جزیره زیبای دومینیکا با چشماندازها و سواحل شگفتانگیز یکی از گزینههای مهم متقاضیان اخذ پاسپورت دوم از طریق سرمایهگذاری است. دولت دومینیکا به اهمیت جذب سرمایههای بینالمللی در رونق اقتصاد دومینیکا واقف است و بخش کشاورزی را نقطه امنی برای رشد اقتصاد دومینیکا نمیداند. به همین دلیل دولت این کشور سالهای زیادی است که از برنامه اخذ شهروندی دومینیکا از طریق سرمایهگذاری حمایت میکند.
با توجه به علاقه روزافزون سرمایهگذاران برای اخذ پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایهگذاری، لازم دانستیم تا وضعیت اقتصادی دومینیکا را بهطور کامل در این مقاله شرح دهیم. به هرحال شرایط اقتصادی یک کشور معیار مهمی برای سرمایهگذاری در آن است. هرچند مزایای پاسپورت دومینیکا باعث میشود تا متقاضیان از محدودیتهای این جزیره توریستی چشم پوشی کنند. شما با در دست داشتن پاسپورت قدرتمند دومینیکا میتوانید به بیش از ۱۴۴ کشور بدون ویزا سفر کنید. کافی است این رقم را با پاسپورت ایرانی مقایسه کنید تا متوجه مزایای اخذ پاسپورت دوم از طریق سرمایهگذاری شوید!
وضعیت اقتصادی کشور دومینیکا
کشور دومینیکا با نام رسمی کشور مشترکالمنافع دومینیکا جزیرهای در شرق دریای کارائیب است و حدود ۷۱۹۴۱ نفر جمعیت دارد. این کشور دارای یک سیستم اقتصادی ترکیبی است و مردم آن در کنار داشتن آزادیهای فردی زیر نظر مقررات تصویب شده دولت فعالیت میکنند.
اقتصاد دومینیکا وابستگی زیادی به بخش کشاورزی دارد و شرایط نامتعادل آبوهوایی میتواند تأثیرات غیرقابلجبران زیادی بر این بخش بگذارد. به عنوان مثال، پس از طوفان سهمگینی که در سال ۲۰۱۷ در این کشور اتفاق افتاد، دولت دومینیکا بیشازپیش به عدم امنیت بخش کشاورزی برای چرخیدن چرخ اقتصاد این کشور پی برد و برنامههایی برای حمایت از بخش کشاورزی، مردم بومی و تابآوری در شرایط مشابه در این کشور راهاندازی کرد. علاوه بر این، دولت دومینیکا مصرانه برنامه اعطای شهروندی از طریق سرمایهگذاری در دومینیکا را پیگیری میکند تا سرمایههای بیشتری را وارد کشور کند.
جذب سرمایههای خارجی نه تنها باعث رشد و پیشرفت زیرساختهای گردشگری و توسعه صنعت توریسم در دومینیکا میشود، بلکه دست دولت برای هزینه کردن در توسعه زیر ساختهای شهری و امکانات زندگی در دومینیکا بازتر است. پروژه هتل هیلتون دومینیکا که در حال حاضر یکی از معتبرترین پروژههای مورد تایید دولت دومینیکا است با همین اهداف در دومینیکا در حال توسعه است. دولت دومینیکا با اعطای تابعیت از طریق سرمایهگذاری در این پروژه قصد دارد تا به اقتصاد دومینیکا و صنعت گردشگری در این کشور رونق بیشتری دهد. شرکت مهاجرتی کنکاش تنها نماینده رسمی فروش سهام پروژه هتل هیلتون دومینیکا در ایران است. متقاضیان از طریق تماس و مشاوره رایگان با کارشناسان تیم کنکاش میتوانند واجد شرایط بودن خود را برای این برنامه بررسی کنند.
نقش کشاورزی در اقتصاد دومینیکا
کشاورزی از نظر ایجاد اشتغال و سهمی که در تولید ناخالص ملی دارد، مهمترین بخش اقتصاد دومینیکا است. موز، مرکبات و نارگیل محصولات مهم دومینیکا هستند و تا سال ۱۹۸۰ نیمی از درآمد صادرات دومینیکا وابسته به موز بوده است. با این حال، در سالهای بعد به دلیل طوفانهای سهمگین و محدودیتهایی که برای صادرات در نظر گرفته شد، صادرات موز کاهش پیدا کرد. همین موضوع نشان میدهد که تا چه اندازه اقتصاد وابسته به کشاورزی در دومینیکا آسیبپذیر است و توسعه صنعت توریسم برای اقتصاد دومینیکا حیاتی است.
نقش گردشگری در اقتصاد دومینیکا
سواحل رؤیایی، مناظر شگفتانگیز و کوهستانهای بکر از دلایل مهم جذابیتهای گردشگری دومینیکا هستند. گردشگران میتوانند تعطیلات خود را در هتلها و سواحل آرامشبخش دومینیکا سپری کنند و برای مدتی از شلوغیهای زندگی شهری مرخصی بگیرند. به همین دلایل است که دولت دومینیکا میخواهد از پتانسیلهای گردشگری این جزیره برای رونق اقتصاد آن بیشترین بهره را ببرد. حضور گردشگران باعث میشود تا برای مردم بومی اشتغالزایی شود و پول زیادی به همراه مسافران به کشور بیاید.
نقش منابع طبیعی در اقتصاد دومینیکا
وفور منابع طبیعی و نعمتهای خدادادی در دومینیکا باعث شده که تعدادی از مردم این کشور بتوانند از این طریق امرار و معاش کنند. جنگلهای انبوه و متراکم دومینیکا فرصت خوبی برای فروش الوار هستند. بعضی از مردم در دومینیکا به این کار مشغول شدهاند. گروهی دیگر نیز به صنعت ماهیگیری روی آوردهاند. همین اواخر دولت دومینیکا با حمایتهای مالی دولت ژاپن صنعت ماهیگیری را در دومینیکا رونق بیشتری داده است.
معافیت مالیاتی برای رونق اقتصادی در دومینیکا
علی رغم تلاشهایی که دولت دومینیکا در جهت استقلال اقتصاد این کشور از بخش کشاورزی میکند، اما همچنان اقتصاد دومینیکا بهشدت به بخش کشاورزی و صادرات موز وابسته است. به همین دلیل دولت این کشور با استفاده از ترفندهایی قصد دارد تا سرمایهگذاران را به سرمایهگذاری در این کشور ترغیب کند. دولت دومینیکا در تلاش برای کاهش وابستگی به صادرات موز، شرکتهای بیمه، بانکها و شرکتهای تجاری بینالمللی را معاف از مالیات کرده است.
کلام آخر
کشاورزی حرف اول را در اقتصاد دومینیکا میزند، اما دولت دومینیکا قصد دارد تا این وابستگی را از بخش کشاورزی به بخش گردشگری تغییر دهد. به همین دلیل است که سرسختانه از برنامه اخذ تابعیت و پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایهگذاری حمایت میکند. شما میتوانید از طریق تماس با مشاوران تیم کنکاش از جزئیات این برنامه اطلاع پیدا کنید و با توجه به شرایط خود بهترین تصمیم را بگیرید.
پاسخ به سوالات متداول درباره اقتصاد دومینیکا
کشاورزی مهمترین منبع درآمد مردم دومینیکا است و بیشتر آنها در این بخش مشغول هستند. البته گردشگری و صنعت توریسم نیز نقش مهمی در اشتغالزایی برای مردم دارد.
اقتصاد دومینیکا وابستگی زیادی به بخش کشاورزی و صادرات موز دارد.
دولت دومینیکا روشهایی را برای اخذ تابعیت دومینیکا از طریق سرمایهگذاری در این کشور در نظر گرفته است. شما میتوانید این برنامهها را بررسی کنید و با انتخاب یکی از آنها تابعیت دومینیکا و در نهایت پاسپورت این کشور را بهدست آورید.
پروژه هتل هیلتون دومینیکا یکی از پروژههای مورد تأیید دولت دومینیکا است که متقاضیان از طریق سرمایهگذاری در این پروژه میتوانند تابعیت دومینیکا را کسب کنند و یکی از سهامداران هتل معروف هیلتون شوند.
جزیره زیبای دومینیکا در شرق دریای کارائیب قرار دارد.
بدون کامنت