ویزای Tier 1 انگلستان یا ویزای طلایی پرتغال

ویزای Tier 1 انگلستان یا ویزای طلایی پرتغال



هم ویزای Tier 1 انگلستان و هم ویزای طلایی پرتغال، برنامه هایی معتبر برای اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری بوده و مسیری سریع و مستقیم برای اخذ پاسپورت اروپایی را پیش پای سرمایه گذاران قرار می دهند. اما کدام یک از این برنامه ها از شرایط بهتری برای ایرانیان برخوردار است؟

ویزای Tier 1 انگلستان یا ویزای طلایی پرتغال، گزینه های موجود برای پاسپورت اروپایی


اقامت-پرتغال-خرید-ملک-سرمایه-گذاری


بریتانیا یکی از بهترین کشورها برای زندگی و انجام کسب و کار است. به همین ترتیب، این کشور یکی از مقاصد اصلی برای مهاجران کشورهای آسیایی و خاورمیانه می باشد. از سال 2012 شهروندان غیر اروپایی می توانند برای ویزایی مشابه با ویزای Tier 1 انگستان در پرتغال اقدام نمایند، اسم این اقامت، ویزای طلایی پرتغال است. ویزای طلایی همانند ویزای Tier 1 برای افرادی است که می توانند نوع خاصی از سرمایه گذاری را در پرتغال انجام دهند. هر دو این طرح ها به سرمایه گذاران غیر اروپایی این امکان را می دهند که برای اخذ پاسپورت این کشورها اقدام کنند.

در ادامه به شرح و مقایسه این دو برنامه می پردازیم

بریتانیا، ویزای Tier 1 برای سرمایه گذاران

اخذ شهروندی و پاسپورت بریتانیا برای کارآفرینان، سرمایه گذاران، و استعداد های استثنایی از سال 2008 به اجرا درآمده است.

سرمایه گذاران باید؛ حداقل دو میلیون پوند در بریتانیا سرمایه گذاری کنند، غیر اروپایی باشند، بالای 18 سال سن داشته باشند، قادر به ارائه مدارک برای اثبات دارایی و سرمایه باشند و در یک بانک بریتانیایی حساب بازکنند. سرمایه گذارانی که بتوانند 5 میلیون یا 10 میلیون پوند سرمایه گذاری کنند از مزایای بیشتری برخوردار خواهند شد.

برای ویزای سرمایه گذاری Tier 1، متقاضیان باید حداقل 1 میلیون پوند از سرمایه خود را در یک موسسه مالی معتبر در انگلستان به صورت سپرده داشته باشند، و یا اینکه باید اثبات کنند که میزان دارایی کل آنها، با در نظر گرفتن تمام بدهی ها، حداقل 2 میلیون پوند بوده و حداقل 1 میلیون پوند سرمایه تحت کنترل آنها در موسسه مالی معتبری باشد که در حوزه بریتانیا فعال است.

سوای برخی محدودیت ها و شرایط، اصولا صاحبان ویزای Tier 1 می توانند در انگلستان به کار مشغول شوند.

این ویزا در ابتدا با اعتباری 3 ساله برای فرد سرمایه گذار صادر می گردد که در آینده می تواند منجر به اخذ اقامت دائم انگلستان گردد. وابستگان واجد شرایط فرد سرمایه گذار نیز ممکن است واجد شرایط اخذ این ویزا شناخته شده و با دریافت ویزا، امکان تحصیل و کار در انگلستان را بدون هیچ محدودیتی به دست آورند. دارندگان اقامت دائم انگلستان به افراد امکان زندگی دائم در انگلستان را داده و همچنین افراد برای سفر به/ از انگلستان نیازی به ویزا نخواهند داشت. اینگونه افراد همچنین می توانند بستگان غیر بریتانایی خود را برای اخذ اقامت انگلستان اسپانسر کنند و در نهایت می توانند واجد شرایط اخذ شهروندی و پاسپورت انگلستان شوند.

نکات اصلی برنامه Tier 1 انگلستان

  1. حداقل میزان سرمایه گذاری بالا
  2. محدودیت نوع سرمایه گذاری
  3. شرایط به نسبت آسان برنامه
  4. روند پردازش سریع درخواست متقاضیان
  5. بدون نیاز به تجربه در کسب و کار
  6. بدون نیاز به دانش زبان انگلیسی، مصاحبه، و آزمایش های پزشکی
  7. مسیری به نسبت آسان برای اخذ شهروندی و پاسپورت انگلستان

برنامه ویزای طلایی پرتغال

شهروندان غیر اروپایی می توانند که به صورت فردی یا تحت نام یک کمپانی اقدام به سرمایه گذاری در برنامه ویزای طلایی پرتغال کنند. در ماه ژوئیه سال 2015، اصلاحات گسترده ای در برنامه ویزای طلایی پرتغال صورت گرفت، و انواع جدیدی از سرمایه گذاری به این برنامه اضافه شد.

در حال حاضر گزینه های سرمایه گذاری در برنامه ویزای طلایی پرتغال به شرح زیر می باشد:

  1. حداقل 1 میلیون یورو، سپرده بانکی یا سرمایه گذاری در انواع محصولات مالی
  2. راه اندازی یک کسب وکار که منجر به ایجاد 10 موقعیت شغلی شود
  3. خرید املاک و مستغلات به ارزش حداقل 500 هزار یورو
  4. سرمایه گذاری به ارزش 350 هزار یورو در ملکی بالای 30 سال ساخت، یا ملکی که در طرح بازسازی شهری پرتغال قرار گرفته باشد، به منظور نوسازی ملک
  5. سرمایه گذاری به ارزش حداقل 250 هزار یورو در فعالیت های هنری، فرهنگی، بازسازی و نگهداری میراث فرهنگی و تاریخی پرتغال، از طریق نهادهای عمومی و یا خصوصی که در این زمینه مشغول به فعالیت هستند
  6. خرید سهام یک شرکت کوچک و یا متوسط مستقر در پرتغال به ارزش حداقل 500 هزار یورو

علاوه بر حق اقامت در پرتغال برای فرد سرمایه گذار، ویزای طلایی به اعضای خانواده وابسته وی نیز اعطا می شود، این ویزا همچنین امکان درخواست برای اخذ اقامت دائم پرتغال و در نهایت اخذ پاسپورت پرتغال (شهروندی)، و همچنین آزادی حرکت در اتحادیه اروپا و حوزه شنگن را برای دارندگان آن میسر می سازد.

البته باید توجه داشت که در گزینه سرمایه گذاری در ملک، اگر که ملک در منطقه کم تراکم تر واقع شده باشد، حداقل میزان سرمایه گذاری به 400 هزار یورو کاهش پیدا می کند. منطقه ای کم تراکم به منطقه ای گفته می شود که تعداد افراد مقیم در هر کیلومتر مربع 100 نفر یا کمتر بوده، و یا اینکه درآمد ناخالص سرانه این منطقه کمتر از 75 درصد از میانگین کشوری باشد.

نکات اصلی در برنامه ویزای طلایی پرتغال

  1. حداقل میزان سرمایه گذاری پایین
  2. امکان سرمایه گذاری در املاک و مستغلات
  3. شرط حضور تنها 7 روز در سال
  4. اعطای حق اقامت برای اعضای خانواده
  5. امکان اخذ اقامت دائم پس از 5 سال
  6. امکان اخذ پاسپورت پرتغال پس از 6 سال
  7. سفر بدون ویزا به سراسر اروپا و منطقه شنگن
  8. بدون شرط زبان، مصاحبه، و یا آزمایش های پزشکی

جمع بندی

هم ویزای Tier 1 انگلستان و هم ویزای طلایی پرتغال، برنامه هایی معتبر برای اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری بوده و مسیری سریع و مستقیم برای اخذ پاسپورت اروپایی را پیش پای سرمایه گذاران قرار می دهند.

در مقایسه، دارندگان ویزای طلایی کافی است تنها 7  روز در سال در پرتغال حضور داشته باشند، ولی دارندگان ویزای Tier 1 باید حداقل 185 روز در انگلستان اقامت داشته و در این کشور زندگی و کار کنند.

همچنین ویزای پرتغال طلایی به فرد امکان آزادی حرکت در اروپا و منطقه شنگن می دهد و این در حالی ست که ویزای Tier 1 فقط سفر به/از/در انگلستان را میسر می سازد.


برای مشاوره ی رایگان و کسب اطلاعات بیشتر در مورد اخذ اقامت پرتغال با مشاوران ما در کنکاش تماس حاصل فرمائید.

 

مطالب مرتبط با ویزای Tier 1 انگلستان یا ویزای طلایی پرتغال

میانگین قیمت املاک خریداری شده برای اقامت سرمایه گذاری پرتغال چقدر است؟ برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال از عوامل رشد 2.7 درصدی سود ناخالص داخلی فروش اقامت اروپا و تابعیت یا پاسپورت اروپا چه تاثیری بر بازار املاک اروپا دارد؟ بله، قطعا می توانیم بگوییم اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در نهایت منجر به اخذ تابعیت و پاسپورت پرتغال می شود پرتغال به دنبال مهاجران جدید است ویزای Tier 1 انگلستان یا ویزای طلایی پرتغال افزایش 6.4 درصدی قیمت خانه ها در پرتغال اخذ اقامت پرتغال در برابر اخذ اقامت اسپانیا اقامت پرتغال یا اقامت اسپانیا؟ اقامت پرتغال و دلایل برتری آن اقامت پرتغال: بالاترین کیفیت زندگی بهترین کشور ها برای مهاجرت سرمایه گذاری در دنیا گزارش بانک های پرتغال حاکی از افزایش قیمت املاک در پرتغال طی سال های اخیر هستند منطقه آلگاروه پرتغال، ایده آل برای زندگی اقامت پرتغال- چرا پرتغال از نظر قوانین مالیاتی، باید اولین انتخاب برای مهاجران باشد؟ در سال پنجم چه اتفاقی می افتد؟ دارندگان اقامت پرتغال (ویزای طلایی پرتغال) با نفس های حبس شده منتظر هستند. صنعت گردشگری در پرتغال به شدت رو به رشد است سرمایه گذاری در پرتغال بازار املاک پرتغال در رتبه بندی موسسه Henley & Partners برنامه های مهاجرت از طریق سرمایه گذاری پرتغال بالاترین رتبه را به خود اختصاص داد هزینه های خرید ملک در پرتغال - اخذ اقامت پرتغال زندگی در پرتغال پرتغال، بهترین گزینه مالیاتی برای علاقمندان به اخذ اقامت اروپا بر طبق اخبار آنلاین پرتغال، خارجی ها یک چهارم املاک را در پرتغال خریداری می کنند پرتغال: فرصت طلایی برای اخذ اقامت اروپا و خرید ملک 25 دلیل برای خرید ملک و سرمایه گذاری در بازار املاک پرتغال و اخذ اقامت پرتغال اداره مهاجرت پرتغال، تقریبا طی شش ماه صف طولانی درخواست های اخذ ویزای طلایی را برطرف کرده است دولت پرتغال خطاب به منتقدان: برنامه ویزای طلایی ماندنی است سرمایه گذاری در برنامه اخذ اقامت پرتغال (ویزای طلایی پرتغال) در ماه ژوئن 35 درصد نسبت به زمان مشابه در سال گذشته افزایش یافته است کشور پرتغال به 25 سال کسری بودجه خود پایان می دهد دولت و اقتصاد پرتغال اقامت اروپا – اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری (ویزای طلایی پرتغال) پرتغال قوانین اخذ پاسپورت و شهروندی پرتغال را آسانتر می کند. مدارس بین المللی در پرتغال مشکلات مالیاتی بعضی کشورها و راه حل آن در کشور پرتغال ویزای Tier 1 انگلستان یا ویزای طلایی پرتغال اقامت پرتغال از طریق خرید ملک، میانبری به سوی اخذ پاسپورت اروپا برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک پیش بینی افزایش قیمت املاک در پرتغال در سال 2018 زندگی کم هزینه در دنیای تاریخی پرتغال رونق بازار املاک در پرتغال ادامه دارد - اخذ اقامت پرتقال از طریق خرید ملک کاوش دنیای قدیم در پرتغال فرح بخش بازار املاک و مستغلات در پرتغال همچنان پر رونق است در ماه مارس برنامه ویزای طلایی پرتغال برای اولین بار از مرز صدور 6000 کارت اقامت گذشت ویزای نوع 65A-d پرتغال – بهترین ویزای طلایی در جهان؟ آیا اقامت از روش ثبت شرکت و تمکن مالی برای من مناسب است؟ بخش دوم: ثبت شرکت آیا اقامت از روش تمکن مالی و ثبت شرکت برای من مناسب است؟ بخش اول: تمکن مالی تغییر قانون شهروندی برای فرزندانی که در پرتغال به دنیا می آیند روش های سرمایه گذاری در کشور پرتغال آیا افزایش قیمت در بخش مسکن پرتغال یک حباب است؟ رشد اقتصاد پرتغال در سال 2017 دفتر کنکاش فعالیت خود را در پرتغال آغاز کرد افزایش تعداد خانواده های مقیم در پرتغال پیش بینی تداوم افزایش قیمت ملک پرتغال در سال 2018 هر گلدن ویزا برابر با ورود 3 نفر به پرتغال است ثبت رکوردی جدید در حوزه ی گردشگری برای پرتغال در سال 2017 بازار ملک پرتغال 10 دلیل برای انتخاب پرتغال پرتغال در صدر برنامه های اقامت و تابعیت پرتغال یکی از قدرتمندترین پاسپورت های جهان را در اختیار دارد پروسه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک به چه صورت است؟ در برنامه اخذ اقامت سرمایه گذاری پرتغال، هزینه های جانبی به چه صورت است؟ مقایسه برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال و برنامه اقامت سرمایه گذاری اسپانیا قبل از اخذ اقامت سرمایه گذاری پرتغال ، کمی بیشتر در مورد لیسبون بدانید حقایق، آمار و ارقامی در مورد کشور پرتغال در برنامه سرمایه گذاری پرتغال اخذ اقامت در لیسبون پرتغال، شهری با گذشته ی رمانتیک و آینده ی نویدبخش برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال در صدر برنامه های سرمایه گذاری اروپا نمونه ای از یک ملک بازسازی شده 90 متری دو خوابه در شهر لیسبون در پرتغال علاوه بر اخذ اقامت دائم پرتغال یا حتی پاسپورت پرتغال، سود هم کنید رونق برنامه اخذ اقامت سرمایه گذاری پرتغال و در نهایت اخذ پاسپورت اروپا مهاجرت به پرتغال با برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال چه مزایایی دارد؟ تغییرات در پروسه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در ژانویه 2017 مهاجرت به پرتغال به معنای مهاجرت به سومین کشور امن در جهان است 10 دلیلی که نشان می دهد مهاجرت به پرتغال، بهترین انتخاب برای مهاجرت است اخذ اقامت دائم پرتغال از طریق برنامه اقامت پرتغال با خرید ملک شرایط اخذ اقامت دائم پرتغال و پاسپورت پرتغال از طریق سرمایه گذاری آزمون زبان پرتغالی برای متقاضیان اخذ اقامت و پاسپورت پرتغال اجباری است مهاجرت به پرتغال: بهترین موقعیت در دنیا برای زندگی و بازنشستگی برنامه اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری، ستاره برنامه های سرمایه گذاری صدور مجوز اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری به حد سه میلیارد یورو رسید دانشگاه پورتو یکی از معروف ترین دانشگاه های اروپا در کشور پرتغال پرسش و پاسخ در مورد برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری موفقیت برنامه اقامت پرتغال از طریق خرید ملک در طی سال های گذشته آشنایی با پرتغال قابل توجه متقاضیان اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک سال 2017، سالی طلایی برای برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال موجب افزایش قیمت املاک شده است چند نکته مهم برای خرید خانه و سرمایه گذاری در پرتغال و اسپانیا ویزای طلایی پرتغال با سرمایه گذاری 500,000 یورو در بخش املاک اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک هزینه ی زندگی در پرتغال نمونه ای از یک ملک بازسازی شده 70 متری دو خوابه در شهر لیسبون در پرتغال نمونه ای از یک ملک بازسازی شده 100 متری دو خوابه در شهر لیسبون در پرتغال شماره ی شناسائی مالیات دهنده و نماینده ی مالیاتی در پرتغال نمونه ای از یک ملک بازسازی شده 115 متری سه خوابه در شهر لیسبون در پرتغال زندگی در پرتغال مراقبت های بهداشتی در پرتغال اقامت اروپا مالیات در پرتغال مهاجرت به پرتغال آب و هوا در پرتغال سرمایه گذاری در پرتغال

دفاتر شرکت کنکاش

دفتر تهران

placeتهران، خیابان عباس آباد، خیابان سرافراز، نبش خیابان اول، برج موج، طبقه 6، واحد 26
کدپستی: 1587653154
phone 021 - 88710588 --- 88710589 --- 88710590

دفتر پرتغال

placePraca Duque de Saldanha, 1 Edif. Atrium Saldanha, 7 Piso 1050-94 Lisbon | Portugal

دفتر آمریکا

place4771 Caminitos de los Cepillos, Bonsall, C A, 92003, USA
phone +1 - 310 405 5717
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش