برنامه ی ویزای طلایی اسپانیا

برنامه ی ویزای طلایی اسپانیا



دولت اسپانیا برنامه ی ویزای طلایی را در سال 2013 راه اندازی کرد. این برنامه روشی جذاب برای سرمایه گذاران خارجی است. با دریافت مجوز اقامت اسپانیا، سرمایه گذاران از سفر بدون ویزا در منطقه ی شینگن و همچنین گزینه سرمایه گذاری در املاک اسپانیا که به خودی خود یک معامله ی فوق العاده است، بهره مند می شوند.

طرح ویزای طلایی اسپانیا

دولت اسپانیا برنامه ی ویزای طلایی را در سال 2013 راه اندازی کرد. این برنامه روشی جذاب برای سرمایه گذاران خارجی است تا اقامت در اسپانیا را دریافت کنند و از کیفیت فوق العاده ی زندگی در اسپانیا با سرمایه گذاری در اقتصاد این کشور بهره مند شوند. با دریافت مجوز اقامت اسپانیا، سرمایه گذاران از سفر بدون ویزا در منطقه ی شینگن و همچنین گزینه سرمایه گذاری در املاک اسپانیا که به خودی خود یک معامله ی فوق العاده است، بهره مند می شوند.

 

ملزومات واجد شرایط بودن

  • متقاضی باید بالای 18 سال سن داشته باشد.
  • متقاضی باید فاقد سوء سابقه ی کیفیری در 5 سال گذشته باشد.
  • متقاضی باید معاینه ی پزشکی را کامل انجام دهد و سلامت باشد.
  • دارای بیمه ی سلامت خصوصی از یک شرکت بیمه در اسپانیا باشد.
  • متقاضی باید سرمایه ی لازم را برای خرید ملک در اسپانیا یا دیگر روش های سرمایه گذاری دارا باشد.

گزینه های سرمایه گذاری

  1. سرمایه گذاری حداقل 500,000 یورو در املاک و مستغلات؛ یا
  2. واریز 1 میلیون یورو به یک بانک اسپانیایی؛ یا
  3. داشتن سهام 1 میلیون یورویی در یک کمپانی اسپانیایی؛ یا
  4. خرید اوراق قرضه ی دولتی اسپانیایی به ارزش حداقل 2 میلیون یورو؛ یا
  5. شروع یک بیزینس در اسپانیا که بر اساس رفاه عمومی در اسپانیا باشد.

 

مزایای برنامه ویزای طلایی اسپانیا (اقامت موقت)

  • متقاضی، همسر، فرزندان زیر 18 سال و پدر و مادر وابسته اش، شامل این درخواست می شوند.

  • اعضای خانواده ی متقاضی از سفر بدون نیاز به ویزا در منطقه شینگن بهره مند می شوند.

  • حق زندگی و تحصیل در هر نقطه ی اسپانیا، به متقاضی و اعضای خانواده اش اعطا می شود.

  • متقاضی باید فقط 1 بار در طول دوره ی اقامتش به اسپانیا سفر کند.

 

مزایای اقامت دائم اسپانیا

  • حق کار، تحصیل و زندگی در اسپانیا
  • بهره مندی از خدمات بهداشتی و سلامت رایگان بدون نیاز به بیمه ی درمانی خصوصی
  • امکان استفاده از مبلغ سرمایه گذاری شده
  • به دست آوردن وضعیت اقامت دائم برای زندگی

پروسه ی درخواست

به سرمایه گذاران برای یک سال ویزای اقامت سرمایه گذار (اجازه اقامت موقت) اعطا می شود که این اجازه ی اقامت می تواند به دو سال دیگر افزایش پیدا کند و برای یک دوره ی دو ساله ی دیگر نیز قابل تمدید است. برای نگه داشتن و تمدید ویزای اقامت، سرمایه گذار باید سرمایه اش در اسپانیا را نگه دارد، و باید در طول اقامتش به اسپانیا سفر کند. بعد از 5 سال اقامت موقت، سرمایه گذاران می توانند برای اقامت دائم اقدام کنند، و بعد از 10 سال اقامت، می توانند درخواست شهروندی کنند.

متقاضی باید یک NIE داشته باشد (شماره شناسی برای خارجی ها) تا بتواند هرگونه معامله ی مالی را انجام دهد؛ مثل باز کردن حساب بانکی، راه اندازی یک شرکت، خرید یا اجاره ی املاک و مستغلات، یا هرگونه کار اداری.

توجه: شهروندان آمریکای لاتین از آندورا، گینه استوایی، فیلیپین، پرتغال و سفاردی می توانند بعد از دو سال اقامت، شهروندی اسپانیا را به دست آورند.

 

سوال های متداول در مورد طرح ویزای طلایی اسپانیا

  1. آیا برای حفظ ویزای اقامت ملزم به اقامت فیزیکی در اسپانیا هستم؟

خیر، شما فقط باید 1 بار در طول 12 ماه و 1 بار دیگر هم برای تمدید مجوز اقامت تان به اسپانیا سفر می کنید. هیچ محدودیتی برای مدت زمان اقامت وجود ندارد.

  1. چگونه می توانم ثابت کنم که پروژه ی کاری من براساس منافع عمومی اسپانیاست؟

باید یک گزارش از دفتر اقتصادی و تجارت اسپانیا فراهم کنید. برای گرفتن این گزارش، باید مدارکی را ارائه دهید، مانند بیزینس پلان، پورتفولیو سرمایه گذار، تعداد مشاغلی که ایجاد خواهد شد، جایی که در آن این کار شکل خواهد گرفت و میزان سرمایه.

  1. شرایط شروع یک پروژه ی کاری در منافع عمومی چیست؟

این پروژه باید تعداد قابل توجهی فرصت شغلی ایجاد کند، و باید تأثیر اجتماعی و اقتصادی مثبتی در جایی که بیزینس در آن استقرار می یابد ایجاد کند و یا باید پروژه ای باشد که به شکل قابل توجهی به بخش های علمی و تکنولوژیکی اسپانیا کمک کند.

  1. چگونه می توانم 500,000 یورو در املاک اسپانیا سرمایه گذاری کنم؟

شما می توانید با خرید یک ملک به ارزش حداقل 500,000 یورو سرمایه گذاری کنید. این ملک می تواند مسکونی، تجاری و یا حتی زمین باشد.

  1. چه زمانی باید سرمایه گذاری کنم؟

زمانی که سرمایه گذاری در سهام یا اوراق قرضه ی دولتی است، سرمایه گذاری باید 60 روز قبل از ارائه درخواست انجام شود. اگر سرمایه گذاری در املاک و مستغلات است، سرمایه گذار باید حداقل 90 روز قبل از ارائه ی درخواست، سرمایه گذاری را انجام دهد.


برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره ی مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه گذاری می توانید با مشاوران ما در کنکاش تماس حاصل نمایید.

مطالب مرتبط با برنامه ی ویزای طلایی اسپانیا

چرا باید در سال 2017 در اسپانیا ملک بخرید؟ اسپانیا، تفاوت های میان NIE و TIE، تفاوت اقامت اسپانیا و پاسپورت و شهروندی اسپانیا اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک- ویزای طلایی اسپانیا خرید ملک در اسپانیا آشنایی با اسپانیا- قابل توجه متقاضیان اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری یک راهنمای حقوقی برای خرید ملک دست دوم در اسپانیا ویزای طلایی اسپانیا ویزای طلایی – اجازه ی اقامت اسپانیا برای شهروندان غیر اتحادیه اروپا برنامه ی ویزای طلایی اسپانیا تغییرات قوانین در مورد ویزای طلایی اسپانیا در سال 2015 اسپانیا با سهولت در اجازه ی اقامت سعی در جذب سرمایه گذاران خارجی در بخش املاک دارد اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک

دفاتر شرکت کنکاش

دفتر تهران

placeتهران، خیابان عباس آباد، خیابان سرافراز، نبش خیابان اول، برج موج، طبقه 6، واحد 26
کدپستی: 1587653154
phone 021 - 88710588 --- 88710589 --- 88710590

دفتر پرتغال

placePraca Duque de Saldanha, 1 Edif. Atrium Saldanha, 7 Piso 1050-94 Lisbon | Portugal
phone +351 - 912 359 103

دفتر آمریکا

place4771 Caminitos de los Cepillos, Bonsall, C A, 92003, USA
phone +1 - 310 405 5717
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش