اخذ پاسپورت دومینیکا برای ایرانیان قانونی است

امتیاز دهید post

کشور دومینیکا جزیره‌ای در شرق دریای کارائیب است که پاسپورتی بسیار قدرتمند دارد. همین مساله باعث شده که دولت دومینیکا برنامه‌‌‌ای برای جذب سرمایه از طریق اعطای پاسپورت دومینیکا تصویب کند. سرمایه‌گذاران از طریق برنامه سرمایه‌گذاری در دومینیکا نه تنها می‌توانند در پروژه‌های معتبر سرمایه‌گذاری کنند، بلکه پاسپورت قدرتمند دومینیکا نیز به آنها داده می‌شود.

این برنامه توجه افراد زیادی را که به‌دنبال اخذ پاسپورت دوم هستند به خود جلب کرده است، اما دولت دومینیکا هر بار محدودیت‌هایی برای شهروندان بعضی از کشور‌ها تعیین می‌کند. این محدودیت‌ها و قوانین هر چند وقت یک بار آپدیت می‌شوند. به همین دلیل این مقاله را به بررسی قوانین جدید دولت دومینیکا درباره اخذ پاسپورت این کشور و مزایای سرمایه‌گذاری در دومینیکا اختصاص داده‌ایم.

قوانین جدید دولت دومینیکا در اخذ پاسپورت دوم

جذب سرمایه برای توسعه زیرساخت‌های کشور هدف اصلی دولت دومینیکا از اعطای شهروندی به شهروندان کشور‌های دیگر است. با‌این‌حال، حفظ امنیت شهروندان دومینیکا همیشه بر میزان جذب سرمایه اولویت دارد. به همین دلیل است که دولت دومینیکا هرچند وقت یک بار آپدیت جدیدی از قوانین اخذ پاسپورت دومینیکا اعلام می‌کند. در این میان اگر کشور‌هایی مشکل سیاسی داشته باشند یا از نگاه جامعه جهانی کشور‌های امنی محسوب نشوند، دولت دومینیکا با احتیاط بیشتری به شهروندان این کشور‌ها پاسپورت دوم می‌دهد. معمولا کشور‌ها بر حسب شرایط زمانی و به‌طور موقت در این لیست قرار می‌گیرند و با ایجاد تغییرات در سیاست‌های کلی کشور از این لیست خارج می‌شوند.

خوشبختانه در آپدیت جدیدی که دولت دومینیکا در مورد قوانین اخذ پاسپورت این کشور اعلام کرده است، شهروندان ایرانی هیچ نوع منع قانونی برای دریافت شهروندی و پاسپورت دومینیکا ندارند. ایرانیان با خیال راحت می‌توانند در برنامه سرمایه‌گذاری کشور دومینیکا شرکت کنند. این فرصت به آنها این امکان را می‌دهد تا در مدت چند ماه پاسپورت دوم خود را بگیرند و به کشور‌های بیشتری سفر کنند.

در حال حاضر شهروندان کشور‌های زیر امکان اخذ شهروندی دومینیکا را ندارند:

  • اتباع سوریه
  • اتباع شمال عراق (اتباع کردستان عراق و شهر‌های اربیل، سوران، سلیمانیه، زاخو، لالیش، رانیه، عمدی، دهوک)
  • اتباع روسیه
  • اتباع بلاروس
  • اتباع کره شمالی
  • اتباع سودان

با‌توجه به جنگ روسیه امکان درخواست شهروندی برای کشور‌های روسیه و بلاروس از مارچ ۲۰۲۲ ممنوع شده است، اما شهروندان کره شمالی و سودان می‌توانند با شرایط خاصی پاسپورت دومینیکا را دریافت کنند. دارا بودن ۳ شرط اصلی زیر برای درخواست اخذ اقامت شهروندی دومینیکا برای کشور‌های کره شمالی و سودان ضروری است:

1 ـ حداقل ۱۰ سال در این کشور‌ها زندگی نکرده باشند.

2 ـ دارایی یا سرمایه قابل‌توجهی در این کشور‌ها نداشته باشند.

3 ـ تجارت یا فعالیت مشابه‌ای در این کشور‌ها انجام نداده باشند.

شهروندان کره شمالی و سودان که این شرایط را دارا هستند، می‌توانند یکی از روش‌های سرمایه‌گذاری اخذ اقامت دومینیکا را انتخاب کنند. در این مسیر پرونده آنها به‌طور دقیق و کامل بررسی می‌شود و تنها در صورت تایید می‌توانند فرایند اخذ اقامت را پیگیری کنند. اتباع دیگر کشور‌های ممنوع شده نیز می‌توانند با هزینه خود این بررسی پرونده را انجام دهند. هرچند که اول باید از دارا بودن شرایط فوق مطمئن شوند و بعد به بررسی پرونده اقدام کنند.  

سرمایه گذاری در دومینیکا، فرصتی مناسب برای اخذ پاسپورت دوم

در سال‌های اخیر پاسپورت ایرانی ارزش خود را بیشتر‌ از همیشه از دست داده است و ایرانیان به کشور‌های کمی می‌توانند به‌راحتی و بدون دردسر سفر کنند! به همین دلیل اخذ پاسپورت دوم به راهی برای از میان بر داشتن این محدودیت‌ها تبدیل شده است. برنامه اخذ تابعیت و پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه‌گذاری فرصتی خوب برای متقاضیان دریافت تابعیت مضاعف است. دولت این کشور مدارک شما را بررسی می‌کند و در صورت واجد شرایط بودن، شما می‌توانید از طریق یکی از روش‌های سرمایه‌گذاری در دومینیکا پاسپورت دوم خود را دریافت کنید. البته لازم به ذکر است که شما نمی‌توانید مستقیم با دولت در ارتباط باشید و این ارتباط باید از طریق یکی از ایجنت‌های مورد تایید دولت مانند شرکت کنکاش انجام شود.

دولت دومینیکا از دو روش زیر به سرمایه‌گذاران امکان سرمایه‌گذاری و اخذ پاسپورت دوم را داده است:

سرمایه‌گذاری در یکی از پروژه‌های مورد تایید دولت به شما این فرصت را می‌دهد که از سود سرمایه‌گذاری خود بهره ببرید، اما در صورت کمک بلاعوض به دولت دومینیکا سرمایه شما برای تجهیز امکانات و زیر ساخت‌های کشور مانند بیمارستان، مدرسه و استادیوم ورزشی هزینه می‌شود.

مزایای اخذ پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری

اخذ تابعیت و پاسپورت دومینیکا مزایای زیادی دارد. شما با دریافت پاسپورت این کشور از مزایای شهروندی دومینیکا استفاده می‌کنید و محدودیت‌های پاسپورت ایرانی را نخواهید داشت. در زیر مزایای اخذ پاسپورت دومینیکا را برای شما نوشته‌ایم:

  • سفر بدون ویزا به بیش از ۱۴۰ کشور جهان: فقط این تعداد کشور را با کشور‌هایی که می‌توان با پاسپورت ایرانی سفر کرد مقایسه کنید!
  • عدم نیاز به حضور : اخذ اقامت و پاسپورت دومینیکا شرط حضور ندارد. شما بدون نیاز به جابه‌جایی و دردسر‌های مهاجرت شهروند دومینیکا می‌شوید.
  • عدم نیاز به تخصص‌های متعدد: متقاضیان نیاز به ارائه مدارک تحصیلی، زبان یا چیز‌هایی از این قبیل ندارند. شما می‌توانید با سرمایه‌گذاری در املاک پاسپورت دوم خود را بگیرید.
  • دریافت تابعیت مادام‌العمر: افرادی که تابعیت دومینیکا را دریافت می‌کنند، تابعیت‌ آنها نیاز به تمدید ندارد و تابعیت مادام‌العمر دارند.
  • امکان اخذ اقامت برای فرزندان و سایر اعضای خانواده: اخذ اقامت از طریق سرمایه‌گذاری دومینیکا این امکان را به شما می‌دهد تا برای دیگر اعضای خانواده خود نیز اقدام به دریافت پاسپورت کنید.

بیشتر بخوانید: سفر به آمریکا با پاسپورت دومینیکا

کلام آخر

اخذ پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه‌گذاری یکی از فرصت‌های مهم شهروندان ایرانی برای اخذ پاسپورت دوم است. شما با در دست داشتن این پاسپورت محدودیت‌های پاسپورت ایرانی را نخواهید داشت. قوانین جدید دولت دومینیکا نیز مانعی برای سرمایه‌گذاران ایرانی ایجاد نکرده و شما از طریق مشاوران کنکاش می‌توانید بهترین تصمیم را برای خود و اعضای خانواده بگیرید.

سوالات متداول

اخذ پاسپورت دومینیکا از چه روش‌هایی ممکن است؟

دولت دومینیکا از طریق سرمایه‌گذاری به متقاضیان امکان اخذ اقامت و پاسپورت دومینیکا را می‌دهد.

مزایای اخذ پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری چیست؟

اخذ پاسپورت دومینیکا تمام مزایای یک شهروند عادی را به شما می‌دهد. شما می‌توانید به بیش از ۱۴۰ کشور جهان سفر کنید، بدون شرط حضور تابعیت این کشور را بگیرید و برای فرزندان و دیگر اعضای خانواده خود درخواست اقامت بدهید.

کدام کشور‌ها برای اخذ پاسپورت دومینیکا ممنوعیت دارند؟

اتباع سوریه، اتباع شمال عراق، اتباع روسیه، اتباع بلاروس، اتباع کره شمالی و اتباع سودان ممنوعیت دارند و خوشبختانه اتباع ایرانی شامل این محدودیت نمی‌شوند.

بدون کامنت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *