اخذ شهروندی و پاسپورت گرانادا از طریق سرمایه گذاری

اخذ شهروندی و پاسپورت گرانادا از طریق سرمایه گذاری



در ابتدا، برنامه اعطای شهروندی و پاسپورت گرانادا از طریق سرمایه گذاری برای جذب سرمایه های مستقیم خارجی و افراد موفق از جوامع خارجی به سوی این کشور ابداع شد. امروزه، این برنامه به مردم گزینه های متعددی را برای دریافت پاسپورت دوم ارائه می دهد. برنامه اخذ پاسپورت گرانادا یکی از محبوب ترین برنامه ها است.

اخذ شهروندی و پاسپورت گرانادا از طریق سرمایه گذاری 


در ابتدا، برنامه اعطای شهروندی گرانادا از طریق سرمایه گذاری برای جذب سرمایه های مستقیم خارجی و افراد موفق از جوامع خارجی به سوی این کشور ابداع شد. امروزه، این برنامه به مردم گزینه های متعددی را برای دریافت پاسپورت دوم و داشتن محلی امن ارائه می دهد.

 دولت گرانادا هیچ شهروند خارجی را صرفاً به این علت که شهروند کشور و منطقه ی خاصی است از درخواست برنامه ی شهروندی از طریق سرمایه گذاری محروم نمی کند و جزو معدود جزایر کاراییب است که در آن اقدام برای ایرانی ها امکان پذیر است. در عوض هر متقاضی بر اساس شایستگی های فردی ارزیابی می شود. به طور کلی هر فرد 18 سال به بالا که دارای سلامت کامل است، از هیچ گونه بیماری مسری رنج نمی برد، هیچگونه سوء سابقه ی کیفری ندارد، دارای منبع درآمد مشروع است و مایل و قادر به سرمایه گذاری مبلغ مورد نیاز است، می تواند برای این برنامه اقدام کند.

چه کسانی می توانند تحت این برنامه در پرونده متقاضی شامل شوند؟

واجدین شرایطی که مشمول این درخواست هستند متقاضیان اصلی و اعضای اصلی خانواده او مانند همسر، فرزندان، پدر و مادر، پدربزرگ و مادربزرگ هستند. این افراد به عنوان وابستگان شناخته می شوند. این افراد هم می تواند وابستگان متقاضی اصلی باشند، هم همسرش. اگر بخواهیم دقیق تر شرح دهیم وابستگان شامل فرزندان زیر 18 سال، فرزندانی که بالای 18 سال و زیر 26 سال هستند و توسط متقاضی اصلی حمایت می شوند و به طور تمام وقت در یک مؤسسه ی رسمی آموزش عالی تحصیل می کنند، فرزندانی که دارای مشکلات روحی یا جسمی اند و با متقاضی اصلی زندگی می کنند و نیازمند حمایت کامل وی هستند، پدر و مادر یا پدربزرگ و مادربزرگ  بالای 65 سال که هردو با متقاضی اصلی زندگی می کنند و کاملاً توسط او حمایت می شوند نیز می شود.

متقاضی و هر عضو خانواده اش به صورت جدا گانه توسط دولت مورد بررسی قرار می گیرند تا اطمینان حاصل شود که این افراد مستحق دریافت شهروندی گرانادا هستند. این بررسی از زمانی که متقاضی اولین مراحل پروسه ی درخواست را انجام می دهد، شروع می شود.

پروسه ی درخواست چیست؟

متقاضیان برنامه اخذ شهروندی و پاسپورت گرانادا از طریق سرمایه گذاری، نمی توانند با دولت ارتباط مستقیم داشته باشند. در عوض، باید از طریق یک آژانس بازاریابی بین المللی که با یک نماینده ی حقوقی در تماس هستند، درخواست خود را به دولت ارائه دهند. مرکز بازاریابی بین المللی و نمایندگان، شرکت یا افرادی هستند که دولت آنها را برای کیفیت خدماتی که ارائه می دهند به کار گرفته است و در وب سایت رسمی دولت ذکر شده اند.

این افراد به متقاضیان کمک می کنند تا درخواستشان را آماده کنند و آنها را در نحوه ی پر کردن فرم ها و جمع آوری مدارک لازم راهنمایی می کنند. این مدارک شامل گواهی عدم سوء پیشینه، گواهی پزشکی، گواهی تولد و سند ازدواج هستند. هنگامی که درخواست آماده ی ارائه شد، متقاضی اصلی باید پیشاپیش هزینه های بررسی صحت اطلاعات ارائه شده در پرونده و پیشینه متقاضی و همراهان (due diligence fee) و هزینه های انجام پروسه ی درخواست (processing fees) را به دولت گرانادا بپردازد.

دولت گرانادا نهاد مستقلی را برای بررسی صحت اطلاعات ارائه شده در پرونده و پیشینه متقاضی و همراهان استخدام می کند، تا مطمئن شود همه ی اطلاعات ارائه شده توسط متقاضی درست است. شرکت های مربوطه، این بررسی ها را برای هر متقاضی با دقت انجام می دهند و برای ارزیابی، گزارشی را تقدیم دولت گرانادا می کنند.

بخشی از دولت گرانادا که برنامه ی اخذ پاسپورت گرانادا از طریق سرمایه گذاری را اجرا می کند به عنوان Citizenship by Investment Committee شناخته می شود، گزارش های بررسی صحت اطلاعات ارائه شده در پرونده و پیشینه ی متقاضی و همراهان را دریافت می کند و مدارک ارائه شده را بررسی می کند. هنگامی که این کمیته تصمیمی در رابطه با متقاضی بگیرد، آن را به کابینه ابلاغ می کند. کابینه تصمیم نهایی را می گیرد که به متقاضی شهروندی اعطا شود یا خیر.

اگر تصمیم کابینه مثبت باشد، متقاضی نامه ی "تاییدیه ی اولیه" را دریافت خواهد کرد، که نشان می دهد اگر متقاضی سرمایه ی مورد نیاز را فراهم کند، می تواند شهروندی را دریافت کند. وقتی مدارک سرمایه گذاری ارائه شد، متقاضی گواهی نامه ی شهروندی را دریافت می کند. سپس متقاضی می تواند برای پاسپورت اقدام کند.

سه نوع سرمایه گذاری وجود دارند که تحت برنامه ی اخذ پاسپورت گرانادا پذیرفته می شوند. گزینه اول همکاری و کمک به صندوق تحول ملی گرانادا (NTF) است. این صندوق یک صندوق محلی است که با انجام فعالیت هایی برای پیشرفت عمومی، مسئول تحول در اقتصاد گرانادا و کمک به دولت است. متقاضیانی که این گزینه را انتخاب می کند، به NTF یک بار کمک مالی غیر قابل بازگشت می کند و بعد از آن می بیند که آن کمک بر زندگی جوامع گرانادا مستقیماً تاثیر می گذارد. همانطور که گفته شد این کمک مالی به دولت قابل بازگشت نیست و به همین دلیل محبوبیت چندانی ندارد. حداقل مبلغ مورد نیاز برای کمک به دولت، برای یک متقاضی مجرد، و یا یک خانواده ای نهایتاً 4 نفره، 200,000 دلار است.

دومین گزینه موجود برای متقاضی، سرمایه گذاری در املاک از پیش تأیید شده توسط دولت است. این املاک باید واقع در جزایر گرانادا، مارتینیک، یا کاریاکو باشند- که هر سه باهم کشور سه جزیره ای گرانادا را تشکیل می دهند- و باید بعد از بررسی دقیق توسط دولت گرانادا براساس تجربه ی سازنده ها، احتمال موفقیت و تاثیر آن بر مردم محلی (مثلاً اشتغال زایی) توسط دولت گرانادا تصویب شده باشد. این گزینه، منجر به بازگشت سرمایه گذاری متقاضی می شود. به عبارت دیگر، بسته به املاک انتخاب شده، متقاضی می تواند از اموالش در یکی از دیدنی ترین مکان های جهان استفاده کند و به همین دلیل این گزینه بسیار محبوب است. حداقل مبلغ مورد نیاز برای این این گرینه 350,000 دلار است. متقاضیان همچنین باید هزینه های دولتی را پرداخت کنند (حدوداً 50,000 دلار برای یک خانواده ی 4 نفره که باهم اقدام کرده اند). متقاضیانی که تحت برنامه ی اخذ پاسپورت گرانادا ملکی را خریداری کرده اند، باید حداقل برای 4 سال از تاریخی که شهروندی گرانادا را دریافت کرده اند، آن ملک را نگه دارند، بعد از این 4 سال، می توانند ملک را بفروشند.

سومین گزینه که محبوب ترین روش برای اخذ شهروندی و پاسپورت گرانادا است، روش سرمایه گذاری در یک پروژه کشت آبی در گرانادا است. مبلغ مورد نیاز برای سرمایه گذاری در این پروژه 275,000 دلار است. این مبلغ بعد از 5 سال به سرمایه گذار بازگردانده می شود و بعد از 2/5 سال به وجه سرمایه گذاری شده حداقل 6 درصد سود تضمینی پرداخت می شود. اگر سرمایه گذار مایل نباشد سرمایه 275,000 دلاری را به مدت 5 سال در این پروژه نگاه دارد می تواند بعد از سه سال سهام خود را به قیمت روز به فرد دیگری بفروشد که آن فرد نیز از این طریق پاسپورت گرانادا را بدست خواهد آورد و از همان ابتدا حداقل 6 درصد سود تضمینی دریافت می کند.

مزایای این برنامه و مزایای شهروندی در گرانادای زیبا

برنامه اخذ پاسپورت گرانادا (شهروندی گرانادا از طریق سرمایه گذاری) با وجود جدید و نوپا بودن، یکی از محبوب ترین برنامه های جهان است. زیرا روند درخواست برای این برنامه امن و سریع است. در گرانادا، پروسه ی تکمیل درخواست 60 تا 90 روز کاری طول می کشد (بسیار سریع تر از زمانی که در حوزه های قضایی دیگر انجام می شود). علاوه بر این، متقاضیان قبل یا بعد از دریافت شهروندی، ملزم به اقامت در هیچکدام از جزایر گرانادا نیستند. گرانادا از مهارت های زبان متقاضی، سطح تحصیلات، یا تجربه ی کار آزمون نمی گیرد. در نتیجه دولت با متقاضیان مصاحبه نمی کند.

انگیزه ی مهم دیگری که باعث شده متقاضیان گرانادا را برای شهروندی دومشان انتخاب کنند، سبک زندگی منحصر به فرد گرانادا، امکان سفر بدون ویزا و فرصت های اشتغال زایی در این کشور است.

این سه جزیره ی گرانادا برای سواحل زیبا، دریاهای فیروزه ای، و چشم انداز های فوق العاده شان معروف اند. این کشور از داشتن محصولات طبیعی مثل جوز هندی و کاکائو و احترامش به محیط زیست به خود می بالد. با وجود اینکه برخی به دنبال آرامش موجد در گرانادا هستند، این کشور همچنین در هیجان و نوآوری اول است. شهرهای پر جنب و جوش گرانادا سرشار از افراد معروف و سرشناس با قایق های بادبانی لوکس و  جشن های هرروزه هستند.

گرانادا فراتر از فقط یک بهشت گرمسیری است. این کشور ثبات سیاسی، عضویت در سازمان های بین المللی متعدد (مثل کشور های مشترک المنافع و جامعه کارائیب)، و محیطی امن برای رشد فرزندان را ارائه می دهد. سابقه ی آموزشی این کشور نیز با داشتن نرخ باسوادی 96% و بهترین دانشگاه های پزشکی جهان (دانشگاه سنت جورج) بسیار عالی است.

شهروندی گرانادا می تواند برای تجربیات سفر منحصر به فرد مانند یک کاتالیزور عمل کند. شهروندان گرانادا می توانند بدون اخذ ویزا به بیش از 130 کشور از جمله انگلستان و منطقه شینگن، و چین سفر کنند. گرانادا یکی از 5 کشوری است که شهروندانش بدون نیاز به ویزا می توانند به چین سفر کنند. همچنین گرانادا دارای یکی از اقتصادهای به سرعت در حال رشد دنیا است و به افراد اجازه ورود منحصر به فرد به این اقتصاد را ارائه می دهد. گرانادا یکی از کشورهای دارای معاهده با آمریکا است که شهروندانش می توانند از طریق ویزای E2 به آمریکا بروند.ویزای E2 یک ویزای کارآفرینی است برای کسانی که دوست دارند بدون نیاز به اقامت دائم در آمریکا سرمایه گذاری و اقامت کنند.

پس گرانادا خود، مقصدی سودمند برای سرمایه گذاران است. بخش توریسم همچنان در حال گسترش است، تحولات در هتل ها نسبت به گذشته متفاوت و در حال افزایش است. تنها بین سالهای 2013 و 2014، بازدید های زمینی و کشتی کروز شبانه در گرانادا هر کدام حدوداً 19% افزایش داشته اند. گرانادا همچنین دارای یک فرودگاه بین المللی با 340 پرواز خارجی به مراکز توریستی و مسافرتی مهم است، مثل ایالات متحده آمریکا، کانادا، انگلستان، آلمان، و تعدادی از کشورهای جنوب آمریکا و کارائیب. با گسترش گردشگری، به احتمال زیاد پرواز های بیشتر در برنامه های پرواز این فرودگاه گنجانده می شوند.

گرانادا همچنین دارای یک بخش کشاورزی منحصر به فرد متمرکز بر محصولات ارگانیک است. کشاورزی این کشور برای کاکائو و دومین تولید کننده ی بزرگ جوز هندی در جهان معروف است که تصویر جوز هندی بر پرچم این کشور نقش بسته است. گرانادا در حال گسترش بخش های خدمات مالی، و معرفی تغییراتی در قانون انجام کسب کار راحت تر است.

شهروندی گرانادا از طریق برنامه ی سرمایه گذاری یک گزینه جذاب برای سرمایه گذارانی است که به دنبال یک پروسه ی درخواست بی نقص برای دریافت یک شهروندی هیجان انگیز هستند. این برنامه به خوبی در قانون کشور ریشه دوانده و از لحاظ بین المللی مورد احترام است. همچنین برای همه ی متقاضیانی که صادق و تابع قانون هستند، امکان پذیر است. شهروندی گرانادا راهی به سوی مسافرت های بدون ویزا، سرمایه گذاری سودمند، و امنیت برای متقاضی و فرزندان و نسل های آینده است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اخذ پاسپورت گرانادا از طریق سرمایه گذاری با مشاوران ما در کنکاش تماس حاصل نمایید. 

 

مطالب مرتبط با اخذ شهروندی و پاسپورت گرانادا از طریق سرمایه گذاری

برنامه تابعیت و پاسپورت گرانادا شامل خواهر و برادر متقاضی هم می شود اخذ تابعیت یا پاسپورت دوم کاهش در درخواست اخذ پاسپورت گرانادا از طریق سرمایه گذاری در سال 2018 سال 2017، رنسانس برنامه ی اخذ تابعیت از طریق سرمایه گذاری گرانادا کاهش هزینه های برنامه ی اخذ تابعیت از طریق سرمایه گذاری کشور گرانادا اقدامات گرانادا برای همسو و هماهنگ شدن با دیگر کشورهای کارائیب سهولت انجام کسب و کار در گرانادا اخذ پاسپورت گرانادا (بهشت کارائیب) از طریق سرمایه گذاری برگشت پذیر در پروژه کشت آبی گرانادا افزایش تعداد گردشگران گرانادا در سال 2017 و افزایش اعتماد سرمایه گذاران آخرین تغییرات صورت گرفته در برنامه ی اخذ تابعیت از طریق سرمایه گذاری گرانادا از این پس شهروندان گرانادا و سنت کیتس بدون ویزا می توانند به روسیه سفر کنند خبر جدید از اداره مهاجرت کشور گرانادا زندگی در گرانادا مزایای اخذ پاسپورت دوم و دو تابعیتی بودن مزایای اخذ پاسپورت دوم- پاسپورت دومینیکا، پاسپورت گرانادا، پاسپورت قبرس گرانادا- دانشگاه سنت جورج پاسپورت گرانادا، از معدود پاسپورت هایی است که دارندگان آن می توانند بدون ویزا به چین سفر کنند زندگی در جزایر زیبای کارائیب با اخذ پاسپورت گرانادا و دومینیکا پاسپورت گرانادا گرانادا برنده جایزه بهترین برنامه اخذ پاسپورت دوم از طریق سرمایه گذاری در دنیا قانون جدید گرانادا در رابطه با حق بانوان برای استفاده از عکس با حجاب برای پاسپورت گرانادا خبر دریافتی از دولت کشور-جزیره گرانادا در رابطه با درخواست های اخذ پاسپورت گرانادا اصلاحات برنامه اخذ تابعیت از طریق سرمایه گذاری در گرانادا جهت ساده تر شدن مراحل برنامه مزایای دریافت شهروندی و پاسپورت گرانادا آشنایی با جزیره گرانادا با پاسپورت گرانادا و دومینیکا بدون نیاز به ویزا به کشورهای عضو اتحادیه اروپا سفر کنید اخذ شهروندی و پاسپورت گرانادا از طریق سرمایه گذاری شهروندی و اخذ پاسپورت گرانادا با سرمایه گذاری پاسپورت گرانادا اقتصاد گرانادا آب و هوای گرانادا نظام بهداشتی و درمانی گرانادا

دفاتر شرکت کنکاش

دفتر تهران

placeتهران، خیابان عباس آباد، خیابان سرافراز، نبش خیابان اول، برج موج، طبقه 6، واحد 26
کدپستی: 1587653154
phone 021 - 88710588 --- 88710589 --- 88710590

دفتر پرتغال

placePraca Duque de Saldanha, 1 Edif. Atrium Saldanha, 7 Piso 1050-94 Lisbon | Portugal

دفتر آمریکا

place4771 Caminitos de los Cepillos, Bonsall, C A, 92003, USA
phone +1 - 310 405 5717
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش