سوالات متداول درباره برنامه اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری

سوالات متداول درباره برنامه اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری



در این مقاله سعی شده است که به متداول ترین پرسش هایی که در زمینه برنامه اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری پرسیده می شوند، پاسخ داده شود.

در  این مقاله سعی شده است که به متداول ترین پرسش هایی که در زمینه برنامه اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری پرسیده می شوند، پاسخ داده شود.

اقامت مالتا سرمایه گذاری مالتا


1- متقاضی واجد شرایط اخذ اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری چه شرایطی باید داشته باشد؟

 به غیر از اتباع کشور های اتحادیه اروپا، افغانستان و کره شمالی، اتباع سایر کشورها واجد شرایط درخواست اخذ اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری می باشند. ممکن است در آینده و بسته به جهت گیری های سیاسی دولت مالتا، تغییراتی در کشورهای اعلام شده داده شود.

2- آیا والدین متقاضی اصلی یا پدر و مادر بزرگ او می توانند در پرونده درخواست شامل شوند؟

 بله. والدین و پدر و مادر بزرگ متقاضی اصلی یا همسر متقاضی اصلی می توانند در پرونده شامل شوند، به شرط اینکه مدارکی دال بر وابستگی مالی این افراد به متقاضی اصلی به اداره مهاجرت مالتا ارائه شود.

3- در صورت درخواست برای کل اعضای خانواده، آیا باید هزینه های اضافی پرداخت شود؟ 

خیر. 30 هزار یورو هزینه دولتی کل اعضای خانواده را پوشش می دهد. با این وجود هزینه صدور کارت اقامت باید برای همه اعضای خانواده پرداخت شود.

4- دوره اعتبار کارت اقامت مالتا چقدر می باشد؟ دوره اعتبار مجوز اقامت مالتا چقدر است؟

کارت اقامت به مدت 5 سال اعتبار دارد. اقامت کشور مالتا از طریق سرمایه گذاری دائم بوده و پس از اعطا منقضی نمی گردد.

5- آیا یک متقاضی می تواند در مالتا حساب بانکی برای خود باز کند؟

 بله، در صورت تمایل متقاضی می تواند در بانکهای مالتا برای خود حساب افتتاح کند.

6- پس از گذشت 5 سال از زمان سرمایه گذاری، آیا فرد می تواند اقدام به فروش اوراق قرضه خود کرده بدون اینکه حق اقامت خود در مالتا را از دست بدهد؟ 

بله پس از 5 سال فرد مجاز است که اوراق قرضه خود را بفروشد بدون اینکه حق اقامت خود در مالتا را از دست بدهد، به شرطی که سایر شرایط لازم برای حفظ این حق را رعایت کرده باشد.

7- آیا فرد سرمایه گذار برای حفظ حق اقامت خود در مالتا، مستلزم است که پس از فروش اوراق قرضه خود، سرمایه گذاری دیگری در مالتا انجام دهد؟ 

خیر، هیچ نوع سرمایه گذاری دیگری برای حفظ حق اقامت نیاز نیست.

8- آیا در این برنامه پس از اعطای اقامت، حداقل مدت حضور فیزیکی اجباری وجود دارد؟

 خیر، هیچ شرط حضور فیزیکی اجباری در این برنامه وجود ندارد.

9- آیا فرد سرمایه گذار می تواند در آینده وابستگان خود را به پرونده درخواست اخذ اقامت خود اضافه کند؟

 بله، این امکان وجود دارد، اما شرایط و ضوابط دقیق آن هنوز در حال بررسی می باشد.

10- عواقب طلاق برای همسر فرد سرمایه گذار دارنده اقامت مالتا چه خواهد بود؟

 در صورت طلاق متقاضی اصلی از همسر خود، همسر وی حق اقامت در مالتا را از دست خواهد داد. فرزندان همسر که فرزند خوانده متقاضی اصلی محسوب می شوند نیز حق اقامت را از دست می دهند. در اینگونه پرونده ها، هر مورد به صورت جداگانه بررسی می شود.

11- آیا یک وابسته بزرگسال که با حقوق حداقل مشغول به کار  است باز هم می تواند در پرونده متقاضی اصلی شامل شود، در صورتی که حقوق حداقل وی برای رفع نیازهای اولیه او کافی نباشد؟

به لحاظ قانونی جواب منفی است. وابسته بزرگسال نباید مشغول به هیچ کاری باشد.

12- آیا کارت اقامت می تواند در سفارت کشور مالتا تمدید شود یا حتما باید برای تمدید به مالتا سفر کرد؟

 در حال حاضر سفارت های کشور مالتا اقدام به تمدید کارت اقامت این کشور نمی کنند.

13- آیا هنگام ارائه درخواست اخذ اقامت، باید ملکی در اجاره یا مالکیت فرد متقاضی باشد؟

 نه لزوما. مالکیت یا اجاره ملک مسکونی باید پس از دریافت نامه قبول تقاضا صورت پذیرد. با این حال اگر که فرد از سابق، ملکی را در مالکیت یا اجاره خود داشته باشد، و آن ملک شرایط مورد نیاز را داشته باشد، در پرونده قابل قبول خواهد بود.

14- آیا فرد سرمایه گذار می تواند پیش از پایان 5 سال اول اقدام به فروش یا فسخ اجاره ملک مسکونی ذکر شده در پرونده خود کند به شرط آنکه ملکی با شرایط لازم را جایگزین نماید؟

 بله. در طی 5 سال اول، فرد می تواند ملک را تعویض کند به شرط آنکه ملکی با شرایط لازم که ارزش آن توسط یک ارزیاب معتبر تایید شود، و سپس مدارکی دال بر این جایگزینی باید به اداره مهاجرت مالتا ارائه گردد.

15- آیا خرید تعدادی از اتاق های یک هتل در مالتا و حفظ آنها به مدت 5 سال نیز با شرایط اخذ اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری همخوانی دارد، البته به شرط اینکه طی این 5 سال اتاق ها به فردی دیگر اجاره داده نشوند؟

 خیر، مالکیت اتاق در هتل به عنوان ملک واجد شرایط شناخته نمی شود. متقاضی اصلی باید یک ملک مسکونی را اجاره کرده یا خریداری نماید.

16- آیا دارنده اقامت دائم مالتا نیاز است که پس از 5 سال اولیه نیز ملکی مسکونی را در اجاره یا مالکیت خود داشته باشد؟ 

فرد مستلزم نیست که ملک واجد شرایط برنامه اخذ اقامت مالتا را پس از گذشت 5 سال حفظ نماید. اما با این حال، برای حفظ حق اقامت نیاز است که فرد آدرس محل سکونت در مالتا داشته باشد. این بدین معناست که ملکی که پس از 5 سال به اجاره یا مالکیت فرد درآید دیگر نیاز نیست که بر اساس ملزومات برنامه اقامت مالتا انتخاب شود.




برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد برنامه اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری در اوراق قرضه با مشاوران ما در کنکاش تماس حاصل فرمایید.






دفاتر شرکت کنکاش

دفتر تهران

placeتهران، خیابان عباس آباد، خیابان سرافراز، نبش خیابان اول، برج موج، طبقه 6، واحد 26
کدپستی: 1587653154
phone 021 - 88710588 --- 88710589 --- 88710590

دفتر پرتغال

placePraca Duque de Saldanha, 1 Edif. Atrium Saldanha, 7 Piso 1050-94 Lisbon | Portugal

دفتر آمریکا

place4771 Caminitos de los Cepillos, Bonsall, C A, 92003, USA
phone +1 - 310 405 5717
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش