اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری (برنامه گلدن ویزا) - مواردی که باید بدانید

اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری (برنامه گلدن ویزا) - مواردی که باید بدانید



گلدن ویزا یک برنامه ی اقامتی است که در سال 2012 و با هدف جذب سرمایه گذاری خارجی در پرتغال آغاز شد. این برنامه به افرادی که عضو اتحادیه ی اروپا نیستند این امکان را می دهد که به همراه خانواده ی خود اقامت پرتغال را به دست آورند.

 اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری ( برنامه گلدن ویزای پرتغال) - مواردی که باید بدانید

گلدن ویزا یک برنامه ی اقامتی است که در سال 2012 و با هدف جذب سرمایه گذاری خارجی در پرتغال آغاز شد. این برنامه به افرادی که عضو اتحادیه ی اروپا نیستند این امکان را می دهد که به همراه خانواده ی خود اقامت پرتغال را به دست آورند. 

چگونه می توان شرایط لازم برای اخذ گلدن ویزا را به دست آورد؟

برنامه ی گلدن ویزا فقط برای شهروندانی است که عضو اتحادیه ی اروپا نیستند.

روش دریافت اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری

 سرمایه گذاری در خرید ملک:

اگر مبلغ 500,000 یورو در زمینه ی ملک سرمایه گذاری کنید مشمول دریافت اقامت پرتغال خواهید شد، نیازی نیست که این مبلغ را در یک ملک سرمایه گذاری کنید می توانید آن را در بیش از یک ملک سرمایه گذاری کنید. 

پروسه ی دریافت اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری - گلدن ویزا در پرتغال

در طول مدت زمانی که شرکت مشاور شما به دنبال یافتن ملک مورد نظر شما است، شما وکیل خواهید داشت. به کمک وکیل در پرتغال حساب بانکی باز می کنید و برای شروع پروسه ی درخواست اخذ گلدن ویزا بعد از خرید ملک شماره ی مالیاتی دریافت می کنید. 

پروسه ی درخواست 

درخواست برای اخذ گلدن ویزا از طریق وکیل شما صورت می گیرد و حدود 12 ماه طول می کشد. اگر می خواهید که اعضای خانواده ی خود را نیز در فرم درخواست بگنجانید، این درخواست به سرعت انجام می شود. هزینه ی بررسی پرونده برای متقاضی اصلی 517 یورو و  برای دیگر اعضای خانواده 80 یورو است. وقتی که درخواست شما مورد موافقت قرار گرفت به ازای هر نفر مبلغ 5,174 یورو هزینه ی تایید پرداخت می کنید. بعد از 10 روز کارت اقامت خود را که به مدت 1 سال اعتبار دارد دریافت می کنید. 

سال اول

درخواست شما مورد موافقت قرار گرفته است و کارت اقامت خود را که به مدت 1 سال اعتبار دارد دریافت کرده اید و با آن می توایند آزادانه و بدون نیاز به دریافت ویزا به حوزه ی شنگن مسافرت کنید. در سال اول حداقل باید 7 روز را در پرتغال بگذرانید. در پایان سال اول پروسه ی تمدید کارت اقامت خود را پیش رو دارید. 30 روز قبل از آنکه اعتبار کارت اقامت فعلی تان به اتمام برسد می توانید برای گرفتن کارت اقامت جدیدتان اقدام کنید. برای تمدید اقامت پرتغال باید مجددا انگشت نگاری انجام دهید، گواهی عدم سوء پیشینه ی به روز ارائه دهید و برای هر متقاضی مبلغ 2,587 یورو هزینه تمدید کارت اقامت پرداخت کنید. علاوه بر این هزینه ی درخواست برای متقاضی اصلی 517 یورو و برای افراد وابسته 80 یورو است. 

سال دوم و سوم

شما اکنون یک کارت اقامت جدید دارید که به مدت دو سال اعتبار دارد. در طول این دو سال باید حداقل به مدت 14 روز در پرتغال حضور داشته باشید ( به صورت پیوسته و یا در فواصل زمانی مختلف)، در پایان این دو سال مجددا باید برای تمدید کارت اقامت خود اقدام کنید. 

تمدید دوباره ی کارت اقامت: برای تمدید کارت اقامت باید مجددا اثرانگشت بگیرید، گواهی عدم سوء پیشینه ی به روز ارائه دهید و برای هر متقاضی مبلغ 2,587 یورو هزینه تمدید کارت اقامت پرداخت کنید. علاوه بر این هزینه ی درخواست برای متقاضی اصلی 517 یورو و برای سایر افراد وابسته ( اعضای خانواده) 80 یورو است. 

سال چهارم و پنجم

اکنون یک کارت اقامت جدید دارید که به مدت دو سال معتبر است. باید به مدت 14 روز در پرتغال حضور داشته باشید ( به صورت پیوسته و یا در زمان های مختلف).

تمدید کارت برای بار سوم:  برای تمدید کارت اقامت باید مجددا اثرانگشت بگیرید، گواهی عدم سوء پیشینه ی به روز ارائه دهید و برای هر متقاضی مبلغ 2,587 یورو پرداخت کنید. علاوه بر این هزینه ی درخواست برای متقاضی اصلی 517 یورو و برای سایر افراد وابسته ( اعضای خانواده) 80 یورو است. 

بعد از تمدید کارت اقامت برای بار آخر می توانید تمدید اقامت موقت خود را ادامه دهید و یا درخواست اقامت دائم بکنید. 

سال ششم

در پایان سال ششم می توانید برای شهروندی و اخذ پاسپورت پرتغال درخواست دهید. 


برای مشاوره ی رایگان و کسب اطلاعات بیشتر در مورد اقامت پرتغال از طریق خرید ملک با مشاوران ما در کنکاش تماس حاصل فرمائید.

 

مطالب مرتبط با اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری (برنامه گلدن ویزا) - مواردی که باید بدانید

پرتغال، بهترین گزینه مالیاتی برای علاقمندان به اخذ اقامت اروپا بر طبق اخبار آنلاین پرتغال، خارجی ها یک چهارم املاک را در پرتغال خریداری می کنند پرتغال: فرصت طلایی برای اخذ اقامت اروپا و خرید ملک 25 دلیل برای خرید ملک و سرمایه گذاری در بازار املاک پرتغال و اخذ اقامت پرتغال اداره مهاجرت پرتغال، تقریبا طی شش ماه صف طولانی درخواست های اخذ ویزای طلایی را برطرف کرده است دولت پرتغال خطاب به منتقدان: برنامه ویزای طلایی ماندنی است سرمایه گذاری در برنامه اخذ اقامت پرتغال (ویزای طلایی پرتغال) در ماه ژوئن 35 درصد نسبت به زمان مشابه در سال گذشته افزایش یافته است کشور پرتغال به 25 سال کسری بودجه خود پایان می دهد دولت و اقتصاد پرتغال اقامت اروپا – اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری (ویزای طلایی پرتغال) پرتغال قوانین اخذ پاسپورت و شهروندی پرتغال را آسانتر می کند. مدارس بین المللی در پرتغال مشکلات مالیاتی بعضی کشورها و راه حل آن در کشور پرتغال ویزای Tier 1 انگلستان یا ویزای طلایی پرتغال اقامت پرتغال از طریق خرید ملک، میانبری به سوی اخذ پاسپورت اروپا برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک پیش بینی افزایش قیمت املاک در پرتغال در سال 2018 زندگی کم هزینه در دنیای تاریخی پرتغال رونق بازار املاک در پرتغال ادامه دارد - اخذ اقامت پرتقال از طریق خرید ملک کاوش دنیای قدیم در پرتغال فرح بخش بازار املاک و مستغلات در پرتغال همچنان پر رونق است در ماه مارس برنامه ویزای طلایی پرتغال برای اولین بار از مرز صدور 6000 کارت اقامت گذشت ویزای نوع 65A-d پرتغال – بهترین ویزای طلایی در جهان؟ آیا اقامت از روش ثبت شرکت و تمکن مالی برای من مناسب است؟ بخش دوم: ثبت شرکت آیا اقامت از روش تمکن مالی و ثبت شرکت برای من مناسب است؟ بخش اول: تمکن مالی تغییر قانون شهروندی برای فرزندانی که در پرتغال به دنیا می آیند روش های سرمایه گذاری در کشور پرتغال آیا افزایش قیمت در بخش مسکن پرتغال یک حباب است؟ رشد اقتصاد پرتغال در سال 2017 دفتر کنکاش فعالیت خود را در پرتغال آغاز کرد افزایش تعداد خانواده های مقیم در پرتغال پیش بینی تداوم افزایش قیمت ملک پرتغال در سال 2018 هر گلدن ویزا برابر با ورود 3 نفر به پرتغال است ثبت رکوردی جدید در حوزه ی گردشگری برای پرتغال در سال 2017 بازار ملک پرتغال 10 دلیل برای انتخاب پرتغال پرتغال در صدر برنامه های اقامت و تابعیت پرتغال یکی از قدرتمندترین پاسپورت های جهان را در اختیار دارد اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری (برنامه گلدن ویزا) - مواردی که باید بدانید هزینه های جانبی خرید ملک در پرتغال مقایسه ویزای طلایی اسپانیا و پرتغال آفتابی و پیشرفته: لیسبون، پرتغال ‌آمار و ارقامی در مورد پرتغال اخذ اقامت پرتغال - گذشته رمانتیک و آینده نوید بخش پرتغال در صدر کشورهای اروپایی برای سرمایه گذاری و اقامت اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک با برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق خرید ملک هم اقامت پرتغال را به دست آورید و هم سود کنید پرتغال بالاترین رتبه در کیفیت زندگی برای مهاجران رونق برنامه های اخذ پاسپورت اروپا از طریق سرمایه گذاری مزایای مهاجرت به پرتغال تغییرات در پروسه ویزای طلایی پرتغال در ژانویه 2017 پرتغال سومین کشور امن جهان است ده دلیلی که پرتغال را تبدیل به بهترین گزینه مهاجرت می کند اخذ اقامت پرتغال از طریق برنامه ویزای طلایی پرتغال شرایط اخذ اقامت دائم و تابعیت پرتغال آزمون زبان پرتغالی برای متقاضیان اخذ اقامت پرتغال اقامت پرتغال: بهترین مکان دنیا برای زندگی و بازنشستگی پرتغال ستاره در حال طلوع سرمایه گذاران بین المللی صدور مجوز اقامت پرتغال به حد سه میلیارد یورو رسید دانشگاه پورتو، پرتغال پاسخ به مهمترین پرسش ها در مورد ویزای طلایی پرتغال برنامه ویزای طلایی پرتغال در مسیر موفقیت بیشتر آشنایی با پرتغال نمونه هایی از املاک واقعی قابل خرید در شهرهای مهم پرتغال سال 2017 سالی طلایی برای برنامه ویزای طلایی پرتغال خریداران ملک در پرتغال شاهد افزایش قیمت ملکشان هستند. خرید ملک برای اجاره در اسپانیا و پرتغال اخذ ویزای طلایی پرتغال با خرید ملک به ارزش 500,000 یورو اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک هزینه ی زندگی در پرتغال اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری خرید ملک اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک شماره ی شناسائی مالیات دهنده و نماینده ی مالیاتی در پرتغال اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک زندگی در پرتغال مراقبت های بهداشتی در پرتغال الگاروه، پرتغال مالیات در پرتغال نقل مکان به پرتغال آب و هوا در پرتغال سرمایه گذاری در پرتغال

دفاتر شرکت کنکاش

دفتر تهران

placeتهران، خیابان عباس آباد، خیابان سرافراز، نبش خیابان اول، برج موج، طبقه 6، واحد 26
کدپستی: 1587653154
phone 021 - 88710588 --- 88710589 --- 88710590

دفتر پرتغال

placePraca Duque de Saldanha, 1 Edif. Atrium Saldanha, 7 Piso 1050-94 Lisbon | Portugal

دفتر آمریکا

place4771 Caminitos de los Cepillos, Bonsall, C A, 92003, USA
phone +1 - 310 405 5717
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش