,000 یورو نباشد و یا سرمایه ای بیشتر از 500,000 یورو داشته باشد.


شرایط اخذ اقامت دائم مالتا در یک نگاه:

 5500 یورو
هزینه ی درخواست( غیرقابل برگشت)
24500 یورو
کمک به دولت
مبلغ 250,000 یورو برای خرید اوراق قرضه و یا پرداخت 100,000 یورو بلاعوض به جای آن
اوراق قرضه ی دولتی
حداقل 270000 یورو و یا اجاره حداقل 10,000 یورو در سال و به مدت 5 سال
نشان دادن آدرس در مالتا
درامد 100,000 یورو و یا داشتن سرمایه حداقل 500,000 یورو
بضاعت مالی





برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری با مشاوران ما در کنکاش تماس حاصل نمایید.


مطالب مرتبط با اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری

چرا مهاجرت به مالتا از طریق سرمایه گذاری، بهترین نوع مهاجرت در اروپا است؟ چرا مالتا توانسته تا این حد در جذب مهاجران سرمایه گذاری موفق باشد؟ پاسخ به مهم ترین سوالات علاقه مندان به برنامه بسیار محبوب اخذ اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری اخذ اقامت دائم مالتا سبک زندگی در مالتا زندگی در مالتا اقتصاد در مالتا نظام آموزشی مالتا مراقبت های بهداشتی در مالتا کشور مالتا اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری آب و هوای مالتا
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش