آیا اقامت از روش تمکن مالی و ثبت شرکت برای من مناسب است؟ بخش اول: تمکن مالی

آیا اقامت از روش تمکن مالی و ثبت شرکت برای من مناسب است؟ بخش اول: تمکن مالی



درست است که روش های تمکن مالی و روش های ثبت شرکت در نگاه اول ارزانتر به نظر می رسند، اما به درد همه افراد نمی خورند و همیشه نتیجه دلخواه را به دنبال ندارند.

روزانه در دفتر کنکاش ده ها تلفن دریافت می کنم از افرادی که قصد دارند اقامت یک کشور اروپایی را از روش هایی مانند تمکن مالی و ثبت شرکت کسب نمایند. معمولا از آنها می پرسم شما که شغلتان ایجاب می کند در ایران زندگی کنید و به اندازه کافی در شغل خود مشغول هستید، مگر می توانید شغلتان ( که مثلا پزشکی یا مدیریت یک کارخانه و ...  است) را رها کنید و بروید در کشور دیگری شرکت جدیدی ثبت کنید و آنجا زندگی کنید و کسب و کار جدیدی از صفر شروع کنید؟؟

یا از افرادی که به دنبال روش تمکن مالی هستند سوال می کنم، شما یک آقای جوان و در بهترین سال های کار و فعالیت کردن هستید، ویزای تمکن مالی به ویزای بازنشستگی معروف است چرا که شما هم باید در کشور مقصد حضور فیزیکی طولانی داشته باشید و هم اجازه کار کردن نخواهید داشت، واقعا می خواهید سال های طولانی از عمرتان را بی کار در کشور دیگری سپری کنید؟؟؟

جواب هایی که از تلفن کننده ها دریافت می کنم همیشه برای من نشانگر این هستند که متاسفانه افراد قربانی تبلیغات بی اساس بسیاری از شرکت ها و سایت ها با رویکرد کتمان حقیقت و جذب مشتری بیشتر می باشند. به دلیل تلفن های زیاد در این خصوص، بر آن شدم تا فلسفه اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت و تمکن مالی را در برابر روش گلدن ویزا بیان کنم تا متقاضیان نگاه عمیق تری به انواع روش های اخذ اقامت پیدا کنند و اگر هر روش اخذ اقامت را انتخاب می کنند، دست کم با دید باز نسبت به اینکه چه الزاماتی خواهند داشت و چه انتظاراتی باید داشته باشند، انتخاب صحیحی داشته باشند.

درست است که روش های تمکن مالی و روش های ثبت شرکت در نگاه اول ارزانتر به نظر می رسند، اما به درد همه افراد نمی خورند و همیشه نتیجه دلخواه را به دنبال ندارند.

اخذ اقامت از طریق تمکن مالی:

در دنیا فرهنگی وجود داشته و دارد که افراد عمری را در کشور خود کار می کنند، اما بعد از بازنشته شدن دوست دارند مدتی از دوران بازنشتگی خود را در کشور هایی که آفتابی و ساحلی هستند و سبک زندگی جذابی را نوید می دهند، سپری کنند. مثلا بسیاری از انگلیسی ها ترجیح می دهند مدتی از دوران بازنشستگی خود را در اسپانیا سپری کنند و اقامت تمکن مالی از دیر باز بین بازنشتگان انگلیسی متقاضیانی بسیاری داشته است. از این رو، به اقامت تمکن مالی اقامت افراد بازنشسته نیز گفته می شود.

برای اینکه این افراد موفق شوند اقامت تمکن مالی را کسب نمایند، باید نشان دهند در کشور خود و یا هر کشوری از روشی به غیر از اشتغال ( مانند حقوق بازنشتگی، سود سهام، سود سپرده و ... ) در آمد کافی برای تامین زندگی خود و خانواده خود را دارند. سودی که افراد در برابر دریافت اقامت، به کشور مقصد می رسانند این است که طولانی مدت ( حداقل 6 ماه در سال) را در آن کشور سکونت کنند و مانند یک توریست بدون اینکه کار کنند فقط در آن کشور پول خرج کنند.

در حالی که یکی از بهترین روش های کسب درآمد در کشور ها جذب توریست است، این اقامت روش هوشمندانه ای برای جذب افراد به کشور با شرط حضور فیزیکی طولانی مدت و عدم اجازه کار است، مانند  توریستی که به جای یک هفته، شش ماه در کشور بماند. این طور نیست؟

اخذ اقامت از روش تمکن مالی به درد چه افرادی می خورد؟

این نوع اقامت به درد افرادی می خورد که بدون اینکه نیاز باشد شغلی داشته باشند، درامد ماهانه کافی برای اداره زندگی خود و خانواده خود دارند و مایل هستند برای تنوع در زندگی یک یا چند سال را در کشور دیگری زندگی کنند.
اقامت-پرتغال-از-طریق-سرمایه-گذاری-2-خرید-ملک

اخذ اقامت از روش تمکن مالی به درد چه افرادی نمی خورد؟

این نوع اقامت به هیچ عنوان به درد افرادی که نمی توانند مدت طولانی مدت کشور خود را ترک کنند و در کشور مقصد ساکن شوند نمی خورد. قانون صراحتا دارندگان اقامت تمکن مالی را ملزم می دارد که حداقل شش ماه در سال را در کشور مقصد حضور فیزیکی داشته باشند. بسیاری از شرکت ها مدعی هستند که حضور فیزیکی خیلی هم مهم نیست و هزار راه وجود دارد که افراد بتوانند بدون حضور فیزیکی، افسران اداره مهاجرت را فریب دهند و ادعا کنند که حضور فیزیکی داشته اند، به هیچ عنوان نباید ادعای دروغی انجام دهید، قول می دهم که امتحان کردنش بی ضرر نیست.

این نوع اقامت به درد افرادی که برنامه دراز مدت برای زندگی خود و خانواده خود دارند و به دنبال اقدامی اساسی برای آینده خود و فرزندان خود هستند، نمی خورد. مدت زمان اقامت تمکن مالی یک سال است. در پایان یک سال افراد باید دوباره اقدام کنند و با نشان دادن مدارک ثابت کنند درآمد کافی برای اداره زندگی خود دارند و حضور شش ماه در سال را رعایت کرده اند، در آن صورت کشور مقصد طبق شرایط روز کشور خود تصمیم خواهد گرفت که آیا اقامت ایشان را تمدید کند یا خیر. در صورتی که اقامت موقت افراد پنج سال بی وقفه تمدید شود، در پایان سال پنجم افراد می توانند برای اخذ اقامت دائم اقدام کنند، اما معمولا این نوع اقامت را پنج سال پشت سر هم تمدید نمی کنند. بنابراین این گزینه برای افرادی که تصمیم جدی برای اخذ اقامت دائم و شهروندی کشور دیگری را دارند، گزینه مناسب و مطمئنی نمی باشد.

آیا از روش تمکن مالی به اقامت دائم و شهروندی خواهیم رسید؟ هم بله و هم خیر

طبق قانون افرادی که پنج سال در کشوری عضو اتحادیه اروپا سکونت داشته باشند در پایان سال پنجم می توانند برای اخذ اقامت دائم اقدام کنند. روش تمکن مالی در صورتی که پنج سال بدون وقفه تمدید شود می تواند به اقامت دائم منجر شود اما هیچ تضمینی وجود ندارد که اقامت افراد، حتی در صورتی که سالی شش ماه را در کشور مقصد حضور داشته باشند، بدون وقفه تمدید شود. در نتیجه جواب این سوال این است که این احتمال وجود دارد اما نباید خیلی جدی روی آن حساب کرد.

در نتیجه توصیه شرکت کنکاش به متقاضیان اخذ اقامت از روش تمکن مالی این است که تنها در صورتی که برای تنوع به دنبال زندگی موقت در کشور دیگری هستند و تصمیم کاملا جدی برای آینده ندارند و تنها در صورتی که حتما می توانند حداقل شش ماه سال را بدون انجام هر گونه فعالیت شغلی در کشور مقصد سپری کنند، به سمت اخذ اقامت از روش تمکن مالی بروند. در غیر این صورت این اقدام تنها منجر به اتلاف وقت و انرژی شما خواهد شد و نتیجه دلخواه شما را برای شما به بار نخواهد آورد.

 در مقاله آینده فلسفه اقامت از طریق ثبت شرکت و اینکه این نوع اقامت برای چه افرادی مناسب است و برای چه افرادی مناسب نیست، صحبت خواهیم کرد.


به قلم کیانوش محمودی

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اخذ اقامت پرتغال از طریق خرید ملک با مشاوران ما در کنکاش تماس حاصل فرمایید.

مطالب مرتبط با آیا اقامت از روش تمکن مالی و ثبت شرکت برای من مناسب است؟ بخش اول: تمکن مالی

برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک پیش بینی افزایش قیمت املاک در پرتغال در سال 2018 زندگی کم هزینه در دنیای تاریخی پرتغال رونق بازار املاک در پرتغال ادامه دارد - اخذ اقامت پرتقال از طریق خرید ملک کاوش دنیای قدیم در پرتغال فرح بخش بازار املاک و مستغلات در پرتغال همچنان پر رونق است در ماه مارس برنامه ویزای طلایی پرتغال برای اولین بار از مرز صدور 6000 کارت اقامت گذشت ویزای نوع 65A-d پرتغال – بهترین ویزای طلایی در جهان؟ آیا اقامت از روش ثبت شرکت و تمکن مالی برای من مناسب است؟ بخش دوم: ثبت شرکت آیا اقامت از روش تمکن مالی و ثبت شرکت برای من مناسب است؟ بخش اول: تمکن مالی تغییر قانون شهروندی برای فرزندانی که در پرتغال به دنیا می آیند روش های سرمایه گذاری در کشور پرتغال آیا افزایش قیمت در بخش مسکن پرتغال یک حباب است؟ رشد اقتصاد پرتغال در سال 2017 دفتر کنکاش فعالیت خود را در پرتغال آغاز کرد افزایش تعداد خانواده های مقیم در پرتغال پیش بینی تداوم افزایش قیمت ملک پرتغال در سال 2018 هر گلدن ویزا برابر با ورود 3 نفر به پرتغال است ثبت رکوردی جدید در حوزه ی گردشگری برای پرتغال در سال 2017 بازار ملک پرتغال 10 دلیل برای انتخاب پرتغال پرتغال در صدر برنامه های اقامت و تابعیت پرتغال یکی از قدرتمندترین پاسپورت های جهان را در اختیار دارد اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری (برنامه گلدن ویزا) - مواردی که باید بدانید هزینه های جانبی خرید ملک در پرتغال مقایسه ویزای طلایی اسپانیا و پرتغال آفتابی و پیشرفته: لیسبون، پرتغال ‌آمار و ارقامی در مورد پرتغال اخذ اقامت پرتغال - گذشته رمانتیک و آینده نوید بخش پرتغال در صدر کشورهای اروپایی برای سرمایه گذاری و اقامت اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک با برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق خرید ملک هم اقامت پرتغال را به دست آورید و هم سود کنید پرتغال بالاترین رتبه در کیفیت زندگی برای مهاجران رونق برنامه های اخذ پاسپورت اروپا از طریق سرمایه گذاری مزایای مهاجرت به پرتغال تغییرات در پروسه ویزای طلایی پرتغال در ژانویه 2017 پرتغال سومین کشور امن جهان است ده دلیلی که پرتغال را تبدیل به بهترین گزینه مهاجرت می کند اخذ اقامت پرتغال از طریق برنامه ویزای طلایی پرتغال شرایط اخذ اقامت دائم و تابعیت پرتغال آزمون زبان پرتغالی برای متقاضیان اخذ اقامت پرتغال اقامت پرتغال: بهترین مکان دنیا برای زندگی و بازنشستگی پرتغال ستاره در حال طلوع سرمایه گذاران بین المللی صدور مجوز اقامت پرتغال به حد سه میلیارد یورو رسید دانشگاه پورتو، پرتغال پاسخ به مهمترین پرسش ها در مورد ویزای طلایی پرتغال برنامه ویزای طلایی پرتغال در مسیر موفقیت بیشتر آشنایی با پرتغال نمونه هایی از املاک واقعی قابل خرید در شهرهای مهم پرتغال سال 2017 سالی طلایی برای برنامه ویزای طلایی پرتغال خریداران ملک در پرتغال شاهد افزایش قیمت ملکشان هستند. خرید ملک برای اجاره در اسپانیا و پرتغال اخذ ویزای طلایی پرتغال با خرید ملک به ارزش 500,000 یورو اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک هزینه ی زندگی در پرتغال اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری خرید ملک اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک شماره ی شناسائی مالیات دهنده و نماینده ی مالیاتی در پرتغال اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک زندگی در پرتغال مراقبت های بهداشتی در پرتغال الگاروه، پرتغال مالیات در پرتغال نقل مکان به پرتغال آب و هوا در پرتغال سرمایه گذاری در پرتغال

دفاتر شرکت کنکاش

دفتر تهران

placeتهران، خیابان عباس آباد، خیابان سرافراز، نبش خیابان اول، برج موج، طبقه 6، واحد 26
کدپستی: 1587653154
phone 021 - 88710588 --- 88710589 --- 88710590

دفتر پرتغال

placePraca Duque de Saldanha, 1 Edif. Atrium Saldanha, 7 Piso 1050-94 Lisbon | Portugal

دفتر آمریکا

place4771 Caminitos de los Cepillos, Bonsall, C A, 92003, USA
phone +1 - 310 405 5717
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش