اخذ اقامت اروپا از طریق برنامه اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری

اخذ اقامت اروپا از طریق برنامه اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری



اقامتی که تحت این برنامه به دست بیاید مجوز اقامت مالتا را اعطا می کند که با داشتن این مجوز می توان به صورت ازادانه در منطقه ی شنگن سفر کرد. کسانی که موفق به اخذ این مجوز اقامتی شوند می توانند به صورت نامحدود در مالتا بمانند. کارت اقامت اروپا هر 5 سال یک بار تمدید می شود.

مالتا از ثبات سیاسی خوبی برخوردار است و نظام سیاسی آن دو حزبی است که عمدتا به مسائل و موضوعاتی می پردازد که از اهمیت اقتصادی و ملی برخوردار است. مالتا و آلمان تنها کشورهای عضو منطقه ی یورو بودند که در زمان بحران مالی رشد اقتصادی خود را حفظ کردند. مالتا از سال 2004 عضو اتحادیه ی اروپا و از سال 2007 عضو منطقه ی شنگن بوده است. اقامتی که تحت  برنامه اقامت دائم مالتا از طریق برنامه سرمایه گذاری به دست بیاید مجوز اقامت مالتا را اعطا می کند که با داشتن این مجوز می توان به صورت آزادانه در منطقه ی شنگن سفر کرد. کسانی که موفق به اخذ این مجوز اقامتی شوند می توانند به صورت نامحدود در مالتا زندگی کنند. کارت اقامت دائم مالتا هر 5 سال یک بار تمدید می شود.

کشور مالتا:

پایتخت : والتا

مساحت :  316,000 کیلومتر

نزدیکترین کشور:  ایتالیا، 255 کیلومتر

زبان : مالتایی – انگلیسی

واحد پول : یورو

جمعیت : 417,432

شنگن : عضویت از سال 2007

اقامت مالتا سرمایه گذاری مالتا


چهارچوب قانونی برنامه اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری

اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری با تصویب قانون 288 در سال 2015 و اصلاح آن تحت عنوان قانون 189 در سال 2017 امکان پذیر شد. برنامه ی ویزا و اقامت مالتا برای افراد متمولی که از شهرت و جایگاه مستحکمی برخوردارند این امکان را فراهم می کند تا بتوانند اقامت مالتا را یا از طریق پرداخت بلاعوض 100,000 یورو و یا سرمایه گذاری در اوراق قرضه ی دولتی به مبلغ 250,000 یورو  و حفظ آن به مدت 5 سال، به دست آورند.

 مالیات برای ساکنان جدید

ملاک پرداخت مالیات در نظام مالیاتی مالتا بر اساس اقامت و سکونت در کشور مالتا است. چنانچه متقاضی بیش از 183 روز در سال در مالتا سکونت کند یک مقیم مالیاتی محسوب می شود و باید مالیات بر درآمد بپردازد.

کسانی که اقامت مالتا را دارند اما در مالتا ساکن نیستند فقط در صورتی که در مالتا درآمد داشته باشند مالیات بر درآمد می پردازند. به طور کلی درآمد و سود سرمایه ی که در مالتا به دست می آید مشمول مالیات می شود. سود سرمایه ی که خارج از مالتا به دست می آید معاف از مالیات است. سرمایه و پس اندازی که به دولت مالتا  پرداخت می شود از مالیات معاف است.

مزایای اقامت  مالتا:

- گرفتن اقامت دائم مالتا در 3 ماه

- گنجاندن اعضای خانواده در فرم درخواست

- شرط حداقل زمان حضور فیزیکی در مالتا وجود ندارد.

- دریافت اقامت دائم مالتا که برای تمام عمرحفظ می شود

- سفر در حوزه شنگن بدون نیاز به ویزا

شرایط درخواست برای اقامت دائم مالتا

متقاضی اصلی برای اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری باید حداقل 18 سال سن داشته باشد. وابسته های واجد شرایط شامل همسر، فرزندان، والدین و پدربزرگ و مادربزرگ می توانند به همراه متقاضی اصلی درخواست بدهند.

دولت مالتا متعهد است تا در زمینه ی بررسی پرونده بالاترین استانداردها را به کار گیرد تا بتواند متقاضیان شایسته و خوش نام را برای درخواست اقامت انتخاب کند. متقاضیان باید گواهی عدم سوء پیشینه که توسط دادگاه بین المللی، اینترپل و یا دیگر مقامات قضایی تایید شود را ارائه دهند.

برخورداری از سلامت جسمانی خوب

متقاضیان باید ثابت کنند که هیچ بیماری مسری و یا شرایط جسمانی که برای سیستم بهداشتی مالتا مشکل ساز شود را ندارند.

درآمد

متقاضی باید درآمد سالانه اش که بیرون از مالتا به دست آورده است کمتر از 100,000 یورو نباشد و یا سرمایه ای بیشتر از 500,000 یورو داشته باشد.

اجاره یا خرید ملک

متقاضی باید به ارزش حداقل 270,000 یورو در مالتا ملک بخرد و یا  قرارداد 5 ساله ی اجاره ی ملک حداقل 10,000 یورویی در سال منعقد کنند.

کمک به دولت مالتا

برای اینکه بتوان اقامت مالتا را از طریق سرمایه گذاری  به دست آورد، متقاضی اصلی باید مبلغ 30,000 یورو به دولت مالتا کمک کند که از این مبلغ 5,500 یورو در مرحله ی  درخواست و 24,500 یورو در مرحله   تایید درخواست پرداخت می شود. مبلغ 5,000 یورو برای والدین، پدربزرگ و یا مادربزرگ که در لیست درخواست آورده شده اند نیز باید پرداخت شود.

سرمایه گذاری از طریق اوراق قرضه

متقاضیان باید مبلغ 250,000 یورو در زمینه ی اوراق و سهام مورد تایید دولت سرمایه گذاری کنند و به مدت 5 سال آن را نگه دارند. 

شرایط اخذ اقامت دائم مالتا در یک نگاه:

 5,500 یورو
هزینه ی درخواست( غیرقابل برگشت)
24,500 یورو
کمک به دولت
مبلغ 250,000 یورو برای خرید اوراق قرضه و یا پرداخت 100,000 یورو بلاعوض به جای آن
اوراق قرضه ی دولتی
حداقل 270,000 یورو و یا اجاره حداقل 10,000 یورو در سال و به مدت 5 سال
نشان دادن آدرس در مالتا
درامد 100,000 یورو و یا داشتن سرمایه حداقل 500,000 یورو
بضاعت مالی












دفاتر شرکت کنکاش

دفتر تهران

placeتهران، خیابان عباس آباد، خیابان سرافراز، نبش خیابان اول، برج موج، طبقه 6، واحد 26
کدپستی: 1587653154
phone 021 - 88710588 --- 88710589 --- 88710590

دفتر پرتغال

placePraca Duque de Saldanha, 1 Edif. Atrium Saldanha, 7 Piso 1050-94 Lisbon | Portugal

دفتر آمریکا

place4771 Caminitos de los Cepillos, Bonsall, C A, 92003, USA
phone +1 - 310 405 5717
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش