تغییرات قوانین در مورد ویزای طلایی اسپانیا در سال 2015

تغییرات قوانین در مورد ویزای طلایی اسپانیا در سال 2015



تنها با خرید ملک به ارزش دو میلیارد تومان در اسپانیا برای خود و خانواده خود (حتی والدین و فرزندان بالای 18 سال) اقامت اسپانیا را بدست آورید. اسپانیا قانونی را تحت عنوان ویزای طلایی اصلاح کرد تا به اتباع غیر اروپایی که در اسپانیا سرمایه گذاری می کنند، اجازه ی اقامت بدهد. شما بعد از 10 سال اقامت در اسپانیا می توانید شهروند این کشور شوید.

ویزای طلایی اسپانیا و قوانین جدید

در 18 سپتامبر 2013، دولت اسپانیا قانونی را تحت عنوان ویزای طلایی اصلاح کرد تا به اتباع غیر اروپایی که در اسپانیا سرمایه گذاری می کنند، اجازه ی اقامت بدهد.

به منظور واجد شرایط بودن برای این ویزا، سرمایه گذاری باید یکی از شرایط زیر را داشته باشد:

  • خرید سهام خریداری شده در شرکت های اسپانیایی به ارزش بیش از 1,000,000 یورو.
  • خرید اوراق قرضه از دولت اسپانیا به ارزش بیش از 2,000,000 یورو.
  • خرید یک یا چند ملک به ارزش بیشتر از 500,000 یورو.

این نوع ویزا به مدت دو سال داده می شود، و بعد از دو سال در صورتی که شرایط اولیه در هنگام اخذ ویزا همچنان حفظ شده باشد (مثلا اگر ملکی که خریده اید را نفروخته باشید) تمدید خواهد شد.


تغییرات قوانین در مورد ویزای طلایی اسپانیا در سال 2015

در سال 2015 تغییراتی در ویزای طلایی به منظور جذب بیشتر سرمایه گذاران ایجاد شد:

  • این ویزا برای دو سال بدون نیاز به تمدید، معتبر است.
  • همه ی فرزندان و پدر و مادر  فرد سرمایه گذار مجاز به دریافت اجازه اقامت خواهند بود.
  • مجوز اقامت اکنون شامل حق کار در اسپانیا نیز می شود.
  • افراد متأهل، دیگر نیاز به پرداخت 500,000 یورو هر کدام به صورت جداگانه نیستند که واجد شرایط شوند. این امر شامل زوج هایی که رسماً ازدواج نکرده اند اما با هم زندگی می کنند نیز می شود.
  • برای تمدید ویزا، دیگر نیازی به حضور در اسپانیا نیست.

دریافت اقامت با خرید ملک در اسپانیا

با خرید یک یا چند ملک در اسپانیا به ارزش 500,000 یورو یا بیشتر، اتباع غیر اروپایی می توانند برای اقامت در اسپانیا اقدام کنند.

هنگام درخواست برای این ویزا، متقاضی باید مالکیتش را با ارائه یک یا چند گواهی از اداره ی ثبت اموال (Land Registry) ثابت کند. این گواهی ها باید 90 روز قبل از درخواست برای این ویزا صادر شده باشند.

متقاضی همچنین باید شرایط زیر را داشته باشد:

  • نباید در اسپانیا غیر قانونی زندگی کرده باشد.
  •  بالای 18 سال باشد.
  • طی 5 سال گذشته در اسپانیا یا کشوری که زندگی کرده سابقه کیفری نداشته باشد.
  • از ورود به کشورهایی که با اسپانیا معاهده ی ورود دارند، منع نشده باشد.
  • دارای بیمه ی پزشکی دولتی یا خصوصی از شرکت هایی باشد که در اسپانیا مجاز هستند.
  • ثابت کند که مادامی که در اسپانیا است، توانایی مالی برای زندگی را دارد.
  • مالیات های مورد نیاز برای دریافت ویزا را بپردازد.

 

دریافت شهروندی اسپانیا 

برای شهروندی اسپانیا، شرایط متعددی وجود دارند. قانون کلی آن است که شما بعد از 10 سال اقامت در اسپانیا می توانید شهروند این کشور شوید.

البته این اقامت باید قانونی باشد، برای اقامت قانونی، راه های زیادی وجود دارند از جمله درخواست برای ویزای طلایی. همچنین اقامت باید پیوسته بوده باشد و درخواست شهروندی بلافاصله بعد از آن انجام شود. اقامت پیوسته یعنی شما اساساً باید اقامت و محل اسکان خود را در اسپانیا حفظ کنید و هر سال حداقل 6 ماه در سال را در اسپانیا باشید.

حتی برای افرادی که 10 سال مورد نیاز را در اسپانیا گذرانده اند شرایط دیگری نیز وجود دارند:

  • رفتار مدنی مناسب: شما باید تابع قوانین اسپانیا باشید، هیچ گونه سابقه ی کیفری و تحریم اداری و اجرایی نداشته باشید.
  • دانش زبان اسپانیایی، آشنایی با سنت ها، و آداب و رسوم این کشور (شما باید در امتحان فرهنگ عمومی قبول شوید.)

 

نوشته شده توسط کیانوش محمودی

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه گذاری می توانید با مشاوران ما در کنکاش تماس حاصل نمایید.

 

 

 

 

دفاتر شرکت کنکاش

دفتر تهران

placeتهران، خیابان عباس آباد، خیابان سرافراز، نبش خیابان اول، برج موج، طبقه 6، واحد 26
کدپستی: 1587653154
phone 021 - 88710588 --- 88710589 --- 88710590

دفتر پرتغال

placePraca Duque de Saldanha, 1 Edif. Atrium Saldanha, 7 Piso 1050-94 Lisbon | Portugal

دفتر آمریکا

place4771 Caminitos de los Cepillos, Bonsall, C A, 92003, USA
phone +1 - 310 405 5717
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش