اخذ اقامت دائم مالتا و  اقامت اروپا از طریق سرمایه گذاری در مالتا

اخذ اقامت دائم مالتا و اقامت اروپا از طریق سرمایه گذاری در مالتا



اخذ اقامت اروپا توسط اخذ اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری میسر است. برنامه اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری، حق اقامت در کشور مالتا را به همراه حق سفر بدون ویزا در منطقه شنگن به متقاضیان و خانواده آنها ارائه می کند.

اخذ اقامت دائم مالتا و اقامت اروپا از طریق سرمایه گذاری در مالتا

اقامت-اروپا-اقامت-مالتا

اخذ اقامت در یک کشور اروپا توسط برنامه اخذ اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری میسر است. برنامه اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری، حق اقامت دائم در کشور مالتا را به همراه حق سفر بدون ویزا در منطقه شنگن به متقاضیان و خانواده آنها ارائه می کند. این برنامه برای افراد در اتحادیه اروپا، منطقه اقتصادی اروپا و سوئیس قابل اقدام کردن نیست. 

  • مزایای برنامه اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری

  • حق اقامت مادام العمر در مالتا

  • اقامت دائم به مدت 5 سال، که به صورت مادام العمر تمدید می شود.

    سرمایه گذاری تنها برای 5 سال باید حفظ شود

  • همسر و فرزندان واجد شرایط اخذ اقامت دائمی مالتا هستند.

  • تنها برنامه ای که فرزندان مجرد خانواده تا هر سنی می توانند در برنامه شامل شوند.

  • می توان پدر و مادر متقاضی اصلی و همسر را نیز در پرونده شامل کرد.

حداقل الزامات برای اخذ اقامت دائم مالتا از طریق برنامه سرمایه گذاری:

  • سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی با ارزش 250,000 یورو و حفظ آن به مدت 5 سال

  • کمک بلاعوض 30,000 یورویی به دولت.

    خرید ملک به ارزش 320,000 یورو (270,000 یورو در جنوب مالتا ) یا اجاره ملک سالانه 12,000 (10,000 یورو در جنوب مالتا ).


در اینجا به قوانین و جزئیات هزینه ها می پردازیم

افراد قبل از دریافت مدرک اقامت مالتا، به منظور کسب صلاحیت برای برنامه اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری، باید شروط زیر را دارا باشند:

  • متقاضی اصلی باید حداقل 18 سال سن داشته باشد

  • دارای درآمد سالانه حداقل 100,000 یورو به بالا در خارج از مالتا باشد یا حداقل 500,000 یورو سرمایه داشته باشد

  • منابع منظم و ثابتی داشته باشد که برای زندگی خود متقاضی و اشخاص وابسته به او کافی باشد

  • دارای مدارک سفر معتبر باشد

  • دارای بیمه سلامتی باشد

  • گواهی عدم سوء پیشینه از کشور محل زندگی و هر کشور دیگری که متقاضی و وابستگانش بیش از 6 ماه در 10 سال گذشته زندگی کرده اند، داشته باشد.

  • باید گواهی از یک سیستم سلامتی داشته باشد و ثابت کند که متقاضی اصلی و تمام وابستگانش در سلامتی کامل هستند و بار غیر مالی برای سیستم سلامت ملی نیستند.

  • هزینه بلاعوض اولیه 5,500 یورویی که در مرحله ارائه درخواست، باید پرداخت شود.

  • 5,000 یورو به ازای هر فرد وابسته بالای 18 سال باید بیشتر پرداخت شود.

زمانی که گواهی اقامت مالتا تایید شد، متقاضی باید معیارهای زیر را هم داشته باشد:

  • پرداخت باقی هزینه کمک مالی، به مقدار 24,500 یورو به علاوه 5,000 یورو  به ازای هر متقاضی بزرگسال دیگر

  • پرداخت هزینه های کارت اقامتی تا 27.50 یورو به ازای هر نفر در هر سال

    داشتن ملک لازم برای حداقل 5 سال از تاریخ صدور گواهی اقامت مالتا از طریق:

-خرید ملک :

الف) حداقل 270,000 یورو برای املاکی که در جنوب مالتا است

ب) حداقل 320,000 یورو برای املاکی که در بقیه مالتا قرار دارد

-اجاره ملک:

الف) حداقل 10,000 یورو در هر سال برای املاکی که در  جنوب مالتا است

ب) حداقل 12,000 یورو در هر سال برای املاکی که در باقی مناطق مالتا است

-سرمایه گذاری با ارزش حداقل 250,000 یورو برای حداقل 5 سال از تاریخ صدور گواهی اقامت

پس از بررسی صحت اطلاعات و پیشینه افراد، از متقاضی موفق درخواست می شود تا سرمایه گذاری را کامل کند و بعد مجوز اقامت مالتا برای او صادر می شود.

پس از صدور اقامت مالتا، افراد وابسته هم حق زندگی و اقامت در مالتا را به صورت مادام العمر به علاوه امکان سفر آزادانه در کشور های منطقه شنگن بدست می آورند.


برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اخذ اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری، با مشاوران ما در کنکاشتماس حاصل فرمایید.



مطالب مرتبط با اخذ اقامت دائم مالتا و اقامت اروپا از طریق سرمایه گذاری در مالتا

اخذ اقامت دائم مالتا و اقامت اروپا از طریق سرمایه گذاری در مالتا ارزانترین راه مهاجرت به اروپا اقامت مالتا بر اساس قوانین مالیاتی بیش از 500 درخواست برای اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری مالتا، سرزمینی افسانه ای چرا اقامت مالتا؟ اقامت دائم مالتا جایگزین برنامه اقامت دائم مجارستان مالتا یک خانه دوم محبوب در میان سرمایه گذاران غیر اروپایی اخذ اقامت مالتا ارزانترین روش اخذ اقامت اروپا زندگی در مالتا سوالات متداول درباره برنامه اقامت دائم سرمایه گذاری مالتا و پاسخ به آنها پیشگامی مالتا در دنیای بلاک چین و بیت کوین برنامه اقامت مالتا در سال اول اجرا 440 متقاضی داشت مدیر اجرایی برنامه اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری: برنامه اقامت مالتا به مرز 800 متقاضی رسید مزایای زندگی در مالتا که با اخذ اقامت دائم مالتا بدست می آید اخذ اقامت مالتا کشوری با ریشه های باستانی و امکانات مدرن اخذ اقامت دائم مالتا - مالتا به عنوان یکی از بهترین کشورهای ارائه خدمات درمانی در جهان شناخته شد مراحل اخذ اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری مالتا در یک نگاه تغییر در چهره جزیره: مالتا در حال ساختن آینده قیمت های بازار املاک و مستغلات مالتا به سرعت در حال رشد می باشند برنامه اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری: مزایا، هزینه، و جزییات برنامه ی اقامت مالتا در اولین سال راه اندازی 440 درخواست را جذب کرد والتا Valetta، پایتخت مالتا آمار و ارقامی در مورد مالتا مالتا ، جواهر پنهان مدیترانه چرا مهاجرت به مالتا از طریق سرمایه گذاری، بهترین نوع مهاجرت در اروپا است؟ چرا مالتا توانسته تا این حد در جذب مهاجران سرمایه گذاری موفق باشد؟ پاسخ به مهم ترین سوالات علاقه مندان به برنامه بسیار محبوب اخذ اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری اخذ اقامت دائم مالتا زندگی در مالتا اقتصاد در مالتا مراقبت های بهداشتی در مالتا کشور مالتا اقامت دائم مالتا از طریق سرمایه گذاری آب و هوای مالتا

دفاتر شرکت کنکاش

دفتر تهران

placeتهران، خیابان عباس آباد، خیابان سرافراز، نبش خیابان اول، برج موج، طبقه 6، واحد 26
کدپستی: 1587653154
phone 021 - 88710588 --- 88710589 --- 88710590

دفتر پرتغال

placePraca Duque de Saldanha, 1 Edif. Atrium Saldanha, 7 Piso 1050-94 Lisbon | Portugal

دفتر آمریکا

place4771 Caminitos de los Cepillos, Bonsall, C A, 92003, USA
phone +1 - 310 405 5717
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش