در سال پنجم چه اتفاقی می افتد؟ دارندگان اقامت پرتغال (ویزای طلایی پرتغال) با نفس های حبس شده منتظر هستند.

در سال پنجم چه اتفاقی می افتد؟ دارندگان اقامت پرتغال (ویزای طلایی پرتغال) با نفس های حبس شده منتظر هستند.



مواد 167 و 169 قانون اخذ تابعیت و پاسپورت پرتغال از طریق مراحل قانونی اصلاح شده و هم اکنون می توان تنها پس از 5 سال (پیش تر شش سال بود) داشتن اقامت قانونی پرتغال اقدام به اخذ تابعیت و پاسپورت پرتغال نمود.

در سال پنجم چه اتفاقی می افتد؟ دارندگان و متقاضیان اخذ اقامت پرتغال (ویزای طلایی پرتغال) با نفس های حبس شده منتظر هستند.

از زمان شروع به کار خود در سال 2012، برنامه اخذ اقامت ویزای طلایی پرتغال موفق به جذب بیش از 4 میلیارد یورو سرمایه، با اعطای کارت اقامت به متقاضیان متمول شده است. این برنامه که در حال حاضر بهترین برنامه از نوع خود در اروپا شناخته شده است، با اعطای حق اقامت به سرمایه داران غیر اروپایی علی الخصوص چینی ها و برزیلی ها موفقیت بسیاری کسب کرده است و هم اکنون دارندگان ویزای طلایی پرتغال بی صبرانه منتظر نشسته اند که ببینند پس از گذشت دوره 5 ساله اولیه چه چیزی در انتظار آنها خواهد بود.

پرتغال-پاسپورت-اروپا-آینده-درخشان

شایان ذکر است که این برنامه به دلیل استقبال بی بدیل متقاضیان در سالهای 2015 و 2017 با مشکل انباشت پرونده های مورد بررسی در اداره مهاجرت پرتغال روبرو شد، این مسئله که زمانی بیم آن می رفت که موجب کاهش محبوبیت برنامه ویزای طلایی پرتغال شود، هم اکنون برطرف شده و سیر بررسی پرونده های درخواست بسیار روان و سریع شده است. در حال حاضر پیش بینی می شود که پرونده های درخواست ظرف مدت 4 ماه مورد بررسی قرار گرفته و سرعت پاسخگویی و ارائه خدمات اداره مهاجرت پرتغال به طرز چشم گیری بهبود یافته است.

رشد قابل توجه بازار املاک و مستغلات پرتغال پیرو شروع برنامه ویزای طلایی پرتغال یکی دیگر از مواردی است که دارندگان و متقاضیان اخذ اقامت پرتغال را به خود مشغول کرده است. اینکه آیا ممکن است رشد همچنان ادامه داشته باشد یا خیر؟ و اینکه آیا اگر رشدی در بازار املاک مشاهده نشد آیا باز هم خرید ملک در پرتغال برای اخذ اقامت مزایای کافی خواهد داشت؟ در پاسخ به این نگرانی ها باید گفت که هنوز هم تمامی پیش بینی ها در مورد بازار ملک پرتغال حاکی از رشد آن در سالهای آینده است و همچنین اینکه مزیت داشتن کارت اقامت یک کشور اروپایی تحت هر شرایطی کاملا به نفع فرد و افراد خانواده او می باشد.

اما نکته ای که بیش از همه توجه تمامی دست اندرکاران صنعت مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و متقاضیان اخذ اقامت در کشورهای اروپایی را به خود جلب کرده است، پایان 5 ساله اول پس از شروع برنامه ویزای طلایی پرتغال می باشد. طبق اساسنامه برنامه، دارنده ویزای طلایی پرتغال می توانست در پایان سال پنجم اقدام به اخذ اقامت دائم پرتغال نموده و در پایان سال ششم اقدام به پاسپورت پرتغال نماید. با توجه به اینکه این برنامه در سال 2012 به دنیا معرفی شد و اولین متقاضیان  (حدود 500 سرمایه گذار) ویزاهای طلایی پرتغال خود را در سال 2013 دریافت نمودند، هم اکنون همه منتظر هستند که این افراد کارت اقامت دائم خود را دریافت نمایند.

حتی از آن هم بیشتر، تمامی دارندگان اقامت ویزای طلایی پرتغال در انتظار سال ششم و امکان اخذ شهروندی و پاسپورت پرتغال می باشند. پاسپورت پرتغال انگیزه ای قدرتمند برای بسیاری از سرمایه گذارانی است که ویزای طلایی پرتغال دریافت نموده اند. این مسئله یکی از نکات کلیدی و اساسی برنامه ویزای طلایی پرتغال بوده اجرای آن نقطه عطفی برای این برنامه محسوب می شود. هیچ دور از ذهن نیست که درماه های آینده سوالهای پیش رو از مقامات دولت پرتغال و مسئولین اجرای این برنامه پرسیده خواهند شد؛

  1. آیا می توان اقامت دائم  را با تنها 7 روز حضور سالیانه در 5 سال به دست آورد؟
  2. الزامات دیگر برای اخذ اقامت دائم پرتغال چه می باشند؟
  3. دانش زبان پرتغالی متقاضی در چه حدی باید باشد؟
  4. آیا پروسه اخذ اقامت دائم پرتغال به آسانی اخذ ویزای طلایی است؟
  5. هزینه های واقعی این اقدام چه دولتی و چه حقوقی چقدر خواهد بود؟

در عرض چند ماه آینده تمامی این سوالات با مدارک و شواهد کافی پاسخ داده شده و یک فرایند درخواست روشن و شفاف برای اخذ اقامت دائم و پاسپورت پرتغال تعریف خواهد شد. در عین حال که بسیاری از متقاضیان ممکن است در انتظار نوع پاسخ به موج اول دارندگان ویزای طلایی باشند، بسیاری دیگر حتی هم اکنون در صدد اخذ ویزای طلایی می باشند، زیرا مزایای داشتن این کارت اقامت اروپا به خودی خود فراوان بوده و برای بسیاری از افراد غیر اروپایی جذابیت های بیشماری به همراه دارد، حتی بدون در نظر گرفتن مراحل بعدی آن.

نشانه های امیدوار کننده

با توجه به اینکه سیر آینده برنامه ویزای طلایی در مورد اقامت دائم و شهروندی، تاثیری بسزا بر محبوبیت این برنامه خواهد داشت، می توان امیدوار بود که قانونگذاران و مسئولین اجرای این برنامه، به امید حفظ موقعیت استثنایی خود در دنیای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، منتظران را مایوس نکرده و با پروسه ای آسان و سریع به اصول برنامه خود پاییند بمانند. تا کنون تنها علائم مثبت از روند پرونده های درخواست اخذ اقامت دائم مشاهده شده است، چندین شرکت حقوقی برجسته که خدمات مختص ویزای طلایی را به متقاضیان ارائه می دهند، از چندین پرونده موفق اقامت دائم پس از اقامت موقت گزارش داده اند، و اجماع کلی در سراسر کمیته مهاجرت حاکی از این است که این پروسه ساده و سریع خواهد بود.

در حرکتی که برای بسیاری شگفت انگیز بود، شروع ماه ژوئیه شاهد تصویب اصلاحیه قانون ملیت پرتغالی بود. طبق مواد 167 و 169 قانون کسب تابعیت و پاسپورت از طریق مراحل قانونی اصلاح شده و هم اکنون تصریح می کنند که می توان تنها پس از 5 سال (پیش تر شش سال) داشتن اقامت قانونی اقدام به اخذ ملیت کشور پرتغال نمود.

آیا تصویب چنین قانونی، دقیقا پس از 5 سال از زمان صدور اولین ویزای طلایی تصادفی است؟ آیا این اقدام می تواند نشانه ای از حسن نیت دولت پرتغال و همچنین جذب متقاضیان بیشتر به این برنامه محبوب تلقی شود؟ بخصوص اینکه همانطور که در اول این مقاله ذکر شد، بسیاری در انتظار چگونگی اجرای این پروسه ها هنوز به انتظار نشسته اند.

آیا مجموعه  درخواست های اخذ اقامت دائم و شهروندی پرتغال موفق منجر به افزایش بیش از پیش خیل متقاضیان اخذ اقامت پرتغال خواهد شد؟ با در نظر گرفتن تغییرات در قانون تابعیت در قانون اساسی پرتغال و سیر درخواست و پذیرش پایدار از طریق سرمایه گذاری 350 هزار یورویی در خرید ملک بازسازی شده بالای 30 سال ساخت، ماههای آینده برای این برنامه و تمامی افرادی که با علاقه سیر آن را دنبال می کنند، جالب توجه خواهد بود.


برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اخذ اقامت پرتغال با مشاوران ما در کنکاش تماس حاصل فرمایید.

مطالب مرتبط با در سال پنجم چه اتفاقی می افتد؟ دارندگان اقامت پرتغال (ویزای طلایی پرتغال) با نفس های حبس شده منتظر هستند.

میانگین قیمت املاک خریداری شده برای اقامت سرمایه گذاری پرتغال چقدر است؟ برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال از عوامل رشد 2.7 درصدی سود ناخالص داخلی فروش اقامت اروپا و تابعیت یا پاسپورت اروپا چه تاثیری بر بازار املاک اروپا دارد؟ بله، قطعا می توانیم بگوییم اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در نهایت منجر به اخذ تابعیت و پاسپورت پرتغال می شود پرتغال به دنبال مهاجران جدید است ویزای Tier 1 انگلستان یا ویزای طلایی پرتغال افزایش 6.4 درصدی قیمت خانه ها در پرتغال اخذ اقامت پرتغال در برابر اخذ اقامت اسپانیا اقامت پرتغال یا اقامت اسپانیا؟ اقامت پرتغال و دلایل برتری آن اقامت پرتغال: بالاترین کیفیت زندگی بهترین کشور ها برای مهاجرت سرمایه گذاری در دنیا گزارش بانک های پرتغال حاکی از افزایش قیمت املاک در پرتغال طی سال های اخیر هستند منطقه آلگاروه پرتغال، ایده آل برای زندگی اقامت پرتغال- چرا پرتغال از نظر قوانین مالیاتی، باید اولین انتخاب برای مهاجران باشد؟ در سال پنجم چه اتفاقی می افتد؟ دارندگان اقامت پرتغال (ویزای طلایی پرتغال) با نفس های حبس شده منتظر هستند. صنعت گردشگری در پرتغال به شدت رو به رشد است سرمایه گذاری در پرتغال بازار املاک پرتغال در رتبه بندی موسسه Henley & Partners برنامه های مهاجرت از طریق سرمایه گذاری پرتغال بالاترین رتبه را به خود اختصاص داد هزینه های خرید ملک در پرتغال - اخذ اقامت پرتغال زندگی در پرتغال پرتغال، بهترین گزینه مالیاتی برای علاقمندان به اخذ اقامت اروپا بر طبق اخبار آنلاین پرتغال، خارجی ها یک چهارم املاک را در پرتغال خریداری می کنند پرتغال: فرصت طلایی برای اخذ اقامت اروپا و خرید ملک 25 دلیل برای خرید ملک و سرمایه گذاری در بازار املاک پرتغال و اخذ اقامت پرتغال اداره مهاجرت پرتغال، تقریبا طی شش ماه صف طولانی درخواست های اخذ ویزای طلایی را برطرف کرده است دولت پرتغال خطاب به منتقدان: برنامه ویزای طلایی ماندنی است سرمایه گذاری در برنامه اخذ اقامت پرتغال (ویزای طلایی پرتغال) در ماه ژوئن 35 درصد نسبت به زمان مشابه در سال گذشته افزایش یافته است کشور پرتغال به 25 سال کسری بودجه خود پایان می دهد دولت و اقتصاد پرتغال اقامت اروپا – اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری (ویزای طلایی پرتغال) پرتغال قوانین اخذ پاسپورت و شهروندی پرتغال را آسانتر می کند. مدارس بین المللی در پرتغال مشکلات مالیاتی بعضی کشورها و راه حل آن در کشور پرتغال ویزای Tier 1 انگلستان یا ویزای طلایی پرتغال اقامت پرتغال از طریق خرید ملک، میانبری به سوی اخذ پاسپورت اروپا برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک پیش بینی افزایش قیمت املاک در پرتغال در سال 2018 زندگی کم هزینه در دنیای تاریخی پرتغال رونق بازار املاک در پرتغال ادامه دارد - اخذ اقامت پرتقال از طریق خرید ملک کاوش دنیای قدیم در پرتغال فرح بخش بازار املاک و مستغلات در پرتغال همچنان پر رونق است در ماه مارس برنامه ویزای طلایی پرتغال برای اولین بار از مرز صدور 6000 کارت اقامت گذشت ویزای نوع 65A-d پرتغال – بهترین ویزای طلایی در جهان؟ آیا اقامت از روش ثبت شرکت و تمکن مالی برای من مناسب است؟ بخش دوم: ثبت شرکت آیا اقامت از روش تمکن مالی و ثبت شرکت برای من مناسب است؟ بخش اول: تمکن مالی تغییر قانون شهروندی برای فرزندانی که در پرتغال به دنیا می آیند روش های سرمایه گذاری در کشور پرتغال آیا افزایش قیمت در بخش مسکن پرتغال یک حباب است؟ رشد اقتصاد پرتغال در سال 2017 دفتر کنکاش فعالیت خود را در پرتغال آغاز کرد افزایش تعداد خانواده های مقیم در پرتغال پیش بینی تداوم افزایش قیمت ملک پرتغال در سال 2018 هر گلدن ویزا برابر با ورود 3 نفر به پرتغال است ثبت رکوردی جدید در حوزه ی گردشگری برای پرتغال در سال 2017 بازار ملک پرتغال 10 دلیل برای انتخاب پرتغال پرتغال در صدر برنامه های اقامت و تابعیت پرتغال یکی از قدرتمندترین پاسپورت های جهان را در اختیار دارد پروسه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک به چه صورت است؟ در برنامه اخذ اقامت سرمایه گذاری پرتغال، هزینه های جانبی به چه صورت است؟ مقایسه برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال و برنامه اقامت سرمایه گذاری اسپانیا قبل از اخذ اقامت سرمایه گذاری پرتغال ، کمی بیشتر در مورد لیسبون بدانید حقایق، آمار و ارقامی در مورد کشور پرتغال در برنامه سرمایه گذاری پرتغال اخذ اقامت در لیسبون پرتغال، شهری با گذشته ی رمانتیک و آینده ی نویدبخش برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال در صدر برنامه های سرمایه گذاری اروپا نمونه ای از یک ملک بازسازی شده 90 متری دو خوابه در شهر لیسبون در پرتغال علاوه بر اخذ اقامت دائم پرتغال یا حتی پاسپورت پرتغال، سود هم کنید رونق برنامه اخذ اقامت سرمایه گذاری پرتغال و در نهایت اخذ پاسپورت اروپا مهاجرت به پرتغال با برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال چه مزایایی دارد؟ تغییرات در پروسه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در ژانویه 2017 مهاجرت به پرتغال به معنای مهاجرت به سومین کشور امن در جهان است 10 دلیلی که نشان می دهد مهاجرت به پرتغال، بهترین انتخاب برای مهاجرت است اخذ اقامت دائم پرتغال از طریق برنامه اقامت پرتغال با خرید ملک شرایط اخذ اقامت دائم پرتغال و پاسپورت پرتغال از طریق سرمایه گذاری آزمون زبان پرتغالی برای متقاضیان اخذ اقامت و پاسپورت پرتغال اجباری است مهاجرت به پرتغال: بهترین موقعیت در دنیا برای زندگی و بازنشستگی برنامه اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری، ستاره برنامه های سرمایه گذاری صدور مجوز اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری به حد سه میلیارد یورو رسید دانشگاه پورتو یکی از معروف ترین دانشگاه های اروپا در کشور پرتغال پرسش و پاسخ در مورد برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری موفقیت برنامه اقامت پرتغال از طریق خرید ملک در طی سال های گذشته آشنایی با پرتغال قابل توجه متقاضیان اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک سال 2017، سالی طلایی برای برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری برنامه اقامت سرمایه گذاری پرتغال موجب افزایش قیمت املاک شده است چند نکته مهم برای خرید خانه و سرمایه گذاری در پرتغال و اسپانیا ویزای طلایی پرتغال با سرمایه گذاری 500,000 یورو در بخش املاک اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک هزینه ی زندگی در پرتغال نمونه ای از یک ملک بازسازی شده 70 متری دو خوابه در شهر لیسبون در پرتغال نمونه ای از یک ملک بازسازی شده 100 متری دو خوابه در شهر لیسبون در پرتغال شماره ی شناسائی مالیات دهنده و نماینده ی مالیاتی در پرتغال نمونه ای از یک ملک بازسازی شده 115 متری سه خوابه در شهر لیسبون در پرتغال زندگی در پرتغال مراقبت های بهداشتی در پرتغال اقامت اروپا مالیات در پرتغال مهاجرت به پرتغال آب و هوا در پرتغال سرمایه گذاری در پرتغال

دفاتر شرکت کنکاش

دفتر تهران

placeتهران، خیابان عباس آباد، خیابان سرافراز، نبش خیابان اول، برج موج، طبقه 6، واحد 26
کدپستی: 1587653154
phone 021 - 88710588 --- 88710589 --- 88710590

دفتر پرتغال

placePraca Duque de Saldanha, 1 Edif. Atrium Saldanha, 7 Piso 1050-94 Lisbon | Portugal

دفتر آمریکا

place4771 Caminitos de los Cepillos, Bonsall, C A, 92003, USA
phone +1 - 310 405 5717
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش