اقامت کانادا از طریق برنامه استارت آپ

اقامت کانادا از طریق برنامه استارت آپ



کانادا مایل است تعداد زیادی متقاضی خلاق و کارآفرین در طرح های تجاری را بپذیرد تا به کانادا مهاجرت کنند و باعث بروز جریانی از نوآوری و خلاقیت در فضای کسب و کار کانادا شوند. هر گونه طرح خلاقانه ای می تواند مورد بررسی قرار بگیرد (اکثر مواقع باید بیزینس فعالی هم وجود داشته باشد). افرادی که با درخواست آنها موافقت شود اقامت دائم کانادا را طی 14 ماه کسب خواهند کرد.

اقامت کانادا از طریق برنامه ویزای استارت آپ از طریق کارآفرینی خلاقانه

دولت کانادا پس از یک دوره پنج ساله آزمایشی، برنامه اخذ اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استارت آپ را اخیرا در سال 2018 دائمی کرد. این بدان معناست که کانادا مایل است تا حد ممکن تعداد زیادی متقاضی خلاق و کارآفرین در طرح های تجاری را بپذیرد تا به کانادا مهاجرت کنند و باعث بروز جریانی از نوآوری و خلاقیت در فضای کسب و کار کانادا شوند. این نوع کسب و کارها نمی توانند از کسب و کارهای معمول مانند ایجاد یک رستوران، مدیریت یک فرانچایز و ... باشند و باید حتما یک عنصر خلاقیت و ابتکار در آنها وجود داشته باشد که یا پیش از این وجود نداشته و یا وجود داشته اما این کسب و کار آن را گسترش و بهبود می دهد. هر چند که  هر گونه طرح خلاقانه ای می تواند مورد بررسی قرار بگیرد اما اکثر سازمان هایی که طرح ها را بررسی و تایید می کنند تنها طرح هایی که در زمینه تکنولوژی، سلامت و صنایع غذایی هستند را برای بررسی قبول می کنند. همچنین بسیاری از سازمان های تعیین شده برای بررسی، طرح هایی که تنها در حد یک ایده هستند را قبول نمی کنند و تنها طرح ها و بیزینس پلان هایی را می پذیرند که از قبل اجرا شده باشند و سابقه موفقیت و پول سازی این شرکت ها قابل ارائه و اثبات به سازمان مربوطه باشد.

بنابراین این برنامه مهاجرتی کانادا،برخلاف اکثر برنامه های مهاجرت و اقامت از طریق سرمایه گذاری، این گونه نیست که شما تنها مبلغی را سرمایه گذاری کنید و منتظر باشید تا اقامت دریافت کنید بلکه علاوه بر سرمایه ( در تئوری سرمایه خاصی از طرف دولت تعیین نشده اما عملا بدون پشتوانه مالی، احتمال موفقیت بالا نیست) باید مبتکر و دارای یک طرح کسب و کار خلاق باشید.

بیزینس پلان یا طرح تجاری ارائه شده برای این برنامه باید دارای ویژگی های زیر باشد:

  1. خلاقانه باشد.
  2. باعث ایجاد شغل برای کانادایی ها شود.
  3. قابل مطرح شدن در سطح جهانی باشد.

 اصلی ترین بخش روند اخذ اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استارت آپ

قدم اول برای اقدام به اخذ اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استارت آپ، این است که فرد قصد راه اندازی یک کسب و کار در کانادا داشته باشد که ویژگی های زیر را داشته باشد:
  1. هر متقاضی مهاجرت حداقل 10 درصد سهام شرکت را داشته باشد (با این فرض که بیشتر از یک نفر بناست برای یک طرح اقدام به مهاجرت کند).
  2. سهم متقاضیان اخذ اقامت دائم کانادا از شرکت تأسیس شده در مجموع بیش از 50 درصد باشد (سهامی که حق رای دارد).
  3. متقاضی اخذ اقامت دائم کانادا نقشی اساسی در مدیریت این شرکت و کسب و کار در کانادا داشته باشد.
  4. این شرکت و کسب و کار در کانادا به صورت یک شرکت سهامی Incorporation ثبت شود.
مرحله بعد و البته مهم ترین مرحله کار این است که بیزینس پلان این کسب و کار توسط یک سازمان مورد تأیید اداره مهاجرت کانادا مورد حمایت قرار بگیرد. سازمان های مورد تأیید اداره مهاجرت کانادا به سه گروه عمده تقسیم می شوند و بسته به آنکه با کدام گروه کار کنید، انتظارات اداره مهاجرت متفاوت است.

گروه اول این سازمان ها، (و سخت ترین گروهی که می توان با آنها کار کرد) در اصطلاح Venture Capital (سرمایه تحت ریسک) نام دارند. این دسته شامل سازمان های بزرگ مالی کانادایی است. اگر هر کدام از این سازمان ها حاضر بشوند در طرح متقاضی (یا متقاضیان) حداقل 200 هزار دلار سرمایه گذاری کنند، آن وقت می توان این طرح را به اداره مهاجرت معرفی کرد.
 سازمان های مورد تأیید اداره مهاجرت در گروه Venture Capital شامل سازمان های زیر است.


  • BDC Venture Capital
  • Celtic House Venture Partners
  • Extreme Venture Partners LLP
  • Golden Venture Partners Fund, LP
  • Impression Ventures
  • Information Venture Partners Management Inc.
  • Innovation Platform Capital International LP
  • iNovia Capital Inc.
  • Lumira Capital
  • Nova Scotia Innovation Corporation (o/a Innovacorp)
  • OMERS Ventures Management Inc.
  • Pangaea Ventures Ltd.
  • PRIVEQ Capital Funds
  • Real Ventures
  • Relay Ventures
  • ScaleUp Venture Partners, Inc.
  • Top Renergy Inc.
  • Vanedge Capital Limited Partnership
  • Version One Ventures
  • Westcap Management Ltd.
  • Yaletown Venture Partners Inc.
گروه دوم این سازمان ها، که کمی کار کردن با آنها آسان تر است Angel Investor (سرمایه گذار فراهم کننده کمک مالی و یاری دهنده) نامیده می شوند. اعضای این دسته از سازمان ها باید حاضر شوند که در طرح متقاضی حداقل 75 هزار دلار کانادا سرمایه گذاری کنند. در حال حاضر سازمان های زیر در این گروه قرار می گیرند.
  • Canadian International Angel Investors
  • Golden Triangle Angel Network
  • Oak Mason Investments Inc.
  • Southeastern Ontario Angel Network
  • Southwestern Ontario Angel Group
  • TenX Angel Investors Inc.
  • VANTEC Angel Network Inc.
  • York Angel Investors Inc.
گروه سوم این سازمان ها، انکوباتور  Business Incubators نامیده می شوند. این سازمان ها طرح های جدید را بررسی می کنند و اگر از نظر آنها مورد تأیید باشند قبول می کنند که به آنها حمایت های اطلاعاتی و آموزشی و ... بدهند و به رشد آنها کمک کنند. بر خلاف دو گروه قبلی، سازمان های انکوباتور نه تنها در طرح متقاضی سرمایه گذاری نخواهند کرد بلکه ممکن است برای پذیرش طرح متقاضی مبالغ قابل توجهی دریافت کنند. این مبالغ صرف خدماتی نظیر شرکت در دوره های آموزشی خاص، کمک به برنامه ریزی مالی شرکت، کمک به بازاریابی و تبلیغات شرکت و … خواهد شد. مدارک مورد نیاز و انتظارات انکوباتورها به نوع هر سازمان انکوباتور و شرایط بیزینس پلان ارائه شده توسط متقاضی بستگی خواهد داشت. در حال حاضر فهرست انکوباتورهای مورد تأیید اداره مهاجرت به شرح زیر است.
  • Alacrity Foundation
  • Alberta Agriculture and Forestry
    • Agrivalue Processing Business Incubator
    • Food Processing Development Centre
  • Biomedical Commercialization Canada Inc. (operating as Manitoba Technology Accelerator)
  • Calgary Technologies Inc.
  • Communitech
  • Creative Destruction Lab
  • Empowered Startups Ltd.
  • Extreme Innovations
  • Genesis Centre
  • Highline BETA Inc.
  • Innovacorp
  • Interactive Niagara Media Cluster o/a Innovate Niagara
  • Invest Ottawa
  • Knowledge Park o/a Planet Hatch
  • Launch Academy
  • LaunchPad PEI Inc.
  • NEXT Canada
  • Real Investment Fund III L.P. o/a FounderFuel
  • Ryerson Futures Inc.
  • Spark Commercialization and Innovation Centre
  • Spring Activator
  • The DMZ at Ryerson University
  • TSRV Canada Inc. (operating as Techstars Canada)
  • Waterloo Accelerator Centre
  • York Entrepreneurship Development Institute
بدون دریافت نامه تاییدیه از یکی از سازمان های فوق ، نمی توان برای اخذ اقامت کانادا از روش استارت آپ اقدام کرد. در نتیجه مهمترین و وقت گیر ترین بخش اقدام از این روش، دریافت نامه تاییدیه از یکی از سازمان های بالا می باشد. 

مراحل اخذ اقامت دائم کانادا از روش استارت آپ

  1. تهیه و ارائه یک بیزینس پلان (طرح کسب و کار) که شرایط ویژه ای داشته باشد ( در بالای متن توضیح داده شده) و  احتمال تأیید توسط یکی از سازمان های مورد تایید اداره امور مهاجرت کانادا را داشته باشد.
  2. تعیین شرکای طرح (چه متقضای مهاجرت و چه کسانی که در کانادا شریک این طرح خواهند بود).
  3. ارائه بیزینس پلان ( طرح کسب و کار ) به یکی از سازمان های مذکور که منجر به امضای توافق دوجانبه  و دریافت تأییدیه از یکی از آنها بشود.
  4. پر کردن فرم های مهاجرتی و ارائه مدارک لازم به اداره مهاجرت به منظور دریافت اقامت دائم کانادا.
  5. پذیرش تقاضا توسط اداره مهاجرت پس از قبول کردن طرح مورد نظر، انجام آزمایشات پزشکی و بررسی پیشینه متقاضی و سپس صدور ویزا ورود به کانادا

شرط زبان و منبع مالی مورد نیاز برای این برنامه

متقاضیان مهاجرت از این روش باید به وسیله شرکت در آزمون های مورد تأیید اداره مهاجرت نشان بدهند که سطح زبان آنها حداقل معادل CLB 5 است. برای اثبات این مسأله باید طبق جدول زیر در حداقل یکی از آزمون های زیر شرکت کنند و حداقل نمره ایشان معادل ارقام ارائه شده در این جداول باشد.
 
صحبت کردن
گوش دادن
خواندن
نوشتن
نام آزمون
5.0
5.0
4.0
5.0
IELTS General آیلتس جنرال
5
5
5
5
CELPIP-G آزمون
226
181
151
226
TEF تف
 
متقاضی باید هنگام ارائه مدارک به اداره مهاجرت نتیجه یکی از سه آزمون فوق را ارائه کند و در هر زیر گروه حداقل نمراتی که در بالا ملاحظه می کنید را آورده باشد. 

در این روش اخذ اقامت کانادا متقاضی باید نشان دهد که در حساب بانکی خود حداقل مبالغی را دارد که هزینه های زندگی او را طی یک سال تامین خواهد کرد. البته به جز افرادی که انچنان طرح بی نظیری از خود ارائه دهند که به راحتی حمایت مالی سازمان ها را جذب نمایند در اکثر موارد متقاضیان باید تمام هزینه های ایجاد کسب و کار و حتی پیش از آن، هزینه های دوره های آموزشی این سازمان ها را بپردازند و در نتیجه این اقدام معمولا تنها برای افراد خلاق و دارای کسب و کار مبتکرانه ای امکان پذیر است که از ثروت خوبی نیز برخوردار باشند ( حداقل حدود 500 هزار دلار نیاز است) تا بتوانند  هزینه های اقدام و ایجاد بیزینس را تامین نمایند.

دریافت ویزای اجازه کار در کانادا، قبل از صدور اقامت دائم کانادا

متقاضیان این روش اخذ اقامت کانادا می توانند حتی پیش از آنکه اقامتشان صادر شود با یک ویزای اجازه کار، وارد کانادا بشوند و طرح خود را آغاز کنند. برای گرفتن ویزای کار شرایط زیر الزامی است.
  1. در اداره مهاجرت کانادا پرونده تشکیل بدهند و هزینه آن را پرداخت کنند
  2. قصد ایشان زندگی در هر کجای کانادا بجز استان کبک باشد
  3. از طرف یکی از سازمان هایی که در بالا آمد نامه تاییدیه حمایتی Letter of Support دریافت کرده باشند و با آن سازمان قرارداد امضا کرده باشند.
  4. به اندازه یک سال زندگی خود و خانواده خود در کانادا پول در حساب بانکی داشته باشند.
اگر با ویزای کار متقاضی موافقت بشود به همسر وی نیز ویزای کار داده می شود و فرزندان وی نیز می توانند در کانادا حضور بیابند و تحصیل کنند. متقاضی با این ویزای کار فقط حق دارد روی پروژه خود کار کند ولی همسر وی می تواند برای هر کارفرمایی کار کند (گرچه که معمولا برای همسر محدودیت جغرافیایی در نظر گرفته خواهد شد).

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اخذ اقامت دائم کانادا از روش برنامه استارت آپ با مشاوران ما در کنکاش تماس حاصل فرمایید.


مطالب مرتبط با اقامت کانادا از طریق برنامه استارت آپ

برنامه استارتاپ ویزا: مسیری جایگزین به سوی کانادا اقامت کانادا از طریق برنامه استارت آپ آیا مهاجرت از طریق سرمایه گذاری آینده ای در کانادا دارد؟ مهاجرت به کانادا از طریق برنامه های استانی حذف شرط اسپانسرشیپ دو ساله خانواده توسط اداره مهاجرت، پناهندگی و تابعیت کانادا افزایش سن فرزند وابسته در پرونده های مهاجرتی کانادا سرویس رایگان آموزش زبان فرانسه بصورت آنلاین در سایت اداره مهاجرت کبک بازگشایی برنامه مهاجرت به کانادا از طریق استان کبک در سال 2017 مزایای کاری و تفریحی برنامه سرمایه گذاری استان منیتوبا دوره جدید جذب پرونده های برنامه مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری کبک برای سال 2017 – 2018 توسط دولت کبک سرمایه گذاران به برنامه های استانی کانادا روی می آورند مهاجرت به کانادا با برنامه های استانی، منیتوبا یا آنتاریو مهاجرت به کبک کانادا برای ایرانی ها گران تر می شود احمد حوسن: وزیر جدید اداره مهاجرت، پناهندگی و تابعیت کانادا مهاجرت به کانادا با سرمایه گذاری در منیتوبا و مبلغ وثیقه کودکان آینده ی ما هستند گام به گام مهاجرت به کانادا از طریق برنامه ی استان کبک نقاط قوت و ضعف مهاجرت به کانادا از طریق راه اندازی کسب و کار آیا "مهاجرت به کانادا تنها با پرداخت 100,000 دلار" واقعیت دارد؟ کانادا اصلاح سن فرزندان وابسته را پیشنهاد می کند کبک یا آمریکا؛ یک مقایسه عمیق برنامه های ویزای سرمایه گذاری برتر جهان آیا کانادا برنامه ای جدید برای مهاجران سرمایه گذار فدرال معرفی می کند؟ اخذ شهروندی و پاسپورت کانادا کانادایی ها خواستار جذب مهاجر بیشتر هستند چگونه از اقامت در کانادا انصراف دهیم و همچنان شهروند کانادا باقی بمانیم افراد مقیم دائم آمریکا (دارنده گرین کارت) و افراد مقیم دائم کانادا (دارنده کارت PR) هر کدام چه تعهداتی دارند و کدام ملزم هستند مالیات بر درآمد خارجی پرداخت کنند؟ بهترین مقصد ها برای مهاجران جدید به کانادا در سال 2016 منتشر شد در مورد برنامه های استانی مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری بیشتر بدانیم چه استان هایی مقصد بیشترین مهاجرین سرمایه گذاری در کانادا بوده اند؟ چه کشورهایی بیشترین تعداد مهاجرین به کانادا را دارند؟ وزیر مهاجرت کانادا متعهد می شود برنامه های مهاجرتی را ساده کند و از شر قوانین دست و پا گیر خلاص شود مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در یک نگاه/ مقایسه برنامه ی استان های مختلف کانادا جذب مهاجران بیشتر در سال 2017 در استان های کانادا آمریکا یا کانادا؛ کدام کشور بهترین برنامه مهاجرت سرمایه گذاری را دارد؟ خبر کبک بازگشایی و ظرفیت برنامه مهاجرت کبک بازگشایی برنامه کبک اقامت دائم برای والدین، پدربزرگ ها و مادربزرگ ها در کانادا اقامت داِئم و فوری برای همسران کانادایی ها تغییرات قانون شهروندی کانادا کانادا تمایل به جذب کدام مهاجران دارد؟ ویزای تحصیلی کانادا آمریکا و کانادا؛ مقصدهای نخبگان مهاجر ایرانی اقامت در کانادا پس از تحصیل

دفاتر شرکت کنکاش

دفتر تهران

placeتهران، خیابان عباس آباد، خیابان سرافراز، نبش خیابان اول، برج موج، طبقه 6، واحد 26
کدپستی: 1587653154
phone 021 - 88710588 --- 88710589 --- 88710590

دفتر پرتغال

placePraca Duque de Saldanha, 1 Edif. Atrium Saldanha, 7 Piso 1050-94 Lisbon | Portugal

دفتر آمریکا

place4771 Caminitos de los Cepillos, Bonsall, C A, 92003, USA
phone +1 - 310 405 5717
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش